Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Henji

04.11.2020 20:15

Na diecie od Pana Artura schudłem 18kg w niewiele ponad 3mies. Co najdziwniejsze chodzę najedzony bo porcje są zacne i nasycony bo nie odczuwam głodu mimo braku moich ulubionych frykasów (fastfood i słodkie napoje). Do tego czuję się dobrze, poprawiło się samopoczucie, uregulowało ciśnienie i skończyły problemy żołądkowe. Nauczyłem się zupełnie nieznanych mi nawyków żywieniowych, jakże zdrowych i korzystnych. Bardzo polecam, by zmienić swoje życie
    Grazyna

04.11.2020 19:14

Witam jestem miesiąc na diecie przy Hashimoto wrzuciłam 3kg posiłki są sycące i smaczne ważne że waga pomału spada
    Natalia

04.11.2020 18:54

Polecam dietę Pana Artura jak najbardziej na miesięcznej diecie schudłam 3,5 kg i centymetry ładnie schodzą w dół jestem bardzo zadowolona bo od dłuższego czasu nie mogłam stracić ani jednego grama ????dieta smaczna prosta i przede wszystkim szybka w przygotowaniu ❤️polecam z czystym sumieniem
    Basia Tybura

04.11.2020 17:49

Dieta od Pana Artura pomogła mi nie tylko schudnąć ale też nauczyła mnie zdrowo się odżywiać. Bardzo smaczne posiłki, proste w przygotowaniu, składniki posiłków odolnodostępne, porcje bardzo duże. Kontakt z Panem Arturem doskonały, na kolejne (bezpłatne) diety czekałam od 2 do 4 dni. Naprawdę polecam, bardzo pozytywne zaskoczenie
    Iwona

04.11.2020 16:46

Witam Stosuje dietę Pana Artura od września i jestem bardzo zadowolona z osiągniętego efektu Schudłam 6 kg czuje się dużo lżejsza i pełna energii Przygotowanie potraw nie zajmuje sporo czasu a rekompensuje smacznymi daniami i bardzo urozmaiconymi Polecam wszystkim zainteresowanym , przekonajcie się naprawdę warto Pozdrawiam
    Patrycja

04.11.2020 15:37

Jestem bardzo zadowolona z przygotowanej przez Pana diety, posiłki są smaczne, sycące, łatwe w przygotowaniu, czuje się bardzo dobrze, wątroba przestała mi dokuczać a do tego wymarzony spadek wagi, po 3 tygodniach jest 3 kg mniej a w przypadku mojej tarczycy i hashimoto to prawdziwy sukces:)
    Kasia

04.11.2020 14:19

Dieta pana Artura to strzał w dziesiątkę. Pomimo przewlekłej choroby i zażywania sterydów waga idzie w dół (w ciągu 2 miesięcy 5 kg). Posiłki są smaczne, tanie i szybkie w przygotowaniu. Nie ma żadnych problemów z kontaktem. Nie było również problemu o aktualizacje diety o ulubione potrawy.
    Darek

04.11.2020 14:17

Od początku udało mi się już zgubić ok 6 kg. Dieta jest smaczna,a posiłki łatwe do przygotowania. Najważniejsze jest to,że nie chodzę głodny,bo porcje są spore.
    Joanna

04.11.2020 12:58

Na diecie jestem od miesiąca i już niedługo stracę 3kg mimo, ze nie zawsze udawało mi się stosować do wszystkich zaleceń;) posiłki są smaczne, łatwe w przygotowaniu i sycące. Pieczone szparagi i marchewki na drugie śniadanie są super.Śniadania polubił tez mój mąż. Łosoś z grilowana papryka i cukinia- moje ulubione :) Niestety dzieci grymaszą przy nowych smakach, wiec dla nich gotuje osobno, ale liczyłam się z tym...
    Klaudia

04.11.2020 12:16

Jestem na diecie od miesiąca i póki co - 4kg, zostało jeszcze 11 do zrzucenia więc jest to najbardziej skuteczna dieta, która stosowałam. Posiłki naprawdę proste co przy dzieciach i pracy jest naprawdę ważne. No i koszt zakupów też nie wygórowany. Pan Artur szybko odpisuje, także w razie pytań i wątpliwości nie jest się zostawionym sam ze sobą. Bardzo polecam.
    Wiola

04.11.2020 12:10

Witam na diecie jestem od miesiąca schudłam już 7 kg. Posiłki mi smakowały jeżeli coś mi nie smakowało odrazu dostalam odpowiedź z nowymi przepisami. Polecam serdecznie.
    Ania

04.11.2020 11:59

Witam. Dietę Pana Artura wprawdzie stosowałam tylko dwa tygodnie ale i bez tego schudłam 2kg bez ćwiczeń. Dania bardzo smaczne i syte. Szybkie w przygotowaniu. Teraz planuję na nowo zacząć stosować bo troszkę się na zbierało po ciąży. Polecam
    Aga

04.11.2020 11:42

Dietę Pana Artura mogę określić w kilku słowach: szybko, łatwo i przyjemnie, a do tego efekt murowany. Polecam :)
    Agaata

04.11.2020 11:13

Dietę stosuje od miesiąca, z drobnymi grzeszkami i małą ilością ruchu udało mi się ustabilizować skoki wagi i ukierunkować wagę na spadek. Z racji planowanego zbiegu medycznego musiałam trochę nagiąć dietę i wagowo spadło niewiele, ale zmniejszył się obwód brzucha. Następny miesiąc będzie bardziej rzetelny z mojej strony-zobaczymy efekty.
    Karolina

04.11.2020 10:31

Witam.Od miesiąca jestem na diecie,waga -3.6 kg.Jedzenie smacze,krótki czas przygotowania,produkty łatwo dostępne i nie za miliony,także polecam każdemu.
    Marcin

04.11.2020 10:08

Witam, dietę stosuje od 1 września,schudłem 9 kilo,czas przyrządzania potraw jest szybki i niezbyt skomplikowany.Teraz się zastanawiam czy 5 posiłków nie jest dużo,dieta 2000 kalorii robi robotę,ale nie ustaje w dążeniu do celu. Polecam diety Pana Artura.Pozdrawiam
    Dorota

04.11.2020 09:53

Witam Dietę stosuję po raz pierwszy. Jestem pozytywnie zaskoczona efektem w ciągu miesiąca schudłam 5,5 kg. Posiłki są proste w przygotowaniu i przy tym smaczne. Co drugi dzień ćwiczę 40 minut. Czuję się zdecydowanie lepiej. Polecam serdecznie
    Justyna

04.11.2020 09:16

Dietę stosuję od miesiąca, - 2,3kg na wadze. Ułożony mam plan na cztery posiłki, które sa smaczne i syte. Nie czuję głodu. Przyrządzanie posiłków również nie jest skomplikowane i czasochłonne. Z niecierpliwością czekam na dalsze efekty . Moim celem jest zrzucenie co najmniej 10 kg. Wraz z dietą otrzymałam zestaw ćwiczeń. Polecam.
    Iza Z

04.11.2020 08:29

Polecam. Po miesiącu diety z małymi grzeszkami schudłam ponad 4 kg, dołożyłam treningi na siłowni. Potrawy tanie i proszę w przygotowaniu, choć jestem typowym mięsożercą i wydało mi się za mało mięsa. No ale coś za coś. Po miesiącu stosowania otrzymałam kolejną dietę w cenie pierwszej.
    Edzia

04.11.2020 08:11

Dieta bardzo smaczna. Po miesiącu stosowania waga pokazała 4 kg na minusie. Bardzo dobrze się po niej czułam, brak uczucia głodu i siły. Bardzo pozytywnie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

MARTA

04.11.2020 07:54

Polecam w 100 % . Posiłki dobre , nieskomplikowane, różnorodne . W ciagu m-ca schudłam 6 kg . Samopoczucie lepsze , człowiek ma wiecej energii nie jest ospały. Polecam serdecznie
    Alicja

04.11.2020 06:48

Hey Ja na diecie od 5 tygodni Waga w dół samopoczucie lepsze (nie rzucam się już na słodycze)Walczę dalej o lepszą siebie z dietą Pana Artura jest to łatwiejsze i smaczniejsze
    Guz1985

03.11.2020 22:49

Jestem bardzo zadowolona już po 2 tygodniach widać efekty 3 kg i ci najważniejsze dobrze się po niej czuje i naprawdę dobrze smakuje.Bardzo polecam
    Janek z Warszawy

03.11.2020 22:34

Rezultaty otrzymanej diety są następujące po miesiącu stosowania: 1. Spadek wagi ciała z 128,5 kg na 118,5 kg 2. Spadek BMI z 36,4 na 33,5 3. Poprawa samopoczucia 4. Mniej problemów jelitowych (wzdęcia, gazy) 5. Zmniejszenie obwodu w pasie z 120 na 116 cm 6. Sprawniejsze poruszanie się na co dzień Dieta bardzo smaczna, prosta w przygotowaniu nawet dla niekucharza... Gorąco polecam!
    Monika

03.11.2020 22:19

Już drugi raz stosuje dietę. Poprzednio stosowalam ja przez 3 miesiące i efekt był super. Schudłam 6 kg i czułam się świetnie. Po porodzie również postanowiłam zacząć dietę gdyż posiłki są pyszne, sycące i przede wszystkim szybkie do przygotowania co dla mnie jest bardzo ważne. Polecam każdemu kto chce czuć się dobrze, zrzucic zbedne kilogramy a przy tym nie czuć się głodnym.
    Jadwiga Wróblewska

03.11.2020 22:03

Witam. Dieta smaczna, przepisy proste w przygotowaniu. Po pierwszym miesiącu 2 kg mniej, czekam na dalsze efekty. Polecam
    teresa54

03.11.2020 22:00

Witam Na diecie P.Artura jestem od m-ca,schudłam 3kg chociaż nie zawsze dostosowałam się do diety. Posiłki ogólnie smaczne i nie wymagające dużego przygotowania.Jestem zadowolona z diety bo czuję się bardzo dobrze, i co dzień rano ćwiczę 40 min ćwiczenia od P.Artura . Bardzo polecam dietę a ja czekam na kolejną. Pozdrawiam
    lech

03.11.2020 21:59

Jestem na diecie od 4 tygodni schudlem dosyc sporo bo 6kg przy 2000 kcal z mojego menu jedna przyprawa mi nie smakuje,poniewaz nie ja przygotowuje posilki nie moge okreslic co to za przyprawa.Uwazam ze dieta jest absolutnie trafiona w moje gusta smakowe i widac efekty,dzieki panie Arturze
    Piotrek

03.11.2020 21:42

Dzięki diecie Pana Artura po miesiącu -3,5kg bez ćwiczeń! Nie sądziłem, że posiłki na diecie mogą tak super smakować. Syte porcje, brak głodu i lepsze samopoczucie. Zaczynam właśnie drugi miesiąc i szczerze polecam!
    Jagoda

03.11.2020 21:12

Witam. Stosuję dietę Pana Artura już miesiąc. Schudłam 5 kg. Moja dieta to 1600kcl dziennie. Dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu. Pokarmy powodują że czuje się lekko i mam więcej energii. Duża ilość warzyw i uwzględnienie nabiału ,drobiu i ryb poprawiła funkcjonowanie układu pokarmowego. Wyeliminowanie pieczywa i cukru też dobrze wpłynęło na samopoczucie. Mam jeszcze trochę do zrzucenia kilogramów ale myślę że z tą dietą dam radę. Polecam bardzo dietę Pana Artura.
    Dodo 44

03.11.2020 21:03

Dietę Pana Artura stosuję od kilku miesięcy.Waga leci powoli, ponieważ nie zawsze mam możliwość przygotować tego co mam wyznaczone w danym dniu.Rezultaty jednak są widoczne.Polecam
    Bożena

03.11.2020 20:50

Dietę pana Artura stosowałam 2 miesiące i schudłam 6 kg. Jestem bardzo zadowolona. Dania były smaczne i proste. Z przyczyn niezależnych ode mnie musiałam przerwać dietę, ale właśnie do niej wracam. Polecam wszystkim.
    Agnieszka

03.11.2020 20:39

A ja jestem bardzo zadowolona z diety od Pana Artura. Dostałam ją mega szybko, dania bardzo proste, nieskomplikowane, do zrobienia dosłownie w kilka chwil. Co ważne składniki dostępne w każdym sklepie, na każdą kieszeń. W miesiąc schudłam 2 kg, ale niestety muszę się przyznać, że czasem pojawiały się małe grzeszki. Poprosiłam o kontynuację diety, Pan Artur odpisał natychmiast. Czekam teraz na dalsze efekty pracy z Panem Arturem. Polecam gorąco.
    Karolina

03.11.2020 19:45

Polecam serdecznie dieta rewelacja.
    ata

03.11.2020 19:41

Dieta bardzo smaczna, w ciągu dwóch tygodni pozwoliła mi schudnąć 3 kg. Polecam
    Wera84

03.11.2020 19:23

Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura pomogła osiągnąć założony przeze mnie cel. Posiłki smaczne i szybkie w przygotowaniu. Z całą pewnością polecam.
    Krystyna

03.11.2020 19:21

Witam! Chciałam powiedzieć,że dieta bardzo smaczna i w/g mnie to duże porcje aż dziw ,że nie przytyłam ale też nie schudłam. Ciekawe doświadczenie.Chciałam schudnąć,ale się nie udało.Dziś się dowiedziałam,że mój organizm jest obciążony metalami ciężkimi.Muszę szybko zacząć oczyszczanie i może wtedy doczekam się pozytywnego wyniku,na którym mi zależy ze względów zdrowotnych.Będę nadal współpracować z Panem Arturem i na pewno mi się uda.
    Ana

03.11.2020 19:06

Dietę kupiłam jakoś w kwietniu, pilnowałam się na każdym kroku. We wrześniu przestałam trzymać tzw”michę” ale dalej uważałam na co jem. Schudłam w sumie 11 kg, największy efekt robi talia. Same posiłki bardzo dobre i szybkie w przygotowaniu, POLECAM całym serduszkiem.
    Aga

03.11.2020 18:56

Jestem na diecie od miesiąca schudłam 3 kg. Dieta ułożona przez Pana Artura jest bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu . Składniki są ogólnodostępne. Zostało mi jeszcze parę kilo do wymarzonego celu , także walczę dalej. Gorąco polecam :)
    Magda Lubelska

03.11.2020 18:47

Dieta skuteczna oraz smaczna - czasami nie dawałam rady zjeść wszystkiego z rozpisanego menu (zwłaszcza 2 daniowe obiady były bardzo syte - a miałam dietę jedynie 1400 kcal). W ciągu meisiaca schudłam okolo 1,5-2 kg, znacząco zmniejszyły się obwody w udach, boczki zniknęły, brzuch zaczął super funkcjonować. Co najważniejsze mam dobre samopoczucia czucie, nie chodzę głodna. Polecam serdecznie :)

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski