Rozczarowany19.10.2020 14:54
Ekipa odstąpiła od wykonania - mimo iż byliśmy umówieni parę miesięcy wcześniej.
Wycenę otrzymaliśmy 4 kwietnia, od razu zaczęliśmy rozmowy i krótko po tym w maju było spotkanie na którym omówiliśmy szczegóły. Pan Adam przedstawił swoją firmę i zapewniał że będzie w stanie wykonać prace hydrauliczne razem z ogrzewaniem podłogowym. Mówił że ma odpowiednio ludzi do tego i spokojnie w właściwym terminie się pojawi - a praca zostanie wykonana szybko i w określonym czasie. Od razu mówiliśmy że będzie to koniec września/początek października.
Ponowny kontakt miał miejsce 6 lipca, 6 sierpnia, 4 września, 25 września oraz kilkukrotnie w październiku.
Początkowo w terminie wykonania prac po prostu z każdym tygodniem utrzymywał że nie będzie go następnego tygodnia ale się zjawi.
Następnie po żądaniu przyjścia w tygodniu 43 zadzwonił dziś Pan Adam Nowotny (17.10.2020) i przekazał że nie pojawi się na naszej budowie - by wykonać zlecenie.
Radzę unikać Pana Adama Nowotnego EkoInstalHome Adam Nowotny NIP 7532446384 Rzymkowice, nr 5, 48-317, obecnie musimy szukać hydraulika mimo iż prace powinny być już wykonane.