Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Maciek

14.11.2020 09:12

Na diecie jestem już dwa miesiące schudłem 15 kilo, w diecie mam 5 posiłków i czasami wszystkich nie zjadam tak są syte. Posiłki są proste i smaczne. Polecam
    Wiola G.

14.11.2020 08:13

Dieta przygotowana przez pana Artura była skuteczna i w ciągu miesiąca schudłam 2,5 kg. Przepisy proste i smaczne, szybkie do zrobienia. Poza tym dieta była super do mnie dopasowana, mało mięsa i owoce, które uwielbiam. Polecam diety pana Artura Topolskiego.
    Katarzyna

14.11.2020 07:30

Stosuje dietę od 4 tygodni. Schudłam dwa kilogramy ale tylko dlatego że nie stosowałam się ściśle diety. Dieta dobra. Przepisy łatwe. Nie pochłaniają dużo czasu. Zdecydowanie polecam
    Paulina

14.11.2020 00:14

Stosuje dietę od prawie 4 tyg na wadze -5kg. Posilki bardzo smaczne, nie zabierają dużo czasu, A na takich szybkich mi głównie zależało, jestem mamą 6 miesięcznej córki, która dba bardzo o to by mama w ciągu dnia się w ogóle nie nudziła. Kontakt z P.Arturem super.
    Sabrina

13.11.2020 22:45

Jestem 6 miesięcy po ciąży, i przychodzi taki moment u kobiety że nie może na siebie patrzeć. Dzięki diecie Pana Artura schudła 1,5kg w miesiąc, prawda jest ze nie przestrzegałam do końca diety.:( Napewno następny miesiąc obiecuje poprawę :) Moje samopoczucie się naprawdę zmieniło na lepsze, dostałam ogromnego powera do dalszego stosowania diety. Jeśli chodzi o dietę jest przystosowana do mnie super :) kontakt z Panem Arturem jest bardzo szybki i cena naprawdę nie jest wysoka za dietę. Jestem mega zadowolona i napewno podzielę się dalszymi opiniami po paru miesiącach :)
    Kalina2020

13.11.2020 21:41

Zdecydowanie polecam ! Stosowalam wiele diet w swoim życiu ale tylko dzięki tej od Pana Artura: - spożywam naprawdę smaczne posiłki - nigdy nie jestem głodna - potrawy są różnorodne- A mimo to artykuły spożywcze można kupić w każdym nawet mały sklepie. - po miesiącu stosowania poprawiła się kondycją skóry i włosów - ustąpiły problemy jelitowo-zoladkowe I (a raczej przede wszystkim) znikają zbędne kilogramy - w moim przypadku - 5 kg po miesiącu stosowania diety. Szczerze polecam każdemu!

13.11.2020 20:38

Polecam dietę Artura Topolskiego, dania są smaczne i szybko się je przyrządza, schudłam już 4 kilogramy. Polecam wszystkim bo naprawdę warto.
    Olusia123

13.11.2020 20:38

Dieta smaczna, prosta w użyciu, łatwe przepisy, póki co schudłam 1 kg w tydzień gdyż od niedawna ja stosuje, oby tak dalej, dziękuję Panie Arturze!
    Olcia123

13.11.2020 20:31

Super dieta, smaczne i latwe przepisy. Krótko stosuję ale schudłam 1 kg w tydzień, i idę po więcej! Dziękuję Panie Arturze!
    Asia

13.11.2020 19:37

Dieta bardzo mi odpowiada, posiłki dobre, proste w przygotowaniu. Kończę czwarty tydzień. 6kg mniej.

13.11.2020 18:10

Opinia o diecie Pana Artura Mnie najbardziej brakuje jogurtów, zastępuje je mlekiem roślinnym. Przez m-c udało mi się schudnąć zaledwie 2kg, ale przyczyną jest niewychodzenie z domu w okresie pandemii. Brak aktywności: jazdy na rowerze, marszu z kijkami, itp.Ćwiczę więc w domu 30 minut, ale wg gimnastyki dla seniorów 60 plus z nadwagą (super trenerka na you troube). Problemy z zaopatrzeniem uniemożliwiają obecnie pełne korzystanie z diety. Z przepisów najbardziej polecam pastę z pieczonej papryki i marchewki (pycha). Sałatka z cykorią taka sobie, nie mogłam wyeliminować goryczki z cykorii. Dobre przepisy na rybki, ale ja gotuję je na parze.
    Danuta S.

13.11.2020 18:07

Stosuję dietę dwa miesiące, schudłam 4 kg. Posiłki są obfite i smacznie skomponowane. Mam jeszcze do zrzucenia 20 kg. Wierzę, że dieta Pana Artura mi w tym pomoże. POLECAM.
    Danuta S.

13.11.2020 17:43

Stosuję dietę dwa miesiące. Schudłam 4kg. Posiłki są obfite i smacznie skomponowane. Mam do zrzucenia jeszcze co najmniej 20 kg. Wierzę, że dieta Pana Artura mi w tym pomoże i POLECAM.
    Tusia

13.11.2020 13:43

Polecam dietę Artura Topolskiego. Dania są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Bardzo lubię śniadania z kaszy jaglanej oraz "nasionkowe" z orzechami lub owocami ponieważ wstaję bardzo wcześnie a przygotowanie ich zajmuje dosłownie chwilę. Ogólnie straciłam już 7kg pomimotego że nie zawsze stosowałam się ściśle do diety.
    Darek

13.11.2020 12:44

Witam, dieta zostala dobrana do moich preferencji tzn. znalazly sie w niej pradukty,ktore lubie.Przyrzadzanie dan nie wymaga duzo czasu a przyrzadzone potrawy sa bardzo smaczne.Nie spodziewalem sie nawet,ze polaczenie produktow moze byc oryginalne a przy tym ciekawe.Dieta nie tylko daje efekty ale powoduje,ze sie zdrowo odzywiam.Zmienia moje nastawienie na odzywianie, co powoduje,ze po zaprzestaniu stosowania diety nie wroce do starych nawykow,bo dania mi smakuja i odczuwam poprawe stanu zdrowia,nie jestem glodny ,nie podjadam.Mysle,ze "zaprzyjaznie " sie z ta dieta na bardzo dlugo.Polecam wszystkim,bo naprawde warto.
    Kinga

13.11.2020 12:05

Dietę stosuje już dłuższy czas co miesiąc mam 4-5 kg mnie super na prawde polecam
    ZZ

13.11.2020 07:12

Witam, stosowałem do tej pory kilka diet, które były odstawiane na bok po krótkim okresie czy to ze względu na brak smacznych posiłków czy też długi czas oczekiwania. W diecie od p. Artura jest zupełnie inaczej, posiłki są lekkie, smaczne i przede wszystkim szybko przygotowywane. Jest po 30 dniach stosowania diety. Efekty są zadowalające: - zrzuciłem 12 kg; - w pasie straciłem 18,5 cm; - mam więcej energii; - nie ma już nadmiernego pocenia się; - dużo lepsze samopoczucie i kondycja Co prawda do osiągnięcia wymarzonej wagi jeszcze daleka droga, ale wierzę że z dietą p. Artura się uda. Polecam każdemu spróbować. Dodatkowe ebooki otrzymywane w ramach bonusu również się przydają. Czy to ćwiczenia, które swobodnie można wykonywać w domu, czy też zdrowe słodycze/ koktajle jako uzupełnienie.
    Aneta

12.11.2020 23:04

Polecam diety Pana Artura, są smaczne, dopasowane do wymagań, uwzględniające produkty bardziej lubiane oraz tworzone bez produktów, których nie lubimy. Przy trzymaniu się diety bez podiadania, nie liczę weekendów, w które pozwalałam sobie na grzeszki schudłam 4 kg w 4 tygodnie. Kilka koleżanek zachęciłam do skorzystania z diety u Pana Artura i wszystkie były zadowolone.
    Wiktoria Gierlitz

12.11.2020 21:21

Dietę Pana Artura stosuje 3 tygodnie i prawie 5 kg mniej :) przy insulinooprnosci jestem bardzo dumna z efektu. Jadlospis jest zróżnicowany, dostarcza organizmowi wszystko co niezbędne. Nie chodze glodna i nie kusi mnie zeby podjadać. Posilki sa szybkie i smaczne a co fajne smakuja takze calej rodzinie:) Bardzo dobry kontakt z Panem doktorem. Polecam serdecznie!!
    Mariusz

12.11.2020 20:55

Jestem na diecie keto lekko ponad miesiąc, w tym okresie udało mi się schudnąć 9kg. Bardzo istotne jest,że nie odczuwam żadnego głodu, samopoczucie dopisuje a waga spada. Oczywiście planuje zrzucić conajmniej kolejne 9kg, co myśle z pomocą P. Artura się uda:)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Edytaaa

12.11.2020 19:39

Dietę od pana Artura stosuje już 3 tygodnie i - 5 kg. Ale najważniejsze że nie chodzę głodna posiłki bardzo szybkie i smaczne, słodycze udało mi się odstawić i nie ciągnie mnie do nich ;) Jakieś lepsze samopoczucie po tej diecie od P. Artura;) polecam osoby które próbowały z różnymi dietami i po 2 dniach rezygnowaly bo posiłki nie dobre czy czasochłonne ja tak miałam a tu jestem mega zadowolona ;)
    sylwia

12.11.2020 19:27

od miesiaca stosuje diete i jestem zadowolona, schudlam 6kg a przepisy sa smaczne i szybkie w zrobieniu.
    JUSTA

12.11.2020 19:24

WYSTĄPIŁ BŁAD MOJA OPINIA JEST POZYTYWNA 1!!!!!!!!!!!!!!
    JUSTA

12.11.2020 19:21

WITAM DIETE STOSUJE OD 2,5 MIESIACA .SCHUDŁAM 9,3KG.JESTEM ZADOWOLONA I DOBRZE SIE CZUJE.POSIŁKI SĄ PROSTE DO WYKONANIA.POLECAM PRZEPISY OD PANA ARTURA.
    Natalia

12.11.2020 18:57

Dieta bardzo prosta, smaczna. Nie chodziłam głodna, dlatego podjadanie nie było mi w głowie ???? Często zapominałam pić wodę, 2x w tygodniu intensywne ćwiczenia, po 3 tygodniach miałam 4 kg mniej, potem się nie ważyłam, to aż takie nie istotne, samopoczucie na plus, polecam
    Paulina

12.11.2020 18:20

Dietę stosuję od niecałego miesiąca. Narazie zrzucilam 2kg, bez aktywności fizycznej. Posiłki smaczne, zdrowe i łatwe w przygotowaniu. Odpowiada mi to, że jeden zestaw można stosować od 2 do 3 dni. Odstępy między posiłkami 3-4 godziny spokojnie wystarczają, jestem syta i nie podjadam (a to często robiłam przed dietą). Polecam serdecznie. Naprawdę warto.
    Ania

12.11.2020 18:05

Po miesiącu stosowania diety schudłam 4 kg :) Dietę poleciła mi moja przyjaciółka, która także jest bardzo zadowolona z efektów. Posiłki są fajnie skomponowane, łatwe w przygotowaniu i przede wszystkim różnorodne. Polecam każdemu kto jest gotowy na pozytywne zmiany :)
    Milena

12.11.2020 17:49

Dietę stosuję miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Póki co czuję się lekko i w końcu nie boli mnie brzuch jak coś zjem. Posiłki są bardzo smaczne i w takich porcjach że w ogóle nie czuję głodu. Przepisy są o tyle fajne, że można je zastosować również jako pomysł na obiad dla całej rodziny. Stały kontakt i niska cena to duży plus. Serdecznie polecam :)
    Iza

12.11.2020 17:06

Stosuję dietę już 3 tygodnie waga spada 2 kgA najważniejsze.że nie chodzę gloda dokładnie tak się czuję jest mi lekko na żołądku i bo miala być na problemy trawienne i co Jeszce wciagnelam rodzinę i dzieci potrawy są smaczne.
    zibipop

12.11.2020 16:57

Dietę stosuję od miesiąca. Przed rozpoczęciem kuracji ważyłem 96,7kg. dzisiaj ważę 93.0kg. Miesiąc diety i 3,5kg mniej. Jestem bardzo zadowolony z efektu oraz z tego, że się nie katuję. Dieta jest smaczna i o dziwo obfita jak dla mnie. Niejednokrotnie nie dojadam całej porcji. Będę kontynuował aby osiągnąć mój plan czyli 86kg. Ciekawe tylko jak to będzie po diecie, nie chciałbym popaść w "jojo". Polecam Pana Artura Topolskiego.

12.11.2020 13:09

Dietę stosuję od miesiąca, schudłam 3 kg. Posiłki są bardzo smaczne, obfite, urozmaicone, nie wymagające dużo czasu w przygotowaniu. Ponadto czuję się dużo lepiej, lepsze samopoczucie, a najważniejsze, że nie czuję potrzeby podjadania między posiłkami, a szczególnie po kolacji. Jestem naprawdę zadowolona i szczerze polecam.
    Justyna

12.11.2020 07:45

stosuje dietę od miesiąca i utrata wagi jest :) Jedzonko bardzo smaczne , szybko się je przygotowuje. Kontakt z panem Arturem jest bardzo szybki i konkretny.
    panda

12.11.2020 13:05

jesteś szczęśliwcem bo ja nie mogę skontaktować się z Panem Arturem chociaż pomimo zapłaty nie otrzymałem żadnej drugiej diety w mejlu pisze tylko że do 2 dni otrzymam i to już trwa 3 miesiące

12.11.2020 11:36

Dietę stosuję od miesiąca, schudłam 3 kg. Posiłki są bardzo smaczne, obfite, urozmaicone i nie wymagają dużo czasu w przygotowaniu. Przede wszystkim mam lepsze samopoczucie, a co najważniejsze, nie czuję potrzeby podjadania między posiłkami, a szczególnie po kolacji. Jestem naprawdę zadowolona i szczerze polecam.
    DARIA

12.11.2020 10:02

Stosuję dietę od miesiąca, spadek wagi na dzień dzisiejszy to 5kg. Czas zleciał bardzo szybko i niezauważalnie:) Posiłki są smaczne i jak dla mnie całkiem spore- nie chodzę głodna. Polecam z całym przekonaniem.
    Katarzyna K

11.11.2020 23:20

Na diecie schudłam 12,8 kg w trzy miesiące. Dieta bardzo smaczna, posiłki obfite. Przede mną jeszcze 20 kg do zrzucenia, z Panem Arturem mi się to uda. POLECAM :)
    Katarzyna K

11.11.2020 23:17

Renata

11.11.2020 23:02

Jestem 2 miesiące na diecie od Pana Artura i schudłam 7 kg. Dania są proste szybkie i przede wszystkim pyszne.Miałam duże problemy z wypróżnianiem się i wzdęcia na szczęście dzięki tej diecie wszystko ustąpiło.
    Weronika A

11.11.2020 21:26

Z diety Pana Artura korzystam 3 tyg I schudłam 2kg. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Serdecznie polecam:)!
    Basia

11.11.2020 21:11

Jestem po miesiącu diety , schudłam 2,5 kg, co dla mnie jest osiągnięciem po wcześniejszych próbach i efekcie jojo. Dieta jest "przyjazna w obsłudze" i przy tym bardzo smaczna.
    Katarzyna Kawczyńska

11.11.2020 19:17

Po trzech tygodniach stosowania diety schudłam 3 kilogramy (bez ćwiczeń - bo byłam leniwa). Mam więcej energii (nie muszę już pić tyle kawy). Czuję się znacznie lepiej. Posilki są bardzo smaczne i łatwe do przygotowania i co również ważne, nie zajmuje to dużo czasu. Do mojej wymarzonej wagi brak mi jeszcze 15 kilo.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski