Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Ewa

25.03.2022 18:16

Jestem zadowolona z diety. Po miesiącu 4 kg mniej. Ale waga to nie wszystko. Najważniejsze,że nawyki zdrowego jedzenia zostają. Polecam
    Anna

25.03.2022 16:48

Polecam serdecznie, dieta szybka,smaczna. Schudłam już 6 kg.
    Skiet

25.03.2022 15:41

Witam jestem na diecie pana Artura i gorąco polecam,posiłki smaczne i szybkie w przygotowaniu,po miesiącu stosowania schudłam 4,400, polecam serdecznie
    [email protected]

25.03.2022 15:24

Super dieta dla każdego a szczególnie dla...starszej ,, młodzieży,,.Polecam.
    [email protected]

25.03.2022 15:21

Mam 63 lata, od dwóch miesięcy jestem na diecie, schudłam 5,5 kg. Z diety p.Artura jestem bardzo zadowolona. Posiłki mają w składzie dostępne produkty w każdym osiedlowym sklepie, są szybkie w przygotowaniu i oczywiście smaczne i i urozmaicone. Wreszcie mam dietę, którą stosuję z radością i przy okazji chudnę. Czuje się znakomicie. Polecam????
    Irmina

25.03.2022 13:24

Dietę mam skomponowaną na niedoczynność tarczycy oraz insulionooporność a także bez glutenu co wyklucza wiele produktów a mimo wszystko zawarte są w niej super zróżnicowane posiłki do tego szybkie w przygotowaniu, smaczne i zdrowe. Dietę stosuję dopiero drugi tydzień a są już efekty w postaci 2 kg. Pozdrawiam zespół Artur Topolski :)
    Dorota

25.03.2022 13:04

Na diecie jestem od miesiąca i schudłam 7 kg . Dieta smaczna , przepisy proste i szybkie w przygotowaniu. Polecam
    Agaa

25.03.2022 12:29

Dieta smaczna,porcje wystarczające w ciągu 5 tygodni schudłam 5 kg
    Stania

25.03.2022 12:22

W ciągu miesiąca 4 kg mniej. Dania szybkie i proste, składniki dostępne są każdym sklepie.
    Irmina

25.03.2022 11:53

Po czterech tygodniach stosowania diety schudłam 3,5 kg. Posiłki są duże i smaczne. Polecam.
    Danuta

25.03.2022 11:29

Na diecie jestem miesiąc i -4 kg,posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu,to co mi nie smakowało ,po konsultacji odrzuciłam,czekam na kolejną dietę,polecam wszystkim ,którzy chcą się pozbyć zbędnych kilogramów
    Monika????

25.03.2022 10:43

Witam wszystkich,dieta zapowiada się dobrze ja w pierwszym miesiącu schudłam 4kg ,ogólnie przepisy są smaczne i łatwe w przygotowaniu więc nie bardzo jest się do czego przyczepić,ja osobiście jeden zestaw robię na dwa nawet trzy dni z rzędu bo nie lubię siedzieć często w kuchni,,,nooo i są rezultaty????????
    Waldo

25.03.2022 10:05

Witam wszystkich . Jestem zadowolony.Schudłem 5 kg co z moimi nawykami do słodkości nie było łatwe. Polecam dietę Pana Topolskiego. W przepisach jest wszystkiego mniej. Dzięki małżonce która wszystko ogarniała okazuje się , że można jeść mniejsze porcje, pić koktajle i nie być głodnym. Dietę polecam bo przepisy nie pustoszą lodówki a jemy wszystko tylko lepiej poukładane.
    Natalia

25.03.2022 09:18

Na diecie jestem drugi raz i w obu przypadkach byłam i jestem zadowolona. Efekty są szybkie, dania proste i smaczne. Polecam wszystkim.
    Marcelina

25.03.2022 08:12

Bardzo polecam. Dietę rozpoczęłam 1 marca. Do dzisiaj schudłam 3,4 kg. Przepisy nieskomplikowane w przygotowaniu, jedzenie smaczne i duże porcje, czego się kompletnie nie spodziewałam, np. 3 kromki chleba razowego na śniadanie czy 350 g ziemniaków na obiad. Produkty ogólnodostępne, niedrogie. Obiady gotuję dla całej rodziny i wszystkim smakuje.
    Kodej

25.03.2022 07:13

Dieta bardzo dobra , smaczna. Posilki nie wymagalt duzo czasu do przygotowania.W ciagu 4 tygodni stosowania waga spadla 3,9 kg.Zamowilam kolejna, jesyem zadowolona.Pozwala na zweryfikowanue własnych nawykow żywienia

25.03.2022 06:56

Schudłem na tej diecie przez pierwszy miesiąc 5 kg. Czuję się lżej i na pewno będę kontynuował, bo mam apetyt na więcej. Polecam
    Anna

25.03.2022 06:51

Zaczęłam przygodę z dietą Pana Artura i jestem bardzo zadowolona. Posiłki są smaczne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Co najważniejsze nie chodzę głodna. Przez pierwsze 4 tygodnie schudłam ponad trzy kilogramy, a obwód w pasie i biodrach zmniejszył się. Polecam ????
    Bernadetta

23.03.2022 21:28

Witam, Jestem zadowolona z diety, przez dwa miesiące schudłam 4,5 kg. Posiłki są smaczne, szczególnie owsianki:). Oprócz tego,że schudłam, przestałam odczuwać ból żołądka, z którym borykam się od dawna. Serdecznie polecam.
    Tomasz

23.03.2022 19:55

Dieta Pana Artura jest super. W ciągu miesiąca schudlem 6 kg. Dania są smacznie i łatwe w przygotowaniu i robi się je bardzo szybko. Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Agnieszka

23.03.2022 09:40

Dieta pana Artura jest skuteczna. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. W miesiąc czasu udało mi się schudnąć 3 kg. Polecam.
    Izulka

19.03.2022 07:25

Rewelacyjny kontakt Moja dieta była dieta lekkostrawna. Schudłam na niej po 30 dniach 1kg a co najważniejsze pozbyłam się tych dolegliwości co chciałam. Posiłki nie były czasochłonne w przygotowaniu, bardzo smaczne a produkty łatwo dostępne. Polecam dietę u p. Artura na prawdę warto. Cena na dużo a efekt murowany :-)
    Renata

18.03.2022 22:05

Witam. dietę stosuję około trzech tygodni, na wadze jest 2.5kg mniej. Przepisy są smaczne,szybkie do przygotowania, z produktów łatwo dostępnych w sklepach i w przystępnych cenach. Bardzo polecam wszystkim.
    Ale.ksandra

18.03.2022 20:59

Mija dopiero pierwszy miesiąc diety. Dieta smaczna, prosta w przygotowaniu oraz z ogólnodostępnych składników. 4 kg to dla mnie satysfakcjonujący wynik. Cel: 12 - z tą dieta czuję że się uda!
    Jadwiga

18.03.2022 20:35

Dieta super posiłki duże i smaczne,schudłam przez ponad miesiąc 4 kg,czuję sie lżejsza i jestem dobrej myśli,że dalej będzie dobrze,proszę o przysłanie drugiej diety,pozdrawiam
    Sylwia

18.03.2022 18:44

Na diecie Pana Artura jestem miesiąc i jest 3kg mniej.Dieta jest smaczna przepisy są łatwe i pyszne produkty są ogólno dostępne. Polecam dietę.
    Agnieszka

18.03.2022 18:35

Swoja przygodę z dietą Pana Artura zaczęłam miesiąc temu. W ciągu tego czasu udało mi się schudnąć 4 kg. Dieta smaczna , posiłki szybkie i łatwe w przygotowaniu. Obecnie czekam na kolejna dietę. Bardzo polecam dietę Pana Artura.
    Marta

18.03.2022 18:33

Jestem po miesiącu diety schudłam 2kg.Przepisy smaczne, łatwe i szybkie do przygotowania i. POLECAM.
    Joanna

18.03.2022 18:27

Bardzo polecam dietę Pana Artura, miesiąc stosowania diety i - 4,5kg. Dania proste i smaczne. ????
    dorota

18.03.2022 17:56

Na diecie jestem od miesiąca i jestem zadowolona. Dieta nie obciąża domowego budżetu, posiłki są bardzo łatwe w przygotowaniu i najważniejsze widać efekty Polecam
    Marlena

18.03.2022 16:44

Na diecie p. Artura jestem od miesiąca :) i jestem bardzo zadowolona bo 3 kg mniej:) oczywiście dietę stosuje dalej do uzyskania mojej wagi jaka chce osiągnąć:) posiłki są bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu:) czuję się lżej i moje samopoczucie się poprawiło. Bardzo polecam !:)
    Bożena

18.03.2022 16:41

Dietę stosuję od 5 tygodni .Waga o 2.5 kg mniej posiłki bardzo syte i proste w przygotowaniu oraz bardzo smaczne.polecam bez żadnych wyrzeczeń a można schudnąć
    Joanna

18.03.2022 16:26

Dietę Pana Artura zaczęłam stosować od lutego po miesiącu 4 kg w dół .Jestem bardzo zadowolona , posiłki są smaczne i nie wymagają dużo pracy w ich przygotowaniu . Jem smacznie i zdrowo . Bardzo polecam bo warto. Pozdrawiam Joanna
    Henryka

18.03.2022 14:02

Witam, bardzo jestem zadowolona z efektów. Po miesiącu schudłam 5 kg po stosowaniu Pana diety. Bardzo polecam.
    Henryka

18.03.2022 13:59

Witam, bar jest
    Monika

18.03.2022 12:56

Ja po dwóch tygodniach :) Schudłam 3 kg:) Wszystko dobre i co ważne łatwe w przygotowaniu, a co najważniejsze nie chodzę głodna! nieraz nawet nie mam sił zjeść wszystkiego ;) Polecam , a ja "dietuję" dalej z Panem Arturem:) Mój cel to jeszcze 6 kg ;)
    Agata

18.03.2022 12:50

Dieta super, produkty łatwo dostępne i szybki czas przygotowania polecam.
    Grzegorz

18.03.2022 12:44

Pierwsza dieta bardzo fajna, w odpowiedzi dostajemy informację, że możliwa jest zmiana niepasujących dań, ale to nieprawda. Po prośbie o zmianę niepasujących dań dostajemy informację, że mamy pominąć te składniki, które nam nie pasują. Dieta po 1 miesiącu opóźniona o 3 tygodnie. Kontakt zerowy, trzeba czekać na szczątkowe odpowiedzi po kilka tygodni. W międzyczasie doszła ta sama dieta, która była w 1 miesiącu. Ja bardzo nie polecam, obietnice kolejnych diet GRATIS to mit i kłamstwo - no chyba, że zapłaci się po raz kolejny (bo taką informację dostaniemy na maila), wtedy może proces będzie szybszy, no ale nie takie informacje widnieją na stronie. Lepiej zapłacić więcej u konkurencji i się nie denerwować.
    ewakarczmarek @wp.pl

18.03.2022 11:52

Jestem na diecie dopiero od miesiąca...jestem zadowolona...przepisy są łatwe...jedzenie jest smaczne...produkty dostępne w każdym sklepie...schudłam 3,5 kg
    Kocica

18.03.2022 11:21

Jestem bardzo zadowolona z jadłospis są nie drogie i szybki w przygotowaniu po 2 miesiącach 3 kil mniej

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski