Pracuje w tej firmie od wielu lat. Współpraca układa się bardzo dobrze. Dobre relacje pomiędzy pracownikami oraz szefem, jasne zasady współpracy, system premii, wydarzenia integracyjne. Każdy kto potrafi rzetelnie wykonywać powierzoną pracę znajdzie w firmie swoje miejsce.
Łucja
29.09.2026 13:21
Moderator
Piszesz o jasnym systemie premii, więc ciekawa jestem jak to wygląda bez ogólników. Za co konkretnie można dostać premię i jakie kwoty najczęściej z tego wychodzą?
Katarzyna
24.09.2026 16:04
Pracuję w tej firmie i jestem bardzo zadowolona. Dobra atmosfera, wypłata zawsze na czas i możliwość poznania wielu fajnych ludzi. Doceniam również kontakt z przełożonymi i to, że można nauczyć się nowych rzeczy. Jak w każdej pracy, zdarzają się trudniejsze dni, ale ogólnie jestem zadowolona i mogę polecić pracę w tej firmie.
Kamil
14.09.2026 12:35
Pracuję w tej firmie od początku jej istnienia. Nie wiem skąd jakieś negatywne opinie na temat tej firmy. Szefostwo firmy to na prawdę dobrzy i pomocni ludzie. Wypłata zawsze na czas, do tego bonusy poza płacowe, imprezy integracyjne🙂 korzystamy również z profesjonalnej chemii, środków ochronnych oraz maszyn, których wiele firm może nam pozazdrościć. Szef zawsze służy pomocą i dobrym słowem. Nie bez powodu firma się rozwija😁 Każdemu życzę takiego pracodawcy. W tak wielkim mieście jakim jest Warszawa trudno o tak uczuciowego szefa, zwłaszcza w tak ciężkiej branży, jaką jest sprzątanie nieruchomości. Pozdrawiam wieloletni pracownik🙂
Nie polecam (usunięte przez administratora) na godzinach i stawki zaniżone poza tym nie szanują pracowników.
Damian1704
14.09.2026 12:22
Nie zgadzam się z przedstawionymi przez Pana zarzutami. Jeżeli publicznie zarzuca Pan naszej firmie „oszukiwanie na godzinach”, zaniżanie stawek oraz brak szacunku do pracowników, proszę przede wszystkim się przedstawić i wskazać konkretne sytuacje, których dotyczą te słowa.
Tak poważne oskarżenia powinny być poparte faktami. Ogólnikowe zarzuty mogą naruszać dobre imię firmy, dlatego jasno zaznaczam, że pomówień ani zniesławiania nie będę tolerował i w razie potrzeby będę chronił dobre imię firmy odpowiednimi środkami prawnymi.
Uważam, że jestem uczciwy wobec ludzi, którzy dla nas pracują i wykonują swoje obowiązki zgodnie z ustalonymi standardami. Być może problem w Pana przypadku polegał właśnie na tym, że oczekiwał Pan pracy według własnych zasad. Podejmując zatrudnienie, pracownik akceptuje zasady organizacji pracy i wytyczne obowiązujące u danego pracodawcy — nie odwrotnie.
Jeżeli nasze standardy Panu nie odpowiadały, miał Pan pełne prawo zrezygnować ze współpracy. Może Pan również prowadzić własną działalność i wtedy samodzielnie ustalać zasady, według których chce Pan pracować.
Natomiast czym innym jest niezadowolenie ze współpracy, a czym innym publiczne zarzucanie komuś oszustwa. Dlatego zamiast ogólników proszę o konkrety: kim Pan jest, kiedy Pan u nas pracował i w jakiej dokładnie sytuacji został Pan rzekomo oszukany. Wtedy możemy rozmawiać o faktach.
Khrystyna
14.09.2026 12:18
Pracuję w tej firmie już od 4 lat i jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Przez ten czas miałam okazję poznać wiele osób i zdobyć dużo doświadczenia. Firma jest dobrze zorganizowana, a w razie problemów zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie. Cenię sobie dobrą atmosferę, kontakt z pracownikami oraz możliwość rozwoju.
Jestem zadowolona, że trafiłam właśnie do tej firmy i mam nadzieję, że nasza współpraca będzie trwała jeszcze przez wiele lat. Zdecydowanie polecam! ⭐⭐⭐⭐⭐
Bozena
14.09.2026 11:39
Atmosfera w pracy jest bardzo luźna i przyjazna. Pan Damian jest sprawiedliwy i szanuje swoich pracowników. Ma świetne podejście do ludzi. Zawsze można na niego liczyć w trudnych sytuacjach.
Przestrzegam przed tą firmą, zostałem (usunięte przez administratora)na wynagrodzenie w taki sposób iż policzone mi 20zł/h. Poza tym za bardzo się nie chcę przechwalać ale byłem od terenu zewnętrznego i garaży i podejrzewam iż tak rzetelnego pracownika nie mieli jeszcze i nie bedą mieli. Posiadam zdjecia ze swoich etapów prac itd.(usunięte przez administratora)
Zostaw merytoryczną opinię o SERWISARKA Damian Szmytkowski