Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Agnieszka

12.10.2021 09:03

Po 2 tygodniach diety 2 kilo mniej. Dania szybkie do przygotowania że składników łatwo dostępnych. Dietę kontynuuję nadal ,bo jeszcze trochę trzeba zgubić ????. Jeśli chce się zmienić jadłospis to korekta przychodzi do 2 dni. Polecam.
    Dotka

11.10.2021 21:13

Dieta bardzo smaczna, przepisy proste i szybkie,schudłam około 4kg w ciągu miesiąca. Indywidualne podejście, otwarci na zmiany, pierwszy raz jestem na diecie i nie jestem głodna posiłki smaczne i bardzo zdrowe. Polecam.
    Agnieszka81

11.10.2021 10:25

Gorąco polecam:):):)
    Agnieszka81

11.10.2021 10:21

witam, jestem po miesiącu stosowania diety Pana Artura - 2 kg mniej. Niby trochę mało ale ważne, że efekty są i lecę po więcej:) Posiłki smaczne, zdrowe, kolorowe i nie zapychające - czuję się lekko i mam więcej energii. Do tego wprowadziłam treningi dwa razy w tygodniu więc mam nadzieję, że wraz z dietą na kolejny miesiąc waga szybciej pójdzie w dół.
    Kamila

10.10.2021 20:49

Jestem bardzo zadowolona z diety Pana Artura, w ciągu miesiąca udało mi się schudnąć 5 kg. Dieta bardzo smaczna, posiłki przygotowuje się bardzo szybko nie są pracochłonne. ????
    Ewa

10.10.2021 20:38

Kiedy podjęłam decyzję o zakupie diety, byłam nastawiona sceptycznie, ponieważ próbowałam już kilka razy stosować diety przepisane przez dietetyków. Efekty były mizerne. Ale, jak to mówią, kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Dietę od pana Artura otrzymałam po kilku dniach od zakupu. Na początku musiałam zrobić zakupy. Wtedy też zastanawiałam się, czy to aby nie jest za drogo. Po dwóch miesiącach stosowania wiem jednak, że wiele produktów wykorzystuje się w niewielkim stopniu, więc starczają na długo. Oczywiście, musiałam się na nowo nauczyć gotować : ))) Posiłki skomponowane wg podanych przez pana Artura przepisów są bardzo smaczne. Przekonał się nawet mój mąż, który na początku był bardzo niechętny. Okazuje się jednak, że można żyć bez wieprzowiny i innych świństw. Oczywiście nie ma mowy o tym, że człowiek czuje się głodny. Może mój wynik (prawie 10 kg w sześć miesięcy) nie wydaje się duży, ale ja po poprzednich doświadczeniach, jestem zachwycona. Z różnych powodów w ciągu ostatnich dwóch miesięcy nie mogłam stosować dokładnie przepisów, nauczona jednak już jestem, że nie wolno jeść czerwonego mięsa, musi być dużo warzyw, zero słodyczy (na które i tak w czasie stosowania diety nie ma się ochoty), a najważniejsze, że waga nie rośnie. Jutro zaczynam od nowa, zgodnie z przepisami. Po utracie wagi, chciałoby się jeszcze trochę zrzucić. Jedyny problem to garderoba, którą trzeba odświeżyć, bo wszystkie ubrania są za duże, ale kupienie nowych jest przecież przyjemnością : ) Gorąco polecam dietę pana Topolskiego.
    Sabina

10.10.2021 15:42

Jestem bardzo zadowolona z diety. Posiłki są smaczne, szybkie w przygotowaniu, sycące. Na chwilę obecna udało mi się schudnąć ok 4kg w 3 tygodnie, na pewno będę kontynuować przygotowana dietę. Gorąco polecam.
    Danuta

10.10.2021 12:22

Diety są super, bardzo szybko przygotowuje się posiłki. Kolejne diety są przesyłane w terminie 2-7 dni. Po 4 tygodniach schudłam 2,5 kg. Polecam.
    Magda

10.10.2021 10:00

Dietę od Pana Artura zaczęłam stosować od 24.07 tego roku, nie byłam przekonana co do diety, ale powiedziałam sobie "spróbuję". Efekt był taki że waga zaczęła spadać i dalej leci w dół. Obecnie mam -9kg przy 3 tygodniowej przerwie "efekt plateau - waga stoi w miejscu", który udało się pokonać i stosować dalej dietę i obserwować spadek kg. Bardzo dziękuję Panu Arturowi za dietę, która jest szybka w przygotowaniu, smaczna, składniki są dostępne w każdym sklepie. Jeszcze raz dziękuję i polecam - bo WARTO.
    Emil

09.10.2021 21:46

Dieta faktycznie posiadała szybkie przepisy, przestrzegając wszystkiego udało mi się schudnąć z bardzo małą aktywnością fizyczną ok 3,5 kg w niecały miesiąc.
    Marta

09.10.2021 20:34

Jestem od miesiąca na diecie od Pana Artura udało mi się schudnąć 4 kg.Posiłki bardzo smaczne duże porcje łatwo dostępne składniki.Bardzo jestem zadowolona z efektów.Dostałam dietę na kolejny miesiąc.Polecam
    Kasia

09.10.2021 20:12

Serdecznie polecam dietę Pana Artura. Stosuję ją trzy miesiące i w sumie schudłam 9,5 kilograma, po drodze miałam dwutygodniowy urlop więc grzeszki się pojawiły. Dania bardzo mi smakują i są proste w przygotowaniu. Co dla mnie najważniejsze nie chodzę głodna i nie marzę, że coś bym zjadła. Nie ciągnie mnie do słodyczy. Czuję się dużo lepiej. A satysfakcja z chudnięcia jest nieoceniona. Zamówiłam dietę trochę z ciekawości. No bo jak można schudnąć nie głodząc się i nie ćwicząc? A no można! Jestem przeszczęśliwa, bo widzę efekty, to jest mega motywacja. Dziękuję Panie Arturze????
    Kasia90

09.10.2021 19:24

Dieta jest smaczna i łatwa w przygotowaniu. - 4 kg w miesiąc. jestem zadowolona z efektów i będę kontynuować zdrowe odżywianie.Pozdrawiam Panie Arturze.
    iwona biała

09.10.2021 18:06

polecam dietę Pana Artura -posiłki smaczne nie skomplikowane, 13kg mniej z grzeszkami -ale świadomie -najważniejsze że jem śniadania -bo kiedyś nie jadłam -a teraz sobie nie wyobrażam bez śniadania -ale to głowa robi robotę -kontakt z Panem Arturem szybciutko i na temat -bardzo dziękuję ale to jeszcze nie koniec
    PAWEL

09.10.2021 16:51

Dieta super szybkie pyszne i jasne przepisy w ciągu miesiąca schudłem 10kg od poniedzialku zaczynam drugi miesiąc nowa dieta przyszła o efektach dam znać za miesiąc. Z całego serca polecam diety Pana Artura
    Onorata

09.10.2021 15:48

Witam swoją znajomość z dieta zaczęłam od czerwca tego roku_ minus 8 kg. DIETA mi osobiście odpowiada, jest super i łatwa w przygotowaniu .Polecam z całego serca i aby tak dalej. Dziękuję bardzo
    Kamil G

09.10.2021 15:16

Po miesiacu -3.5kg. dieta smaczna, nie bylo uczucia głodu, wrecz przeciwnie. Prosta w przygotowaniu i szybka. Polecam
    Patrycja

09.10.2021 15:04

Na diecie od Pana Artura jestem 4 miesiąc. Zrzuciłam 13 kg. Jeśli chodzi o posiłki są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu, jeśli mi się znudziła dieta szybko dostawalam następny jadłospis. Czuje się bardzo dobrze. Jeśli ktoś chce skorzystać z diet Pana Artura w 100 % mogę polecić. Mój mąż widząc taką przemianę też zamówił dietę bez zastanowienia. Serdecznie polecam !!!
    Marcin

09.10.2021 14:05

Witam dietę stosujemy z małżonką od ok 4 tygodni jest smaczna i prosta w przygotowaniu u mnie waga spadła o 8 kg a u żony o 4 kg.teraz czekamy na następny jadłospis
    Monika

09.10.2021 13:41

Na diecie od Pana Artura schudłam 4 kg. Dania są proste, łatwe w przygotowaniu i smaczne. Produkty są łatwo dostępne. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Anna5136

09.10.2021 13:20

Dieta Pana Artura jest smaczna szybka w przygotowaniu i z produktów łatwo dostępnych. W ciągu miesiąca udało mi się schudnąć 4 kg stosując tylko samą dietę bez żadnych ćwiczeń. Z całym sercem mogę polecić diety Pana Artura.
    Xxx

09.10.2021 13:16

Po 3 miesiącach stosowania diety Pana Artura schudłam aż 18 kg, przepisy z każdym razem są pyszniejsze a w przygotowanie ich jest proste i bardzo szybkie. Bardzo polecam dietę od Pana Artura :)
    Monika

09.10.2021 12:29

Po 2 miesiącach schudłam 4 kg. Posiłki smaczne, proste i szybkie w przygotowaniu. Korekty wykonywane bez problemu. Na każdy pytanie otrzymałam odpowiedź. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu:)
    Marta

09.10.2021 12:14

Polecam dietę! Płacisz raz i możesz co jakiś czas zmienić sobie dietę na nową, gdy się znudzi. Kontakt bardzo sprawny, schudlam kilka kg!
    ja

09.10.2021 11:54

Jestem Na diecie Pana Artura po raz drugi i teraz również jestem zadowolona z efektów. Waga mi ubywa w "odpowiednim tempie" a posiłki są smaczne.
    Patrycja

09.10.2021 11:41

Po 2 miesiącach stosowania diety schudłam 9,5 kg, mąż 9. Dzięki tej diecie uczymy się zdrowych nawyków???? posiłki proste i szybkie do zrobienia. Polecamy serdecznie ????
    Aleksandra

09.10.2021 11:41

Już drugi raz zastosowałam dietę Pana Artura i znów efekty są spektakularne. 6 tygodni i ponad 5kg na minusie. Dieta jest dobrze skomponowana, szybka (jestem mamą), nawet to, ze karmię piersią nie stanowiło problemu, zarówno dziecko i ja jesteśmy najedzone, a waga leci w dół ???? Gorąco polecam!
    AGA

09.10.2021 11:33

Po miesiacu stosowania diety od Pana Artura schudlam 4kg dieta bardzo smaczna i latwa i szybka w przygotowaniu szybki kontakt w sprawie zamiany posilkow jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim
    Arek

09.10.2021 11:01

Witam, zacząłem dietę 2 tyg. temu ale muszę powiedzieć że dwa tygodnie jeszcze się przygotowywałem do tej diety ( mniej jedzenia przede wszystkim). Rozpocząłem od 126,7 kg przy prawie 200cm wzrostu i po w sumie 4tyg ( dwa moje i dwa p.Artura) moja waga 120,1kg, Ale szczerze w/g przepisu, jedyne czego nie mogłem się wyrzec to impreza urodzinowa kolegi , ale poszedłem po swojej kolacji i tam dosłownie nic nie zjadłem, tylko niestety trochę popiłem:). To że popiłem uważam za stosowne żeby napisać bo po co się okłamywać, i nie było to lampką czerwonego wina, sorki. Na następny dzień więcej rowerku trochę spaceru było więcej. Także panowie nie bać się , jedzonko smakuje, koktajle pożywne (też się dziwiłem) , a nawet zdarzały się obiady czy kolacyjki których po prostu nie przejadałem tyle tego było. Zamiar mam tak dociągnąć do Sylwestra, żeby jako tako się prezentować w koszuli. Następną opinię napiszę gdzieś za miesiąc ( jak dotrwam:) ). Także drogie żonki pokazać ten wpis mężusiowi i próbować , a nóż się uda.
    Edyta

09.10.2021 10:34

Polecam diety Pana Artura. Są smaczne i proste w przygotowaniu i najważniejsze DZIAŁAJĄ ???? za pierwszym podejściem schudłam 10 kg w 4 miesiące (ważyłam 78 kg) , obecnie chce jeszcze schudnąć koło 5kg więc walczę dalej ????
    Ewa

09.10.2021 10:18

Po 2 miesiącu stosowania diety 7 kg mniej. Posiłki są szybkie w przygotowaniu i smaczne. Produkty nie drogie i dostępne prawie w każdym sklepie. Czuję się lżej. Odkąd stosuje dietę nie mam wzdęc ani zgagi. Aktualnie to moje trzecia podjęta dieta i jedyna z której jestem zadowolona. Pan Artur jako jedyny dietetyk na prośbę zmienia zestawy diety częściej niż raz w miesiącu. Jestem mega zadowolona bo motywuje mnie do dalszego chudnięcia. Polecam
    Aryem

09.10.2021 09:51

Witam, po 2 miesiącach stosowania diety schudłam 7 kg ,posiłki są łatwe w przygotowaniu ,polecam
    Anna

28.09.2021 11:49

Na diecie Pana Artura jestem od marca 2021r do dnia dzisiejszego. Jestem mega zadowolona z przepisów które są szybkie i proste w przygotowaniu. Nauczyłam się jeść warzywa, których do tej pory nie bardzo lubiłam. Dieta pomogła mi w redukcji wagi -20kg, obecnie moja waga jest prawidłowa do wzrostu. Czuje się dużo lepiej fizycznie. Polecam bo warto. Pozdrawiam Anna
    Abeata

13.09.2021 08:44

A ja właśnie rezygnuję choć na temat diety się nie wypowiem bo od 3.09 gdy ją zamówiłam jej nie dostałam ale za to dostałam 5 Sms z ponagleniem zapłaty chociaż zapłaciłam w momencie zamawiania. wysłałam mail z pytaniem czy dosłać potwierdzenie przelewu ale nie było takiej potrzeby tyle, że diety nadal nie ma a kolejne SMS dostaje. Ostatni o treści Twoja dieta jest gotowa ale najpierw zapłać. Teraz ciekawe ile będę czekać na zwrot pieniędzy. A jeszcze dodam, że w jednym z SMS proponowano mi 50 procent rabatu jeżeli zapłacę. Tylko, Że ja zapłaciłam od razu. To znaczy, że rabaty są dla odciągających się z płatnością ??? Beata
    Arla

07.09.2021 09:08

Dieta smaczna, pomocna,polecam w 100%
    Teresa K.

06.09.2021 21:07

Na diecie p,Artura udało mi się do tej pory schudnąć 10 kg.Jeszcze tylko kilka i osiągnę oczekiwaną wagę. Chudnę może w wolniejszym tempie ale nie mogę pozwolić na ćwiczenia..Jestem bardzo zadowolona z uzyskanego wyniku -mam dużo energii,mniej bolą mnie kolana a wyniki badań laboratoryjnych rewelacyjne. Posiłki szybkie w przygotowaniu z łatwo dostępnych produktów.,smaczne i syte. Najważniejsze by przestrzegać podanych zasad i przepisów. Polecam dietę wszystkim dbającym o swoje zdrowie.
    Alina

01.09.2021 17:00

Bardzo dziękuję za dietę, którą od Pana otrzymałam. Dieta jest bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu, dająca uczucie lekkości. Ja osobiście skorzystałam z opcji czterech posiłków, które są tak skomponowane, że w ogóle nie jestem głodna. Zachęcam do korzystania z diety Pana Artura Topolskiego-działa:)
    Longina Tomczak

30.08.2021 22:10

Jestem na diecie pana Artura drugi miesiąc .W każdym miesiącu chudnę ok 2kg.Dieta jest smaczna z ogólnie dostępnych produktów .Nigdy nie jestem głodna .Jestem bardzo zadowolona i każdemu polecam.
    Jestem zadowolona

24.08.2021 20:31

Witam chciałam polecić dietę pana Artura osobom które nie mogą schudnąć jest dostępna i smaczna ja stosuję 5 ty miesiąc i schudłam 15 kg przy cukrzycy i tarczycy z niedoczynnością pozdrawiam i dziękuję.j
    Maria

20.08.2021 13:17

Mam usuniętą tarczycę i przez parę lat miałam problem żeby schudnąć. Dieta Pana Topolskiego okazała się bardzo skuteczna w moim przypadku. W ciągu 2 miesięcy schudłam 8 kg. Nie mam jeszcze docelowej wagi, ale cały czas jestem pod opieką Pana Topolskiego i regularnie co miesiąc dostaję następną dietę. Jestem bardzo zadowolona, kontakt bez zarzutu, diety proste i smaczne, o i najważniejsze czuję się fantastycznie pomimo 65 lat:)

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski