Karolina21.03.2025 15:45
Pracuję jako wokalistka we współpracy z Fokus Group od kilku sezonów i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że to jedna z najbardziej profesjonalnych ekip eventowych, z jakimi miałam do czynienia.
Organizacja pracy stoi na bardzo wysokim poziomie – wszystko dopięte na ostatni guzik, jasna komunikacja, konkretne ustalenia i wzajemny szacunek.
To, co szczególnie cenię, to dbałość o jakość – nie tylko muzyczną, ale też wizualną i sceniczną. Zawsze występujemy w pięknych miejscach, z profesjonalnym nagłośnieniem i obsługą techniczną. Fokus Group dba o klasę wydarzeń i dobór artystów – nie ma tu miejsca na przypadkowość.
Atmosfera w zespole jest bardzo pozytywna – czuję się częścią czegoś większego, a nie tylko „osobą do zaśpiewania”. To motywuje i daje satysfakcję. Wynagrodzenie zawsze terminowe, współpraca oparta na zaufaniu i wzajemnym szacunku.
Z czystym sumieniem polecam Fokus Group jako pracodawcę dla wszystkich wokalistów i muzyków, którzy szukają profesjonalizmu, wysokiego poziomu artystycznego i dobrej energii!