Dodaj opinię o firmie Transport Truck Zdzisław Glazik w miejscowości Tczew i miej wpływ na to jak wygląda polski rynek pracy. Jak oceniłbyś tego pracodawcę?
Zdzisław
11.11.2022 12:23
Dzień dobry, w dniu 14.10.2022w godzinach nocnych taksówkarz za przejazd w Gdyni z ul. świętojańskiej na ul. Lipową również Gdynia pobrał ode mnie kwotę 1750 zł. Dokonał (usunięte przez administratora) wykorzystując mój stan upojenia i wpisał zawyżoną kwotę, nie wydając mi żadnego potwierdzenia tranzakcji. Za taki przejazd zapłaciłbym maksymalnie 50 zł. Proszę o weryfikację i zwrot kwoty w wysokości 1700 zł na konto z którego zostały pobrane pieniądze, w przeciwnym razie sprawa zostanie skierowana na policje jako (usunięte przez administratora)i (usunięte przez administratora). Proszę o jak najszybszy kontakt pod numerem telefonu 511228922 bądź mailowo [email protected]. Termin na odpowiedź upływa 15 listopada, po tym terminie sprawa zostanie zgłoszona na policje.
Zdzisław
11.11.2022 11:42
Dlaczego pańscy taksówkarze (usunięte przez administratora) ludzi? Ostatnio taksówkarz mnie (usunięte przez administratora) wykorzystał mój stan upojenia i wziął ode mnie 1750 zł za kurs w Gdyni ze świętojańskiej do Lipowej.
Zostaw merytoryczną opinię o Transport Truck Zdzisław Glazik