Opinie o Indygo Edyta Wojaczek w Skoczów

Na podstawie 4 ocen )

Branże: Sklepy internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Indygo Edyta Wojaczek w Skoczów

Zdzisław Nowy wpis

Widzę opinie i całkowicie się z nimi zgadzam chociaż nie robiłem zakupów u tej pani ale na moje pytanie w sprawie gwarancji że dostanę towar zamówiony dowiedziałem się że jestem jadowitym człowiekiem a ona taka wspaniale że po prostu nie rozumie jak mogłem zadać takie pytanie, na pewno nie kupię bo jeśli by sprzedawca był w porządku to by odpowiedział normalnie

Szkoda zachodu Nowy wpis

Błędnie opisane produkty, tak jak poprzednie opinie - brak kultury po stronie p. Edyty, kompletne przeciwieństwo dobrego sprzedawcy, stanowczo odradzam i przestrzegam!

odradzam indygo Nowy wpis

Lubisz (usunięte przez administratora) naciąganie i brak kompetencji? Indygo Edyta Wojaczek ze Skoczowa to jest miejsce dla ciebie :)

Chamska Edyta Nowy wpis

Odradzam jakikolwiek kontakt z tą osobą, chamstwo i opryskliwość jakie płynie z jej strony jest niespotykane. Zawyża ceny przesyłki, na pytania odpowiada w sposób przysłowiowego towarzystwa spod budki z piwem. UWAGA NA TĘ KREATURĘ

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Terapeuta TUS w firmie Indygo Edyta Wojaczek? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
Karolina

Firma sprzedaje tylko na Allegro?

Incognito 13

Zachowanie pani Edyty jest żenujące. Zamówiłem nasiona. Minęły dwa tygodnie od ich posadzenia i nawet nie zaczęły kiełkować, więc oceniłem panią na allegro źle tzn. napisałem że nasiona po dwóch tygodniach nie zaczęły kiełkować, nie minął tydzień jak dostałem pismo od pani z wezwanie usunięcia komentarza bo jeśli tego nie zrobię w ciągu trzech dni zostanę pozwany do sądu. No zachowanie bez komentarza, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię , nie napisałem nic niegrzecznego co mogło by panią obrazić tylko wypowiedziałem się na temat rośliny.

kupujący na allegro

Nasiona zamówione przez allegro. Ale słabe jakościowo , albo przeterminowane - nie zakiełkowały. Na złożoną reklamację pani właścicielka odpisywała sugerując ,że chcę ją naciągnąć na darmowe produkty , co już bardzo mi się nie podobało. Za słabą ocenę na allegro przysłała mi pismo z wezwaniem przedsądowym i wzywa do usunięcia mojej słabej oceny z allegro - żenujące.

Obserwator allegro

Firma sprzedaje na allegro rośliny. (usunięte przez administratora) ludzi wprowadzając fałszywe dane odnośnie wyglądu roślin i nie chodzi o to że ktoś źle uprawia i dlatego otrzymuje coś innego niż było napisane w ofercie tylko o to że nie ma takich odmian jak oferują. To zwykłe (usunięte przez administratora)

jerzybor

Sprzedawca nierzetelny. Zamówiłem na Allegro dwie sadzonki róży - czarną i niebieską. Przyszły ale po dwóch miesiącach od posadzenia okazało się że są inne od zamówionych - mianowicie różowe. Po zgłoszeniu problemu do INDYGO- przeprosiny i wysyłka nowych dwóch sadzonek. Niestety, znowu niewypał - różowe zamiast czarnych i niebieskich. Cyrk na kółkach, odradzam biznes z tym sprzedawcą.

Zostaw merytoryczną opinię o Indygo Edyta Wojaczek - Skoczów

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Indygo Edyta Wojaczek?

Zobacz opinie na temat firmy Indygo Edyta Wojaczek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Indygo Edyta Wojaczek
  • Gustawa Morcinka 28 lok. 17