Amelia28.04.2026 10:34
Nie wiem jak reszta personelu z tego gabinetu, ale osobiście bardzo NIE polecam pani Hanny Żuralskiej, która podeszła do mnie nieprofesjonalnie i chamsko oraz przyczyniła się do teraźniejszych dolegliwości wynikających z podjętej przez nią decyzji w chwili mojej wizyty. Byłam u wspomnianej pani doktor w celu usunięcia ósemek co zalecił ortodonta oraz mój prywatny lekarz stomatolog. Pani od razu zamiast skupić się na zębach zapytała czy miałam powiększane usta, po mojej twierdzącej odpowiedzi usłyszałam komentarz „no widać strach ich w ogóle dotknąć” następnie z wyrzutami powiedziała, że moje ósemki rosną prawidłowo i w ogóle dlaczego ja chcę je usunąć skoro nie kwalifikują się do usuwania. W napiętej atmosferze zostało zrobione zdjęcie RTG przez panią asystentkę która również nie patrzyła na mnie przychylnie (dodam że byłam dla obu pań bardzo miła), a wtedy pani doktor zapytała do kogo chodzę leczyć zęby i czy robię to prywatnie czy na NFZ. Po mojej odpowiedzi iż do mojego stomatologa chodzę prywatnie powiedziała, że on się najwyraźniej nie zna na rzeczy i stosuje stare metody, a teraz wszystko jest tak rozwinięte że nie usuwa się ósemek „bo tak” i dodała, że jestem „podziurawiona” i najpierw to niech on mi wyleczy zęby, a nie każe usuwać ósemki (mam może dwa zęby do plombowania). Nie komentowałam żadnej wypowiedzi owej pani i wyszłam z gabinetu uznając, że może mimo chamstwa ma trochę racji odnośnie moich zębów bo przecież chyba się na tym zna. Bardzo się myliłam:) Z racji tego, że dalej mam te ósemki ciągle mam nawracające infekcje, zęby są wyrośnięte w połowie, nie wiadomo czy wyrosną całe, a reszta to „torebki” z dziąseł pod którymi gromadzą sie resztki jedzenia oraz bakterie, co skutkowało bólem i powiększeniem węzłów chłonnych, infekcję stawały się coraz gorsze i gdyby nie to, ze nawet lekarz laryngolog u którego byłam powiedział, że te ósemki powinny być usunięte i nie to, że w tym momencie mam połowę twarzy spuchnięte od infekcji spowodowanej ósemką oraz jestem na antybiotyku, pewnie tej opinii by nie było. Jednak uważam, że pani „doktor” zachowała się wręcz skandalicznie i serdecznie odradzam każdemu wizytę u niej.