Witam,jezeli macie państwo problemz prawem i wydaje wam się że sytuacja jest już pod kreską i zapadł już na was wyrok - nie załamujcie się !!! Piszę do osób z Polski jak i z zagranicy.Moja sytuacja była beznadziejna,wziełam kredyt i nie spłaciłam ani jednej raty.Dostałam 8 miesięcy pozbawienia wolności w zawieszeniu na 2 lata.Owszem spłaciłam kredyt ale 5 lat po czasie .W tym czasie mój dług przejął inny bank i nie było można udowodnić spłaty mojego zadłużenia.Zaznaczam że przebywam poza granicami Polski .Gdy dowiedziałam się że jestem poszukiqana listem gończym myślałam że to już koniec -odsiadka i już. Szukałam porad u adwokatów i za każdym razem słyszałam odsiadka a w najlepszym wypadku zjazd do Polski i opaska na nogę .Mój mąż zachował jednak zimną krew i szukał pomocy dalej u tak udało mu się znaleść Kancelarię w Gdańsku pana Antoniego Koprowskiego .Od samego początku uznał że sprawa nie jest beznadziejna i da się coś z tym zrobić.Podniósł mnie na duchu .Pan adwokat poprowadził moją sprawę bez mojego zjazdu do Polski ,nasz kontakt był ograniczony tylko do telefonów,sms,e-meil.
Pan adwokat oczywiście wygrał moją sprawę -mam czystą kartę .Ludzie jeżeli macie problem zorawem nie szukajcie nikogo innego jak Antoni Koprowski .Pan adwokad jet osobą godną polecenia i swój zawód wykonuje z powołania .Nie zwlekajcie i dzwońcie do niego o pomoc!!!!! Mi uratował życie !!!!!!