Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

LN

22.02.2021 12:55

Witam! Po miesiącu stosowania diety Pana Artura schudłam prawie 4kg, dieta smaczna szybka do przyrządzenia, porcje są duże i nie czułam głodu, jestem zadowolona z efektu
    Aga

22.02.2021 12:10

Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca . Na minusie 2 kg . Dania proste i szybko można przygotować . Stosuje ją dalej . Życzę Wam i sobie wytrwałości i konsekwencji w działaniu . Powodzenia
    Gosia K

22.02.2021 11:56

Dieta to prezent dla męża????Mąż po miesiącu stosowania diety schudł 3,5 kg. Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania. Polecam Gosia
    Ola

22.02.2021 11:52

Dietę stosuję od 5 tygodni. Jestem mega zadowolona! 5 kg mniej, świetne samopoczucie. Czekam na kolejne przepisy ????????????
    Angelika

22.02.2021 11:40

Jestem zadowolona z diety p.Artura. Schudłam w miesiąc 2 kg, ale ważniejsze jest to, że dieta jest tak skomponowana, że przede wszystkim nie mam zaparć. Czekam na jadłospis, na drugi miesiąc. Dziękuję
    GajkaGaja

22.02.2021 10:52

Jestem po miesiącu diety Pana Artura, schudłam ok.5 kg. Wiem, że mogłam więcej schudnąć, ale pandemiczny brak ruchu i zima nie sprzyjały niestety. Przepisy bardzo smaczne, nie wymagające poświęcenia zbyt dużo czasu, urozmaicone i mega zdrowe. Przez ostatni weekend wróciłam na chwilę do starych, złych nawyków: słodycze, białe pieczywo- miałam wrażenie, że jem coś mega niezdrowego. Szybciutko wracam do pysznej, zdrowej diety. Mam nadzieję, że znowu zgubię kilka kg - na spokojnie bez wielkiego wysiłku. Pan Artur przesłał mi nowe przepisy- zaczynam od dziś. Pozdrawiam. Iwona
    Magda

22.02.2021 10:43

Witam serdecznie ;) stosuje dietę pana Artura od ponad 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona ;) widzę efekty moich starań Wszystkie posiłki są proste w przyrządzeniu ale co najważniejsze bardzo smaczne i syte ;)
    Magda C

22.02.2021 10:33

Zaczynajac dietę pana Artura 4 msc temu bałam się ze będzie ciężko jednak okazało się ze jest inaczej schudłam Ok 10 kg. Posiłki są syte i bardzo proste w przygotowaniu ;) Shake bardzo dobre i doskonale uzupełniają całość diety jestem bardzo zadowolona z efektów i pomocy pana Artura
    danuta

22.02.2021 10:22

Witam . Znowu się odzywam, bo dziś mija 2 miesiąc od rozpoczęcia diety Przypomnę że mam 66lat i startowałam z wagi 90 kg .Dzisiaj waga pokazała 81,8 kg huuuurrra .DIETA jest super mój mąż je to co ja plus dodatkowe mięsko ,jak mu go brakuje .Teraz jeszcze czekam na wyniki z cholesterolu i trójglicerydów ,wizytę u lekarza mam 16 marca to znowu dam znać Dieta działa .Jest urozmaicona i smaczna .Kto się jeszcze waha szczerze POLECAM .Panie Arturze wielkie DZIĘKI danuta
    Gosia K

22.02.2021 10:17

Dieta to prezent dla męża????Mąż stosuje ją od miesiąca i już udało mu się schudnąć 3,5 kg. Posiłki są łatwe do przygotowania i smaczne. Serdecznie polecam Gosia
    Danuta

22.02.2021 09:59

Kolejny raz wyrażę swój zachwyt- dieta pyszna,! Prosta! Łatwa do wykonania w krótkim czasie! Stosuje od miesiąca i schudłam 2 kg, tyle chciałam w miesiącu. Będę dalej wierna tej diecie, smakuje mi każdy posiłek, do tego jest obfity i w zasadzę zawsze katowałem się głodówkami bez efektu a teraz najadłam się i chudnę. Polecam gorąco jako styl odżywiania się!!!
    Kasia22

22.02.2021 07:45

Dieta bardzo smaczna i skuteczna. W ciągu 30 dni schudłam 5,4 kg. Posiłki są proste do przygotowania i smaczne. To pierwsza dieta, która dla mnie, przy moich problemach hormonalnych, zadziała. Do tej pory trudno mi było zrzucić zbędne kilogramy. Jestem najedzona, czuje się lekka, nie mam problemów jelitowych. Polecam!!!
    Aleksandra R

22.02.2021 07:11

Witam, Jestem bardzo zadowolona z ułożonej diety,w sumie w miesiąc prawie 4 kg na minusie???? Szybkie w przygotowaniu i naprawdę dobre.Czuje się po tej diecie lekko,w każdym razie polecam w 100%????
    Renata

22.02.2021 06:41

Stosuję dietę 2 miesiące i jestem zadowolona ze swoich wyników. Schudłam 3.6kg. Posilki są smaczne i nie czuję się głodna. Super polecam
    Anna

21.02.2021 23:35

Mam 46 lat. Właśnie zakończyłam pierwszy miesiąc stosowania diety -udało mi się stracić 3 kg. Jestem zadowolona i będę ją kontynuować dalej, bo przede mną jeszcze ok 7 - 9 kg do zarzucenia . Posiłki są smaczne , łatwe i szybkie w przygotowaniu a składniki można kupić w każdym markecie. Obawiałam się, że dieta będzie droga , czasochłonna i wymagająca siedzenia w kuchni. Na szczęście tak nie jest, dlatego szczerze ja polecam !!!
    Monika

21.02.2021 23:03

Witam. Dietę zaproponowaną przez Pana Artura stosuję do miesiąca. Startowałam z wagi 81 kg i na dzień dzisiejszy mam -3 kg. Jedyne grzeszki to 50ml mleka do porannej kawy, reszta w ścisłym reżimie. Z efektów jestem zadowolona, gdyż opona na brzuchu widocznie się zmniejszyła. Posiłki smaczne, niezbyt czasochłonne. Książkę ze słodyczami, od których nie przytyjemy po prostu uwielbiam, szczególnie często robię trufle czekoladowo-pomarańczowe. Kontakt z Panem Arturem całkowicie bezproblemowy, wysyłka w wyznaczonym terminie. Ze swojej strony gorąco polecam.
    Aga A.

21.02.2021 22:15

Witam. Jestem na diecie pana Artura miesiąc i 4 kg na minusie. Czuje się bardzo dobrze ,nie chodzę głodna, posiłki są pyszne a zarazem nie skomplikowane jeśli chodzi o przygotowanie. Czekam na kolejny zestaw,pełna pozytywnej energii.
    Anna

21.02.2021 21:47

Dieta bardzo smaczna, posiłki obfite. Mam zdecydowanie więcej energii - mogę funkcjonować i działać bez kawy:) 3 tygodnie diety zabrały mi około 4 kg! Pan Artur uwzględnił w diecie wszystkie moje prośby. Serdecznie polecam wszystkim insulinoopornym.
    Malgorzata

21.02.2021 21:28

Witam serdecznie! W ciagu 1,5 miesiaca schudlam 9 kg. Dieta jest smaczna, urozmaicona. Niezbyt pracochlonna. Jestem bardzo zadowolona z efektu. Polecam uslugi Pana Artura.
    Małgorzata

21.02.2021 21:24

O diecie pana Artura dowiedziałam się od koleżanki, która schudła po niej bardzo dużo. Ja również postanowiłam spróbować. Zależało mi na diecie, która bardziej niż o spadek wagi zadba o moje zdrowie i samopoczucie. Jestem mile zaskoczona, że po miesiącu stosowania diety udało mi się schudnąć 3 kg, a przy tym czuję się lepiej. Zdecydowanie na plus jest również łatwość i szybkość przygotowywania posiłków, co w dzisiejszym czasie przy dużej ilości obowiązków również jest bardzo istotne. Z dietami pana Artura można naprawdę łatwo zacząć się zdrowo odżywiać. Kontakt z panem Arturem jest bezproblemowy, zawsze odpowiada na prośbę o dosłanie nowych zestawów przepisów. Zaś w sytuacji "kryzysowej" kiedy ma się ochotę na coś słodkiego można skorzystać z przepisów pana Artura na zdrowe słodkości.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Izka

21.02.2021 20:27

Witam... stosuje dietę Pana Artura prawie dwa miesiące efekty wiadac juz po dwóch tygodniach.... człowiek czuje się lekko i jest pełen wigoru. Uważam że nie da się zjeść całej porcji ponieważ jest tego bardzo dużo... wszystko jest proste i szybkie w przygotowaniu. Posiłki są smaczne i produkty dostępne w każdym sklepie... Jestem mega zadowolona.
    Agnieszka

21.02.2021 20:05

Witam, Po miesiącu stosowania diety przeszło 4 kg mniej. Przepisy proste, nie drogie, łatwe w przygotowaniu a co najważniejsze zaczynam się coraz lepiej czuć. Nie mam uczucia głodu choć przyznam, że pierwsze dni były ciężkie. Kontakt z Panem Arturem bez zastrzeżeń właśnie czekam na kolejną rozpiskę diety, mam nadzieję,że również będą ciekawe propozycje dań.Zachęcam do skorzystania z propozycji Pana Artura, bo warto, serdecznie pozdrawiam
    Piotr Zieliński

21.02.2021 19:39

Dietę rozpocząłem 5 miesięcy temu. Od tego czasu schudłem 10kg. Od końca grudnia stanąłem w miejscu, dlatego poprosiłem Pana Artura o coś innego, chciałbym jeszcze choć kilka kilogramów (może jeszcze 10) zrzucić z wagi. U mnie jest to trochę trudne, gdyż mam pracę, gdzie często wyjeżdżam w trasy i śpię w hotelach, ale mam nadzieję, że się uda. Ogólnie składniki ok, smacznie, choć nie ukrywam, że urozmaicenie się przyda. Polecam i pozdrawiam.
    Wiktoria

21.02.2021 19:38

Stosuję dietę P. Artura od 2,5 tygodnia i jestem zadowolona lepsze samopoczucie u mnie schudłam 0,5 kg idzie powoli, ale do przodu. Potrawy są w przygotowaniu szybkie i smaczne. Jestem zadowolona.
    Ania

21.02.2021 19:33

Witam, po miesiącu stosowania diety zgubiłam 4 kg mąż 6 kg. Posiłki bardzo smaczne i łatwe do przygotowania. Jsteśmy bardzo zadowoleni:)
    Teresa

21.02.2021 19:24

Fajnie ,ze na mojej drodze w Internecie spotkałam dietetyka Pana Artura Udało mi się schudnąć ok 5 kg Moje wyniki poprawiły się ,szczególnie cholesterol. Dieta jest super ,bardzo smaczna ,. Nie ma w niej wymyślanych DROGICH składników .Przygotowanie dań jest proste Można je przegotowywać na 2 dni Można zabierać jako suchy prowiant . Dziękuję i proszę o jeszcze .
    Aneta z Wiednia

21.02.2021 18:57

Dzień dobry! Po miesiącu od czasu stosowania diety z ręką na sercu mogę napisać, że Dieta którą od Pana otrzymałam jest bardzo fajna,ponieważ mam niedoczynność tarczycy, byłam sceptycznie nastawiona,mimo że nie piłam 2 litrów wody dziennie schudłam ponad 3 kg. Ważyłam 81.600 teraz waga pokazuje 78.400 kg,także minus 3.200 . Ślicznie dziękuję i Polecam Pana Dietę!!! Z pozdrowieniami ❤
    Marta R.

21.02.2021 18:55

Dietę Pana Artura Stosuję od miesiąca. Schudłam 3 kg. Dieta prosta i łatwa w przygotowaniu. Łatwo dostępne składniki. Smaczna. Czekam na kolejny zestaw. Polecam
    Dominika

21.02.2021 18:10

Witam stosuje dietę pana Artura od miesiąca schudłam 7 kg. Jestem mega zadowolona przepisy są łatwe i bardzo proste w przygotowaniu po moich efektach kupiły dietę jeszcze 4 osoby z bliskiego grona jest naprawdę super polecam z czystym sumieniem ????
    Magdalena

21.02.2021 18:09

Stosuję dietę od kilku miesięcy i widzę efekty. Dieta smaczna, w sumie bardziej niż dieta nadaje się tu określenie "zdrowego odżywiania". Wszystko ładnie rozpisane, wielki plus za składniki dostępne w każdym sklepie. Najważniejsze, że skuteczne i jest możliwość wyboru zamienników. Na pozytywną opinię składa się też bardzo dobry i sympatyczny stały kontakt- mało spotykane.
    Ania

21.02.2021 17:45

Bardzo polecam diete u Pana Artura, zrzucilam juz 10kg, dania pyszne,latwe w przygotowaniu, szybkie, wszystkie produkty dostepne, niedrogie,kontakt z Panem Arturem bardzo dobry, Pan Artur zawsze szybko odpisuje, polecilam juz diete 4 osobom,ktore rowniez wykupily diete I efekty sa bardzo zadowalajace,bardzo, bardzo polecam,nie sadzilam ze po 50-tce mozna tak szybko I tak duzo schudnac bez cwiczen, moje samopoczucie rowniez jest lepsze,nie czuje sie zmeczona,ociezala, bardzo, bardzo polecam!
    KasiaB

21.02.2021 17:31

Polecam dietę. Przepisy są bardzo łatwe w przygotowaniu a dania smaczne, kolorowe i bardzo zdrowe. Efekty widoczne, jestem lżejsza o 3 kg i pełna optymizmu. Polecam, naprawdę warto ????
    Krystyna

21.02.2021 16:55

Witam,dietę Pana Artura stosuję od 18 stycznia,w ciągu miesiąca zeszczuplałam 5kg,dieta jest smaczna ,szybka w przygotowaniu i ciekawa,gorąco polecam
    kasiadu3

21.02.2021 16:42

Stosuję dietę Pana Artura od 11 stycznia. straciłam 7,5 kg. posiłki są sycące, łatwe w przygotowaniu i w miarę tanie. Dla mnie najważniejsze jest to że rewelacyjnie wpływają na zaparcia. wypróżniam się regularnie a zawsze miałam z tym problemy. Teraz czekam na kolejne przepisy.
    Aga

21.02.2021 16:13

Ja stosuję dietę od 5 tygodni. Bez ćwiczeń schudłam 5 kg. Posiłki smaczne i bardzo łatwe w przygotowaniu. Na tej diecie nie chodzę głodna. Czuję sie zdecydowanie lepiej. Jeszcze jedno to dieta , która nie odchudzi portfela tylko Ciebie. Wcześniej razy próbowałam sie odchudzać różnymi dietami, jednak efekty były nikłe. Mam jeszcze zrzucenia 15 kg i do tego czasu nie rozstaje sie z dieta od Pana Artura. P.s. nadmienię że moja rodzina je obiady z mojej diety i są zadowoleni, czyli nie muszę przygotowywać dwóch obiadów dla rodziny.
    aga6815

21.02.2021 13:13

Na diecie Pana Artura jestem od 4 miesięcy 3 kg mniej idzie powoli ale podczas diety wychodzą rózne nietolerancje pokarmowe i mam zmieniane zestawy co idzie sprawnie i szybko.Własnie oczekuje na kolejną zmianę. Posiłki smaczne i szybkie . Wszystkie produkty łatwo dostępne. Polecam zważywszy, że jest to najtańsza dieta jaka spotkałam.Kontakt z Panem Arturem sprawny.Jestem zadowolona.
    Kasia

21.02.2021 11:50

Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca, jestem zadowolona. Schudlam 4 kg. ????Mam insulinooporność Posiłki smaczne, szybko i łatwo można przygotować, świetne koktaile. Świetnie rozpisane, gorąco polecam.
    Agnieszka

21.02.2021 09:50

Witam, dietę Pana Artura stosuję od ponad miesiąca. Jestem bardzo zadowolona ponieważ jest łatwa w przygotowaniu, produkty są dostępne w każdym sklepie, posiłki są łatwe i szybkie do przygotowania no i najważniejsze smaczne. Zróżnicowane produkty więc dieta nie jest nudna i nie ma codziennie takich samych posiłków. Wiadomo dla organizmu był szok, przed dieta jadło się inaczej i był tydzień kiedy mój organizm się buntował (mówiłam sobie nie dam radę), ale jednak dałam :) kiedy po miesiącu weszłam na wagę i byłam w szoku na minusie 6,3 kg, byłam taka szczęśliwa i zarazem dumna z siebie że dałam radę. Bardzo polecam dietę. Pozdrawiam Agnieszka
    Radomsko

12.02.2021 22:12

Witam. Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca. Jest łatwa w przygotowaniu ,składniki dostępne i jest smaczna. Mogę też stwierdzić że jak dla mnie są duże porcje. Stosuję się do zaleceń i przez miesiąc schudłam 3 kg . Jestem zadowolona i polecam gdyż uważam, że nie chodzi o to by schudnąć 10 kg w dwa tygodnie lecz ważne jest samopoczucie i stopniowe zrzucanie wagi. Ja czuję się świetnie. Pozdrawiam Anna.
    Renata

20.02.2021 19:42

Ja również jestem od miesiąca waga podobnie dla mnie najważniesze że nie mam problemu z żołądkiem. Posiłki rzeczywiście smaczne szybkie w przygotowaniu co dla mnie bardzo ważne wiadomo , praca i brak czasu .
    robert8080

20.02.2021 23:29

Jedzenie smaczne ..ale porcje zbyt duże ... Sama sobie zmniejszam ..
    Klaudia

20.02.2021 23:08

Dzień dobry, Po miesiącu stosowania diety zgubiłam 5 kg. Dieta bardzo dobra, jeśli ktoś chce schudnąć to polecam. Posiłki z zestawów diety bardzo smaczne, różnorodne i jednocześnie szybkie w przygotowaniu. Pozdrawiam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski