Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Iwona KG

11.11.2020 17:31

Dietę stosuję od miesiąca. Posiłki są smaczne i syte. Nie chodzę głodna i co najważniejsze nie ciągnie mnie do słodyczy :) Wybrałam opcję szybkiego przygotowywania potraw (20min) i się nie zawiodłam. Zrzuciłam 3 kg, bez ćwiczeń na razie, ale zamieniłam auto na szybkie nogi ;) Z kolejną dietą na pewno włączę ćwiczenia, bo odzyskując lekkość ciała i energię, widząc pozytywne efekty, chce się "chcieć"... Na duży plus - pozbyłam się dolegliwości, o których wspominałam wypełniając ankietę. Zaraziłam już menu pana Artura całą rodzinę, która na początku podejrzliwie obserwowała... próbowała...a obecnie pytają się czy zrobię więcej :) Polecam zdecydowanie!
    Grazyna

11.11.2020 17:13

Stosowałam dietę Pana Artura dwa miesiące Była prosta w przygotowaniu, smaczna Dodam że jest to dieta dla cukrzyca Schudłam siedem kg. Obecnie poprosiłam o zmianę ponieważ ta już trochę się znudziła.... Czekam później napisze jak mi poszło. Na razie jestem bardzo zadowolona a przedewszystkim nie głodna Cukru są ok
    Viola

11.11.2020 17:03

Stosuje dietę Pana Artura od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolona. Schudłam już 3.5 kg. Posiłki są smaczne, jestem nimi najedzona nie brakuje mi sił, wręcz ma, więcej energii. Do tego, co dla mnie ważne są one szybkie w przygotowaniu, po dwóch tygodniach poprosiłam o nowy zestaw, w błyskawiczny sposób został on do mnie przygotowany. Próbowałam już kilka razy stosować diety ale zawsze próbowałam sama coś wymyślać, było to bezskuteczne. Naprawdę warto skorzystać z pomocy specjalisty.
    Grażyna M

11.11.2020 16:51

Dietę otrzymaną od Pana Artura stosuję od miesiąca. W tym czasie spadek masy ciała to 2 kg. Dieta bardzo mi odpowiada bo skomponowana jest ze składników które lubię , nie chodzę głodna bo porcje i skład w zupełności mi odpowiadają , a poza tym składniki są tak skomponowane że bardzo szybko przygotowuje się posiłek. Będę cierpliwie stosować ja dalej. Mam nadzieję na dalszy ,powolny spadek masy ciała. Polecam wszystkim.
    Dorota

11.11.2020 16:45

Dietę stosuję od miesiąca, w ciągu tego czasu schudłam 4 kg. Posiłki odpowiednio dobrane, łatwe w przygotowaniu. Ważyłam 95 kg, teraz już o 4kg mniej. Do upragnionej wagi jeszcze dużo mi brakuje, ale mam nadzieję, tym razem mi się uda. Dieta Pana Artura nie jest uciążliwa, więc powinnam wytrwać. Trzymam też kciuki za wszystkich na forum.
    [email protected]

11.11.2020 13:42

Stosuję dietę od dwóch miesięcy, schudłam 4,5 kg, może to niewiele, ale mój cel to 6 kg więc dużo mi nie zostało. Posiłki bardzo dobre, szybkie i łatwe w przygotowaniu. Polecam
    IwonaK

11.11.2020 13:21

Od miesiąca jestem na diecie od pana Topolskiego. Schudłam już 4 kg. Zniknęła oponka pod biustem. Zdecydowanie już czuję się znacznie lepiej,chociaż do zrzucenia mam jeszcze sporo.Cieszę się, ze przepisy są mało pracochłonne i szybkie w wykonaniu. Posiłki syte, smaczne i urozmaicone. Jestem pełna zapału do dalszego jej stosowania. Dziękuję.
    Renata Durczak

11.11.2020 13:20

Jestem naprawdę bardzo zadowolona z diety! Schudłam w miesiąc 3 kg, dieta jest bardzo smaczna, a posiłki łatwe do przygotowywania. Chciałabym podziękować panu, tym bardziej że mam dużo problemów zdrowotnych i ułożyć dla mnie odpowiednią dietę to nie lada wyzwanie.
    Natalia

11.11.2020 11:27

Jestem po pierwszym miesiącu stosowania diety. Na wadze 2 kg mniej. Ktoś może powiedzieć, że niewiele, ale mam tylko kilka nadprogramowych kilogramów, także dla mnie te 2kg na minusie to dużo. Wybrałam opcję z czterema posiłkami, są smaczne, szybko się je przygotowuje, nie chodzę głodna. Szczerze polecam
    Dorota

11.11.2020 09:38

Dietę od Pana Artura stosujemy razem z mężem od 3 tygodni, mąż już zrzucił 5 kg ja 2kg. Posiłki bardzo smaczne, proste do sporządzenia w krótkim czasie.Pan Artur zawsze odpowiada na każde pytanie, bez problemu zmienia przepiy które nam nie smakuja. Czekamy na kolejne przepisy i dalszy spadek wagi ????Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Arturem
    Emil Pastuszka

10.11.2020 21:17

Dieta skuteczna przy moim zapotrzebowaniu na kalorię schudłem 5 kg w miesiąc. Moja dieta była z daniami na szybko i lekkostrawna, potrawy smaczne i sycące.
    Jolanta

10.11.2020 21:11

Dietę Pana Artura stosuje już ponad dwa miesiace schudłam 6kg, posiłki są przepyszne i obfite, szybkie w przygotowaniu i tanie. Jestem bardzo zadowolona z tej diety i nie zamierzam szybko rezygnować ???? Dziękuję ????
    Kama

10.11.2020 21:08

Zdecydowałam się na dietę od Pana Artura dlatego, że cenowo jest bardzo przystępna. Nie rozczarowałam się! Dieta jest bardzo prosta, wszystko jest skrupulatnie wyliczone oraz opisane! Posiłki smaczne i różnorodne. Dodatkowo zaznaczylam, że nie mam zbyt wiele czasu na gotowanie dlatego moje posiłki są mega szybkie w przygotowaniu i takiej diety właśnie szukałam. Jednak najwazniejsze, że jest skuteczna w 4 tygodnie trzymając się ściśle wytycznych i planu udało mi się zrzucić 5kg! Chce jeszcze dodac, że od czasu rozpoczęcia diety bardzo dobrze śpię i nie mam łaknienia na słodycze co było moim największym problemem. Gorąco polecam!!!
    Beata

10.11.2020 20:50

Stosuję dietę prawie miesiąc.Schudłam 2kg.trochę mało ale nie poddaję się.Potrawy szybko się przygotowuje,smakują mi.Gularz z ciecirzycy jest pyszny (nawet mój mąż polubił).Jogurciki z bakaliami -pychotka nawet nie ciągnie mnie do słodyczy.NIE CHODZĘ GŁODNA,a pieczone jabłka to powrót do dzieciństwa.
    Iwona

10.11.2020 20:25

Dieta bardzo urozmaicona,smaczna i co najważniejsze,skuteczna :).Posiłki proste do przygotowania,produkty łatwo dostępne w sklepach,dania bez udziwnień. Po miesiącu stosowania minus 3 kg. Nie chodzę głodna. Dzięki p.Arturowi zrozumiałam,że będąc na diecie można jeść ciekawe,smaczne i bardzo urozmaicone posiłki.Serdecznie polecam.
    LeszekR

10.11.2020 20:23

Trzy tygodnie diety za mną. Schudłem 4,6 kg. dieta dobra, smaczna, łatwa w przygotowaniu. Przygotowana z produktów wybranych przeze mnie.
    Mariola

10.11.2020 20:13

Dieta ułożona przez Pana A. Topolskiego bardzo smaczna i spełnia moje oczekiwania po miesiącu schudłam 4.500 kg. Posiłki łatwe do przygotowania i smaczne. Polecam
    G

10.11.2020 19:18

Dieta jest skuteczna i smaczna. Posiłki łatwe i szybkie do przygotowania. Zaczynam 3 tydzień diety i schudła już 3kg.
    Dieta

10.11.2020 19:11

Posiłki urozmaicone smaczne polecam w ciągu 5 tygodni schudłam 4kg.????Polecam
    Dieta

10.11.2020 19:06

Posiłki są urozmaicone smaczne w 5 tygodni schudłam 4 kg.Polecam????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

KasiaL

10.11.2020 19:02

Po miesiącu 100% podejścia do diety pozbyłam się 4.7kg co przy hashimoto uważam za wynik rewelacyjny!!! Już w trakcie pierwszego tygodnia waga zaczęła spadać co okazało się dla mnie bardzo motywujące. Przepisy szybkie, dania smaczne i baaardzo sycące, nie czuje głodu, nie mam ‚zachcianek’ za to mam dużo więcej energii! Zdecydowanie polecam dietę pana Artura! Jeśli się zastanawiasz czy warto to nie czekaj tylko zamawiaj dziś ????
    Małgośka

10.11.2020 17:58

Witam, dietę dostałam początkiem września, z powodu choroby musiałam ją przerwać, ale jak tylko mój stan się poprawił to od razu wróciłam do stosowania diety. Łączny czas stosowania diety to ok. miesiąc i w tym czasie schudłam 3kg. Posiłki są łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne, jeśli jest jakiś problem to można liczyć na pomoc. Bardzo polecam.
    MIchalina

10.11.2020 17:51

Na diecie jestem od 4 tygodni i schudłam 5kg.Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem Arturem.Dieta jest bardzo smaczna,posiłki szybkie do zrobienia i tania.Gdy pierwszy raz zobaczyłam jadłospis to byłam przerażona, bo pierwsze co pomyślałam to to,że będę głodować.Ale nic bardziej mylnego po każdym posiłku jestem syta i nie mam ochoty na podjadanie.Bardzo polecam dietę Pana Artura i na pewno będę dalej kontynuować.
    Krystyna;

10.11.2020 17:51

Krystyna ; serdecznię polecam dietę pana artura ,cieszę się że zaczełam swoją walkę z otyłością. Posiłki przygotowuje się szybko , są smaczne i urozmaicone dostosowane do każdej kieszeni. 4kg - w miesiąc
    Aga

10.11.2020 17:39

Witam dieta urozmaicona, sytna czyli nie czuję głodu ????.pomimo że nie jem mięsa nie czuję osłabienia w czasie pracy. (pracuje fizycznie ????)a kg w dół już dwa tygodnie i -5kg mniej. Polecam wszystkim
    Piotr

10.11.2020 17:28

Witam Dietę stosuje 1 m-c na wadze 3kg mniej .Posiłki smaczne ,szybkie w przygotowaniu ,nie czuje głodu .Polecam dietę Pana Artura i czekam na dalsze minusy na wadze .
    Agnieszka

10.11.2020 17:16

Dietę stosuje od 3 tygodni i 5kg mniej!!! Jestem bardzo zadowolona. Posiłki szybkie proste smaczne i przede wszystkim sycące!!! Dieta lekka i zdrowa!!! Polecam!!!
    zbiggy

10.11.2020 16:12

Witam. Chciałem podzielić się swoimi spostrzeżeniami. Dietę u Pana Artura zakupiłem po tym jak moje starania w zrzuceniu kilku kilogramów i brzuszka spełzły na niczym. Nie stosowałem rozpisanej diety ale ograniczałem ilość przyjmowanych kalorii tak aby dziennie nie przekraczać 1800 kcal. Do tego doszła jazda na rowerze ok 3x w tygodniu. Niestety pomimo moich wysiłków waga poza małymi wahnięciami stała w miejscu. Postanowiłem wtedy zakupić dietę u Pana Artura. Teraz mam za sobą 2 tygodnie stosowania i jestem zadowolony bo udało mi się pozbyć 2 kg. . Nie wiem ile z tego to niechciany tłuszczyk a ile woda i złogi. Tak czy inaczej cieszę się bo w końcu coś drgnęło. Co do samych dań to są smaczne ale trzeba się przyzwyczaić do dużej ilości przypraw w tym pieprzu. Czas potrzebny do wykonania niezbyt długi nawet dla mało wprawionych w kuchni. Ważne też jest to że można dowolnie zmieniać kolejność dni i powtórzyć danie na drugi dzień. Pozwala to w lepszy sposób wykorzystać zakupione produkty. Po kolejnych 2 tygodniach postaram się znowu podzielić z Wami swoimi spostrzeżeniami.
    Magda

10.11.2020 15:59

Poprosiłam o dietę ketogeniczną w wersji wege. Dostałam jednak dietę keto 2.0. Jestem mile zaskoczona. Miesiąc - 3kg. Małe grzechy się zdarzały ????. Dieta tania, prosta w przygotowaniu, przepisy smaczne i o dziwo nie czuję potrzeby podjadania. Mój cel to - 10kg. Kontakt poprawny, płynność korespondencji zachowana. Polecam.
    Evela8

10.11.2020 15:14

Jestem na diecie od 3tygodni i prawie 4kg mniej. Jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Dieta jest przepyszna, łatwa i szybka w przygotowaniu. Oczywiście dużym plusem jest też to, że w diecie znajdują się jakieś słodkości ;) W 100% polecam dietę Pana Artura
    Emilia

10.11.2020 14:02

Witam diety pana Artura sa smaczne i szybkie .Schudłam u Pana ponad 20 kilo Jestem bardzo długo u Pana Artura pomógł mi w wielu schorzeniach,jestem bardzo zadowolona.Przedewszystkim wygodnie mieć jadłospis pod ręką nie trzeba myśleć co ugotować i człowiek lepiej się czuje.Dziekuje jeszcze raz. Pozdrawiam
    Martyna

10.11.2020 13:36

Dieta jest bardzo smaczna, urozmaicona i działa :) Co dla mnie ważne, szybka w przygotowaniu. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Polecam
    Kasia

10.11.2020 13:36

Jestem bardzo zadowolona z diety jaką otrzymałam od Pana Artura. Dieta była smaczna i co najważniejsze nie droga ,schudłam 3 kg po pierwszym miesiącu stosowania .Zamierzam dalej ja stosować. Polecam wszystkim którzy chcą schudnąć. Kasia.
    Monika

10.11.2020 13:19

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca, efekty -3kg. Przepisy smaczne, szybkie i proste w wykonaniu. Porcje bardzo duże, często nie jestem w stanie zjeść wszystkiego, także nie ma mowy o głodzie. Bardzo polecam :)
    Monika

10.11.2020 13:10

Dieta jest skuteczna i bardzo mi smakowała. Polecam dietę pana Artura jest skuteczna w 100%
    Kika kika

10.11.2020 13:09

Za mną dwa tygodnie z dietą od Pana Artura Topolskiego. -3kg. Pierwszy raz nie chodzę głodna na diecie. Posiłki nawet za obfite ale zjadad żeby nie dopadł mnie głòd. Jestem zadowolona .
    Agata

10.11.2020 12:53

Zaczęłam 4 tydzień diety i schudłam 6 kg BEZ ĆWICZEŃ. Początkowa waga 88. Na początku sceptycznie pochodziłam do diety, sądząc, że nic nie da, ale udało się!!! Jestem zadowolona z efektów. Posiłki łatwe, smaczne i szybkie do przygotowania, a porcje duze, a nawet czasem ciężko wszystko zjeść. Nie chodzę głodna. :) Jestem zadowolona i będę kontynuować dietę. POLECAM
    Asik

10.11.2020 12:27

Dieta okey. Schudłam bez większego wysiłku już łącznie 7 kg będąc na diecie 3 mc.
    Kyodaj

10.11.2020 12:24

Witam.Na diecie P.Topolskiego jestem od miesiąca.Na ta chwile schudłam 4kg.Jestem bardzo zadowolona z diety, jest urozmaicona,dania sycące i pyszne:)Zaczynam kolejny miesiąc....:)
    Jola

10.11.2020 12:01

Witam stosuje dietę P.Artura drugi miesiąc ,efekt widoczny waga 2vkg mniej po tej diecie czuje się o wiele lepiej ,posiłki robi się bardzo szybko i są smaczne .Polecam wszystkim serdecznie dietę P.Artura

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski