Nikomu nie polecam tego miejsca. Oddalam do naprawy torebke LV model Neverfull ktory kosztuje ok. 10k, do wymiany byly uszy oraz lamowka, odebralam torebke po kilku tygodniach byla ladnie zrobiona, cena 700 pln bez paragonu. Po kilku miesiacach wymienione elementy zaczely sie odbarwiac i z brazowego koloru staly sie czerwone. Zanioslam torebke z reklamacja i prosba o ponowna wymiane elementow, torebka zostala zrobiona UWAGA po 3 miesiacach ( ja odebralam ja tydzien pozniej niz byla gotowa). Torebke odebrala moja siostra i nie sprawdzila na miejscu jak zostala wykonana usluga. Lamowka jest przyszyta krzywo, miejscami plyciej, miejscami glebiej, szycie jest niestaranne, krzywe, raz wyzej raz nizej, skora jest przycieta nierowno, miejscami jest glebiej miejscami plyciej, szwy sa na roznych wysokosciach lamowki a uszy nie zostaly wogole wymienione, w konsekwencji tej naprawy moja torebka za 10K wyglada jak tania, slaba, chinska, tandetna podroba, manufaktura zniszczyla mi torebke za 10 tys. Gdyby to byla torebka za 1k machnelabym reka, ale torebka ma dla mnie wartosc sentymentalna i jest bardzo droga jak dla mnie dlatego na pewno tak nie zostawie tej sprawy. Nie polecam nikomu