Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Monika

15.04.2022 13:48

Na diecie od Pana Artura jestem od miesiąca, -4kg.Posilki szybkie w przygotowaniu,smaczne,syte. Polecam.
    Katarzyna K.

15.04.2022 13:18

Mam 54 lata a w tym wieku zrzucenie wagi nie jest takie proste. Próbowałam różnych diet, ale bez rezultatu. Dieta Artura Topolskiego to była desperacja. I tu szok...po miesiącu stosowania 3,5 kg mniej. Nie jestem głodna a posiłki są pyszne i z łatwo dostępnych produktów. Po zakończeniu drugiego miesiąca na pewno będę korzystać z przepisów (a jest z czego wybierać)
    Dorota

15.04.2022 13:11

Dopiero zaczynam swoją przygodę z dietą a już widzę pierwsze efekty 2 KILO w dół:) Dieta łatwa prosta i przyjemna. Zdyscyplinowała mnie do przyjmowania posiłków w stałych porach dnia . Gorąco polecam dietę i czekam na dalsze efekty
    Marta

15.04.2022 12:27

Diety Pana Artura są bardzo pyszne i rozmaite.Mam wszystko co lubię i napewno zostaną ze mną już na zawsze. W 4 tygodnie -4kg.Polecam każdemu kto chce zdrowo i smacznie chudnąć
    Anna

15.04.2022 11:23

Jestem na diecie od miesiąca, waga -4kg. Posiłki smaczne, a do tego łatwe i szybkie w przygotowaniu. Polecam.
    Milena

15.04.2022 10:17

Na diecie od Pana Artura jestem od lutego. Posiłki są smaczne i syte. Przy moim Hashimoto i tak udało mi się schudnąć 6kg, nawet czasem przy małych grzeszkach. Bardzo polecam.
    Renata

15.04.2022 09:40

Stosuje dietę od miesiąca i udało mi się schudnąć 3kg i oczywiście idę dalej w tą dietę. Jest smaczna i szybka do przygotowania . Teraz czekam na nową rozpiskę . Dziękuję bardzo
    Iwona

15.04.2022 08:49

Stosuję dietę od ok dwóch miesięcy. Chudnę jeden kilogram na tydzień. Mam 5 posiłków i wcale nie podjadam ( tego obawiałam się najbardziej). Posiłki te dostarczają organizmowi wszystkiego co potrzeba przez co nie czuję głodu i potrzeby sięgania po słodycze. Jak najbardziej polecam.
    Katarzyna77

15.04.2022 08:39

Po miesiącu stosowania diety(z małymi grzeszkami ????)schudłam prawie 4 kg????Dieta smaczna i szybka w przygotowaniu.Kontakt z dietetykiem bardzo dobry. Polecam każdemu i idę po więcej.
    Mała

15.04.2022 08:19

Jestem na diecie od 2mieięcy , waga spadla 8 kg. Posiłki smaczne, wystarczająco obfite dla mnie, by nie chodzić głodna. Jesli któraś z propozycji dania nie odpowiadała mi, prosiłam o korektę. Dieta nauczyła mnie także samodyscypliny , aby jesc 4posiłki o tych samych porach kazdego dnia. Ja polecam :-)
    Sabina

12.04.2022 10:01

Po ponad miesiącu stosowania diety schudłam 3,5 kg jestem bardzo zadowolona. Jedzenie jest smaczne. Prosiłam o posiłki vege i takie dostałam. Polecam
    Fryta

11.04.2022 17:44

Hej. Na diecie jestem od 5 tygodni. Schudlam 6kg. Dieta jest smaczna, łatwa w przygotowaniu i do tego nie jest droga. Potrawy były zjadane nawet przez moje dzieci więc nie trzebabylo przygotowywac dwóch obiadów. Czekam na dalsze pyszne zestawienia i efekty w mojej wadze. Pozdrawiam
    Dagome

11.04.2022 12:32

Na diecie P. Artura Topolskiego, jestem od miesiąca i schudłem cztery kilogramy. W tej diecie fajne jest to, że nie chodzę głodny, bo posiłki doskonale zbilansowane i nie ma potrzeby "podjajdania"
    HSA

11.04.2022 10:00

Zawsze wazylem 78-80kg. Po "wybuchu" pandemii, braku aktywnosci fizycznej moja waga pokazywala 89kg.. Po zakupie diety i dostosowaniu pod siebie zaczalem sie jej sumiennie trzymac. Waga w kuchni, odpowiednie porcje... Przez pierwszy tydzien miedzy sniadaniem, a obiadem byłem troche głodny ( 4 posilki dziennie ).. W nastepnych tygodniach bylo juz normalnie. Po miesiącu stosowania diety schudlem 9-10kg i trzymam wage do dzis. Diete zakupilem w lipcu 2021. Dziś jem normalnie, nie stosuje zadnej diety. Zmniejszylem swoje porcje i czasem wykorzystuje posilki z diety, wiekszosc sa serio dobre, szybkie i proste ( takie bylo moje kryterium podczas zakupu :P ) Generalnie mega polecam, po miesiacu czulem sie duzo lepiej, nie tylko zew wzgledu na wage
    Olka

11.04.2022 09:49

Dieta prosta o szybka w przygotowaniu wysyłka do tego smaczna. Przy dieta miałam 79kg . Dietę stosuje juz 2 miesiące i 4kg mniej. Moje nawyki zywieniowe są zdrowsze . Polecam serdecznie każdemu dietę Pana Artura. Jestem bardzo zadowolona . ????????
    Ania

11.04.2022 01:12

Na diecie jestem ok 2 miesiące, jestem zadowolona, posiłki są smaczne i szybkie do przygotowania. Jeśli chodzi o efekty to udało mi się schudnąć 4 kg. Polecam bardzo ponieważ jestem pewna , że doprowadzi to do założonego celu a o to mi chodziło. Warto wykazać na początku troszkę wysiłku a potem to wchodzi w nawyk i staje się normalnością. Pozdrawiam :)
    Aga

10.04.2022 18:57

Na diecie jestem 3 tygodnie, jestem bardzo zadowolona z prostych przepisów, posiłki są smaczne i szybkie do przygotowania. Jesli chodzi o efekty to z małymi grzeszkami ????udało mi sie schudnąć 3 kg. Polecam i raczej spora cześć dań zostanie na stale w moim menu
    Dorota

10.04.2022 12:39

Dietę stosuję od miesiąca. W tym czasie schudłam 2 kg . Posiłki są smaczne i łatwe do przygotowania , produkty ogólnie dostępne, wiec nie sprawia większych kłopotów. Chętnie będę kontynuować , by odżywiać się zdrowo i nie wracać do starych nawyków .
    Marta

10.04.2022 11:44

Jestem na diecie od dwóch tygodni . Waga poszła w dół o 2kg . Jest to ogromny sukces , ponieważ mam insulinooporność i wcześniejsze diety nie skutkowały . Dania smaczne i zdrowe . Stosuję nadal i czekam na efekty . Polecam szczerze wszystkim :)
    Krzysztof

09.04.2022 22:04

Dzięki Pana diecie schudłam w przeciągu 3kg. Dieta bardzo przyjemna, łatwa w przygotowaniu, tylko zbyt dużo posiłków na zimno. ;)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Aniesia91

08.04.2022 18:24

Na diecie Pana Artura jestem od miesiąca po miesiącu jest mnie mniej o 2.5 kg. Dieta dobrze skomponowana przede wszystkich smaczna i z dostępnych produktów. Polecam z całego serca ja walczę dalej ????
    Teresa K.

08.04.2022 15:19

Dieta pana Artura Topolskiego, to pierwsza i jedyna dieta, ktora na mnie podzialala, chociaz probowalam wczesniej rozne inne diety. Mam niedoczynnosc tarczycy i chorobe Hashimoto. Wiele razy czytalam w roznych publikacjach, ze przy takich problemach jest prawie niemozliwe zrzucenie zbednych kilogramow. A jednak nie! U pana Topolskiego stalo sie to mozliwe, za co jestem mu bardzo wdzieczna. W ciagu 3 miesiecy stosowania tej diety zrzucilam 10 kg wagi. Ta dieta dziala w 100% pod warunkiem, ze stosuje sie ja dokladnie tak jak jest podane w zaleceniach. Nie ma mowy o podjadaniu. Oczywiscie kazdy z nas bywa na przyjeciach i czasami lamie te diete, ale niestety zawsze widac na wadze skutki lamania diety p.Topolskiego. Do stosowania diety p.Topolskiego trzeba miec silna wole, ale skutki sa 100%. Dodam jeszcze, ze stosowanie tej diety pomaga w robieniu zakupow. P.Artur podaje liste zakupow, wiec nie musze sie zastanawiac, co mam kupic. Caly czas probuje zrzucic nastepne kilogramy i wierze, ze to mi sie uda.
    Barbara

08.04.2022 13:38

Po miesiącu stosowania diety (1600cal.) schudłam 6 kg. Dieta bardzos maczna, posiłki urozmaicone, przygotowanie nie jest czasochłonne. Posiłki wystarczające nie podjadałam a nawet było czasami za dużo. Dieta super, będę kontynuowała.
    Ewa

08.04.2022 13:29

Jestem na diecie od miesiąca a już 5 kg mniej????????. Potrawy smaczne i bardzo łatwe do przygotowania. Polecam!!!
    Iska0308

08.04.2022 11:33

Chciałam polecić dietę Pana Artura w ciągu dwóch miesięcy stosowania diety schudłam 10 kg.dodam że dieta smaczna A przedewszystkim szybka w przygotowaniu,POLECAM W 100 %
    Joanna

08.04.2022 11:13

Polecam dietę Pana Artura. Dieta jest smaczna, tania, składniki nie są jakieś wymyślne, dostępne w każdym sklepie. Nie spędzałam w kuchni dużo czasu, posiłki przygotowywałam od razu na 2, 3 dni. Mój ulubiony obiad to gołąbki z kapusty włoskiej i pieczony łosoś :) Po miesiącu - 5 kg w dół bez wykonywania ćwiczeń.
    Ania141189

08.04.2022 11:08

Witam. , na dietę Pana Artura Topolskiego trafiłam przypadkowo , zachęciły mnie zdjęcia Pań które wyglądały po metamorfozie zupełnie inaczej. Kupiłam dietę Kontakt bardzo szybki, na dietę też nie czekałam długo. Dieta okazała się bardzo łatwa w przygotowaniu , składniki do przygotowania posiłków można znaleźć w każdym sklepie . Obiady nie są czasochłonne. No i Bardzo smaczne . Po stosowaniu diety w pierwszym tygodniu miałam już-1 kg , po miesiącu było to -5 kg . Obecnie mam -6kg i czekam na kolejną rozpiskę diety . Niedowiarkom mówię uwiezcie ! Pozdrawiam serdecznie :)
    Monika

08.04.2022 10:18

Bardzo polecam dietę, w ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Dania bardzo proste do przygotowania.
    Daniela

08.04.2022 08:45

Bardzo jestem zadowolona z diety jest bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu . Będąc na diecie nie odczuwam głodu.Przez miesiąc stosowania diety schudłam 4,5kg.
    Aurelia

08.04.2022 08:44

Na diecie pana Artura jestem zaledwie miesiąc a już widzę duże postępy. Odchudzamy się wraz z mężem i synem i myślałam, że tutaj będzie kłopot. Jednak się pomyliłam syn zachwycony z dań zaproponowanych w diecie! Schudł 6 kg w jeden miesiąc, co jest dla mnie naprawdę świetnym wynikiem. Wszystkim z całego serca polecam pana Artura! Efekty murowane :)
    PrezeS

08.04.2022 07:42

Na diecie jestem od 2 miesięcy, waga spadła o 12 kg. Dania są syte i szybkie w przygotowaniu, oraz bardzo smaczne.
    Linek

07.04.2022 09:19

Polecam dietę, w ciągu dwóch miesięcy udało mi się zrzucić 5kg przy umiarkowanej aktywności fizycznej.Posiłki są dobrze zbilansowane, nie czuję się po nich głodna. Co dla mnie jest bardzo ważne, nie trzeba ich długo przygotowywać. Składniki diety ogólnodostępne.
    magi_ia

06.04.2022 09:35

Serdecznie polecam dietę Pana Artura, posiłki proste w przyrządzeniu, mało kosztowne i smaczne, dieta przynosi efekty, u mnie -5 kg w ciągu miesiąca.
    Agnieszka

05.04.2022 20:24

Szczerze mówiąc, nie wierzyłam że ta dieta będzie skuteczna, a tu jednak. Na diecie jestem od maja i spadłam 26 kg. Jestem bardzo zadowolona, nie dość, że jedzenie pyszne i szybkie do przygotowania to dodatkowo, jeśli mi coś nie smakowało to zawsze dostawałam zamiennik. Serdecznie polecam
    Kamila

04.04.2022 21:59

Polecam każdemu dietę Pana Artura! Mega smaczna, zdrowa, skuteczna. Co najważniejsze nie czuje w ogóle głodu stosując te dietę. Posiłki szybkie w przygotowaniu. Mój efekt to 3 kg w miesiąc z małymi grzeszkami. Dieta uczy zdrowego odżywiania oraz dostarcza mnóstwo energii. Z całego serca polecam i będę polecać znajomym jeśli zechcą zrzucić zbędne kilogramy i poczuć się lepiej ????
    [email protected]

04.04.2022 11:46

Dieta dobra,smaczna,urozmaicona. Mam problemy zdrowotne wiec skomponowanie posilkow troche wymaga pracy.Jestem zadowolona polecam. Schudlam 3,5kg. Bozenna
    Iva P

02.04.2022 17:23

bardzo polecam. diety są skuteczne i bardzo smaczne. Nie musisz się zastanawiać co gotować, duża ekonomia czasu. za 2 mies. schudłam na 2,5 kg. Pozdrawiam Iva P.
    Damian P

02.04.2022 16:32

Posiłki smaczne i urozmaicone w zasadzie nie czuje tego że jestem na diecie a widzę efekty na wadze. Zdarza się że czasami długo czeka się na kontakt i następną dietę ale i tak jest ok.
    Dominika

02.04.2022 13:00

Jestem po miesiącu diety pana Artura i jest mnie mniej o 3 kg. Dieta jest prosta smaczna i szybka w przygotowaniu potraw. Otrzymałam drugą dietę gratis i jadłospis jest tak samo smaczny jak w pierwszej
    Małgorzata

02.04.2022 11:53

Dieta jest smaczna i efektywna. Po 4 tygodniach mniej 4,6 kg. Posiłki zróżnicowane, syte i nie wymagające dużego czasu na przygotowanie. Produkty ogólnie dostępne. Można chudnąć bez głodowania. Polecam.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski