Artur Topolski

• Kokotów

3. Opinie o pracodawcach Wieliczka
  5. Opinie o Artur Topolski

Opinie o Artur Topolski Wieliczka

Nie przegap nowości o Artur Topolski!

Iwona

20.07.2022 01:19

Witam polecam dietę Pana Artura jest fajna prosta i smaczna schudłam 4.5 kg w miesiącu .
    Irena

19.07.2022 22:38

Na diecie jestem od początku czerwca 2022r.,w ciągu miesiąca ubyło mi 6,50 kg z czego jestem bardzo zadowolona. Dieta jest bardzo urozmaicona, zdrowa i niezbyt droga. Ponadto uwzględnia moje dolegliwości (cholesterol i woreczek żółciowy). Przepisy są w miarę proste, przygotowanie ich nie zajmuje zbyt dużo czasu.
    KM

19.07.2022 22:04

Dieta działa. Dania są smaczne i łatwe w przygotowaniu. W ciągu 3 tygodni schudłam około 3 kg.
    Iwonka

19.07.2022 21:55

Bardzo polecam dietę pana Artura ???? . Dieta ułożona pod siebie że składników które lubię. Lecę po więcej ????????????

19.07.2022 21:20

Posiłki proste i szybkie w przygotowaniu. Nie stosuje się dokładnie do godzin w jadłospisie. Jem to co mi posmakowało. Mieszam dania dwóch zestawów. Jestem po 2 miesiącach i schudłam 12kg.
    Aneta

19.07.2022 18:39

Dietę polecam jest smaczna niedroga i łatwa w przygotowaniu. W dwa miesiące schudłam 8 kg.
    Malkow

19.07.2022 15:25

Polecam bardzo diete Pana Artura W niecałe 3 tygodnie 2kg mniej dieta ułozona przy niedoczynność tarczycy problemy z zaparciami ustępują , co najważniejsze nauczyłam się pic wode ???? polecam
    przemek

19.07.2022 13:40

Z dieta p.Artyra udało się schudnąć 3.5 w 4 tygodnie Jedzenie jest bardzo smaczne nie wymaga dużej ilości czasu... Wręcz nawet odkrywam nowe smaki. Fajne różne posiłki szybkie w przygotowaniu Polecam serdecznie
    Kjarczyk

19.07.2022 13:17

Dieta jest bardzo smaczna, prosta do zrobienia, a co najważniejsze nie chodzi się głodnym. Produkty są ogólnodostępne w sklepach typu biedronka czy lidl. W niespełna miesiąc schudłam 5kg. Czekam z niecierpliwością na dalsze rezultaty :)
    Sandra

19.07.2022 12:42

Witam. Kiedyś tylko czytałam opinie na temat P. Artura, aż sama dałam się przekonać aby wykupić, po 3 tygodniach moja waga spadła o ponad 3 kg. Posiłki są pyszne i łatwe w przygotowaniu, jest bardzo zadowolona i w końcu przekonałam się jak można łatwo i szybko nauczyć się zdrowego odżywiania. Polecam :)
    Ania007

19.07.2022 12:37

Polecam dietę, posiłki są bardzo smaczne i przede wszystkim przygotowuje się je bardzo bardzo szybko. Większość składników na posiłki na pewno znajdują się w waszych domach. 3 tygodnie i -2kg, idę po więcej :)
    Magda

18.07.2022 22:22

Witam Serdecznie polecam dietę Pana Artura. Zaczynałam swoją przygodę z wagą 74 kg. W dwa miesiące udało mi się dojść do wagi 67 kg. Posiłki są smaczne i proste w przygotowaniu. Ciekawe połączenia przypraw. Moja dieta to 1600 kalori i 5 posiłków. Na początku obawiałam się że porcje będą małe i będę czuła głód, ale nic z tego. Czasem nie byłam w stanie zjeść kolacji. Właśnie zamawiam kontynuację diety na kolejny miesiąc.
    Kamila

18.07.2022 22:01

Witam polecam dietę Pana Artura. Nie oczekiwałam spektakularnych efektów. Zależy mi na spadku masy ciała i utrzymaniu prawidłowej wagi. Po pierwszych 30dniach, udało mi się schudnąć 3kg.Bez zwiększonej aktywności fizycznej, za to przy chorobie autoimmunologicznej. Posiłki były syte i smaczne. Zostały uwzględnione moje preferencje i alergie. Na stałe trafią do jadłospisu mojego i mojej rodziny. Za chwilę zaczynam kolejny etap diety i nie mogę się już doczekać nowych przepisów, a przede wszystkim kolejnych efektów.
    Ella

18.07.2022 16:56

Na diecie od p.Artura w ciągu 4 tyg.schudnąć 3.5 kg .Jestem bardzo zadowolona, posiłki są smaczne, bardzo łatwe do przygotowania i nie drogie.Zobaczylam jak można smacznie i zdrowo jeść.Bardzo polecam i sama jeszcze będę korzystać z nowych przepisów na smaczne i zdrowe posiłki dla całej rodziny.
    Renata,Urszula

18.07.2022 16:33

Dziękuję bardzo za pomoc, dzięki Pana diecie schudłam w ciągu miesiąca 4 kg. Posiłki są urozmaicone i smaczne a przygotowanie ich nie zajmuje wiele czasu. Szczerze polecam wszystkim.
    Marta

18.07.2022 15:12

Na diecie schudłam w pierwszych tygodniach 2kg. Posiłki są smaczne, proste i szybie w przygotowaniu. Co najważniejsze nie mam problemów ze spadkami cukru które mi dokuczały. Polecam.
    Martusia

18.07.2022 14:56

Witam. Polecam z całego serca dietę Pana Artura. W ciągu miesiąca schudłam 3kg bez problemu i większych wyrzeczeń. A najważniejsze nie mam problemów jelitowych i gastrycznych, jak wcześniej. Dieta bardzo smaczna, szybka w przygotowaniu (bez godzin stania w kuchni) oraz produkty dostępne w sklepach w dobrych cenach. Ja mam 4 posiłki w ciagu dnia i w moim przypadku systemu pracy 9- 17 fajnie sie sprawdzają.
    Asiula

18.07.2022 14:27

Dania smaczne, szybkie w przygotowaniu. Efekty z diety zadowalające. Polecam :)
    Justyna

18.07.2022 12:20

Dieta Pana Artura jest super. Zaczęłam stosować dietę 26.05.22 z wagą 77kg i schudłam już 10 kg ( w 7 tygodni) w ogóle nie ćwicząc. Posiłki są bardzo smaczne a przede wszystkim szybkie w przygotowaniu. Produkty na dietę nie są drogie. Mimo osiągnięcia wagi jaką deklarowałam cały czas stosuję dietę, ponieważ bardzo dobrze się na niej czuję. Włosy, paznokcie oraz cera są w lepszym stanie niżeli przed dietą. Obecnie miksuję diety raz jedną raz drugą. Obie są bardzo smaczne. Zamawiając pierwszą dietę nie pisałam nic o swoich upodobaniach żywieniowych, ponieważ sama początkowo podchodziłam sceptycznie do diet. Teraz wiem, że podjęłam dobrą decyzję zamawiając dietę u Pana Artura. Posiłki jakie mi zaproponował są naprawdę zdrowe i pyszne.(1700kal ) Przez pierwszy tydzień ważyłam wszystko tak jak w diecie ale doszłam do wprawy i wszystko przygotowuję już bez ważenia i sprawdzania czy jest faktycznie tyle ile powinno być. Szykuję i zjadam. Drugą dietę zamówiłam po trzech tygodniach stosowania pierwszej. Nie ukrywam, że czekałam troszkę na odpowiedź, ale po kontakcie sms otrzymałam drugą dietę w terminie. Również smaczną ale już zmniejszoną do 1600kal. Obecnie będę się kontaktować o kolejną propozycję diety już stabilizującej i mam nadzieję, że również będzie super. Decydując się na dietę pamiętajcie, że sami możecie modyfikować produkty i je zamieniać. Jeżeli czegoś nie lubicie zamieńcie na inny produkt o tej samej wadze. Naprawdę łatwiej zmodyfikować posiłek jak ktoś nam go ułoży niżeli samemu kombinować i odchudzać się na własną rękę z metodą jo-jo. Znajomi którym poleciłam P. Artura są również zadowoleni i korzystają z chęcią z diet polecając również swoim znajomym. GORĄCO POLECAM I DZIEKUJĘ ZA POMOC PRZY ZGUBIENIU WAGI.

17.07.2022 17:32

Na diecie od pana Artura w ciągu pięciu tygodni schudłam ok 4 kg . Bardzo szybko przygotowuje się posiłki co dla mnie dużo znaczy . Jedzenie jest smaczne i niedrogie . Polecam .

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Artur Topolski?

Kontakt - Artur Topolski

Sadowa 9A 32-020 Wieliczka

Branża główna: Agencje i domy mediowe

Jolanta

17.07.2022 09:02

Dieta jest Ok. W ciągu W tygodni udało się zrzucić 1,5 kg. Dania są proste w przygotowaniu i mało czasochłonne, produkty ogólnie dostępne. Jedyny mankament to urozmaicenie. Dieta jest bardzo monotonna.

17.07.2022 08:28

Dieta jest smaczna, szybko się przygotowuje posiłki. Schudłam już 8kg. Polecam

17.07.2022 07:55

Na dietach Pana Artura udało mi się już schudnąć 15 kg. Diety są smaczne, proste i skuteczne. Polecam serdecznie
    Beata

17.07.2022 00:22

Zostałam (usunięte przez administratora) przez tego pana zapłaciłam 68zł.06.07.2022 r. Za dietę i nawet podziękował mi za przelew ale diety nie otrzymałam .Dzwoniłam bez skutku wysłałam wiadomości ale zero kontaktu uważam że jest (usunięte przez administratora) i naciągaczem bo jak można wziąć kasę i nie zwrócić mimo mojej reklamacji.Przestrzegam przed tą osobą.
    Walentyna

16.07.2022 21:20

Jestem na diecie Pana Artura już 3 miesiąc.Probowalam dotychczas kilku diet ale bez efektu.Moim celem było zmniejszenie wagi . Zdecydowałam się jednak na dietę Pana Artura chociaż miałam trochę oporu czy to coś dla mnie da.Tym razem się nie zawiodłam Moja waga spadła już 4,7 kg.Posiłki są bardzo smaczne i urozmaicone i nie są czasochłonne. Produkty są dostępne w każdym markecie. Polecam dietę z czystym sumieniem . Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim .
    Ulka

16.07.2022 20:38

Gorąco polecam. Dieta Pana Artura sprawdź się fantastycznie z każdym tygodniem ubywa kilogramów. Przepisy są proste i szybkie w przygotowaniu. Dania składają się ze składników, które są dostępne w każdym sklepie.
    Teresa

16.07.2022 19:10

Polecam dietę Pana Artura . Posiłki są smaczne , szybkie w przygotowaniu i wystarczające porcje . Czekam na kolejne menu , na kolejny m-c. Szczerze polecam. .
    Marta

16.07.2022 10:26

Polecam diety od Pana Artura. Smaczne i zdrowe posiłki, duża porcja obiadowa. Ciekawe a zarazem proste przepisy. Dieta stopniowo odchudza. U mnie -4kg. Czekam na kolejne przepisy ????
    Aga

15.07.2022 21:31

Dieta ok. Teraz czekam z niecierpliwością na kolejną (czas oczekiwania 5 do 7 dni). W ciągu mc udało się zrzucić 2kg. Polecam
    karolkaaa996

15.07.2022 20:44

Polecam serdecznie dietę Pana Artura.w miesiąc 5kg bez efektu jojo????
    Dorota

15.07.2022 17:39

Polecam dietę Pana Artura już po tygodniu sa efekty dieta łatwa i przede wszystkim szybko się robi i co najważniejsze bardzo smaczna polecam bardzo
    Asia

15.07.2022 16:35

Dieta smaczna łatwa i szybka w przygotowaniu aktualnie 3 kg na minusie po miesiącu diety. Polecam
    Ewelina

15.07.2022 16:30

Po miesiącu-3kg. Przepisy szybkie i proste do wykonania.
    Sylwia

15.07.2022 11:56

Dieta typu kopiuj - wklej. Strata pieniędzy. Przesłany dokument zawierał błędy i nie był zgodny z podanymi preferencjami żywieniowymi. Prośba o zwrot pieniędzy z powodu niezadowolenia z jakości usługi nie została uznana. Nie polecam.
    Dieta

15.07.2022 11:26

Dieta po której widać efekty już w 1 tygodniu stosowania.Posiłki są smaczne nie za małe i normalne.Jestem bardzo zadowolona bo już czuję się lżej i częściej uśmiech gości na mej twarzy.
    Karina

15.07.2022 08:50

Choruje na hoshimoto jestem na diecie pana Artura od mc-a posiłki smaczne szybkie w wykonaniu u mnie waga w dół 1,5kg czekam na dalsze efekty:) polecam serdecznie p.Artura
    Magda

15.07.2022 08:30

Dieta bardzo prosta, urozmaicona. Schudłam prawie 6 kg w dwa miesiące.
    Wojtek

15.07.2022 08:16

Z pewnym sceptyzmem podchodziłem do tego ale okazało się, że dieta jest w porządku, czekam na nową, aktualnie schudłem 4 kg, dieta przyjemna, łatwa w przygotowaniu. Pozdrawiam
    Ola

15.07.2022 06:54

Jestem już jakiś czas na diecie Pana Artura i jestem bardzo zadowolona, kilogramy same uciekają. Dieta jest smaczna i szybka w przygotowaniu - nie potrzeba dużo czasu spędzać w kuchni aby sobie przygotować smaczny posiłek. Polecam serdecznie wszystkim.
    Asiulek

14.07.2022 23:03

W przeciągu miesiąca dzięki diecie Artura Topolskiego schudlam5,70kg,jestem zadowolona z efektów na razie mało widać ale liczę,że przez rok uda mi się schudnąć do wymarzonej wagi.Dodatkiem są ćwiczenia,one też spełniają dużą rolę zwłaszcza przy Hashimoto.

Zostaw merytoryczną opinię o Artur Topolski