Opinie o Miłosz Kłeczek Media Star w Warszawa

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Miłosz Kłeczek Media Star. Przeczytasz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w firmie Miłosz Kłeczek Media Star o rekrutacji.

Branże: Kultura i sztuka - działalność twórcza

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Miłosz Kłeczek Media Star w Warszawa

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Jakie jest podejście kierownictwa do pracowników w Miłosz Kłeczek Media Star?

Kropisz Sławomir Nowy wpis

Witam Słyszałem , że Opozycja ma wątpliwości o uczciwość wyborów to pragnę pana poinformować , że do tej pory były fałszowane o czym informowałem w 2011 roku Ruch kontroli wyborów o fałszerstwie. Ja jak i moja partnerka głosowaliśmy w lokalu w Katowicach na Pana Janeda z Ruchu Kukiz 15 i po sprawdzemiu w następnym dniu na drzwiach lokalu okazało się że Pan Janeda ma 0 głosów a powinno być minimum 2 głosy Pozdrawiam kontakt ze mną sk59 @ o2.pl

Rafał Nowy wpis

(usunięte przez administratora) jak (usunięte przez administratora) ale TVP to dopiero smaruje jest beszczelny że aż nie da się go słuchać

wojtek40

Co ttttty chlopcze zrobisz z sobą za rok ,dwa , morze trzy , jak tttty swojemu dziecku wtedy spojrzysz w oczy . pozdrawiam ,

Jak oceniasz przebieg rozmowy rekrutacyjnej w firmie Miłosz Kłeczek Media Star? Jakich rad mógłbyś udzielić osobie, która rozważa skorzystanie z zaproszenia na spotkanie w tym miejscu? Czy poleciłbyś jej, a może odradził wykorzystanie szansy?
logo firmy Nauczyciel wczesnoszkolny od 09.2023
(499 opinii)
logo firmy Pielęgniarek/Pielęgniarzy
SZPZLO Warszawa-Ochota
(158 opinii)
logo firmy Senior Full Stack / Front End Software Developer
Warszawa
Creative Ideas Sp. z o.o.
(1 opinia)
logo firmy Przedstawiciel/ka Onkofundacji - Fundraiser/ka
Alivia Fundacja Onkologiczna
(22 opinii)
Aplikuj na wiele ofert
Etap 1
Etap 2

Zostaw merytoryczną opinię o Miłosz Kłeczek Media Star - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Miłosz Kłeczek Media Star
0/5 Na podstawie 0 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Jana Nowaka-Jeziorańskiego 52 lok. 35
    03-982 Warszawa
  • NIP: 9492077325 REGON: 364502610
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w marcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)