Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Kinga

18.03.2022 11:10

Na diecie jestem od ponad miesiąca i schudłam 3 kg . Dieta smaczna , przepisy proste i szybkie w przygotowaniu. Polecam
    Gosia

18.03.2022 09:52

Witam dieta smaczna , posiłki szybkie i łatwe w przygotowaniu. W ciągu 4 tygodni schudłam około 6 kg . Byłam w szoku że aż tyle ,ponieważ nigdy wcześniej nie udało mi się tyle pozbyć. Bardzo polecam dietę Pana Artura -jest smaczna , szybka i prosta w przygotowaniu. Kontakt z Panem Arturem również bardzo dobry. Polecam
    Regina

18.03.2022 09:51

Po miesiącu stosowania diety schudłam 3 kg, może nie dużo ale jestem dobrej myśli. Potrawy są bardzo smaczne, łatwe w przygotowaniu, niedrogie. Na pewno mam więcej energii i czuję się lżejsza.
    Aga

18.03.2022 09:07

Po 30 dniach stosowania diety schudłam 2 kg. Posiłki są smaczne i bardzo łatwe w przygotowaniu, z dostępnych produktów. Dołączona lista zakupów zdecydowanie ułatwia początki stosowania diety. Polecam każdemu !
    Karolina

18.03.2022 08:38

Na diecie jestem od miesiąca, schudłam 3 kg. Posiłki są łatwe w przygotowaniu, sycące. Dieta stała się dla mnie stylem życia, nie dietą z wieloma wyrzeczeniami. Polecam!
    Paulina

18.03.2022 08:07

Na diecie Pana Artura jestem od ponad miesiąca, schudłam już 4,5 kg. Posiłki które mam zaproponowane w diecie są szybkie w przyrządzaniu i bardzo smaczne.
    Rafał

18.03.2022 07:51

Dieta smaczna i łatwa w przygotowaniu. W ciągu trzech tygodni minus 3 kg:) Polecam.
    Reni

18.03.2022 07:07

Dietę stosuje miesiąc i udało mi się zrzucić 5kg. Jestem z siebie dumna i idę po więcej. Przepisy proste, bez skomplikowanych składników i co najważniejsze nie są czasochłonne. Polrcam
    Ana

17.03.2022 09:21

Stosuję dietę od miesiąca, ale już widzę efekty. Nie mam dużo do zrzucenia, ale mimo wszystko waga spadła o 2,5 kg. A przede wszystkim zmniejszyło mi się poczucie pełności w żołądku i problem z zaparciami. Przepisy są proste, smaczne i fajnie ze można nimi dowolnie rotować w zależności od pory dnia. Polecam, ja na pewno będę stosować dalej
    Nie nie i jeszcze raz nie

16.03.2022 15:21

Tragiczny kontakt . Artur Topolski zablokował mnie gdy przekazałam mu swoje uwagi . Dodatkwo dostawałam bardzo dużo maili oraz wiadomości SMS o uregulowanie zapłaty gdzie została ona dokonana . Zdecydowanie maja nieszczelność danych bądź wyłudzają pieniądze . Sama dieta niestety nic ciekawego . Nie polecam
    Justyna

16.03.2022 12:32

Dieta pana Artura rewelacyjna stosuję od ponad miesiąca 3,5 kg w dół jestem zachwycona efektami zastosowanej diety oczywiście dalej jest stosowana aż do upragnionej wagi???? Polecam!!
    KamilaS

15.03.2022 06:45

Serdecznie polecam diete. Łatwe i smaczne posiłki. Nie czuje się głodna a mimo tego że do jem to chudnę. W miesiąc czasu schudłam 5kg. Walczę dalej :) pozdrawiam
    Kinga

14.03.2022 01:17

Witam! Będąc na diecie Pana Artura schudłam tylko 1 kg, jednak mogę ze starannością powiedzieć,że dania są smaczne i ich przygotowanie nie wymaga dużo czasu i produkty stosowane w diecie są ogólnie dostępne. Cera zrobiła się promienna.serdecznie polecam dietę Pana Artura.
    Paulina

13.03.2022 19:04

Na diecie Pana Artura jestem miesiąc, udało się zgubić 1 kg, wiem, że póki co to niewiele, ale dieta jest smaczna, nie jestem głodna więc osiągnę wymarzony cel :) Polecam
    Duleza

13.03.2022 12:01

Polecam dietę. Wszystko bardzo smaczne,zestawy bardzo łatwe w przygotowaniu i sycące czego efektem jest ponad 4 kilo w miesiąc.
    Karina

13.03.2022 10:05

Witam na diecie Pana Artuta jestem od ok miesiaca udalo mi sie zrzucic 4 kg.Przepisy sa latwe,szybkie w przygotowaniu oraz bardzo smaczne.Produkty do diety sa ogolnodostepne.Polecam diete Pana Artura
    Oskar

12.03.2022 20:10

Diety Pana Artura są bardzo ciekawie skomponowane. Każdy ma możliwość dopasować dietę wedle swoich oczekiwań. Osobiście dużo ćwiczę, zależało mi i nadal zależy na wyprofilowaniu sylwetki, aby pozbyć się jak największej ilości tłuszczu. Po miesiącu stosowania diety, schudlem ok. 2 kg, ale nie to jest kluczowe. Pozbyłem się sporej ilości tłuszczy. Ciało jest wyraźnie zdrowsze, bardziej wyrzeźbione. Co do posiłków, są one bardzo dobrze skomponowane. Jestem najedzony, pełny energii a samo przygotowanie dań jest bajecznie proste. Dopiero teraz widzę, jakie błędy żywieniowe popełniałem. Będę kontynuował korzystanie z usług dietetycznych Pana Artura napewno długi czas. Pamiętajmy, że dieta przyniesie efekt, gdy naprawdę będziemy się do niej stosować (bez okłamywania siebie). Samo modelowanie sylwetki i dbanie o zdrowie to proces, długotrwały proces. Jak najbardziej polecam!

12.03.2022 18:13

Gania pana Artura są bardzo smaczne w ciągu miesiąca schudła 5 kg i kontynuujmy nadal aż osiągnę wymarzony cel z całego serca polecam żeby spróbować nic trudnego łatwo idzie się przyzwyczaić i nie trzeba sobie niczego odmawiać można nawet czasem zgrzeszyć czymś słodkim
    Ola

12.03.2022 16:00

Na diecie jestem od miesiąca. Waga spadła 3.5 kg. Posiłki bardziej smaczne i bardzo duże, wszystko zbilansowane, nie ma wymyślnych produktów . Zamierzam kontynowac dietę by osiągnąć zamierzony cel. Polecam
    PiotrG19

12.03.2022 06:17

Zakup diety bezproblemowy, dieta dotarła do mnie w ciągu dwóch dni. Posiłki bardzo dobrze skomponowane, bardzo latwe do przyrządzenia oraz relatywnie nie drogie w przygotowaniu. Produkty do sporządzenia posiłków dostępne w każdym dyskoncie. Polecam zakup diety u pana Artura ???? efekt gwarantowany ????

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Anna

11.03.2022 22:35

Dietę stosuje od miesiąca.prosilam o dietę na utrzymanie wagi z niedoczynnością tarczycy.dieta prosta szybka w przygotowaniu z łatwo dostępnych produktów.Posiłki są smaczne nawet posmakowały dzieciom obiadki,koktajle.czuje się syta i nie podjadam????. Stosując dietę plus,że ćwiczę to poszło 1 kg w dół.Bardzo polecam diety pana Artura jest smacznie a przede wszystkim zdrowo.
    BetiBea

11.03.2022 20:55

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca, efekt jak na razie to 1,5 kg mniej, przepisy łatwe w przygotowaniu, wszystko jest dokładnie opisane, ile kalorii, jakie zakupy i jak przygotować posiłki. Ja będę dalej kontynuować tą dietę.
    Aleksandra Bogdali

11.03.2022 19:27

W tej chwili jestem po sześciu tygodniach stosowania diety p.Artura.Ubyło mi sześć kg i jestem zachwycona smakiem i prostota przygotowywanych dań. Polecam każdemu komu zależy na utracie kilogramów i zaoszczędzenia mnóstwa czasu.
    Karol

11.03.2022 16:55

Na diecie od 2 miesięcy.16kg mniej Polecam
    Iwona

11.03.2022 15:14

Witam. Jestem miesiąc na diecie i 3 kg mniej. Jest smacznie i zdrowo. W tygodniu posiłki przygotowuję w pracy - „szybkie” przepisy. Zamierzam dalej stosować :))
    ANIA

11.03.2022 14:38

Na diecie jestem od niedawna .Przepisy są łatwe w przygotowaniu , składniki dostępne w każdym sklepie , porcje spore nieraz nie do przejedzenia . Byłam już na kilku dietach ale ta najbardziej przypadła mi do moich oczekiwań. Polecam
    Weronika

11.03.2022 14:23

Dieta super!. Po miesiącu spadło 3 kg. Kontakt z Panem Arturem szybki i konkretny. Nie ma co się zastanawiać jeżeli chodzi o kupno diety. Czekam na kolejną. Polecam z całego serca! ☺️
    Iweta

11.03.2022 14:22

Dieta przepyszna, potrawy proste przygotowane że składników dostępnych w każdym sklepie, pyszne i bardzo szybkie do sporządzenia max 20 min. Jestem na diecie 1600 kcal.od 3 tygodniu i schudłam 3 kg - jestem mega zadowolona ????Kontakt z dietetylkiem bardzo dobry, ????Polecam serdecznie w 100%
    Renata

11.03.2022 13:50

Bardzo polecam diety Pana Artura. Po miesiącu waga spadła ok.3 kg i jestem bardzo zadowolona, bo oprócz tego,że potrawy są łatwe w przygotowaniu i bardzo smaczne, to przy okazji odkryłam nowe smaki i połączenia. Obecnie zaczynam kolejną indywidualną dietę w ramach promocji. Jeśli ktoś się zastanawia, to naprawdę warto spróbować, bo za niewielkie pieniądze można nauczyć się zadbać o prawidłowe posiłki i dla zabieganych pomóc sobie w zorganizowaniu zdrowego żywienia. Szczerze polecam! :)
    Regg

11.03.2022 11:20

Dietę stosuje od miesiąca. Jest bardzo smaczna i szybka w przygotowaniu. Waga mniejsza o 1.5 kg Bardzo serdecznie polecam dietę Pana Artura.
    Magda

11.03.2022 10:46

Dietę stosuje od miesiąca. Schudłam 4 kg. Dieta jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Bardzo polecam
    Magda

11.03.2022 10:23

Stosuje dietę miesiąc i na wadze 4 kg mniej. Dieta jest smaczna przepisy łatwe w przygotowywaniu i przede wszystkim szybko się je robi. Polecam!!!
    Magdalena

11.03.2022 08:49

Dieta pana Artura to w tej chwili moj sposob na codzienne zywienie.Czuje sie lekko .Przejelam dobre nawyki zywieniowe .Dieta jest prosta malo kosztowna .Schudlam prawie 5 kg w ciagu miesiaca.Polecam kazdemu kto chce zmienic swoj sposob zywienia i czuc sie swietnie kazdego dnia. ????
    Dosia2004

11.03.2022 07:06

Dzien dobry diete Pana Artura rozpoczęłam 9 lutego i do tej pory udało mi się zgubić 3 kg w ciągu miesiąca. Dieta smaczna łatwa w przygotowaniu A posiłki są wystarczające. Postanowiłam dotrwać do końca na tej diecie
    Aga

09.03.2022 17:06

Dieta jest szybka w wykonaniu .Składniki są dostępne .Wszystkim bardzo polecam dietę P.Artura bo przede wszystkim jest to zdrowie , bo czuję się lżejsza, bardziej się sobie podobam i mam chęć do życia a to ważne żeby być szczęśliwym .Pozdrawiam
    AB

09.03.2022 09:57

Nie polecam. Mimo podania składników, które miały być wykluczone z diety otrzymywałam przepisy zawierające te składniki. Wykupiłam pakiet obejmujący nowa dietę co tydzień, w efekcie przesyłania nieprawidłowych jadłospisów uzyskanie nowego zajmowało ponad tydzień po zgłoszeniu. Skutkowało to brakiem ciągłości diety
    Dieta

08.03.2022 20:12

Ponieważ prosicie o opinię bardzo proszę Rozpoczelam dietę 4lutego dietę dostałam zła później zrobiliście korektę Dieta była fajna schudłam 2,700,kg Poprosiłam o dietę 1marca abym dostała na czas ponieważ pan Artur twierdzę że nie można przerywać więc pytam jak to się ma do mnie Proszę i proszę o następną dietę promocyjną i dziś jest 8marca i w żaden sposób nie mogę się doprosić Wysłaliście mi dietę ta sama co była w lutym jakieś zapytania wysyłacie co to ma wszystko znaczyć Może to jest wielkie (usunięte przez administratora) mam nadzieję że się dowiem Stanisława Dzięcioł
    Mariusz

07.03.2022 17:08

Od miesiąca jestem na diecie Pana Artura to pierwsza dieta którą polubiłem jest ogólnie smaczna i łatwa w przygotowaniu fajnie i zwięźle jest opisane przygotowanie potraw. Przez miesiąc schudłem 6 kg dzisiaj dostałem nową od jutra zaczynam. Podoba mi się to , że jest kontakt z zespołem , który doradzi lub zmieni potrawy , które mi nie smakują. Moja opinia jest bardzo pozytywna polecam wszystkim.
    Dieta

08.03.2022 19:52

Panie Mariuszu proszę mi odpowiedzieć Bardzo jestem zawiedziona nie otrzymałam drugiej diety proszę się od 8dni na meiila wypisują takie głupoty nie wiem czy to nie jest automat innego wytłumaczenia nie ma proszę o odpowiedź
    Edyta Suska

08.03.2022 05:01

Witam.... Na diecie jestem od stycznia 2022r.do tego momentu 9 kg mniej.... Diety smaczne i łatwe w przygotowaniu.... Polecam.... Idę dalej.....
    Honorata

07.03.2022 17:42

Dieta urozmaicona . Posiłki smaczne i proste w przygotowaniu , z produktów dostępnych w każdym sklepie. W ciągu miesiąca , bez ćwiczeń schudłam 1,5 kg. Mam nadzieję , że przy dalszym stosowaniu efekty będą jeszcze lepsze

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski