Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

sandra

06.11.2020 14:57

stosuje dietę Pana Artura już 4 miesiące, od tego czasu -20kg jestem mega zadowolona z mojego wyglądu jak również z posiłków , które są szybkie i proste w przygotowaniu :) serdecznie polecam dla wszystkich, którzy chcą powalczyć o swoje zdrowie i nauczyć się zdrowego odżywiania . ps. mąż również poleca :)
    Justyna Michalska

06.11.2020 14:33

Jestem na diecie prawie dwa miesiące.Jakiś mały postęp jest. Dania są pyszne, szybki i sycące.Wyniki mojej tarczycy poprawiły się cudownie.Ogólnie świetnie się czuję . Czekam na kolejną diet3
    Iwona

06.11.2020 14:32

Witam stosuję dietę pana Artura . Diety są bardzo dobre syte i szybkie w przygotowaniu.Przez miesiąc stosowania diety schudłam ponad 3 kilo mając chorobę Hashimoto.
    Marzanna Boro

06.11.2020 14:26

Jestem bardzo zadowolona z diety P Artura , łatwe posiłki do przygotowania, smaczne !!! Na diecie schudłam 2kg w ciągu miesiąca, bez żadnych ćwiczeń (codziennie spacer 30min). Polecam !!!

06.11.2020 14:15

Miesiąc diety za mną. Biorąc pod uwagę, że w połowie tego czasu zachorowałam, pojawiło się mnóstwo wolnego czasu i małe grzeszki. Mimo to efekt bardzo zadowalający.. -4,5 kg mniej. Posiłki bardzo smaczne, zróżnicowane, niezwykle proste w przygotowaniu. Składniki ogólnodostępne, co jest nie bez znaczenia. Kontakt z Panem Arturem oceniam pozytywnie. Aktualnie czekam na kolejny zestaw. Wszystkim jeszcze wahającym się szczerze polecam.
    Elżbieta

06.11.2020 13:49

Dietę stosowałam przez dwa tygodnie. Bardzo rygorystycznie przestrzegałam podanych przepisów , godzin posiłków i prawidłowych produktów.Moim celem było obniżenie wagi o 2 do 3 kilogramów. Osiągnęłam ten rezultat. Dania przygotowuje się szybko i są bardzo dobre. Wszystkie smaki mi odpowiadają .Polecam !!! Chętnie wypróbuję również inne przepisy. Pozdrawiam serdecznie
    AB

06.11.2020 13:40

Witam. Dietę zaczęłam na początku września. Na początku listopada było już 10 kg mniej☺️. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Posiłki są przepyszne. Polecam z czystym sercem. Kontakt też jest super i można zawsze liczyć na pomoc. Pozdrawiam
    Monika

06.11.2020 13:35

Po jednym miesiącu stosowania diety Pana Artura schudłam 4 kg ale pewnie bym więcej schudła ale kilka razy zdarzyło mi się zjeść coś słodkiego;( Dania proste do przygotowania smaczne i sycące najważniejsze składniki nie są drogie. Jestem zadowolona i napewno będę kontynuować dietę;) Zachęcam wszystkich bo warto;)

06.11.2020 13:35

Dietę od Pana Artura stosuję od miesiąca. Pierwsze efekty widać już było po tygodniu. Chudnę 1kg miesięcznie i uważam to za dobry efekt. Nie trzymam się bardzo ściśle przepisów, ale zmian dokonuję z głową. Wg diety można zamieniać warzywa i owoce, więc dietę można samodzielnie nieco urozmaicić. Posiłki są łatwe w przygotowaniu i smaczne. Produkty są łatwo dostępne i nie trzeba wydawać na nie majątku. Z racji tego, że na dany posiłek nie zużywa się całego produktu, gotuję od razu na 2-3 dni do przodu, żeby nie marnować produktów. Przepisy są podane w przystępny sposób - na sztuki, łyżeczki, szklanki, więc nie trzeba nic ważyć. Najważniejsze, że dieta jest skuteczna, chudnie się powoli ale zdrowo.
    Robert1234

06.11.2020 13:28

Super dieta 6 kg w 1 miesiąc posilki dobre i szybkie w wykonaniu
    Justyna

06.11.2020 13:24

Witam, Stosuje dietę 2 miesiące, schudłam 5,6 kg. Polecam gorąco, posiłki szybkie, smaczne i niedrogie????
    Gosia

06.11.2020 13:02

Skusiłam się na dietę od Pana Artura tak naprawdę po przeczytaniu opinii. Już po paru dniach stosowania się do diety można zobaczyć pierwsze efekty. Ja stosuje się do niej już półtorej miesiąca i efekty są świetne. Schudłam 2 kg gdyż nie chciałam dużo tracić na wadze lecz zdrowo się odżywiać przy czym zmieniło się moje samopoczucie i czuje się świetnie. Przepisy są szybkie do przygotowania, smaczne, sycące a co dla mnie najważniejsze: zdrowe! Zapewniam że taka dieta może być dla każdego, nie tylko dla tych którzy chcą schudnąć, ale też dla tych którzy chcą utrzymać swoją wagę i poprawić samopoczucie zdrowym odżywianiem. Z pewnością mogę powiedzieć, że dieta Pana Artura jest godna polecenia.
    SYLWIA SZ

06.11.2020 12:33

Mój wynik z dietą pana Artura to 2 kg mniej w ciągu miesiąca. Waga spada po woli ale regularnie. Za to zmniejszył mi się obwód w pasie o 2 cm i zmniejszyły fałdki na boczkach. Dieta bardzo smaczna, szybka do przygotowania. Uwielbiam koktajle p. Artura .Problemy jelitowe i wzdęcia prawie ustały. Myślę , że to dobry początek zdrowego odchudzania. Polecam wszystkim ????.
    Lucyna

06.11.2020 12:04

Witam. Od 4 tygodni stosuje dietę Pana Artura. Posiłki są zróżnicowane, sycące i kolorowe. Dużo warzyw i owoców z czego jestem bardzo zadowolona. Przygotowuje się je szybko i bezproblemowo. Produkty łatwo dostępne i w normalnych cenach. Efekt.... 3.7 kg mniej a ospałość i uczucie ciągłego zmęczenia poszło w zapomnienie. Jestem mega zadowolona i czekam na kolejne ułożenie menu. Pozdrawiam i polecam z całego serca. Bo jak nie teraz to kiedy?
    Alina

06.11.2020 11:21

Kolejną przygodę z odchudzaniem w moim życiu (było ich może z 5-6; zawsze schodziłam z dużej wagi i zawsze skuteczne. Zrzucałam po 20-30 kg, ale po jakimś czasie dopadał mnie efekt jo-jo...) rozpoczęłam z Panem Arturem we wrześniu . Był to akt desperacji, gdyż wcześniej po diecie pudełkowej 1000 kcal, dwóch paniach dietetyczkach nie schudłam NIC !!!! Absolutnie nic !!! Wytłumaczyłam sobie to wiekiem (nie jestem już najmłodsza) lub zaburzeniami metabolizmu. Jeszcze raz postanowiłam sobie dać szansę... I tu - niespodzianka : Po dwóch miesiącach zmiany żywienia wg przepisów Pana Artura jest mnie - uwaga- 12 kg mniej !!!! Posiłki są bardzo smaczne, niewymagające dużego nakładu pracy. Wreszcie nie muszę przez pół dnia stać przy garach. Co najważniejsze: nie ma ochoty na dojadanie. Niektóre porcje za duże, wprost nie do zjedzenia... Po raz pierwszy w życiu ODŻYWIAM swoje ciało, a nie zaśmiecam byle czym. Rezygnacja z cukru przechodzi bezboleśnie. Nie mam ochoty na słodycze, bo ciągle jestem syta. W razie wątpliwości - pytam . I DOSTAJĘ odpowiedzi w interesującym mnie zagadnieniu. Dużo pracy jeszcze przede mną, ale już teraz wierzę, że razem z Panem Arturem osiągnę wagę, która będzie mnie satysfakcjonować. Panie Arturze, bardzo bardzo dziękuję i ... proszę o ciąg dalszy
    Kinia

06.11.2020 11:19

Dania smaczne, proste, szybkie. Juz drugie miesiac stosuje diete Pana Artura i na minusie prawie 9kg. Wiec efekt jest. Polecam, warto spróbować, tymbardziej że cena jest naprawde atrakcyjna.
    M.L.

06.11.2020 11:10

Witam. Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura. Posiłki są bardzo smaczne,sytne i szybko się je przygotowuje,a produkty i składniki nie są bardzo wygórowane. Moja rodzina też chętnie próbuje nowych potraw z tej diety. Kontakt z P. Arturem super. Kolejne diety dostaję po 2-3 dniach. W pierwszym mies. 4 kg mniej i oby tak dalej.????Czuje się lepiej i mam więcej energii. Polecam 100%
    marta2234

06.11.2020 11:04

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca. Przez ten czas schudłam 5 kg. Dania są smaczne i sycące. Kontakt z Panem Arturem wzorowy. Zdecydowanie polecam????
    Ona

06.11.2020 10:56

Posiłki z diety Pana Artura są naprawdę smaczne i szybkie w przygotowaniu. Pomimo, ż e żyję w ciągłym biegu maiłam czas na ich przygotowanie. Nie wiem jeszcze ile schudłam..zważę się jak zobaczę takie prawdziwe efekty, ale wiem jedno, że po pierwszym stosowaniu diety mam więcej energii i nie jestem ciągle zmęczona i ospała. Czekam niecierpliwie na przepisy na drugi miesiąc diety.
    GOSIA

06.11.2020 10:34

Witam, Rozpoczęłam przygodę z dietą Pana Artura i jestem bardzo zadowolona! Po 30 dniach na wadze mniej o 4,8 kg i dodatkowo strata 24 cm w obwodach! Dieta pyszna, zdrowa, posiłki łatwe i szybkie do przygotowania, a wielkość posiłków wystarczająca (czasami, aż ciężko zjeść) jednym słowem REWELACJA! Chcę nadal kontynuować dietę i pozbyć sie jeszcze 16kg!!! Ale wierzę, że z dietą Pana Artura dam radę! POLECAM wszystkim!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Anna

06.11.2020 08:59

Dania w diecie są proste i szybkie do przygotowania, składniki są łatwo dostępne - to dla mnie było bardzo ważne. W diecie jest bardzo dużo warzyw. Posiłki są obfite, sycące, ale zdrowe. Po miesiącu stosowania zrzuciłam 2,5 kg. W kolejnym miesiącu (niestety) trochę sobie odpuściłam, bo raz-drugi-trzeci-dziesiąty skusiłam się na niezdrowe słodycze, ale i tak - na szczęście - dzięki diecie nie przytyłam, a schudłam kolejne 1,5 kg. Kontakt z Panem Arturem jest bez zarzutu - kolejną dietę przesyła po 2-3 dniach od zgłoszenia. Przy zakupie diety dostałam dostęp do Ebooków ze zdrowymi przepisami. Polecam!
    Monika

06.11.2020 08:50

Witam zaczęłam swoją przygodę z dietą miesiąc temu. Moja waga spadła w ciągu miesiąca o 5 kg. Posiłki jak prosiłam są proste i szybkie w przygotowaniu. Dania obiadowe jedzą także pozostali domownicy co ułatwia mi życie i skraca czas przebywania w kuchni :) Przed rozpoczęciem diety miała problemy ze wzdęciami teraz ustąpiły . Już napisałam prośbę o program na kolejny miesiąc będę kontynuować i poinformuje Was później o kolejnych postępach
    Angelika :-)

06.11.2020 08:13

Witam, Stosuje dietę Pana Artura od 20 lipca, ku mojemu zaskoczeniu ona Działa :-) Jestem bardzo zadowolona z tej diety na obecna chwilę chudłam 12 kg. Dieta jest bardzo prosta w przygotowaniu, posiłki smaczne i bardzo syte w ogóle nie czuć głodu między posiłkami. Samopoczucie przy stosowaniu diety bardzo dobre a najważniejsze że są efekty i kilogramy lecą w dół. Szczerze polecam odchudzanie z Panem Arturem - naprawdę warto spróbować polecam w 100% Pozdrawiam

06.11.2020 07:40

Polecam diete, efekty jeżeli jej przestrzegamy sa super Dania smaczne i szybkie.. Kontakt uważam za dobry, czekam na kolejne jadłospisy.
    Pańcia

06.11.2020 04:18

Posiłki smaczne i szybkie. Po miesiącu 6 kilo mniej lepsze samopoczucie psychiczne i fizyczne.polecam
    Sara

05.11.2020 22:40

Dieta jest naprawdę smaczna i zróżnicowana . Dzięki temu nie chce się podjadać i nie ma ochoty na słodycze. Posiłki szybkie do przygotowania wiec nie ma problemu żeby ugotwac je nawet przed wyjściem do pracy. Jestem najedzona a kilogramy mimo to spadają. Narazie 3 kg ale po mału do przodu i wierze ze będzie ich więcej. Liczę ze osiągnę swój zamierzony cel.
    Ada

05.11.2020 22:02

Dietę od Pana Artura stosuje od miesiąca. I jestem naprawdę bardzo mile zaskoczona ???? dieta jest smaczna, szybka w przygotowaniu i naprawdę uczy zdrowego trybu życia! ???? Przez miesiąc schudłam 3 kg, pewnie było było by więcej gdyby nie pojedyńcze małe grzeszki ???????? ale nie poddaje się i jadę dalej! Pan Artur naprawdę zna się na rzeczy i warto mu zaufać!
    Ulka

05.11.2020 21:43

Po 2 miesiącach stosowania diety 7,7 kg mniej. Dieta pyszna, posiłki syte nie chce się podjadać między posiłkami co zawsze było moim problemem. Polecam dietę z czystym sumieniem.
    Agnieszka

05.11.2020 21:42

Jestem na diecie od miesiąca i ubyło mi 3 kg. Dania proste i smaczne, szybkie w przygotowaniu. Poprosiłam o dania z polskich produktów i warzyw i takie dostałam. Nawet syn polubił niektóre z nich. Polecam
    Maryla

05.11.2020 21:29

Witam, stosuje dietę Pana Artura i jestem bardzo zadowolona, schudłam do tego poprawiły mi się wyniki, nadciśnienie spadło, posiłki są smaczne, łatwe w przygotowaniu. A co najważniejsze. ,,nie chodzę głodna, wręcz przeciwnie porcje są duże, nie trzeba podjadać. Polecam diety Pana Artura, naprawdę warto spróbować!!
    Liddur84

05.11.2020 15:34

Dieta bardzo prosta, posiłki szybkie w przygotowaniu i bardzo smaczne. Po 5 tygodniach na razie ok. 1 kg mniej, samopoczucie znacznie się poprawilo.
    Piotr

05.11.2020 12:40

Dietę Pana Artura stosuję już ponad miesiąc, i muszę powiedzieć ze jestem mile zaskoczony efektami. Myślałem ze dieta będzie pełna wyrzeczeń a tu zdziwienie. Efekty po 30 dniach schudłem około 5,5 kg jestem w dobrej kondycji , czuję się świetnie nie jestem ospały ( jak to było wcześniej ) jestem pełen werwy. Posiłki są sycące i smaczne. Zamierzam się nie poddawać i korzystać z diety Pana Artura aż osiągnę swój cel, a może i dłużej. Uważam dietę Pana Artura jak dla mnie za rewelacyjną.

05.11.2020 10:16

Dieta jest świetna, daje nadzieje. W dwa tygodnie schudłam 3 kg. Kontakt z panem Arturem jest! Rzeczywiście czuje się zaopiekowana. Dania są szybkie do zrobienia, co jest dla mnie ważne. Zdecydowanie polecam, zwłaszcza tym, którzy maja problemy hormonalne- można, Pan Artur zdecydowanie zna się na rzeczy.
    Ania

05.11.2020 09:11

Dzisiaj mija 6 dzień jak jestem na diecie. Schudłam 1,5 kg. Wykupilam dietę dla pary. Posiłki szybkie w przygotowaniu, smaczne i sycące. Działam dalej i Polecam.
    Marta :)

05.11.2020 09:09

Witam :) pierwszy miesiąc diety za mną :) 6 kg spadek bez ćwiczeń. Posiłki bardzo mi smakują., smakują także mojej rodzinie ;) można je szybko przygotowac :) zaznacze że mam nadciśnienie oraz tarczyce.
    Bahati

05.11.2020 09:05

Jestem po pierwszym miesiącu stosowania diety. Jest smacznie i sycąco. Dieta jest jest zrównoważona - dużo warzyw i owoców. Niektóre propozycje na śniadania, czy przekąski są dla mnie dużym odkryciem - szybkie i smaczne. Na pewno będę korzystać z tych kompozycji w przyszłości. No i efekt: po miesiącu 5kg mniej. Jestem zmotywowana do dalszej walki z nadwagą!
    Barbara

05.11.2020 07:38

witam stosowalam diete pana Artura posilki sa dobre,syte ,szybkie w przygotowaniu. po miesiacu stosowania diety schudlam 4 kg. jest jednak jeden maly problem poniewaz komunikacja z panen Arturem jest niezbyt dobra,przynajmniej w moim przypadku,kolejna diete otrzymalam po miesiacu.troche szkoda bo posilki sa naprawde dobre
    Ela

04.11.2020 23:08

Dietę Pana Artura stosuję od 3 miesięcy schudłam już 9kg i jestem z tego efektu bardzo zadowolona. Posiłki są bardzo smaczne i szybkie w przygotowywaniu, nie czuję głodu pomiędzy posiłkami. Kontakt z dietetykiem jest bardzo dobry, bardzo polecam każdemu dietę Pana Artura.
    Sylwia M

04.11.2020 21:35

Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca. Spadek wagi o 4,5 kg w dół bez stosowania żadnych ćwiczeń. Przepisy są łatwe i szybkie w przygotowaniu. Po miesiącu poprosiłam o kolejną dietę i otrzymałam ją ekspresowo już na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona z efektów i zamierzam kontynuować dietę do zrzucenia 20 kg. Poza tym nawyki żywieniowe przy tak smacznej diecie zmieniły się już na stałe. Zachęcam niezdecydowanych. Sama wahałam się bardzo długo i nie żałuję, że skorzystałam z diety Pana Artura. Kilka centymetrów mniej po miesiącu stosowania diety jest moim wielkim sukcesem i wiem, że dalej będzie tylko lepiej.
    Karina

04.11.2020 20:56

Po dwóch miesiącach stosowania diety Pana Artura schudłam 12 kg, mimo, że kilka razy zgrzeszyłam ☺️ Posiłki proste do przygotowania i smaczne. Bez problemu otrzymałam drugą rozpiskę posiłków z drobnymi zmianami. Zamierzam kontynuować dietę pozostając w kontakcie z Panem Arturem. Serdecznie polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski