Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Maryla

01.03.2021 23:08

Witam, po miesięcznej diecie Pana Artura straciłam 2 kg. Dieta 1500 kcal - 5 posiłków dziennie. Posiłki są szybkie do przygotowania, smaczne i sycące. Nie ćwiczę, bo nie lubię. W sezonie jeżdżę na rowerze. Mam zamiar do wakacji stracić 8 kg. Czuję się dobrze, mam 61 lat, to moja pierwsza dieta w życiu. Polecam
    andusz1

01.03.2021 20:42

Dzień dobry. Stosuję dietę od 5 miesięcy. Schudłem ok.6kg pomimo wirusa i ograniczeń ruchowych spowodowanych chorobą stawów. Posiłki smaczne i szybko się przygotowuje. POLECAM.
    Dorota

28.02.2021 18:49

jestem zadowolona z diety jest smaczna i przynosi efekty polecam
    Piotr K

27.02.2021 10:36

Jestem na diecie od miesiąca. Schudłem ok. 5 kg. Póki co działa i nie mam większych zastrzeżeń.
    Julia

26.02.2021 20:48

Pierwsza dieta była w porządku. Przy drugiej zaczęły się problemy. Po konsultacji z lekarzem napisałam Panu (usunięte przez administratora)czego nie mogę spożywać, a dostałam tych produktów 2x więcej niż w pierwszej diecie. Dostałam również produkty, których nie chciałam w diecie 1. Kontakt z Panem (usunięte przez administratora)pozostawia również wiele do życzenia. Najpierw tydzień się czeka aż Pan (usunięte przez administratora) odpisze, że za kilka dni wyślę dietę. A potem się czeka na korektę tej diety o ile w ogóle zostanie wysłana..
    Dorota1307

26.02.2021 16:52

Jestem na diecie Pana Artura już miesiąc i 7 kg mniej i ja się czuję dużo lepiej i dieta smaczna i szybka do przyzadzenia. Polecam z całego serca.
    Kasia P

26.02.2021 15:32

Dzień dobry. Dietę Pana Artura stosuję miesiąc i efekty są -5 kg. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Jak najbardziej POLECAM!!!
    M’arzena

25.02.2021 23:49

Dieta smaczna , lekkostrawna, mimo iż po miesiącu schudłam nie wiele, tak musze stwierdzić , ze gastryczne czuje się bardzo dobrze. Nie poddaje się, kontynuuje dalej.
    AgaM

25.02.2021 21:50

Witam Ja przygodę z dieta Pana Artura rozpoczęłam 6 tygodni temu i do tego momentu 8.2 kg w dół ????????????Dieta tak smaczna ze razem ze mną obiadki zajada mąż i córka Menu jest tak przygotowane ze nie bywam głodna a posiłki są syte i bardzo smaczne. Kontakt z Panem Arturem na wysokim poziomie. Jeżeli ktoś marzy by zgubić trochę kilogramów to naprawdę polecam ????????????
    Marcela

25.02.2021 18:57

Witam! Stosuję dietę P.Artura już ponad miesiąc i już widać efekty -3kg i o wiele lepsze samopoczucie. Posiłki pyszne proste i szybkie w przygotowaniu. ???? Kontakt z P.Arturem bardzo fajny i szybki. Polecam????
    Justyna.Cz.

25.02.2021 17:15

Witam jestem na diecie od Pana Artura 2 miesiąc schudłam 6 kg , niewiele ale niestety mam bardzo problem z schudnięciem.. Dieta jest rewelacyjna , posiłki bardzo smaczne a co najważniejsze szybkie do zrobienia. Polecam dietę Pana Artura
    Koko

25.02.2021 14:26

Dieta bardzo fajna ,lekka nie byłam głodna dobrze się po niej czułam. Schudłam ok 4 kg w trakcie stosowania diety przy minimalnym wysiłku fizycznym
    Monika

25.02.2021 08:25

Witam. Dietę Pana Artura Topolskiego mam już 3 tyg. Jedzonko smaczne, porcję duże. Nie chodzę głodna i nie mam ochoty podjadać. Póki co straciłam 2kg i 5cm w tali. Polecam serdecznie dietę każdy znajdzie coś dla siebie, tym bardziej że produkty łatwo dostępne do kupienia. Moje samopoczucie jest dużo lepsze niż przy innych dietach. Jeszcze raz gorąco polecam. Pozdrawiam Monika
    Ola

24.02.2021 22:56

Długo zastanawiałam się czy podjać sie diety od Pana Artura , z biegiem czasu nie żałuje , schudłam już 3 kilo , chociaż zaczełam ją stosować na początku miesiąca . Posiłki są szybkie w przygotowaniu i smaczne i co najważniejsze produkty są dostępne w każdym supermarkecie. Z całego serce polecam diety od Pana Artura , ponieważ sprawdzają sie w 100 %
    Małgorzata

24.02.2021 20:29

Polecam dietę p. Artura. Posiłki smaczne, łatwe w przygotowaniu. Efekty widoczne, jestem zadowolona.
    Agnieszka

24.02.2021 19:09

Stosuje dietę od miesiąca, dieta jest przyjemna i łatwa w przygotowaniu. Póki co 1,5 ubyło Ale nie poddaje się i walczę kolejny miesiąc :) Polecam!
    Majka

24.02.2021 19:03

Witam Dietę Pana Artura stosuje już prawie miesiąc i jestem zadowolona. Przepisy są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu Polecam w 100%
    Marzena

24.02.2021 14:44

Witam z całego serca polecam dietę.p.Artura.posiłki są bardzo smaczne i proste w przygotowaniu a co najważniejsze dostępne w każdym sklepie.Kontakt z p.Arturem rewelacyjny dba o swojego klienta.Polecam
    Agnieszka W.

24.02.2021 12:46

Witam, kupiłam mamie dietę jako prezent, ponieważ zawsze o tym mówiła. Po miesiącu stosowania mama jest bardzo zadowolona, waga spada a to najważniejsze. Z posiłków jest zadowolona bo są smaczne. POLECAM!
    Halina

24.02.2021 10:29

Witam,stosuję dietę Pana Artura miesiac i schudłam 3 kg,posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu. Jestem zadowolona i polecam wszystkim którzy chcą lepiej wyglądać i lepiej się czuć.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Anka

24.02.2021 08:43

Polecam diety Pana Artura Topolskiego, ja stosuję przygotowaną dla mnie od 3 tygodni, schudłam 2 kg, co przy moich schorzeniach i zwolnionej przemianie materii nie jest łatwe. Proponowane posiłki są łatwe w przygotowaniu, smaczne. Jestem zachęcona kontynuować współpracę.
    Ewcia

24.02.2021 06:04

Jestem na diecie od 6 miesięcy. Efekty są rewelacyjne. Pozbylam się 14kg. Czuję się mniej ociężała i pełna energii. Najważniejsze: nie chodzę głodna. Posiłki są smaczne i latwe w przygotowaniu i co ważne- różnorodne. Niektóre pozytywnie zaskakują, jak np galaretka na drugie śniadanie. Dodatkowe materiały otrzymane od Pana Artura pomagają w trwaniu przy diecie: zdrowe słodycze, koktajle itp. Polecam gorąco!
    Lucyna

23.02.2021 20:20

Witam stosuje dietę p. Artura od 1 lutego schudłam 2 kg dla mnie super oby tak dalej. Dieta jest łatwa i szybka w przygotowaniu a przede wszystkim smaczna polecam
    Edyta

23.02.2021 20:02

Stosuję dietę Pana Artura od 2 miesięcy, ale na początku zdarzały mi się "grzeszki". Zapewne dlatego utrata wagi nie jest zbyt spektakularna, bo tylko 4 kg. Niemniej jednak jestem bardzo zadowolona, posiłki są proste, z łatwo dostępnych składników. Pozdrawiam wszystkich:)
    Małgosia

23.02.2021 18:35

Dietę stosuję od dwóch miesięcy, co prawda schudłam dopiero 1 kg ale już czuję się lepiej i zdrowiej. Posiłki są łatwe w przygotowaniu i z ogólnodostępnych produktów. Najważniejsza jest zmiana nawyków żywieniowych i stylu życia. Polecam.
    Marlena

23.02.2021 18:00

Dzień dobry od miesiąca stosuję dietę i muszę przyznać są efekty. Z mojej wagi zeszło przez cztery tygodnie ponad 5 kilogramów. Dieta jest bardzo smaczna , przygotowanie też nie jest trudne. Po stosowaniu diety czuję się dobrze. Przyznam się że ćwiczę ale nieregularnie ponieważ czas nie zawsze pozwala.
    Wiolka

23.02.2021 17:23

Dietę stosuję od miesiąca schudłam 4 kg. Posiłki bardzo smaczne i zdrowe. Jestem bardzo zadowolona.
    Barbara

23.02.2021 14:37

Witam! Jestem na diecie Pana Artura 2 miesiące. Schudłam 6,5 kg, z czego bardzo się cieszę. Przepisy proste, szybkie do przyrządzania. Produkty ogólnodostępne. Posiłki duże (aż nie chce się wierzyć, że przy takiej ilości się chudnie) i bardzo smaczne. Polecam
    Sławka

23.02.2021 13:32

Dietę od Pana Artura stosuję od 2 tygodni.Schudłam 2.5 kg.Jestem bardzo szczęśliwa,bo wcześniej mimo róźnych prób nie zgubiłam ani kg.Przygotowanie posiłków zajmuje sporo czasu,ale naprawdę warto. Polecam gorąco.
    Ania

23.02.2021 12:58

Jestem bardzo zadowolona że zdecydowałam się na dietę p. Artura. Posiłki są łatwe w przygotowaniu i zajmują niewiele czasu. Plusem jest lista zakupów! Łatwy kontakt i pomoc na każdym etapie! Efekty diety widziałam już po pierwszym tygodniu, czekam na więcej!
    teresa

23.02.2021 12:15

Potrawy z przepisów p.Artura są bardzo smaczne,proste w przygotowaniu,produkty łatwo dostępne w sklepach. Najważniejsze,że są skuteczne! Mnie,osobie dość opornej na gubienie zbędnych kg udało się schudnąć w 2 miesiące 6 kg. Dla mnie istotne jest to ,że bez "wspomagaczy",co praktykuje wielu dietetyków. Polecam wszystkim niezależnie od wieku.
    Katarzyna

23.02.2021 12:02

Witam, jestem po trzecim tygodniu stosowania diety od Pana Artura. Widzę już pierwsze efekty zwłaszcza w obwodach po 2-3 cm mniej niż po 2 tygodniu. Waga spada powolutku ale może tak jest lepiej albo taki mój urok. Jak najbardziej czuję motywację do dalszego odchudzania. Dieta smaczna i prosta w przygotowaniu no i cena również zachęcająca. Polecam ;)
    Sabina

23.02.2021 11:00

Jestem na diecie już od dwóch miesięcy. Z wagi 74 kg zeszłam do 65,5 kg. Dieta jest bardzo skuteczna. Posiłki są smaczne i urozmaicone jak jakiś zestaw dnia zasmakuje można jeść go kilka dni z rzędu a waga i tak spada. Polecam wszystkim .
    Anna P.

23.02.2021 09:13

Od listopada jestem na diecie lekkostrawnej. od tego czasu stosując dietę od p. Topolskiego czuję się o wiele lepiej, spożywam lżejsze zdrowsze posiłki , nie mam już problemów żołądkowych. Przygotowane zestawy posiłków są zdrowe, smaczne i zróżnicowane, dużo jest ryb, mniej chleba , teraz jem pieczywo gryczane, również pozytywne efekty. Wybierając dietę od Pana Topolskiego nie chodziło mi o dietę odchudzającą ale zdrową, lekkostrawną. Jednak przez 3 miesiące stosowania się do zaleceń moja waga spadła o 5 kg. Bardzo dużym plusem jest comiesięczna zmiana posiłków, teraz w diecie miałam zupy, soki warzywne, koktajle, które polubiła cała rodzina. Szczerze polecam
    Joanna

23.02.2021 08:50

18.02.2021r., minął miesiąc jak stosuję Pana dietę. Przed rozpoczęciem "kuracji" ważyłam 84,5kg, obecnie waga spadła do 78,6kg. Jestem zadowolona. Ponadto czuję się bardzo dobrze, ponieważ mam stwierdzoną chorobę Hashimoto, wiele produktów nie mogę jeść, gdyż wywołują u mnie różne reakcje organizmu, a mając w ręku "instrukcję obsługi" w postaci Pana diety zjadam to, co w niej zamieszczone nienarażając się na różne dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Dieta jest zróżnicowana, smaczna i łatwa w przygotowaniu. Przygotowanie posiłków zajmuje chwilę. Porcje są duże, najczęściej zjadam mniej.
    anitek244

23.02.2021 08:44

Z czystym sumieniem polecam dietę Pana Artura. Cena jest bardzo przystępna, przepisy proste, składniki ogólnodostępne i tanie. Po miesiącu stosowania waga w dół 1,5 kg. Idę po więcej ????
    Ewelina 1985

23.02.2021 08:15

Polecam dietę Pana Artura. Po miesiącu schudłam 2 kg. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu .
    Weronika

23.02.2021 08:15

Witam, stosuję dietę prawie miesiąc, a na wadze -3kg. Jestem bardzo zadowolona, posiłki szybkie, smaczne i duże. Gdy coś mi nie smakowało Pan Artur Topolski bez problemu wysyłał mi nowy przepis. Czekam na kolejne diety i efekty.
    Magdak

23.02.2021 08:10

Dietę Pana Artura stosuję od miesiąca, na wadze ubyło -4 kg. Posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu, a co dla mnie najistotniejsze szybkie w przygotowaniu. Z całego serca mogę polecić diety Pana Artura :)
    Katarzyna

23.02.2021 07:58

Witam jestem bardzo zadowolona z diety którą otrzymałam jest prosta w przygotowaniu. Stosowałam już różne diety które ograniczały się tylko do kurczaka i ryżu i byłam głodna, natomiast dieta którą otrzymałam od Pana Artura jest różnorodna i przede wszystkim syta. Stosuje dietę już miesiąc i schudłam 2,5 kg w pasie 6 cm, mimo moich schorzeń i wieku. POLECAM.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski