Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Kasia

27.06.2021 10:36

Witam, na diecie pana Artura jestem od dwóch miesięcy. Jestem zaskoczona moim wynikiem. Schudłam 15,5 kg. Może dlatego że ściśle trzymam się zaleceń i diety. Wszystkie produkty diety dostępne w sklepach. Jedzenie pyszne nie czuje się głodu, o dziwo duże posiłki i szybkie w przygotowaniu. Można zamieniać produkty wedle wskazówek i dostosować je do swoich upodobań. Polecam wszystkim którzy mają problem ze schudnięciem i jeszcze się wahają, Szybki kontakt z p. Arturem.
    Paulina

26.06.2021 21:31

Dieta Pana Artura jest zdecydowanie skuteczna! Ponad 2.5 kg mniej w miesiąc i sporo centymetrów w obwodach ???? Przepisy smaczne i dobrze zbilansowane. Mogę zdecydowanie polecić.
    Dotka

26.06.2021 20:52

Dietę pana Artura stosuję 3 miesiące schudłam 6kg. Dania są smaczne i szybko się robi. Polecam karzdemu kto chce schudnąć.
    JP

26.06.2021 18:19

Smaczna i szybka dieta. W przeciągu tygodnia zrzuciłam 2 kg. Będę kontynuować współpracę.
    Ela.K.

26.06.2021 10:52

Na diecie jestem dwa miesiące. Jest to dieta dla chorych na hashimoto. Schudłam 3 kilogramy i czuję się o wiele lepiej niż przed dietą. Z ubytku kilogramów jestem bardzo zadowolona, ponieważ nie chciałam schudnąć drastycznie. Taki systematyczny spadek wagi jest zdrowy.Polecam każdemu Pana Artura. Jest człowiekiem godnym zaufania.
    Aneta

26.06.2021 10:22

Witam na diecie pana Artura jestem od miesiąca, jestem mile zaskoczona schudłam 7 kg. Polecam z czystym sumieniem osobom, które jeszcze się wahają, naprawdę warto. Wszystkie produkty diety dostępne w sklepach. Jedzenie pyszne nie czuje się głodu, szybkie w przygotowaniu .Szybki kontakt z p.Arturem
    Mariola

26.06.2021 09:17

Na diecie Pana Artura jestem od dwóch tygodni, schudłam 1,5 kg. Dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu, produkty dostępne. Bardzo dobrze się czuję , lekko, nie czuję głodu. Bardzo polecam. Będę kontynuować .
    Ewka1333

26.06.2021 08:54

Bardzo polecam dietę p. Topolskiego w przeciągu 1 miesiąca schudłam aż 4 kg. Jak dla mnie to bardzo dużo. Jestem bardzo zadowolona, że zdecydowałam się na dietę p. ARTURA. Polecam wszystkim tą dietę
    Lena

26.06.2021 07:36

Witam Dieta P Artura jest bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu . Polecam
    Inga

25.06.2021 23:55

Nie byłam przekonana ale teraz jestem zachwycona / polecam przez okres 1 miesiąca schudłam bez wysiłku 2 kg posiłki smaczne szybkie w przygotowaniu wg moich preferencji.Bardzo dziękuję i polecam
    Iwona

25.06.2021 23:06

Dietę pana Artura stosuję od czterech miesięcy. Przygotowane posiłków nie sprawia mi kłopotów, produkty są ogólnodostępne. Nie odczuwam głodu i nie podjadam. Widzę efekty zdrowotne. Schudłam cztery kilogramy. Polecam.
    Kasia

25.06.2021 21:32

Kontakt z Panem bardzo dobry. Dieta dobra, gdy coś nie pasuje pan zmienia. 1,5mies minus 3kg . Myślę ze bedzie coraz mniej kilogramów
    CoolAnia

25.06.2021 18:33

Polecam dietę Pana Artura Jestem bardzo zadowolna z efektów W przeciągu 3 miesięcy schudłam prawie 15 kg Posiłki przygotowuje się szybko, są smaczne a produkty dostępne w każdym sklepie. Gorąco polecam
    Marianna

25.06.2021 15:33

Polecam dietę Pana Artura Topolskiego, dzięki niej schudłam około 8kg przez 3 miesiące. Posiłki są przede wszystkim smaczne, oraz szybkie w przygotowaniu. Gdy się stosuje do menu dnia to nie muszę nic podjadać, nie czuje się głodna. Bardzo dziękuję Panu Arturowi za powrót do idealnej dla mnie wagi???? Pozdrawiam.
    Kasia KA.

25.06.2021 15:00

Dieta kojarzyła mi się zawsze z wyrzeczeniami i głodówką, a tu miłe zaskoczenie. Posiłki szybkie i proste w przygotowaniu, a do tego pyszne- i waga leci w dół :) Zdecydowanie polecam :)
    Gosia

25.06.2021 14:32

Na diecie ze sklepu Artura Topolskiego jestem już około 3 miesięcy. Jeśli mam być szczera, nie przestrzegam jej bardzo restrykcyjnie, dlatego też moje efekty nie są tak spektakularne jak u innych. Mimo wszystko, przy dużej niesubordynacji :D , schudłam już 8 kg. Dodam, że początkowo byłam bardzo sceptycznie nastawiona, ponieważ uznałam, że opinie o Waszych dietach są za dobre! :D 100% zadowolonych klientów? Pierwsza myśl - dział PR trochę przesadził :D Postanowiłam jednak sprawdzić i z czystym sumieniem polecam sklep Artura Topolskiego.
    Ania

25.06.2021 14:29

Dzień dobry. W przeciągu 3 miesięcy schudłam ponad 12 kg. Zakup produktów a następnie przygotowanie posiłków nie sprawiało mi problemów. Dieta jest smaczna i syta. W ciągu całego dnia nie miałam uczucia głodu. Serdecznie polecam i pozdrawiam.
    Kinga

25.06.2021 14:28

Przez pierwszy miesiąc stosowania diety schudłam 8 kg. Przepisy proste i szybkie w przygotowaniu. Bardzo dobry kontakt z Panem Arturem,odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam i żałuje że wcześniej nie skorzystałam.
    Sabina

25.06.2021 13:57

Dietę Pana Artura stosuje od miesiąca i schudłam 3.5 kg pomimo ze zdazylo mi sie nie stosowac ze wzgledu na brak czasu . Posiłki są smaczne i szybkie do zrobienia. Polecam
    Justyna

25.06.2021 13:02

Dieta dobra szybko schudłam polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Agnieszka

25.06.2021 12:35

Polecam,posiłki smaczne,produkty dostępne w sklepach,jestem na diecie od miesiąca ,waga spadła z 69 na 66 kg.Jestem najedzona.Czuje się bardzo dobrze,mam dużo energii????
    Grzegorz

25.06.2021 11:23

Dietę pana Artura stosuję od miesiąca. Potrawy są przepyszne i banalnie proste do wykonania, a przygotowywanie ich zajmuje Mi MAX 20min. Schudnąłem już 6kg i straciłem 5cm w pasie. W koncu wyregulowalo Mi sie ciśnienie tętnicze.Naprawdę jestem bardzo zadowolony, polecam szczerze każdemu.
    Kasienka255

25.06.2021 10:39

Jestem na diecie Pana Artura od 3 tygodni i juz udało mi się schudnąć 2,5 kg. Posiłki są przepyszne , łatwo się je przyrządza. Koktajle owocowe są rewelacyjne!! ???? Polecam z całego serca!
    Sylwia

25.06.2021 10:10

Dieta super ! Bardzo smaczne posiłki , szybko i tanio, porcje duże ! Nie chodzę głodna, łatwość w przygotowaniu, polecam wszystkim niezdecydowanym . Po 2 tygodniach schudłam 2,4 kg
    Sylagdz

25.06.2021 10:05

Na tej diecie jestem od 2 miesięcy, czuje się świetnie. Trafiłam pod skrzydła Pana Artura po pozytywnej rekomendacji znajomego, który schudł już 18 kg. U mnie na razie 5 kg mniej ale bardzo polecam.
    Marlena

25.06.2021 10:04

Witam, jestem bardzo zadowolona z efektów stosowania diety po miesiącu. Bardzo dobrze się czuję na diecie, mam więcej siły i energii. Polecam każdemu :)
    Agnieszka

25.06.2021 09:48

Pana Artura Topolskiego znalazłam w internecie przez przypadek. Przez to, że od dawna próbuję schudnąć miałam bardzo sceptyczne podejście, ale ponieważ cena jest bardzo przystępna stwierdziłam, że zaryzykuję. Jestem bardzo zadowolona. Na diecie jestem drugi miesiąc i schudłam 8 kg. Posiłki są proste w przygotowaniu i smaczne. Niektóre z tych przepisów zostaną ze mną po zakończeniu współpracy. Dieta jest dostosowana do mnie, do moich potrzeb, chorób i zmian jakie zachodzą podczas jej stosowania. Gorąco polecam!
    Sylwia

25.06.2021 09:47

Dieta super! Bardzo smaczne posiłki, łatwość w przygotowaniu. Szybko i tanio???? I nie chodzę głodna????????Po 2 tygodniach schudłam 2,5 kg , nie jestem słaba jak po innych dietach, polecam wszystkim , naprawdę warto
    kasia

24.06.2021 22:48

Na diecie jestem od 3 tygodni i waga spadła o 4 kg. Dieta którą otrzymałam jest prosta i smaczna. Borykam się z insulinoopornością dlatego też otrzymałam dietę z niskim indeksem glikemicznym i dobrze zbilansowanymi posiłkami. walczę o dalsze efekty. polecam!!!
    Redziunia91

24.06.2021 21:56

Dziś minął miesiąc od otrzymania diety, mogę powiedzieć że jestem w mega szoku ze po moich kilkunastu upadkach gdzie nie trzymałam się reguł ubyło aż 3,5 kg, taki wynik cieszy i daje powera do dalszej współpracy,. Posiłki szybkie w przygotowaniu i pyszne(z dwójką dzieciaków miałam jeszcze czas na bezproblemowe gotowanie 2 obiadu dla reszty rodziny)
    Urszula

24.06.2021 21:45

Dietę Pana Artura stosuje od miesiąca i schudłam już 5 kg. Posiłki są smaczne i szybkie do zrobienia. Polecam w 100 %.
    Ania

24.06.2021 21:28

Dieta pyszna Nie wszystko podane przepisy w diecie stosowałam . Ale jest możliwość poproszenia o kolejną dietę. Dieta radzono mi odpowiada . Schudłam przez pierwszy miesiąc 4 kg .
    Karolina

24.06.2021 21:13

Jestem bardzo zadowolona z diety, jedzenie jest smaczne, posiłki nie są skomplikowane, dietę stosuje od lutego i schudłam 12 kg. Serdecznie polecam!
    Paulina

24.06.2021 20:29

Jestem 4 mc na diecie Pana Artura schudłam 12 kg. Przy hasimoyo. Posilki smaczne i bardzo sycące. Niemozna czasem przejeść tych porcji. Polecam każdemu. Najważniejsze wyniki bardzo soe poprawiły
    Iwona

24.06.2021 20:26

Dieta bardzo skuteczna,jedzenie bardzo dobre i szybkie w przygotowaniu. Efekt to -5kg w 4tygodnie.Serdecznie polecam
    Ania J.

24.06.2021 19:48

Jestem na diecie 2 miesiące. Schudłam 5kg. Ułożona dieta jest szybka w przygotowaniu i smaczna. Nie chodzi się głodnym. Produkty można znaleźć praktycznie w każdym sklepie. Polecam
    irenaock

24.06.2021 19:04

witam.jestem na diecie pana ARTURA po raz drugi ,poniewaz teraz muszę stosować dietę insulinoodpornościową. dieta jest bardzo skuteczna u mnie ze względu na inne schorzenia jest bardziej trudno schudnąć ,ale waga idzie w dół, posiłki bardzo smaczne , łatwe do przyrządzenia szybko.polecam wszystkim zainteresowanym
    Anna

24.06.2021 18:50

Na diecie jestem od miesiąca. Schudłam 2,5kg. Posiłki są pyszne, łatwe w przygotowaniu i dość duże porcje.
    Patina

24.06.2021 17:00

Na diecie jestem od miesiąca. Schudłam 6 kg. Posiłki są pyszne, łatwe w przygotowaniu i dość duże porcje. Zamawiam kolejną.
    Magdalena

24.06.2021 14:25

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca .Schudłam 3,5 kg .Posiłki smaczne i szybko się je przygotowuje fajnie że redukują też niektóre dolegliwości brzuchowe????.Polecam zawsze warto zrobić coś dla swojego zdrowia.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski