Opinie o Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik w Ruda

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik o rekrutacji.

Branże: Budowa mieszkań i domów/budynków

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik w Ruda

baner wywiady
Pytanie Nowy wpis

Jaka umowa obowiązuje w Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik podczas okresu próbnego?

S Nowy wpis
@Pytanie

Umowa o pracę jest

Patryk Nowy wpis

Tak spokojnie na wątku ale jeśli ludzie są zadowoleni z pracy to nic dziwnego. Powiedzcie czy firma potrzebuje nowych pracowników?

Kostek Nowy wpis

Jakieś wskazówki jak się pracuje, zarabia i jaką umowę firma proponuje na początek?

Investor

Polecam firme pana Piotra. Miły kontakt zawsze doradzi.

Masz już za sobą rozmowę kwalifikacyjną w firmie Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik? Zostaw komentarz z opisem swoich doświadczeń. Jakich wskazówek mógłbyś udzielić osobie, która wybiera się na rozmowę w tym miejscu?
Monika

Fajnie, że kilku zadowolonych klientów wypowiedziało się na forum o firmie Wos-Bud. Wasze opinie również składają się na całościowy obraz firmy. Brakuje mi tu już tylko komentarzy osób, które pracują u tego pracodawcy :)

Tyle co mam do powiedzenia na temat tej firmy to: Firma godna polecenia.!!!! Polecam skorzystać z firmy Pana Piotra.

Klient Łódź

Jak najbardziej Polecam tą Firmę. Solidna kontakt z Panem Piotrem super. Robota wykonana na 100%

W.W

Polecam.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik - Ruda

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

Firma Remontowo-Budowlana Wos-Bud Piotr Wosik
5/5 Na podstawie 2 ocen.
  • Zobacz wywiad
  • Podleśna 30D
    95-070 Ruda
  • NIP: 7281184678 REGON: 369747871
gemius

Wyniki badania GEMIUS/PBI dla wybranych węzłów w lipcu 2023r.

Ranking Użytkownicy
(real users)