Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

baja

13.06.2022 20:49

Jestem bardzo zadowolona z diety, jest smaczna i prosta. Schudłam 3 kg w miesiąc .
    Wojtek

13.06.2022 20:41

Dietę stosuję od 9 maja, zatem miesiąc schudłem 5 kilogramów pomimo, że w weekendy zdarza mi się nie trzymać diety i spożywać alko.... Posiłki z listy przygotowuje się nadwyraz szybko. Wieczorem w ciągu godziny spokojnie jestem w stanie przygotować kolację, śniadanie i obiad na kolejny dzień. Rozpoczynam 2 miesiac diety, potrzebuję schudnąć jeszcze 4 kilogramy. Polecam wszystkim zastanawiającym się czy warto.
    Magda

13.06.2022 19:21

Dieta smaczna .Stosuje ja od 28 maja i na dzień dzisiejszy 5 kilo mniej mimo że czasami podjadałam coś innego głównie słodkie ????????.
    Asia

13.06.2022 18:30

Dietę stosuje od miesiąca, schudłam 4kg i jestem bardzo zadowolona bo dieta działa, pomimo małych grzeszków, posiłki są bardzo proste, szybko się je wykonuje i produkty można kupić w każdym markecie w dodatku moje samopoczucie znacznie się poprawiło
    Betiszka

13.06.2022 16:51

Witam polecam bardzo Artura Topolski ma bardzo dobra i dużą porcję jedzenia w ciągu 4 tygodni zjechałam 12.500 kg nie wierzyłam że w takim czasie można tyle zjechać będę dalej kontynulowac djete
    mirka

13.06.2022 16:36

Dieta smaczna, posiłki łatwe w przygotowaniu przez miesiąc stosowania diety z małymi grzeszkami udało mi się zrzucić 2kg. Teraz zacznę następny miesiąc z nową dietą Pana Artura o efektach napiszę za miesiąc.
    Danka

13.06.2022 16:17

Dieta bardzo dobra. Stosuję ok 1,5 miesiąca schudłam 7 kg, ale w tym czasie przebywałam w szpitalu. Proste dania, smaczne polecam.
    Ewelina

13.06.2022 15:48

Jestem na diecie od 5 tygodni. Waga zeszła 3.5kg przy insulinooporności i niedoczynności tarczycy. 5 posiłków na dzień, łatwe i szybkie w przygotowaniu, nie chodzę głodna. POLECAM
    margolita 4

13.06.2022 15:32

Rok czasu około 20 kg na minusie. po drodze były święta , I komunia św. wnuka i wiele innych imprez , a mimo to.... Skończyły się problemy z refluksem i zgagą . Potrawy smaczne , szybkie do przygotowania ,produkty dostępne . polecam z całego serducha.

13.06.2022 14:56

Dieta super skuteczna. W dwa miesiące schudłam 10 kg. Posiłki w diecie są syte, nie czułam wcale głodu, nawet na samym początku stosowania diety. Są również bardzo smaczne, dlatego nie będę z nich rezygnowała nawet po zakończeniu diety. Z czystym sumieniem polecam dietę osobom charakteryzującym się siedzącym trybem życia. Nie lubię ćwiczyć i tego nie robiłam, a mimo to efekty diety są oszałamiające.
    Barbara Tarasińska

13.06.2022 14:41

Dieta Super, a Firma Super, Super. Ponownie napisałam opinię, ponieważ omyłkowo źle oceniłam Firmę przed chwilą.Przepraszam
    Barbara Karasińska

13.06.2022 14:35

Dietę stosuję przez miesiąc- efekty Ok. 3 kg w dół. Mam wahania wagi, ale nie przestrzegam diety w 100%. Jestem mało aktywną osobą. W mojej ocenie dieta jest bardzo urozmaicona, łatwa w przygotowaniu z możliwością modyfikacji i skuteczna. POLECAM
    aga

13.06.2022 14:03

Polecam dietę Pana Artura, efekty widać ju po tygodniu:)
    Lucy

13.06.2022 13:52

Dobra dieta. Schudłam 2 kg w miesiąc. Posiłki smaczne, a nade wszystko łatwe w przygotowaniu. Na plus lista zakupów na tydzień.
    Joanna

13.06.2022 13:21

Dietę stosuje od 2 miesięcy, schudlam 5 kg. Przepisy super proste i przygotowanie menu na caly dzien zajmuje mi 35min. Polecam.
    Bogusia

13.06.2022 12:48

Dietę stosowałam ok. trzydzieści dni. Potrawy z przepisów są bardzo smaczne i syte, bywało że nie dałam rady zjeść całej porcji. Przygotowanie nie zajmuje wiele czasu. Zawsze lubiłam do kawki jakieś ciasteczko i teraz też czasami się skuszę ale coraz mniej. Mimo tych grzeszków Waga spadła o dwa kilogramy. Myślę że z dnia na dzień będą kilogramy ubywać. Z czystym sumieniem mogę polecić dietę.

13.06.2022 12:21

Dieta bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu.Od kiedy ja stosuję, schudłam 6 kg. Serdecznie polecam.
    Asiak

13.06.2022 01:11

Dieta smaczna łatwa w przygotowaniu, produkty dostępne w każdym sklepie. Stosuje dietę od miesiąca schudłam 5kg mimo podjadania słodkiego. Polecam
    Magdalena

12.06.2022 22:57

Dietę stosuje dopiero od miesiąca ponieważ chciałam schudnąć przed weselem. Byłam zadowolona z efektu ponieważ mogłam kupić piękna sukienkę i wyglądałam super. Czułam się ładnie pomimo wieku 45 lat i wagi 67. Też można wyglądać pięknie dzięki dobrej diecie.
    Ewa_Węgrzyn

12.06.2022 17:50

Dieta bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Ogólnie jestem zadowolona przez dwa miesiące udało mi się zrzucić około 5 kg. Mimo małych grzeszków efekty się utrzymują. Polecam serdecznie

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Agnieszka

12.06.2022 15:29

Dieta jest super, łatwa do przygotowania różnorodna i smaczna. Najważniejsze że się chudnie i nie czuje głodu.. Polecam

11.06.2022 23:29

Dieta skuteczna, w ciągu trzech miesięcy schudłam 12 kilogramów. Posiłki smaczne, proste w przygotowaniu z dostępnych w każdym sklepie składników.

11.06.2022 21:55

Dieta okazała się bardzo skuteczna. Dwa miesiące cztery kg. Mimo wielu grzeszków waga cały czas spada. To ogromny sukces. Produkty ogólnodostępne. Posiłki bardzo smaczne i przede wszystkim proste w przygotowaniu. Ogólne ... SUPER DIETA
    Pati

11.06.2022 20:14

Polecam dietę pana Artura, stosuje dietę miesiąc A schudłam 5kg. Posiłki są smaczne i syte . Jestem bardzo pozytywnie nastawiona na posiłki, są bardzo proste w przygotowaniu :)
    Daniel Robak

11.06.2022 18:51

Polecam z całego serca dietę od pana Artura . Przez 2.5 miesiąca stosowania diety schudłem 19 kg a co najważniejsze poprawiły mi się wyniki cholesterol i próby wątrobowe. Odstawione leki na nadciśnienie tętnicze. Posiłki smaczne, szybkie w przygotowaniu. Polecam serdecznie
    Dona

11.06.2022 18:16

Posiłki bardzo smaczne i duże porcjie wychodzą, mama bardzo zadowolona, jak narazie zaczynamy dopiero dietę, jak coś zrzuci z wagi napisze. Dziękuję
    Karolina

11.06.2022 14:32

Dieta smaczna, smakuje mnie jak i mojemu mężowi. Dietę stosuje od niecałego miesiąca i 3 kg mniej. Polecam :)
    Sabina

11.06.2022 14:12

Dieta bardzo prosta i skuteczna, przygotowana w przystępny sposób. Posiłki są łatwe do przygotowania i smaczne. Udało mi się w miesiąc zjechać z wagi - 3,5kg, jestem bardzo zadowolona i polecam innym.
    Agnieszka

11.06.2022 12:27

Serdecznie polecam diety Pana Artura, całe menu jest pyszne, kolorowe. Porcję są bardzo duże nigdy nie czułam głodu. W ciągu roku schudłam 25kg polecam serdecznie z czystym sumienie
    Iwona

11.06.2022 09:44

Jestem na diecie od 5 tygodni i 5 kg mniej!!! Jestem bardzo zadowolona z efektów, posiłki łatwe i szybkie w przygotowaniu, a do tego zdrowe. Polecam niezdecydowanym, naprawdę warto!
    Anna

11.06.2022 06:57

Dietę stosuje nie cały miesiąc, schudłam 3,2 kg pomimo Haschimoto i insulinoporności. Dieta smaczna i łatwa w przygotowaniu. Nie byłam głodna. Czasem nie stosowałam się do posiłków bo czegoś zabrakło a i tak chudłam. Polecam.
    Marzena

10.06.2022 22:28

Dietę stosuję od miesiąca. W tym czasie schudłam 5 kg choć przyznam, że nie stosowałam jej rygorystycznie i czasem coś podjadłam. Posiłki są smaczne, przygotowanie ich nie jest czasochłonne. Polecam z całego serca.
    Oliwia65

10.06.2022 22:15

Bardzo polecam diety od Pana Artura! Wszystkie danka smaczne, łatwe i szybkie do przygotowania z produktów, które są dostępne w większości sklepów. Cena również zadowalająca, a kilogramy lecą! Polecam!
    Paulina

10.06.2022 21:48

Dietę stosuje od miesiąca i póki co schudłam 2kg, zmniejszyły się obwody. Nie jest to jeszcze oczekiwany efekt ale mam nadzieję że się uda. Dieta jest napisana prosto, posiłki nie są skomplikowane w przygotowaniu. Myślę że trzymając się diety w 100% osiągnąłabym jeszcze lepszy wynik. Polecam
    Ala

10.06.2022 20:57

Serdecznie polecam dietę Pana Artura Topolewskiego. Po miesiącu stosowania 3kg mniej. Posiłki są smaczne, proste w przygotowaniu z produktów ogólnodostępnych i niedrogich. Na tej diecie nie ma się ochoty na słodycze i podjadanie. W trakcie otrzymałam korektę, o którą poprosiłam.Zawsze jest odpowiedź na zadane pytania związane z dietą. Rada dla niezdecydowanych-nie ma na co czekać tylko zacząć stosować dietę, bo działa, są efekty i waga leci w dół.
    JGK

10.06.2022 20:31

Dieta stosuje krótko bo tylko miesiąc i nie zawsze stosuje się do "rozpiski" A kilogramy lecą w dół Zgubiłam 5kg bez większego wysiłku Myślę że jak bardziej się postaram to z dieta p Artura szybko zgubie kolejne 5kg na których mi bardzo zależało Polecam zdrowe smaczne posiłki Powodzenia
    Marta

10.06.2022 20:26

Od miesiąca jestem na diecie Pana Artura i na wadze 5kg mniej. Dieta zawsze kojarzyła mi się z głodówką i niedobrym jedzeniem. Na diecie u Pana Artura ani razu nie odczuwałam głodu, porcje są duże i syte. Dania przepyszne, szybkie w wykonaniu i w przystępnej cenie. Efekty są piorunujące, wystarczy trzymać sie wytycznych i dodając do tego aktywność fizyczną jest bardzo szybki spadek wagi. Polecam niezdecydowanym, ja na pewno będę korzystać przez długi czas!
    Zofia

10.06.2022 20:24

Dietę stosuje od 16 maja na dzień 10 czerwca moja waga spadła 6,20 kg posiłki szykuje się bardzo szybko z diety jestem zadowolona jest bardzo dobra i nieskomplikowana . Polecam wszystkim . W pasie ubyło mi 3 cm w biodrach 8 a w udach 5 cm .

10.06.2022 20:20

Stosuje dietę od tygodnia, jak narazie jestem zadowolona, 1 kg mniej. I nie jestem głodna, Posiłki bardzo smaczne! Oby tak dalej! polecam dietę

10.06.2022 20:08

Niestety pomimo prośb i maili nie można doprosić sie diety. Jest oczywiscie przeciaganie ze moze jednak sie skusisz i znowu zaplacic itd. potem wystaw nam pozytywny komentarz a juz dostaniesz w ciagu 1-4 dni diete....i po komentarzu jakis ebook a diety obiecanej jak nie bylo tak nie ma:(.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski