Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

24.04.2022 21:31

Witam, dieta skuteczna w m-c schudłam 2 kg. Dieta jest jasno rozpisana, produkty w przystępnych cenach, czas przygotowania krótki.
    Sylwia

24.04.2022 17:42

Polecam. W 30 dni zrzuciłam 6,6kg. Posiłki są proste i szybkie w przygotowaniu. Produkty dostępne w każdym sklepie. Kilogramy lecą w dół, a ja jestem najedzona, zniknęły wzdęcia i ospałość. Polecam.
    AGNIESZKA

24.04.2022 09:06

Witam, ja również bardzo polecam dietę P. Artura. Smaczna, łatwa i szybka w przyrządzaniu co dla osoby pracującej jest mega mega ważne. Ja po miesiącu diety -5 kg i mam na dzieję ze to nie koniec. Pozdrawiam,
    Edyta

23.04.2022 18:48

Witam. Stosowałam dietę P.Artura jeden miesiąc schudłam 2 kg, posiłki są proste do przygotowania a produkty ogólnie dostępne. Nie zaprzestaje na tym walczę dalej, małymi krokami do przodu, polecam.
    Asia

22.04.2022 23:32

Witam. Polecam dietę Pana Artura. Szybkie i proste przepisy, produkty dostępne w kazdym sklepie. Na razie minus 2 kg

22.04.2022 21:55

Dieta Pana Artura jest smaczna, posiłki szybkie i łatwe w przygotowaniu. Na minusie 4kg.
    Mona

22.04.2022 19:09

Witam. Chciałam Wam Kochani napisać, że diety Pana Artura są rewelacyjne. W ciągu miesiąca schudłam 4 kg. Przepisy są bardzo smaczne, rewelacyjne. Nadmienie i że również pope) niłam grzeszki, jadłam słodycze w Święta również piłam alkohol. Jednak się udało. Pamiętajcie o piciu wody. Współpraca z Panem Arturem jest rewelacyjna. Polecam wszystkim.
    IWONA

22.04.2022 19:09

Witam, Dietę p. Artura stosuję drugi miesiąc i schudłam ok. 8 kg. Posiłki są smaczne, ich przygotowanie nie jest skomplikowane i nie zajmuje dużo czasu, a produkty są dostępne bez problemów. Porcje są wystarczające, czasami nawet nie mogę zjeść całej. Jestem bardzo zadowolona z efektów i pragnę kontynuować ją nadal. Szczerze polecam dietę p Artura, efekty murowane. Serdecznie dziękuję ☺
    Ola

22.04.2022 17:58

Witam ???? Polecam gorąco dietę Pana Artura. Jestem na niej od ponad miesiąca i mam 7 kg na minusie. Jestem mega zadowolona z tej diety i jej efektów. Potrawy bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Produkty dostępne w każdym sklepie. Nie ma podjadania między posiłkami, bo to co się przygotuje w zupełności wystarcza. Będę kontynuować swoją dietę i czekam z utęsknieniem na kolejną.

22.04.2022 17:33

Witam, na diecie Pana Artura jestem od 1 miesiąca. Efekty widoczne po ubraniach-schudłam 5 kg. Dieta urozmaicona, przejrzyście rozpisana, a dania szybkie w przygotowaniu. Wykorzystane w mojej diecie produkty to strzał w dziesiątkę! Bardzo dziękuję i proszę o więcej:)
    Angelika

22.04.2022 17:26

Polecam diety Pana Artura, smaczne szybkie i tanie w przygotowaniu. Po 2 miesiącach 7 kg mniej, co najważniejsze bez efektu jojo.
    Krystyna

22.04.2022 16:44

Od miesiąca stosuję dietę Pana Artura. Schudłam 2 kg. Jeżeli chodzi o dietę to jest smaczna i szybka w przygotowaniu. Produkty ogólnie dostępne nie ma żadnego problemu. Polecam
    Marzena

22.04.2022 16:11

Polecam dietę Pana Artura . Posiłki szybkie w przygotowaniu, łatwe przepisy :) w miesiąc wagq spadła prawie 3kg :) zaczynam kolejny miesiąc :)
    Jola

22.04.2022 15:47

Dietę rozpoczęłam 4 tygodnie temu. Jestem zadowolona z efektów. Jedząc smacznie, schudłam 4 kg. Czekam na następną.
    Wiola

22.04.2022 15:44

Fajna i smaczna dieta, proste przepisy, efekty widoczne także polecam.
    Anna

22.04.2022 15:17

Witam. Po 4 tygodniach stosowania diety schudłam 3kg. Posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Nie ma mowy o głodzeniu się, dieta jest tak dobrze zbilansowana. Polecam
    Arleta

22.04.2022 14:57

Witam,jestem na diecie pana Artura od 2 miesięcy schudłam 3 kg posiłki w diecie są łatwe do przygotowania jak i smaczne także polecam dietę u Pana Artura,pozdrawiam.

22.04.2022 14:20

Na diecie od pana Artura schudlam 3 kg w miesiac , dieta latwa I szybka ,wszystko ok
    BARBARA

22.04.2022 14:08

Dieta była polecona przez koleżanki z pracy. Efekty jakie zobaczyłam u dziewczyn były zadziwiające. Nie zastanawiałam się długo. Prośbę ws. diety wysłałam drogą elektroniczną, po czym błyskawicznie otrzymałam odpowiedź. Przejście na dietę nie było łatwe:) Po pierwsze musiałam się totalnie przestawić. Mam trzech synów, więc sam fakt , że miałam szykować sobie coś innego było dla mnie wyzwaniem. Okazało się, że dieta nie wymaga produktów niedostępnych w lokalnych sklepikach. Sprawiło mi to ogromną radość. Po trzech tygodniach zgubiłam 3 kg. To i tak sukces, gdyż po ostatniej ciąży mało co schudłam. Mija 5 tygodni i pięć kg mniej. Widocznie tak u mnie jest. Cieszę się, że spróbowałam. Potrzeba tylko trochę cierpliwości i efekt jest. Nie poddawajcie się!!! Nawet jeśli koleżanki schudły więcej, nie znaczy, że to reguła. Każdy ma inną przemianę i inny prowadzi tryb życia. Powodzenia.
    Marta

22.04.2022 13:53

Jestem na diecie od miesiąca .Schudłam 2 kg Przygotowanie posiłków jest szybkie i łatwe. . Polecam

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Bożena

22.04.2022 12:57

Jestejm na diecie od miesiąca. Waga mniej 1,25 kg. Dania są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Produkty dostępne w każdym sklepie. Polecam
    Maria kandziora

22.04.2022 11:59

Pierwszy miesiąc diety mija, jestem zaskoczony skutecznością diety pana Artura!!! Pięć kilo mniej ???? dieta smaczna, posiłki łatwe w przygotowaniu !!! I najważniejsze dieta nie obciąża budżetu domowego! Jestem bardzo zadowolony!
    Aga.K

22.04.2022 11:43

Diety Pana Artura są bardzo smaczne. Po miesiącu stosowania udało mi się stracić na wadze 4 kg. Warto dodać, że posiłki nie są trudne w przygotowaniu i nie pochłaniają dużo czasu do ich przyrządzenia. Najadałam się do syta i nie miałam problemów z przerwami między posiłkami. Na ewentualne odczucie głodu wystarczyło wystarczyło napić się wody. Polecam w 100%
    Magda_g35

22.04.2022 11:30

Polecam dietę z całego ❤️ posiłki pyszne i do tego syte więc nie było podjadania ???? w ciągu miesiąca schudłam 3 kg będąc tylko na diecie ????????
    Agnieszka

22.04.2022 10:26

Witam. Na diecie pana Artura przez miesiąc schudłam 4 kg ( waga wyjściowa 74 kg po miesiącu 70 kg ) , spożywając 4 posiłki dziennie, które są bardzo smaczne, syte, łatwe do przygotowania oraz z produktów łatwo dostępnych. Samopoczucie super, cholesterol się poprawił. Moja przygoda z panem Arturem trwa nadal. Nie mogę się doczekać kolejnej diety ???? POLECAM!!!!!
    Agnieszka

22.04.2022 09:23

Na diecie zaczynam już 4 tydzień schudłam 3 kilo. Czuje się o wiele lepiej, widze efekty w sylwetce i przedewszystkim jestem zaskoczona że na tej diecie się nie głoduje, porcje wystarczajce a czasami nawet za duże. Już nie mogę doczekać się nastepnej diety.
    Adrian 81

21.04.2022 20:30

Na diecie Pana Artura schudłem 3kg. Dania bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Produkty potrzebne do diety dostępne w każdym sklepie.Dzieki diecie poprawiły się wyniki cholesterolu oraz kwasu moczowego.Jestem zadowolony.Najwazniejsze to się przełamać i zmienić nawyki żywieniowe.Polecam
    Kaska Cz

21.04.2022 20:03

Jestem na diecie Pana Artura od ponad miesiaca schudlam 3 kilo. Posilki sa smaczne latwe do przygotowania. Polecam
    Justyna

20.04.2022 21:12

Witam, jestem na diecie Pana Artura od miesiąca i udało mi się zrzucić 5 kilogramów. Posiłki bardzo smaczne i szybko się je przygotowuje a samopoczucie zdecydowanie się poprawiło. Polecam dietę Pana Artura z czystym sumieniem.

20.04.2022 13:21

Na diecie jestem od 2 miesięcy. Do tej pory schudłam 4 kg. Dieta jest smaczna, szybka i łatwa do przygotowania, produkty w przystępnych cenach i łatwo dostępne. Ogólnie jestem zadowolona, nie chodzę głodna i jem to co lubię. Szczerze mogę polecić.
    Kocica

20.04.2022 12:00

Bardzo polecam 3 miesiące 6 kilo przy niedoczynności tarczycy
    Justyna

20.04.2022 08:51

Witam na diecie Artura schudłam 5 kg w miesiącu. Dieta jest przepyszna ???????? Jako osoba pracująca w systemie zmianowym nie mam problemu z jej stosowaniem. Uwielbiam zupę krem z selera. Polecam wszystkim
    Beata

19.04.2022 17:50

Po pierwszym miesiącu 5 kg mniej jestem bardzo zadowolona. Dieta smaczna i szybka do przygotowania .POLECAM ????
    Edka

19.04.2022 11:04

Po pierwszym miesiącu utrata wagi na poziomie 2 kg, przy siedzącym trybie pracy. Posiłki są bardzo smaczne i co najważniejsze bardzo szybko się je przygotowuje...polecam

18.04.2022 16:57

Jak najbardziej polecam , przez miesiąc waga z 64kg spadła na 60.5kg???? posiłki bardzo smaczne i co najważniejsze bardzo szybko się je przyrządza ????
    Łukasz Larry

18.04.2022 07:25

Na diecie jestem od kilku miesięcy, wcześniej była moja żona, dieta prosta waga spada, pomimo różnych grzeszków, warto spróbować odżywiać się zdrowo

17.04.2022 06:49

Dieta przynosi efekty, jestem już od listopada i waga cały czas pikuje w dół. Posiłki bardzo smaczne i naprawdę można się najeść będąc na diecie ????. Poleciłem znajomym i u nich też efekty WOOOOW.
    DorotaT

16.04.2022 09:42

Na diecie jestem czwarty tydzień. Schudłam ok. 1 kg tygodniowo. Jest to dla mnie zadowalająca utrata wagi (zważywszy na to że co tydzień z racji uroczystości rodzinnych były jakieś grzeszki). Czytałam wcześniej sporo komentarzy i skusiło mnie to, że produkty są dostępne a posiłki całkiem smaczne. Zgadzam się z tym w 100%. Bardzo mile się zaskoczyłam gdy okazało się, że posiłki przygotowuje się dość szybko z produktów ogólnodostępnych no i nie chodzę głodna. Jeśli chodzi o wielkość posiłków to jak dla mnie są nawet za duże. Po tygodniu stosowania diety byłam zmuszona odrobinę zmniejszyć porcje bo nie byłam w stanie ich zjeść (grunt, że nie musiałam zwiększać :). Dieta jest też bardzo dobra jeśli ktoś chciałby wyrobić w sobie nawyki zdrowszego odżywiania się. Polecam serdecznie.
    Dorota

15.04.2022 22:55

Dieta Artura Topolskiego to była świetna decyzja! Po czterech tygodniach stosowania waga spadła aż o 6 kilogramów. Posiłki są syte, z łatwo dostępnych produktów, w dodatku ich przygotowanie nie zabiera dużo czasu. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Serdecznie polecam!
    Monika

15.04.2022 13:59

Dieta Pana Artura Topolskiego jest smaczna, dzięki niej schudłam w 4 tygodnie 3,5 kilogramów, bez wysiłku schudłam jedząc 5 posiłków dziennie, serdecznie polecam, Monika

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski