Panie Miłoszu, oglądam niemal non stop tv Republika i WPolsce 24. Należy Pan do moich ulubionych dziennikarzy. Ale dzisiaj, kiedy zobaczyłam zwiastun Pana programu, w którym będzie Pan rozmawiał/promował marszałka woj. lubelskiego- Stawiarskiego, omal nie dostałam zawału. Stawiarski jest hańbą (usunięte przez administratora). To człowiek znany z brutalności, wulgarności, poniewierania ludźmi, którzy dla niego pracują, ciągłymi groźbami pozbawienia ich pracy we wszystkich instytucjach, które pod niego podlegają. Cały Lublin wie o dwójce nieślubnych dzieci, każde z inną kobietą z tych zatrudnionych w Urz Marszałkowskim. Nie możemy pojąć dlaczego prezes (usunięte przez administratora) nie przesunie tego człowieka na mniej eksponowane stanowisko. Można długo wyliczać podłości marszałka z jednej strony i cierpienia i łzy niszczonych przez niego osób, w tym młodych kobiet, świetnych działaczek (usunięte przez administratora)
Cierpimy tu wszyscy - prawicowi wyborcy, gdy widzimy jak go promujecie.
To człowiek naprawdę niegodny. Obawiamy się bardzo, że działalność takich osób jak Stawiarski wpłynie na skuteczność (usunięte przez administratora) niszczenia (usunięte przez administratora). Oby nie było za późno na właściwą refleksję.
Pozdrawiam