Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Barbara

14.07.2022 22:41

Witam. W ciagu miesiąca schudłam 1 kg. Posiłki są szybkie i łatwe do przygotowania. Polecam.
    Dominika

14.07.2022 22:35

Dieta bardzo smaczna, posiłki nie są czasochłonne, co dla mnie jest bardzo ważne. Stosuje dietę Hashimoto od miesiąca, czuje się o niebo lepiej a dodatkowo straciłam 3.5lg
    Maria

14.07.2022 21:53

jestem na diecie od miesiąca , schudłam 2 kg , dieta jest super, bardzo latwe i szybkie w przygotowaniu przepisy przepisy, bardzo polecam diete Pana Artura
    Ewelina

14.07.2022 21:38

Jestem zadowolona z diety i polecam ją z czystym sumieniem. Po 2,5 miesiącach zgubiłam 10 kg. Potrawy bardzo dobre i proste. W domu przygotowywałam nie tylko dla siebie ale dla całej rodziny. I oto rezultaty że wszystkim waga spadła w dół..
    Gajesia

14.07.2022 21:36

Na diecie od Pana Artura jestem od dwóch miesięcy, efektem tego jest -6kg????mimo drobnych grzeszków ???? Jestem bardzo zadowolona, ponieważ mam mega motywację do dalszego działania ???? Przepisy proste i szybkie w przygotowaniu, natomiast zakupy zajmują chwilę ,gdyż wszystkie produkty dostępne są w moim ulubionym sklepie. Polecam wszystkim tym, co się zastanawiają????warto!!!
    [email protected]

14.07.2022 21:27

Jestem bardzo zadowolona z diety i smakowały mi posiłki schudłam 8,5 kg w ciągu 3 miesięcy polecam .
    Paulina G

14.07.2022 21:24

Polecam dietę z całego serca, w ciągu dwóch miesięcy schudłam 5 kg. Dania są bardzo smaczne i nie skomplikowane w przygotowaniu , posiłki są syte i z ogólnodostępnych składników .
    Edyta

14.07.2022 20:57

Za mną 2 miesiące diety Pana Artura i 7 kg mniej. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Dieta nie jest skomplikowana, posiłki proste do przygotowania, bardzo smaczne i sycące. Polecam.
    Zalessio

14.07.2022 20:44

Dieta w porządku, czekam na nową, aktualnie schudłem, dieta przyjemna, łatwa w przygotowaniu :) pozdrawiam
    Monika KS

14.07.2022 20:35

Jestem na diecie od troszkę ponad miesiąca. Schudłam 4 kg i jest to widoczne w obwodach ciała. Dieta jest bardzo smaczna a do tego nie wymaga spędzania połowy dnia w kuchni. Dla mnie rewelacja. Dodam, że dietę zamówiłam także dla mamy i taty. Mama na diecie schudła już 5 kg, ma doskonały poziom cukru (jest cukrzykiem) i czuje się o wiele lepiej. Tata schudł 8 kg i co tu dużo pisać, jest bardzo zadowolony. Wszystkim gorąco polecam dietę Pana Artura.
    Bursztyn

14.07.2022 20:32

Dieta super,posiłki łatwe w przygotowaniu,a co najważniejsze waga w dół, stosuję dalej
    Agnieszka.L

14.07.2022 20:28

Dieta Pana Artura jest rewelacyjna w ciągu miesiąca zrzuciłam 6kg. Posiłki smaczne , z ogólnodostępnych produktów przygotowuje się je bardzo szybko . Porcje duże nie byłam głodna. Naprawdę polecam.
    Łukasz

14.07.2022 20:03

Po miesiącu stosowania diety pana Artura schudłem 8kg. Posiłki smaczne, łatwe i szybkie w przygotowaniu. Polecam wszystkim którzy chcą zrzucić parę kilogramów.
    Bogumiła

14.07.2022 19:08

Witam! Dietę Pana Arutua zaczęłam w marcu 2022r.z wagą początkowa 90 kg. Mam 60 lat i ze względu na stan zdrowia nie mogę ćwiczyć intensywnie musza mi wystarczać spacery. Przez 5 m-cy schudłam 17 kg. Polecam wszystkim tą diete jest smaczna , szybka w przygotowaniu a co najważniejsze skuteczna. Jestem bardzo zadowolona z efektu jaki osiągnełam dzięki pomocy Pana arura i jego diety.
    Paulina

14.07.2022 18:45

Dieta jest super smaczna a co najważniejsze urozmaicona. Produkty do przygotowania nie marnują się, są wykorzystywane w innych dniach. Codzienne widać spadek wagi.
    Iwona

14.07.2022 17:40

25 dni diety - minus 4 kg.Dieta z niedrogich produktów,ogromny plus za listę zakupów-wystarczy raz w tygodniu spacer do biedronki.Mój jadłospis bardzo urozmaicony a przygotowanie posiłków niekłopotliwe i szybkie . Najdłużej zajmuje przygotowanie obiadów - około 30 minut , pozostałe nie dłużej niż kwadrans.Godziny posiłków można dostosować do swojego trybu życia,jeżeli ktoś pracuje,posiłki spokojnie można spakować i zabrać do pracy. Porcje solidne , nigdy nie byłam głodna,ale też nie czułam się ciężka i przejedzona.Dodatkowe korzyści - więcej energii, poprawa samopoczucia, bo robi się coś dla siebie i daje to świetne rezultaty.Kontakt @ prosty i szybki, otrzymałam dodatkowe przepisy,zestaw ćwiczeń.Czekam na kolejną dietę z ciekawością i przyjemnością będę stosować i zobaczymy jakie będą efekty za miesiąc.
    ELG

14.07.2022 16:13

W ciągu miesiąca schudłam 5kg bez głodowania i dziwo nie ciągnęło mnie do łakoci. Polecam serdecznie
    Kasia

14.07.2022 16:11

Polecam dietę, przepisy smaczne, szybkie w przygotowaniu.
    Andzelika

14.07.2022 16:00

Na diecie jestem 3 tydzień, jak narazie 3kg mniej. Przepisy są proste,produkty ogólnie dostępne, krotki czas przygotowania ,przy 3miesiecznym dziecku brakuje czasu na stanie i gotowanie takze jestem zadowolona i mam nadzieję że uda mi się dotrwać do końca....
    Agnieszka

14.07.2022 14:18

Na diecie Pana Artura jestem od 13 miesięcy. Przez ten czas schudłam 24kg. Uważam, że była to moja najlepsza decyzja. Robiłam ostatnio badania lekarskie. Wyniki mam książkowe. Problem z wysokim cukrem się skończył. Od roku nie biorę Metformaxu, bo go nie potrzebuję. Cholesterol mam przy dolnej granicy (szczerze to zawsze był dużo za górną). Samopoczucie ekstra. W pierwszych miesiącach waga spadała 3-4kg. Teraz zdecydowanie mniej. Jednak efekt nadal jest zauważalny na obwodach ciała. Polecam wszystkim niezdecydowanym. Posiłki są smaczne, szybkie w przygotowaniu, produkty łatwo dostępne. To czego nauczyłam się przez rok to zdrowo odżywiać i tak już pozostanie.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Marcel2

14.07.2022 14:14

Witam. Ze spokojnym sumieniem mogę polecić diety Pana Artura Topolskiego. Są proste i smaczne. Posiłki przygotowuje się błyskawicznie. Produkty ogólnodostępne. Ale co najistotniejsze, dieta jest skuteczna. Po miesiącu stosowania ok. 3,5 kg w dół na wadze. Ponadto pozbyłam się nieprzyjemnych dolegliwości jak wzdęcia czy ciężkość w żołądku. Polecam
    ewik_23

14.07.2022 14:05

Bardzo polecam dietę Pana Artura. Posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu. Pracuję w trybie zmianowym i przygotowanie posiłków nie sprawiało żadnych problemów . stosuję dietę miesiąc i schudłam 3 kg.
    [email protected]

14.07.2022 13:58

Dieta Super, posiłki łatwe w wykonaniu i co najważniejsze waga w dół.
    edi

14.07.2022 13:35

Dieta łatwa prosta w przygotowaniu smaczna . odkąd stosuję schudłam 2 kg
    Paulina

14.07.2022 13:16

Dieta smaczna, prosta w przygotowaniu. Przez miesiąc stosowania schudłam ponad 4 kg, chociaż pozwoliłam sobie na małe „grzeszki”. Polecam!
    Doti

14.07.2022 13:06

Dietę stosuje od 2.05.2022 do tej pory schudłam 8.5kg .Przepisy są szybkie i smaczne.Polecam .
    Gochaaaa

14.07.2022 10:16

Dieta ok posiłki urozmaicone , bardzo podoba mi się kontakt z Panem Arturem każdy problem zostaje błyskawicznie rozwiązany za to DUZY plus korzystałam wcześniej z innych diet i niestety po wykupieniu diety kontakt się urywał i nikogo nie interesowało co się z tobą dzieje a tu jest inaczej , z czego bardzo się ciesze
    Marlena

14.07.2022 09:36

Od miesiąca jestem na diecie Pana Artura i schudłam 5 kg . Najlepsza dieta jaką kiedykolwiek stosowałam. Posiłki są smaczne, urozmaicone, łatwe w przygotowaniu i co najważniejsze nie czuję się głodna a kilogramy lecą w dół. POLECAM WSZYSTKIM KTÓRZY PRAGNĄ POZBYĆ SIĘ ZBĘDNYCH KILOGRAMÓW.
    Mada

14.07.2022 09:31

Po miesiącu schudłam 4 kg, czuje się dobrze. Polecam
    ald

14.07.2022 07:16

dieta jest bardzo smaczna łatwa w przygotowaniu nie chodzę głodna i do tego chudne u mnie to jest ok 2_3 kg na miesiąc polecam
    Rena

14.07.2022 06:20

Dietę stosuję od 3,5 tygodnia i na minusie mam 4 kg. Dieta nie jest skomplikowana. Wszystko przygotowuję wieczorem, a rano pakuję i zabieram do pracy. Mam nadzieję, że wytrwam jak najdłużej. ????????
    Kasia 48

14.07.2022 04:41

Witam wszystkich . Jak chcesz pozbyć się zbędnych kilogramów Kup Dietę p Artura!!!! Ja już po 2 miesiącach pozbylam się prawie 8 kg . Potrawy proste do przygotowywania i Bardzo smaczne. Polecam w stu procentach!!!!!!
    Kuna

13.07.2022 23:43

Jestem zadowolona z dieta Artura. Korzystam z nich drugi raz. Za pierwszym razem kodzusyakm po porodzie. Po nie całych 2 msc uzyskałam oczekiwany efekt. Nie chodziłam glodna przy okazji odchodziłam męża. Teraz jestem na dietę Artura drugi raz. Po miesiącu mówię zdecydowanie tak!!
    Manualna

13.07.2022 23:40

Jestem po miesiącu stosowania diety i mam na minusie 3,5 kg jestem zadowolona dieta smaczna i szybko się przygotowuje polecam
    Katarzyna

13.07.2022 23:26

Jestem na diecie od miesiąca. Schudłam 3 kg. Posiłki smaczne i szybkie w przyrządzeniu. Polecam.
    Malinowa Angiee

13.07.2022 23:10

Od dłuższego czasu zmagam się z chorobą tarczycy, problemy z przemianą materii, zatrzymanie wody w organizmie. Do diety podchodziłam sceptycznie, bo tyle już ich próbowałam i ciągle gdzieś poległam. Jednak dieta p. Artura mimo moich problemów zdrowotnych zaczęła przynosić efekty. W pierwszym miesiącu udało mi się zrzucić ok 3 kg. Ale na tym nie koniec, odpowiednio dobrane posiłki pozwoliły mi na pozbycie się uczucia ciężkości, zgagi , problemów żołądkowych. Dania są proste i szybkie w przygotowaniu, ryba z piekarnika z warzywami obłędna, posiłki obfite. Niektóre z dań nawet mój mąż polubił. Trzymam kciuki za owocną współpracę. Serdecznie polecam
    Iwona

13.07.2022 23:05

Polecam.Dieta super 3 tygodnie spadek wagi 4,5kg.Dania smaczne i proste nawet synkowi nie które obiady i koktajle posmakowały.Super aby tak dalej.
    Dosia

13.07.2022 22:51

Super przepisy. W ciągu miesiąca prawie 3 kilogramy, bez uczucia głodu. Urozmaicone posiłki, z łatwo dostępnych produktów. Polecam
    Goja

13.07.2022 22:04

Dieta świetna, szybki efekt mimo braku ćwiczeń. Dania łatwe w przygotowaniu, składniki można kupić praktycznie wszędzie. Potrawy bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu. Waga spada szybko w 4 tygodni niecałe 5 kg. Przy niedoczynności i Hashimoto efekt super. Polecam dietę z czystym sumieniem.
    Justyna88

13.07.2022 21:49

Jestem na diecie od 1 czerwca. Na razie 5.5kg w dół. Dieta smaczna, szybka w przygotowaniu. Jak coś nie smakuje to można wymienić. Jestem bardzo zadowolona z efektów i czekam dalszych. Polecam wszystkim tym, którzy chcą zrzucić kilogramy i zacząć się zdrowo odżywiać.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski