Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

04.03.2021 18:45

Na diecie jestem od miesiąca i jestem zadowolona z rezultatów. Udało mi się zrzucić 3,5kg i pozbyć się ok 5 cm z obwodu brzucha. Dieta jest zdecydowanie skuteczna, smaczna i pożywna. Jem smaczne i zdrowe posiłki , czasami wręcz robię zdjęcia i podsyłam koleżankom - ponieważ dania wyglądają jak z kuchni master szefa :)
    Agnieszka

04.03.2021 17:05

Witam, zamówiłam dietę 1400 kcal z 4 posiłkami. Po 1 m-cu straciłam 3,5 kg. Sądzę, że efekt byłby lepszy gdyby nie kilka wizyt znajomych i poczęstunki - 4-6 dni zjadłam więcej niż w jadłospisie:-( Nie ćwiczyłam - dłuższe spacery tylko w weekendy nic poza tym. Przepisy są mega proste - po 1 tygodniu i wdrożeniu wystarczy 10-15 min na przygotowanie - składniki nie wymagają specjalnych poszukiwań(do dostania w jednym sklepie) dania są smaczne i urozmaicone. Jestem najedzona, nie mam problemu z brakiem słodyczy - które jadałam codziennie -a tego się obawiałam. Poprosiłam o przygotowanie kolejnego jadłospisu kontynuuję dietę ponieważ super się czuję a dania są naprawdę smaczne. Polecam!!!
    Nowul

04.03.2021 16:43

Witam, moja dieta jest łatwa w przygotowaniu, skuteczna, gubię wagę (3kg) w niecały miesiąc, jestem osobą 66 letnią, co sprawia że trochę trudniej mi z pobieraniem materiałów, u mnie często zawiesza się internet, wolałabym wersję papierową, po za tym wszystko jest ok, pozdrawiam serdecznie❤
    Anna

04.03.2021 14:59

Stosuje dietę Pana Artura od miesiąca i jestem bardzo zadowolona. Przepisy proste w przygotowaniu, nie z wymyślnych składników, a przede wszystkim smaczne. Schudłam obecnie 3 kg i liczę na więcej ???? Dodatkowo dieta w świetnej cenie w odróżnieniu do innych dietetyków ????
    Beata

04.03.2021 11:50

Zmagam się z niedoczynnością tarczycy. Dietę od pana Artura stosuję od 18 dni. Ściśle się jej trzymam. Waga spadła o 5.5 kg. Poprawiło się moje samopoczucie. W jadłospisie uwzględniono wszystko o czym wspomnialam w formularzu zgłoszeniowym, co świadczy o indywidualbym podejściu do każdego klienta. Moja córka również jest na diecie odchudzającej od Pana Artura. Do chwili obecnej rezultat 2.5 kg w ciągu 10 dni. Mamy ułożone osobne jadłospisy i jeden wspólny. Posiłki są smaczne, sycące, a produkty latwodostepne. Jesteśmy w stałym kontakcie z Panem Arturem. Cieszę się, że skorzystałam z tej oferty. Szczerze polecam.
    Oliczek

04.03.2021 07:44

Dieta pana Artura mega!! Przepisy smaczne, proste i przede wszystkim szybkie do przyrządzenia. Schudłam już 3 kg a dietę mam ponad miesiąc, nie czuje się głodna! Polecam tą dietę wszystkim którzy chcą zgubić parę kilogramów bez katowania się głodówkami!
    Paulina

04.03.2021 07:22

Witam???? Po miesiącu stosowania diety 4kg mniej bez ćwiczeń, posiłki szybkie w przygotowaniu i smaczne???? Wszystkim, którzy planują zrzucić parę czy paręnaście kg i zastanawiają się od kogo kupić dietę z czystym sumieniem polecam Pana Artura ,dieta sprawdzona i co najważniejsze DZIAŁA????
    Ada

03.03.2021 23:20

Dietę stosuję od miesiąca razem w moim partnerem. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z początkowych efektów, po tym krótkim czasie - 2kg na wadze, kilka cm w pasie mniej, poprawa jakości skóry, samopoczucia. Przy 5 posiłkach (1400kcal) jestem syta, najedzona, pilnuję regularności spożywania posiłków. Do tego mam mniejszy problem z moimi alergiami pokarmowymi, z którymi zmagam się od lat. Posiłki są smaczne, szybkie w przygotowaniu. Z całego serca polecam i kontynuuję dietę :)
    Marta M. 3.03.2021 22:25

03.03.2021 22:51

Dzień dobry. Po miesiącu stosowania diety Pana Artura / 1400 kcal-4 posiłki dziennie / czuję , że nareszcie coś zaczyna się dziać z moim ciałem. Posiłki są łatwe w przygotowaniu , bardzo smaczne , różnorodne i bardzo syte /nawet nie podjadałam/ . Każdy posiłek jest dokładnie rozpisany . Kilogramy z tygodnia na tydzień szły w dół .Do chwili obecnej schudłam 4kg .Ale to nie koniec mojej przygody z dietą. Jestem zadowolona z mojego rezultatu i biegnę po więcej. Dlatego bardzo polecam diety stosowane przez Pana Artura każdemu kto pragnie wyglądać lepiej i odżywiać się zdrowo. Pozdrawiam wszystkich którzy już podjęli taki wyzwanie i tych którzy zamierzają je podjąć. NAPRAWDĘ WARTO SPRÓBOWAĆ .
    C13ply

03.03.2021 21:06

Dietę od Pana Artura stosuje miesiąc. Udało się zgubić 7,5 kg. Mam 4 posiłki, 2000 kcl. Dieta jest smaczna, potrawy sycące i łatwe w przygotowaniu. Z otrzymanymi książkami dostaje się wiele różnych dodatkowych potraw, koktajli, a także wiele porad odnośnie żywienia czy ćwiczeń. Szczerze polecam i zachęcam do zakupu diety.
    adrianooo

03.03.2021 20:59

Witam.Stosuje dietę od pana Artura od miesiąca.Jestem bardzo zadowolony.Schudlem 3 kg bez podjadania.Posilki bardzo smaczne,syte i co najważniejsze krótki czas przygotowania .Polecam gorąco.????????????????
    Aga

03.03.2021 20:43

Po 5 tygodniach stosowania diety 4 kg mniej. Plusem jest fakt iż ubyło mi po 6 cm w obwodzie ( talia i pod biustem) oraz 3 cm w biodrach. Dania zasmakowały także reszcie domowników więc nie muszę gotować kilku wersji obiadów co bardzo ulatwia życie. Z dwóch wariantów przepisów były tylko 3 propozycje dań które nie przypadły mi do gustu. Reszta smaczna i na pewno po skończeniu diety przepisy te wejdą na stale do mojego menu
    Stasia

03.03.2021 20:19

Dietę stosuję od miesiąca. Rezultat: 5 kg mniej przy Hashimoto. Jestem bardzo zadowolona, posiłki są bardzo smaczne, przygotowanie szybkie i łatwe.

03.03.2021 20:18

Witam stosuje dietę od miesiąca i efekty są zadowalające, tłuszczyk z brzucha spada szybko i mięśnie się odkrywają. Jeśli chodzi o dietę jest super, posiłki są smaczne, szybko się je przygotowywuje. Polecam
    Sylwia

03.03.2021 20:10

Witam Jestem bardzo zadowolona z diety ułożonej od pana Artura.Po miesiącu schudłam ponad 3 kg. Pan Artur uwzględnił w diecie moje problemy z zaparciami i teraz już widzę różnicę. Posiłki są bardzo smaczne i łatwe do wykonania i co najważniejsze jemy to co lubimy i nie przepłacamy!!! Pan Artur szybko odpisuje na e maile . Z całego serca polecam wszystkim, którzy chcą schudnąć diety Pana Artura. Pozdrawiam serdecznie
    Beata

03.03.2021 20:03

Witam na diecie jestem od dwóch miesięcy schudłam 7kg, dieta jest super posiłki smaczne proste w przygotowaniu kontakt z Panem Arturem ok odpisuje szybko zgodnie z założeniami przesyła diety na kolejne miesiące
    Ewa

03.03.2021 19:47

Jestem zadowolona z diety

03.03.2021 19:45

Jestem na diecie od 3 tygodni i 6kg mniej. Dieta bardzo smaczna i co najważniejsze szybka w przygotowaniu, najbardziej smakują mi koktajle które mogę zabierać do pracy. Kontak z panem Arturem bez zarzutów. Pozdrawiam
    Ania

03.03.2021 19:38

Dietę stosuję od dwóch miesięcy. Udało mi się schudnąć prawie 6 kg. Kontakt z P. Arturem bardzo szybki. Każda dieta smaczna, łatwa w przygotowaniu i zastosowaniu. Polecam serdecznie.
    Lena

03.03.2021 19:29

Witam , dieta smaczna i pomogła schudłam 1,5kg polecam .Dieta łatwa i szybka , przystosowana do potrzeb.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Lena

03.03.2021 19:25

Witam, dieta super smaczna i pomaga 1.5kg spadło i walczymy dalej polecam

03.03.2021 19:03

Jestem po miesiącu stosowania diety. Schudłam 3 kg. Dieta bardzo smaczna, a posiłki obfite. Mąż jak spróbował to poprosił, żebym to samo gotowała dla niego, bo bardzo mu smakuje. Na tej diecie nigdy nie byłam głodna w przeciwieństwie do diety pudełkowej lub innych popularnych diet, które wcześniej stosowałam. Z niecierpliwością czekam na kolejne przepisy
    Iwonka

03.03.2021 18:51

Witam, Jestem na diecie ok. 3 tygodni, schudłam 2 kg, posiłki są smaczne, szybkie i syte. Nie ćwiczę a waga poszła w dół. Naprawdę polecam dietę od p. Artura.
    Paweł0208

03.03.2021 18:27

Dietę stosuje od dwóch tygodni, efekty są super! Schudłem już 5 kg ???? dania są pyszne i syte. Gorąco polecam!
    j.k

03.03.2021 18:21

Polecam diete Pana Artura smaczna ,szybka,efektowna....
    Wiesia

03.03.2021 18:20

Witam, stosuje dietę p.Artura od miesiąca i każdemu kto się wacha-polecam.Dieta jest bardzo smaczna Ja mam już mniej o ok 4kilo.A przyznaję parę grzeszków było. Panie Arturze,dziękuję !!!
    Daniel M

03.03.2021 18:13

Polecam diety p. Artura Topolskiego. Po 3 tygodniach stosowania ubytek wagi -5 kg. Potrawy smaczne, szybkie w przygotowaniu, dostosowane do mojej osoby. Produkty ogólnodostępne w każdym większym markecie. Poprosiłem o kolejną dietę i tak jak wskazuje opis - jest przesyłana za darmo. Dalej będę współpracować z Panem Arturem, aż do osiągnięcia wymarzonej wagi.
    NataliaW

03.03.2021 17:36

Witam , zaczęłam diete miesiąc temu i waga spadła w dół o 5 kg. Proste i tanie składniki. Pyszne pomysły na obiady i śniadania. Polecam gorąco. Dieta ułożyła pod moje wymagania i uwzględnione wszystkie moje zachcianki.
    Wioletta

03.03.2021 16:53

Witam, diete pana Artura stosuje od miesiąca, schudłam trzy kilogramy jestem mega zadowolona. Dieta jest bardzo smaczna, szybko się przygotowuje i przy okazji tania. Polecam wszystkim, naprawde działa, dziekuje i pozdrawiam. Wioletta.
    Mariola K

03.03.2021 16:06

Witam. Od miesiąca stosowania diety schudłam 4kg. Czuję się lepiej. Posiłki są smaczne proste w przygotowaniu bardzo sycące. Jak najbardziej polecam
    Maria

03.03.2021 15:48

Dzien dobry Na diecie jestem ok miesiaca .Udało mi sie schudnac 4 kg Pierwsza diete otrzymałam dosc szybko Była bardzo smaczna posiłki robiło sie szybko jedyną wątpliwoscia była kalorycznosc potraw podzieliłam sie swoim spostrzeżeniem poprzez maila za kilka dni miałam nowa diete juz mniej kaloryczna ale nadal bardzo smaczna Bardzo cenie sobie szybkosc przygotowywania posiłków .Posiłki sa smaczne a głodu sie nie czuje Mam nadzieje że moja waga nadal bedzie spadac a posiłki beda takie smaczne jak dotychczas
    M.A.

03.03.2021 15:40

Od miesiąca stosuję dietę Pana Artura, schudłam 4 kg i poprawiła mi się cera. Posiłki są syte, porcje czasami aż za duże. Większość potraw mi smakowała. Jestem zadowolona z efektów, tym bardziej że bardzo mało się ruszam, a efekty są! :)
    justyna

03.03.2021 15:38

Dieta jest fajna, przepisy tanie i proste w wykonaniu. Kontakt z panem Arturem jest dobry. Polecam
    Wiktoria

03.03.2021 15:22

Witam, po prawie 3 tygodniach diety od Pana Artura schudłam 2kg. Posiłki są smaczne i łatwe w przygotowaniu, polecam każdemu kto planuje zacząć swoją przygodę z odchudzaniem :)

03.03.2021 15:03

Witam jestem na diecie 3 tygodnie schudłam 2 kg dania są smaczne i szybko się je przygotowuje czuje się dobrze chce zacząć biegać tak dla relaksu żeby poprawic kondycję dziękuje za dobry kontakt z Panem Arturem i za szybkie odpowiedzi na maila polecam jeśli chcesz schudnąć pozdrawiam serdecznie Jolanta
    Sylwia

03.03.2021 14:49

Dzień dobry, Ja szczerze polecam dietę od Pana Artura. Spadło mi w sumie ok 10 kg, ale na prawne, szybkie, łatwe i smaczne posiłki ;)
    Anna M

03.03.2021 14:16

Witam, po trzech tygodniach na diecie Pana Artura straciłam 2 kg. Dieta 1700 kcal - 4 posiłki dziennie. Posiłki są szybkie do przygotowania, smaczne i sycące. Nie ćwiczę, bo nie lubię. W sezonie bede jeździć na rowerze. Do tej pory wiele razy stosowałam różne diety ale nie dawałam rady bo było cały czas dokładałam i miałam łaknienie na słodkie a uwielbiam słodycze. Dzięki diecie od Pana Artura nie dojadam i jak narazie nie mam łaknienia na słodycze :-) serdecznie poleceń

02.03.2021 19:47

Witam.Stosuje dietę od pana Artura od miesiąca.Jestem bardzo zadowolona.Schudlam 5 kilogramow,bez wyrzeczeń.Posilki bardzo smaczne,syte i co najważniejsze krótki czas przygotowania .Polecam gorąco.Jak dla mnie idealnie.
    Marta.

02.03.2021 07:20

Posiłki smaczne i sycące. Łatwe w przygotowaniu. Dieta skuteczna. Polecam :)
    Maryla

01.03.2021 23:26

Witam, po miesięcznej diecie Pana Artura straciłam 2 kg. Dieta 1500 kcal -5 posiłków dziennie. Posiłki są szybkie do przygotowania, smaczne i sycące. Nie ćwiczę, sezonowo jeżdżę na rowerze. Mam zamiar stracić 8 kg. Czuję się dobrze, mam 61 lat. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski