Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Paula

14.06.2022 21:14

Dietę stosuje już od jakiegoś czasu jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Przepisy są szybkie smaczne i proste. Waga spada i samopoczucie moje się poprawiło. Czy je się zdrowsza. Mam więcej energii. Bardzo polecam bo warto
    Renata

14.06.2022 21:13

jestem bardzo zadowolona z diety . Posiłki niw wymagaja dużo pracy. po miesiacu schudłam 3.5 kg
    Angelika

14.06.2022 20:45

Jedzenie bardzo smaczne i sycące . Dietę stosuję od niedawna tzn .2 miesiące . Do tej pory schudłam 5 kg , co już jest sukcesem . Polecam !!
    mizia

14.06.2022 20:41

Dieta ok, 5 kg w pierwszy m-c
    tatanka

14.06.2022 20:10

Dietę zamówiłem z ciekawości i efekty bardzo mnie zaskoczyły...jestem bardzo zadowolony...po 4 tygodniach jej stosowania schudłam 6 kg...także polecam bardzo...
    KlaudiaSko

14.06.2022 20:02

Z czystym sercem mogę polecić dietę Pana Artura Topolskiego. Stosuję ją miesiąc a schudłam już 6 kg! Dania są dobre, a produkty przystępne cenowo. Polecam!
    Kamila

14.06.2022 19:21

Schudłam 4 kg polecam
    ADAM

14.06.2022 18:17

Dieta Artura Topolskiego jest bardzo dobra i łatwa do przygotowania. Stosuję ją od ok 2 miesięcy i schudłem prawie 7 kg, Dania proste i dużo bardzo smaczne polecam.
    Mirka

14.06.2022 17:43

Dietę stosuję od kwietnia 2021 r schudłam 25 kg jest bardzo smaczna i łatwa w przygotowaniu efekt powalający kontakt z Panem Arturem bardzo dobry kolejne diety otrzymuje beż problemu .polecam każdemu te dietę od Pana ,jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa, ze ją zamówiłam moi bliscy nie bardzo wierzyli w efekt jednak teraz wspierają mnie widząc skutek .Dziękuję Panu z całego serca !!!!!!!
    NataliaMuz

14.06.2022 16:49

Stosowałam dietę i po pierwszym miesiącu -5kg. Mimo braku ćwiczeń i małych grzeszków waga spadła .Dietę jak najbardziej polecam. Posiłki są smaczne i szybkie do przygotowania ☺️
    Barbara

14.06.2022 16:43

Dieta bardzo smaczna. Jak dla mnie za duże porcję. Cena diety bardzo umiarkowana. Zaoszczędziłam, w stosunku do poprzednich kosztów żywienia 40 %. Przez miesiąc schudłam 4 kg.
    Fiolka

14.06.2022 16:39

Jestem po 4 tygodnikach stosowania diety, nie do końca przestrzegalłam???? Schudłam 4 kg. Dla mnie to jest zadowalający wynik . Ale dieta jest bardzo smaczna. Nie miałam w ogóle ochoty na słodycze co wcześniej było dla mnie bardzo trudne żeby nie zajadać słodkości. Polecam i dziękuję
    Marzena

14.06.2022 16:25

Jestem bardzo zadowolona z efektów, w 4 tygodnie schudłam 9 kg. Posiłki proste i smaczne. Bardzo polecam dla osób chcących zgubić zbędne kilogramy.
    Marzen

14.06.2022 16:22

Polecam dietę pana Artura, wziął pod uwagę moje upodobania kulinarne. Bardzo dobry kontakt. Zaczynam dopiero, ale po kilku dniach czuję się dużo lepiej, mam więcej energii. No i nie mam ochoty na słodycze. Dania smaczne i sycące.
    EwaEwa

14.06.2022 16:13

Po 4 tygodniach schudłam 2kg.Dieta jest rozpisana bylejak, brakuje gramatur produktów ,w 5 przepisach .Posiłki są ogólnie dobre.Kontakt słaby, długi czas oczekiwania,wysyłanie maili ze sprzecznymi informacjami ,dla zyskania na czasie.
    Asiaf;)

14.06.2022 16:08

Dieta jest smaczna szybka nie droga prosta w przyrządzaniu przez miesiąc schudłam 5kg może bym i więcej schudła ale nie zmieniałam mojego trybu pracy( czasem godziny były nie regularne ) i nie ćwiczyłam dodatkowo zdarzały mi się chwilę kryzysowe niestety ale cieszę się że udało mi się schudnąć czuję również po ubraniach mam więcej luzu;)będę dalej stosować abym osiągnęła mój wynik Pozdrawiam;-)
    Martapoloz

14.06.2022 15:50

Diętę stosuje od miesiąca, miałam sporo obaw wynikających z tego ze rano wyjeżdżam do pracy i wracam późnym wieczorem. Okazało się, że nie będzie to tak trudne jak się obawiałam. Dania są proste, szybko je można przygotować, nawet przyzwyczaiłam się do śniadań o 7 rano. Zmieniłam dzięki diecie sposób odżywiania, schudłam przez miesiąc 3,5kg. Czasami czułam lekki niedosyt ale do zniesienia. Planuje stosować dalej i polecam serdecznie!!!
    Czarna

14.06.2022 15:29

Dieta smaczna, szybka do przygotowania i to na tyle jeśli chodzi o plusy. Minusów jest znacznie więcej, dieta wysłana na chybił trafił, może się nada, prośba o zmianę (ponoć służy pomocą poza kolejnością) czekałam 3dni, ok zmieniona ale wciąż nikt tego nie analizuje, w ankiecie zgłaszane dolegliwości wzdęcia problemy jelitowe, no to do diety w jeden dzień 3papryki,w drugi 3 cukinie, kasze itp po 2tyg 3kilo po kolejnych 2ch 1.5kg w górę, nie mogę się doczekać na kolejną, meile nie są w ogóle CZYTANE.NIE POLECAM
    Krystyna

14.06.2022 15:27

Jestem po pierwszej diecie Pana Artura i w ciągu miesiąca schudłam 5kg. Z diety jestem zadowolona, posiłki są smaczne i szybkie w przygotowaniu. Otrzymałam drugą dietę do dalszego stosowania, myślę że efekty będą znacznie większe. Polecam
    Ewasz

14.06.2022 15:17

Jestem zadowolona z diety pana Artura Topolskiego.Posilki zróżnicowane,smaczne,nie wymagające dużo czasu na przygotowanie. Schudłam 4 kg w czasie. 1 miesiąca. Jestem zachęcona i spodziewam się wspaniałych efektów.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Grubaska

14.06.2022 14:51

Super dieta
    Jola

14.06.2022 14:19

Dieta pana Artura jest super.Posilki smaczne i szybkie w przygotowaniu.Jestem bardzo zadowolona z osiągniętej wagi.
    Mateusz P

14.06.2022 14:07

Dieta cud???? po 2 miesiącach stosowania schudłem 6 kg i dalej będę stosował aby osiągnąć założone 10kg. Posiłki smaczne i łatwe do przygotowania, lekkostrawne, zdecydowanie lżej na jelitach i czuję się lżejszy na brzuchu. Polecam
    Agnieszka W.

14.06.2022 13:59

Dietę stosuje drugi tydzień. Na razie schudłam 1 kg. Dania są proste i łatwe do zrobienia. Dieta jest smaczna.
    Mariola

14.06.2022 13:48

Polecam dietę pana Artura, efekty widać już po tygodniu stosowania diety. Jestem bardzo zadowolona.
    Agnieszka Kubis

14.06.2022 13:39

Ja też jak większość -stosowałam rozmaite diety ale muszę przyznać,że dieta pana Artura jest strzałem w 10 ????Od stycznia schudłam 8 kg i jestem przeszczęśliwa ???? I wcale nie trzeba rezygnować z makaronów jak większość ludzi uważa - ja makaron jem 3 razy w tygodniu i dobrze mi z tym i chudnę ???? Polecam dietę z całego serca ????
    Kinga

14.06.2022 13:13

Witam dietę stosuje od miesiąca i schudłam 4,5kg smaczne i szybkie w przygotowaniu posiłki .Czekam z niecierpliwością na kolejną dietę i zrzucone dzięki niej kilogramy????
    JL

14.06.2022 13:12

Serdecznie polecam diety u p. Artura. Zaczęłam co prawda miesiąc temu , ale już są efekty schudłam 2 kg. Jedzenie jest smaczne, z dostępnych produktów łatwe i szybkie w przygotowaniu co jest dla mnie komfortowe.
    Kachna

14.06.2022 12:32

Stosuję dietę Pana Artura od miesiąca i schudłam 5 kilo. Posiłki są smaczne i łatwe w przygotowaniu.Polecam.
    Łukasz

14.06.2022 12:13

Dieta naprawdę petarda ;) tylko w 1 miesiąc waga z 98 kg do 92.6 kg. Posiłki obfite, smaczne a efekty zaskakują. Jestem zadowolony
    Marcin P

14.06.2022 12:07

Dietę stosuję od prawie roku. Na początku efekty wow. Łącznie schudłem około 12 kg osiągając stan w którym organizm czuje się dobrze i sprawnie. Dietę pomimo uzyskania efektów stosuję do dziś bo jak człowiek wpadnie w nawyk dobrego jedzenia to już trudno wrócić do złych nawyków. Oby tak dalej. Polecam z całego serca.
    Agata W.

14.06.2022 11:12

Jestem z diety bardzo zadowolona ,bardzo smaczna dieta ,szybko się robi ,nie droga ,schudłam przez miesiąc 3kg .Dieta godna polecenia
    alkas

14.06.2022 10:33

W ciagu miesiaca stosowania diety waga spadla o 3,5 kg przy zerowej aktywnosci i malych grzeszkach.Potrawy bardzo smaczne,obfite i szybkie do przygotowania.Produkty dostepne.Znacznie zmniejszyly sie dolegliwosci zwiazane z refluksem i zgaga.Odczuwalne lepsze samopoczucie.Polecam diete Pana Artura.Warto,bo sa efekty
    malagosia007

14.06.2022 08:05

Dieta smaczna, dania łatwe do przygotowania. Serdecznie polecam i czekam na dalsze efekty.
    Ania H

14.06.2022 06:58

Z diety korzystam miesiąc. Schudłam 3,5 kg. Jedzenie bardzo dobre, czasem nawet nie zjadam określonej gramaturą porcji. Ważne, że posiłki są smaczne, na ich przygotowanie nie tracę dużo czasu. Dieta bardzo pomogła mojemu żołądkowi. Lekkie, dietetyczne, smaczne. Czasem pozwalam sobie na "coś" dla ducha. Jestem lodożercą ale świadomie zjadam mniej niż kiedyś. Bardzo polecam.
    bożena

13.06.2022 22:50

Dieta smaczna , schudłam 4kg
    Iwona

13.06.2022 22:28

Dietę stosuje miesiąc, schudłam 4kg. Super. Dziękuję.
    Domi

13.06.2022 22:12

Dieta smaczna i łatwa w wprowadzeniu. Polecam
    Teresa

13.06.2022 21:55

Polecam dietę Pana Artura. W ciągu miesiąca moja waga zmniejszyła się o 3,8 kg , co w moim wieku 72 lata jest nie takie łatwe!!.Posiłki są proste i nieskomplikowane w przygotowaniu, a porcje są duże, Nie czuje się głodu. Ja przygotowywałam sobie nieco mniejsze porcje, niż w zaleceniach, gdyż nie zjadałam ich w całości. Niestety piłam kawę i czasem zjadłam co nieco słodkiego , choć ostatnio nie kusi mnie słodkie tak jak kiedyś.Nadal będę korzystać z przepisów i przygotowywać posiłki z diety, gdyż zachęcona rezultatami mam zamiar kontynuować, aby jeszcze zmniejszyć swoją wagę. Rezultat jest pocieszający; mogę spokojnie zapiąć spódnice w pasie, gdyż moja 'opona"się zmniejszyła. Ponoć cudów nie ma, a jednak są.
    jordan

13.06.2022 21:24

Dieta bardzo dobra. W okolo 6m schudłem 10 kg. Posiłki w diecie są syte, Są również bardzo smaczne, nawet po zakończeniu diety stosuje wybrane podilk. Wiec Polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski