Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

24.03.2021 20:23

Wykupiłam dietę odchudzająca przy Hashimoto na 1600 kcal. Jadłospis rozpisany jest na 7 dni, ale można mieszać posiłki i korzystać dłużej. Ja stosuję jadłospis z jednego dnia, dwa dni pod rząd. Śniadania, koktajle i sałatki są smaczne i z niektórych będę korzystać po zakończeniu diety. Gorzej wypadają obiady, przepisy są mało szczegółowe, często brak informacji o przyprawach, posiłki zjadliwe, ale je się bez przyjemności, na plus to, że sycące. Prosiłam o obiady na szybko, ale większość posiłków, przygotowuje się dłużej. Dlatego mam mieszane odczucia. Dietę zamówiłam, żeby mieć większe rozeznanie co powinno się jeść przy Hashimoto i przy okazji trochę schudnąć. To udało się osiągnąć, poznałam nowe smaki, na razie spadł mi 1kg, w ciągu 2 tygodni, ale przyznaje się do weekendowych grzeszków. Zobaczymy co będzie dalej.
    Ula

24.03.2021 18:58

Na diecie jestem miesiąc i spadło mi 2,5kg. Nie robiąc nic zero ćwiczeń gdyzy uszkodzone mam kolano..Jestem bardzo zadowolona jedzonko smaczne i szybkie w produkcji.Serdecznie polecam.
    Joanna Sz.

24.03.2021 15:16

Witam serdecznie. Jestem na diecie od 2 miesięcy. Schudłam 5.5 kg. Posiłki są bardzo smaczne oraz łatwe i szybkie w przygotowaniu. Jestem zadowolona z diety. Jem 4 Posiłki dziennie i nie czuję głodu. Uwielbiam makaronową sałatkę z pesto bazyliowym ,kurczakiem i pomidorkami. Zresztą każdy z przepisów jest bardzo smacxny. Nawet mój mąż je ze mną obiady. Pozdrawiam.
    Patrycja

24.03.2021 15:02

Polecam dieta u Pana Artura wszystko szybko się robi kontakt bardzo sprawny. Corka jest na diecie ok 2 miesiące i spadlo 8 kg i lecimy dalej
    Opinia pozytywna

24.03.2021 13:04

W ciągu 2 tygodni schudłam 3,5 kg. Dieta bardzo smaczna szybka do przygotowania, polecam
    Marlena

24.03.2021 12:56

Jestem bardzo zadowolona z diety ,po dwóch miesiącach stosowania 7;5 kg mniej.Polecam wszystkim którzy pracują i mają mało czasu na przygotowanie posiłków.Sa smaczne i syte.Wlasnie oczekuje na trzecią dietę.
    Elżbieta

24.03.2021 10:19

Stosuję dietę drugi miesiąc . Po 4 tygodniach 4kg mniej a teraz w sumie 6,5 kg do tyłu. Posiłki bardzo smaczne , obfite , przygotowanie obiadu - góra 30min. Kontakt bardzo dobry, otrzymałam korektę do pierwszej diety. W sumie mam już 3 - jest więc z czego wybierać. Dla osób , które chcą pozbyć się niechcianych kilogramów : ZAUFAJCIE PANU ARTUROWI , A ŻYCIE STANIE SIĘ PIĘKNIEJSZE !!! Przeszłam w swoim 70-letnim życiu wiele diet, ale teraz to przyjemność i sposób na życie. WARTO!!!
    Teresa54

24.03.2021 10:01

Dieta smaczna, porcje czasem za duże. szybkie i łatwe przygotowanie obiadów, a co najważniejsze skuteczna.
    Asia. M

24.03.2021 09:45

Dietę Pana Artura stosuje już prawie miesiąc. Jest pyszna łatwa w przygotowaniu i co najważniejsze posiłki przygotowuje się bardzo szybko. Produkty użyte w diecie są łatwo dostępne i nie drogie. W przeciągu tego miesiąca schudłam 3.5 kg. Czekam z niecierpliwoascia na kolejną dietę.
    Edyta

24.03.2021 09:14

Od miesiąca stosuje dietę opracowaną przez pana Artura. W ciągu tego miesiąca udało mi się schudnąć prawie 2 kg.Moje oczekiwania były trochę inne, ale mimo wszystko jestem zadowolona. Zaproponowane posiłki są dobre, niedrogie i nie wymagają dużo czasu na przygotowanie. Zamawiając dietę byłam dosyć sceptyczna i nie do końca wierzyłam w skuteczność tej diety, ale teraz polecam. Warto spróbować mimo.
    Monika

24.03.2021 04:57

Dietę stosuję od dwóch miesięcy 9 kg mniej, posiłki smaczne i szybkie w przygotowaniu, produktu w przystępnych cenach.Jestem bardzo zadowolona z diety pana Artura.Szczerze polecam.
    jedrzej0301

23.03.2021 23:30

Dieta okey. W 3 tyg. 6 kg mniej ale po 3 tygodniach troszkę już mi się znudziły przepisy. Cały czas drób typu kurczak indyk i różne sałatki z podobnych produktów. Bardzo dużo pomidorów ale mi to nie przeszkadza. Brakuje mi ryb i wołowiny. Teraz mam 4 tydzień i czekam na zmianę przepisów. Rozbawił mnie otrzymany mail od pana Artura, w którym jestem tytułowany "panią" chociaż jestem mężczyzną i w mailu na podstawie, którego dieta była tworzona było to wyraźnie zaznaczone, a w odpowiedzi dostałem kopiuj/wklej. Ile w tym prawdy???Zobaczymy. Czekam na kolejne przepisy i zobaczymy dalsze efekty. Do tej pory wygląda to następująco: 1 tydzień -3 kg, 2 tydzień - 2 kg mniej, 3 tydzień -1 kg mniej. Zobaczymy co będzie dalej bo spadek -1kg przez tydzień jest już naturalny przy normalnym regularnym odżywianiu. Generalnie jest okey, chociaż po przesłanym dzisiaj do mnie mailu mam pewne wątpliwości co do rozpoznawania płci ????. Posiłki są syte, a nawet w moim przypadku zbyt obfite więc nie zjadam wszystkiego. Produkty dostępne, czas przygotowania wybrałem krótki ale do przygotowania posiłków potrzeba więcej czasu niż w przepisach, ale jest ok. Podsumowując, po 3 tygodniach nie ma chęci rezygnacji, a dalsza mobilizacja do stosowania tej diety będzie uzależniona od wyników. Mnie zadawala 1,0kg - 2kg tygodniowo. Pozdrawiam Wszystkich i życzę wytrwałości, a panu Arturowi proponuję uważniej odpowiadać na wiadomości aby nie stracić wypracowanej do tej pory wiarygodności.
    Aga

23.03.2021 22:30

Dieta bogata w różnorodne produkty. Smaczna, potrawy łatwe i szybkie. Co najważniejsze bardzo skuteczna. -8 kg w niecałe 2 m-ce. Nigdy nie byłam głodna i tak zbilansowana że nie ma ochoty na podjadanie.Szczerze polecam!!!
    Marta

23.03.2021 22:11

Dieta bardzo smaczna, proste przepisy z ogólnodostępnych produktów. Efekty widać dość szybko. Bardzo dobry kontakt z dietetykiem. Polecam.
    PatiG

23.03.2021 21:59

Dieta bardzo smaczna, produkty łatwo dostępne i szybkie wykonanie! W miesiąc schudłam 4 kg jestem mega zadowolona ponieważ nie lubię ćwiczyć a tu taki efekt po samej diecie. Polecam z czystym sercem diety Pana Artura!
    Magdalena

23.03.2021 21:15

Drugi miesiąc za mną i w sumie 5,5 kg miej. Dieta smaczna, potrawy szybkie do zrobienia, produkty dostępne. Czuję się świetnie. Obecnie czekam na dietę na kolejny miesiąc.
    Ola

23.03.2021 19:43

Dietę stosuję od miesiąca, 6 kg w dół. Posiłki smaczne, urozmaicone, produkty nie drogie, ogólnodostępne. Szczerze polecam!
    Tomasz

23.03.2021 19:26

Witam dietę Pana Artura stosuje 9 tygodni schudłem 12 kg jestem zadowolony z diety i obsługi klienta Mój cel 24 kg mniej damy radę ????
    Anna

23.03.2021 19:00

Bez pochlebstw. Dieta skuteczna.Smaczna.Z normalnych produktów. W miarę oszczędna czasowo. Przepisy czytelne. Chudnę.Jak wytrwam to będę pozytywnym i energicznym człowiekiem.Dziekuje.
    [email protected]

23.03.2021 16:31

Jestem na diecie od dwóch tygodni, przez ten czas schudłam 3 kg. Dieta jest dopasowane do danej osoby, uwzględniając wszystkie sugestie .Szczerze polecam usługi Pana Artura.Dieta nie męczy, jest fajnie dopasowana, można znaleźć rozwiązanie w każdej sytuacji. Jak dla mnie rewelacja. Za mną 3 kg a nie czuję się jak na diecie. Jedzenie jest smaczne, latwe i szybkie w przygotowaniu, a przede wszystkim zdrowe.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Ewa

23.03.2021 16:18

Stosuję dietę dwa miesiące, wynik -8 kg. Polecam wszystkim. Posiłki smaczne, duże.
    ARA

23.03.2021 15:11

Ja w dwa tygodnie schudłam 2 kg, dieta smaczna i łatwa w przygotowaniu.
    Karineczka

23.03.2021 14:08

Witam jestem na diecie od 3 tygodni i schudłam 4kg jestem zachwycona zmiana ktora obecnie przechodzę,czuje się dobrze ,dietę szybko się przygotowuje i naprawdę smakuje i juz nie potrafię się doczekać efektu końcowego
    Matylda

23.03.2021 11:36

Witam! W ciągu 1 tygodnia schudłam 1,5kg. Dieta bardzo mi smakowała. Posiłki łatwe w przyrządzeniu i bardzo sycące. Zabierałam do pracy, nie są kłopotliwe. Gorąco polecam!
    Grazyna

23.03.2021 11:24

Cześć Dwa tygodnie temu wykupiłam dietę w tym czasie schudłam 5,8 kg polecam tym którzy chcą łatwo i szybko schudnąć
    Andzia19001

23.03.2021 10:07

Dietę Pana Artura stosuję od 4 marca tj niecałe 3 tygodnie i spadło już 5.2kg gorąco polecam dieta smaczna i duże posiłki nie do przejedzenia
    MAŁGORZATA

23.03.2021 10:00

Witam dietę Pana Artura stosuję 4 tygodnie schudłam 4 - 4.5 kg. Dieta jest smaczna i prosta w przygotowaniu. Nie jestem głodna , czuję sie już lepiej i chcialabym ją kontynuować . czekam na następną dietę od Pana Artura . Polecam wszystkim
    Edyta Eś

23.03.2021 09:53

Przepisy na posiłki które otrzymałam są jasne i przejrzyste. W 4 tygodnie schudłam 2 kg. Może to niewiele, ale ciągle się uczę systematyczności i cierpliwości w stosowaniu diety.
    Anna Pietrzak

23.03.2021 04:33

W trzy tygodnie schudłam 1,5 kg. Dieta smaczna i prosta w przygotowaniu ale najważniejsze można zabrać ją do pracy.
    Luiza

22.03.2021 23:30

Miesiąc temu kupiłam w bardzo atrakcyjnej cenie dietę od Pana Artura. Nie dość że bardzo szybko po zamówieniu otrzymałam kompletny jadłospis, to jeszcze zostały uwzględnione wszystkie moje uwagi co do preferencji żywieniowych. Jestem bardzo zadowolona z przesłanej diety. Moje samopoczucie znacznie się poprawiło i mam dużo energii. Poprawiła się równiez moja przemiana materii, a w ciągu dnia nie jestem glodna. Udało mi się zrzucić 2,5 kg. Lecę po więcej, bo naprawdę można smacznie jeść i chudnąć
    Aneta

22.03.2021 22:40

Witam, stosuję dietę od 4 tygodni i schudłam ponad 4 kg. Jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne bardzo szybko się je przyżądza. Jem 5 razy dziennie i nie odczuwam głodu. Polecam
    Karolina

22.03.2021 21:17

Jestem na diecie od 3 tygodni.Schudłam 2,5 kg. Dieta przepyszna. Przepisy proste, szybki i smaczne. Wszystkim polecam pana Artura.
    MARIA

22.03.2021 20:29

Dzień dobry Minął kolejny miesiąc od stosowania Pana diety. Czuję się dobrze, jedzenie jest smaczne. Waga utrzymuje się tak jak chciałam. Przepisy z mojej diety są uwzględnieniem mojej alergii na produky zawierające Salicylany. Pozdrawiam Maria
    Bogusia

22.03.2021 20:03

Witam, dopiero zaczęłam przygode z dietą pana Artura ,nie moge sie jeszcze pochwalic efektami ale jestem bardzo zadowolona z kontaktu -szybciutko otrzymalam moja diete ,posilki smaczne .Jak tylko beda efekty to z przyjemnością podziele sie wynikami ,pozdrawiam i trzymajcie kciuki .
    Ania

22.03.2021 19:36

Witam Na diecie jestem stosunkowo krótko, bo tydzień, ale ten tydzień pozwolił mi zrzucić 1,5 kg ???? Co ważne, jem smacznie i nie chodzę głodna. Niektórych posiłków nie jestem w stanie zjeść w całości, bo są tak obfite????
    Patrycja

22.03.2021 17:36

Witam. Na diecie jestem 3 tydzień- 5 kg mniej. Przepisy szybkie, proste, smaczne. Gorąco polecam.
    Renata

22.03.2021 10:08

Witam serdecznie. Od 3 tygodni jestem na diecie. Moje przepisy są bardzo proste i szybkie do przygotowania. Schudłam już 3,200 kg i nie zamierzam rezygnować. Efekty już widac. Polecam dietę od Pana Artura.
    jesika

22.03.2021 04:25

Witam. Jestem na diecie Pana Artura 2 miesiące schudłam 7,5 kg. Jestem bardzo zadowolona. Posiłki smaczne,porcje duże. Jak coś nie smakuje Pan Artur tworzy inną dietę. Gorąco polecam.
    Ania

21.03.2021 22:10

Witam! Stosuję dietę Pana Artura od 4 tygodni. Od tego czasu schudłam 3 kg. Posiłki ogólnie smaczne i urozmaicone, chociaż nie wszystko lubię to jednak ściśle trzymałam się planu i skutki były już po około 2 tygodniach widoczne. Czekam na kolejną dietę bo moja waga docelowa to 65 kg z 82, czyli jeszcze dużo pracy przede mną????
    Hurabura86

21.03.2021 19:52

Od miesiąca jestem na diecie 2400 kcal.Powiem wprost i krótko ze dieta od Pana Artura jest niesamowita chociaż i by z tego powodu ze w miesiąc schudłem 8 kg. Jedzenie jest łatwe w przygotowaniu a zarazem bardzo smaczne. Wszystkim zastanawiającym się czy warto bądź nie, odpowiedz jest krótka Warto i to Bardzo .

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski