4.5/5

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Kamila

18.08.2020 18:41

Jestem bardzo zadowolona z diet Pana Artura! Przepisy są smaczne, łatwe i bardzo szybkie w przygotowaniu! I najważniejsze! Nie byłam głodna, gdyż porcje są solidne! Schudłam 16kg w ciągu 4 miesięcy i waga dalej spada ???? Bardzo serdecznie polecam wszystkim, którzy pragną zdrowo się odżywiać i zadbać o siebie.
    Sandra K

18.08.2020 18:17

Pierwszy miesiąc i -4kg, teraz zaczynam drugi i czekam na dalsze efekty.
    tester

18.08.2020 18:00

witam , jestem bardzo zadowolona z diety,którą otrzymałam od Pana Artura.Dieta jest bardzo smaczna ,prosta i szybka do przygotowania.W ciągu m-ca schudłam 6 kg i czekam na dietę na kolejny miesiąc. Polecam sprawdziłam :) i jest jak najbardziej ok !!!!!
    Weronika

18.08.2020 17:31

Jak dla mnie dieta jest świetna. Stosuje już dietę na 4 miesiąc i ważę 11 kg mniej. Energi mam pełno, włosy i paznokcie są silniejsze. Polecam

18.08.2020 17:04

Witam serdecznie, stosuję dietę od Pana Artura już ponad dwa miesiące. Nie było żadnego problemu z jej otrzymaniem czy jakimkolwiek dostosowaniem do moich indywidualnych potrzeb. Straciłam już ponad 7 kg i oczekuje na kolejne przepisy i to w tej jednej cenie. Dodatkowo dieta jest smaczna i łatwa w przygotowywaniu... Jestem zadowolona i szczerze polecam...
    Krecona

18.08.2020 16:12

Dania smaczne i zdrowe, proste w przygotowaniu. A do tego waga coraz mniejsza ????. Polecam w 100%
    Zofia

18.08.2020 15:59

Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z diety p. Artura . Współpraca jest rewelacyjna , bardzo szybko odpisuje na wiadomości . Na 1 diecie po ok.4 tygodniach schudłam 4,5 kg . Poprosiłam o następną i otrzymałam ją ekspresowo po 2 dniach . Posiłki są bardzo smaczne , szybkie w przygotowaniu . Ja czuję się o wiele , wiele lepiej , pełna energii. Dolegliwości , które zaznaczyłam przy zamawianiu diety zniknęły . Polecam diety p. Artura jak najbardziej . Zamawiałam i stosowałam inne - i było wielkie rozczarowanie . Ale tu jestem mega , mega zadowolona . Polecam , polecam i jeszcze raz polecam . W skali do od 1 do 10 ja wystawiam 20 albo i więcej . Pozdrawiam .
    EL

18.08.2020 15:56

Przez dwa miesiące diety straciłam blisko 8 kg. Początek zmiany nawyków był trudniejszy, ale potem przygotowanie posiłków przychodzi coraz łatwiej, po prostu nabywa się w tym wprawy. Moje sugestie po pierwszym miesiącu zostały uwzględnione w zestawie na kolejny miesiąc. Jestem bardzo zadowolona i kontynuuję dietę.
    Aleksandra

18.08.2020 15:48

Nie wiem jak to się dzieje że panie rzekomo nie otrzymują odpowiedzi bądź zamówienia ;) ja koresponduje z Panem Arturem bez zarzutu- owszem odpisuje po kilku dniach ale zawsze jest odpowiedz i zamówienie również. Po miesiącu stosowania diety poprawiła się kondycja mojego organizmu, zmieniły nawyki żywieniowe a i z wagi nieco ubyło ;) zamówiłam dietę na kolejny miesiąc i czekam z niecierpliwością. Posiłki bardzo smaczne
    MartaB

18.08.2020 15:47

Od dwóch miesięcy jestem na diecie od Pana Artura i schudłam 9, 5 kg .Posiłki szybkie w przygotowaniu,smaczne, szczególnie zupa z cukinii ;) Polecam
    Renata2106

18.08.2020 15:46

Schudłam 4 kg w miesiąc posiłki szybkie w przygotowaniu i smaczne teraz czekam na dietę na następny miesiąc. Polecam
    Jasmine

18.08.2020 15:16

Super dieta, prosta w przygotowaniu, posiłki smaczne i obfite a efekty widać już po pierwszym miesiącu :)
    Chudnę

18.08.2020 15:14

Jestem na diecie już od ponad dwóch miesięcy i dotychczas shudłam 15kg. Dieta jest bardzo smaczna, dania bardzo różnorodne (nie nudzą się). W razie potrzeby można poprosić o inny jadłospis. Wszystko jest ułożone na bazie świeżych produktów do samodzielnego przyrządzenia. Dania są bardzo szybkie i obfite. Czuję, że przybywa mi energii + lepsze samopoczucie. Jestem z dietą w połowie mojej drogi gubienia kilogramów i szczerze polecam!
    karcia

18.08.2020 15:06

Po miesiącu stosowania się do diety (przy nie wielkich odstępstwach) -4kg. Włączyłam dodatkowo siłownie i rower. Ciekawa dieta, posiłki dobre.
    Magdalena K

18.08.2020 14:48

Moja przygoda z datą rozpoczęła się rok temu, schudłam 40 kg, posiłki są syte i bardzo smaczne polecam
    Iza

18.08.2020 14:41

Dietę stosuję od miesiąca, zrzuciłam 2kg, co przy problemach z tarczycą i obecnie podejrzeniem insulinooporności (jeszcze do sprawdzenia badaniami zleconymi kilka dni temu przez endokrynologa) i tak jest dla mnie sukcesem - zwłaszcza, że do tej pory mimo wielkich starań i diety ustalonej przed innego dietetyka klinicznego kilogramy stały w miejscu. A dodam, że ćwiczę 4 dni w tygodniu. Posiłki są smaczne, proste w przygotowaniu i faktycznie szybkie przy wybraniu odpowiedniej opcji w ankiecie. Nie było również problemu z oczekiwaniem na zamówienie - pan Artur zmieścił się w czasie. Polecam. :)

18.08.2020 14:30

Jestem bardzo zadowolona z diety po 3 miesiącach schudalm 6kg. Jedzenie bardzo dobre szybkie w przygotowaniu. Polecam
    Mateusz

18.08.2020 14:23

Cześć! Właśnie kończę 10 tydzień odżywiania się według jadłospisu ułożonego przez pana Artura. Zanim przejdę do moich wyników napiszę Wam, jak to się stało, że postanowiłem zaufać panu Arturowi. Otóż wszystko ma swój początek w marketingu szeptanym. Koleżanka mojej siostry->moja siostra->ja. Kilku osobom również szepnąłem parę słów do panu Arutrze bo zauważyły, że wyglądam trochę inaczej i zaczęło się wypytywanie ;) Mam nadzieję, że też się skuszą bo naprawdę warto. To teraz czas na moje wyniki. Tak jak pisałem kończę właśnie 10 tydzień diety. Od 1 czerwca do dzisiaj udało mi się zrzucić już 13 kilogramów. Posiłki są bardzo dobre a po ich zjedzeniu czuje się syty. Dużym plusem jest to, że pan Artur jest otwarty na sugestie i układa jadłospis z uwzględnieniem co lubimy a czego nie. Polecam !

18.08.2020 09:15

18.08.2020 12:39

proszę podać adres mailowy, który podała Pani w zamówieniu? sprawdzę to i dam Pani znać. Czasami diety trafiają do spam dlatego też proszę sprawdzić ten folder.

14.08.2020 18:27

18.08.2020 12:38

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

17.08.2020 09:06

18.08.2020 12:38

Sprawdziłem Pani zamówienie i tak jak piszemy mailowo tak zostało też zrealizowane zamówienie. Pani dieta została wysłana 8 dni temu na maila - prosiłem również o sprawdzenie folderu spam. Pisze Pani, że nie odpisuję na maile, a z tego co widzę nasza korespondencja mailowa ma już kilkanaście wiadomości. Zgodnie z tym co napisałem do Pani mailowo oraz w sms-ie dieta dziś została ponownie wysłana na maila. Proszę o dokładne sprawdzenie poczty mailowej wraz ze spam. Dieta została wysłana z maila [email protected]. Wysłałem również do Pani sms-em potwierdzenie wysłania diety zgodnie z zamówieniem.

11.08.2020 14:22

Stosuję dietę Pana Artura od 2 miesięcy i schudłam 3,5 kg. Posiłki są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Diety dostaję na czas. Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam.
    Beata Z.

06.08.2020 22:33

Bardzo różnorodne diety, dopasowane indywidualnie, schudłam 6kg po 2 miesiącach stosowania. Kontakt mógłby byc szybszy jak dla mnie, ale ogolnie polecam
    Marta Norek

16.07.2020 20:38

Jak dla mnie dieta świetna - stosowałam razem 3 diety przez 3 miesiące. Faktycznie kolejne diety są gratis. Płacimy tylko raz 65 zł. Kontakt był mniej więcej co 12-24h, świetnie! Schudłam 12 kg. Teraz nie stosuję diety już 6 miesięcy i waga nie praca.
    Meg

16.07.2020 10:30

Dietę dostałam w ciągu 3 dni roboczych. Od poniedziałku zaczynam i liczę na duże efekty :)
    Magda

07.07.2020 23:01

Świetna dieta i super kontakt z Arturem. Polecam wszystkim! Ja schudłam 23 kg.
    Nikola

06.07.2020 16:15

W ciągu 6 miesięcy stosowania diety udało mi się schudnąć 18 kg, co uważam za ogromny sukces, biorąc pod uwagę, że choruję na Hashimoto (gdyby nie małe przerwy typu święta, myślę że byłoby to dziś już ponad 20 kg). Co do diety, wszystko na plus: na kolejne jadłospisy nie trzeba było długo czekać, posiłki proste w przygotowaniu, łatwo dostępne składniki, duże porcje - często nie byłam w stanie zjeść wszystkiego, kilka bardzo smacznych przepisów, z których na pewno skorzystam nawet po zakończeniu diety. Naprawdę polecam, bardzo pozytywne zaskoczenie!
    Krystyna

02.07.2020 13:41

Stosuję dietę Pana Artura 4 miesiące i jestem bardzo zadowolona z rezultatów . jestem już w wieku 70+ i metabolizm jest inny niż u osób młodszych. Schudłam 14 kg i obwód w pasie zmniejszył się o 11 cm. Znowu czuję się lekko i atrakcyjnie. Stosowanie diety nie wymaga wyrzeczeń. Posiłki są smaczne i całkowicie zaspokajają dzienne zapotrzebowanie. Nigdy nie odczuwałam głodu, niektóre były nawet obfite. Produkty wykorzystywane w diecie są dostępne w sklepach lub marketach. Mają wielorakie oddziaływanie na różne schorzenia , niektórym zapobiegają np. cukrzycy. Z niektórymi produktami spotkałam się po raz pierwszy i na stałe wprowadziłam do swojego jadłospisu. Ja osobiście jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem polecam stosowanie diety Pana Arturawszystkim, którzy chcą sie pozbyć nadmiernych kilogramów
    Ewa

30.06.2020 02:37

Bardzo polecam wszystkim. Po miesiącu stosowania diety schudłam 8kg ze136 do 128kg bez ćwiczeń i wyrzeczeń . Po raz pierwszy dieta dostosowana do moich upodobań i schorzeń, smaczna i przynosi rezultaty.zamowiłam kolejną dietę i zamierzam kontynuować do momentu ustabilizowania się właściwej wagi
    Kiki

02.07.2020 11:48

Proszę napisać coś więcej...czy dalej odchudza się Pani...
    Sylwia

02.07.2020 09:02

Witam jestem na diecie i czuję że ona działa w owtatni miesiąc schudłam 6kg i straciłam w obwodzie w 8cm,czyje się lepiej i zaczynam wugladac lepiej. Dieta jest smaczna i szybka w przygotowaniu.(usunięte przez administratora)
    Anna

01.07.2020 10:31

Do odchudzania podchodzilam wiele razy bez skutku .Po diecie od Pana A.Topolskiego po miesiącu schudłam narazie może nie wiele 2 kg ale najważniejsze ze mam teraz inne podejście do jedzenia , nie ciągnie mnie do słodyczy nauczyłam się nowych sałatek i cieszę się że wreszcie coś u mnie drgnęło (w kilogramach)☺❤

29.06.2020 16:37

Witam,ja przygodę z dietą pana Artura zaczęłam 04.05.20 na pierwszej schudlam 6.10 kg a teraz jestem na 3 tygodniu drugiej na ktorej schudlam do tej pory 3.5 kg.Posiłki sa szybkie w przygotowaniu i niedrogie .Kontakt z panem Arturem bez problemów. Dodam ,że czuję sie rewelacyjnie i polecam serdecznie diety od pana Artura.Jestem chora na niedoczynność tarczycy ,próbowałam bardzo bardzo wielu diet i kończyło się zawsze tak samo brakiem efektów,a na dietach od pana Artura Topolskiego przedewszystkim nie jestem głodna i zachcianki na slodycze przeszły a podjadanie miedzy posilkami to dla mnie przeszłość.Polecam naprawdę warto
    Aneta

28.06.2020 21:47

Z całym sercem polecam dietę Pana Artura, przez miesiąc straciłam 3 kg, mam więcej energii dobrze się czuje. Posiłki smaczne i szybkie do zrobienia.
    Marta

26.06.2020 10:23

Dietę rozpoczęłam w listopadzie 2019 roku. Od tamtej pory do dnia dzisiejszego straciłam 31 kg. Moja otyłość sprawiła, że bardzo źle się czułam, ciągle byłam zmęczona i senna. Odkąd zastosowałam dietę miałam więcej energii i do wieczora przy dwójce moich małych dzieci bez problemu dawałam radę:). Posiłki smaczne a jak coś mi nie pasowało, pan Artur dał mi możliwość wymiany kaszy, warzyw i owoców, oczywiście w tej samej ilości. Odkryłam parę bardzo fajnych połączeń smakowych, które zastosowałam przy posiłkach rodzinnych. Sałatki rewelacja- już dołączyły do menu domu. Utrata wagi, energia i radość udzieliła się mojemu Mężowi który zaczął dołączać do niektórych posiłków i także schudł i to 21 kg. Najwspanialsze z tego czasu było to, że po posiłkach czułam się lekko i nie męczyły mnie żadne dolegliwości jak przed dietą. Dieta ta jest tak ułożona i tak dobrze człowiek się w niej czuje, że łatwiej jest zmienić swoje złe nawyki żywieniowe i otworzyć się na nowe smaki które sprawią, że lepiej będziecie funkcjonować. A jak jeszcze oddacie to pod prowadzenie Boże i poprosicie o błogosławieństwo sukces murowany. Polecam z całego serca:)
    Monika

24.06.2020 15:46

Dieta Pana Artura jest super po miesiącu stosowania waga zmalała 4kg A po dwóch miesiącach 6.5kg. Przepisy szybkie i nieskomplikowane. Nie chodziłam głodna A więc bardzo najedzona. Kontakt poprawny. Polecam serdecznie
    Ewelina J

23.06.2020 07:41

Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura, przepisy smaczne, łatwe i bardzo szybkie w przygotowaniu. Schudłam już 6 kg, dalej dążę do celu a pomaga mi w tym Pan Artur. Gdy mam uwagi do diety, zaraz zostaje ona poprawiona. Bardzo serdecznie polecam wszystkim, którzy pragną zdrowo się odżywiać i zadbać o siebie.

15.06.2020 20:33

Polecam. Posiłki szybkie do przygotowania.smaczne. Ponad miesiac stosowania diety efekt 3 kg mniej.
    Niezadowolona

15.06.2020 13:01

Skusiłam się na promocję 'tylko dzisiaj', która jak się okazało trwa bez końca. W pierwszej diecie nie uwzględniono składników które prosiłam żeby nie było. Zadałam kilka pytań, które oczywscie zostały bez odpowiedzi. W związku z tym ponowne maile i znowu oczekiwanie na odpowiedzi. Kończąc pierwszy miesiąc poprosiłam o kolejną dietę . Również otrzymałam dietę że składnikami, których miało nie być. Zaczął się sezon na owoce ja w diecie mam owoce mrożone. Zadałam pytania, na które również nie dostałam odpowiedzi. W kolejnej korekcie została mi zmieniona kaloryczność nie wiedzieć czemu. (usunięte przez administratora)

15.06.2020 11:46

Dieta Pana Artura jest rewelacyjna, po miesiącu stosowania 4,5 kg mniej bez żadnego wysiłku. Nigdy wcześniej nie udało mi się schudnąc tak szybko. Nie chodzę głodna. Posiłki są smaczne i łatwe w przygotowaniu. Kontakt z Panem Arturem bardzo dobry. Gdy prosiłam o zmiane produktu, wiadomość otrzymywałam szybko po dwóch dniach. Dzięki tej diecie zmieniłam nawyki żywieniowe, już nie podjadam i efekty widać.Polecam wszystkim.
    Karina

15.06.2020 09:12

O diecie Artura Topolskiego dowiedziałam się z mediow społecznościowych, wyświetliła mi się reklama. Mam insulinooporność i niedoczynność spowodowaną Hashimoto. W ferie zimowe mialam wypadek na nartach od czasu ktorego nie mogę wykonywać zadnych ćwiczeń. W zwiazku z tym zaczęłam tyć. Wizyta u dietetyka klinicznego nie przyniosła efektu, nie otrzymałam zadnego wsparcia chociaż koszt wizyty wyniósł 200 zł. Kiedy zobaczyłam reklamę diet Artura zdecydowałam się zaryzykować. Kupilam diete na 3 miesiące za 65 zl z możliwością zwrotu pieniędzy jeśli nie będzie efektów. Mimo sceptycznego podejścia efekty sie pojawiły juz po pierwszym tygodniu. W ciągu miesiąca schudłam 4,5 kg. Dieta jest prosta do wykonania, smaczna a posiłki sanaprawde obfite. Nie zawsze byłam w stanie zjeść zapisaną porcję. Kilka razy prosiłam o zmiane diety bo pewne zestawy mi nie smakowały i w ciągu kilku dni otrzymywałam nową. Jestem bardzo zadowolona chociaż obecnie waga stoi ale wiem, że w trakcie stosowania diety takie postoje wagi sie zdarzają. Najważniejsze, że dieta zmieniła mój sposob żywienia się. Zredukowała złe nawyki a jakieś sporadyczne odstępstwa od niej nie maja znaczącego wpływu na wagę. Polecam diety Artura i na pewno nadal będę stosować bo są efekty.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski