(usunięte przez administratora) gwarantowali, że zalożą oryginalne części do mostu zapłaciłem 11700zł i włożyli najtansze zamienniki marki ,,Celi,,
30.08.2025 18:47
Wg mnie naciągają klientów na oryginalne części a wkładają bubel, wg Pana Kufla w moście była woda, wg serwisu iveco włożył słabe jakościowo części i na dodatek nie umył wnetrza mostu, gwarancja i słowo pana Kufla wogole nie istnieje, most wytrzymał zaledwie 20000km pozdrawiam wszystkich naiwnych
Adolfik
28.03.2022 10:03
Nie polecam tego Pana po 3 miesiącach most się rozleciał mało tego reklamacji nie uwzględnił i skasował 7tys a nie 4 tak jak pisze
@pracodawca
27.05.2024 10:21
Witam. Reklamacji nie uznajemy jeśli klient dopuści do uszkodzenia mostu ze swojej winy. W sytuacji gdy kierowca pozwolił na wylanie się całego oleju z mostu, trudno nas za to winić. Jeśli jest wada fabryczna np uszczelniacza, czy łożyska i klient zgłosi to niezwłocznie po pojawieniu się usterki, nigdy nie ma problemu z naprawą gwarancyjną. Jeśli klient jeździ bez oleju miesiąc, do mostu dostaje się woda, to trudno nas winić, że nie uznajemy reklamacji.
Co do ceny. Naprawa mostu, wymiana środka kosztuje 4000-5000 zł. Jeśli klient do tego chce wymienić półosie, łożyska w kołach, tarcze hamulcowe itp - to oczywiste jest że kwota rośnie. To nasza wina?
To tak jakby ktoś przyjechał na wymianę klocków hamulcowych, przy okazji naprawił układ kierowniczy czy zawieszenia i winił warsztat, że więcej zapłacił.