Uwaga na firmę relax time ,to są zwykli (usunięte przez administratora) ,np zadzwonili do mnie w celu spotkania odnośnie darmowego pobytu w hotelu na dwie noce .Poszedłem na spotkanie wysiedziałem się dwie godziny ,nasłuchałem głupot o garnkach za 12 tyś ,o odkurzczu za 4 tyś ,oczyszczaczu powietrza za 3900zł i jeszcze innych badzeiwiach za kilka tys co prawda te same sprzęty są w sklepach po 300-400zł ,podczas spotkania cały czas mówił ,że kazdy dostanie darmowy voucher na pobyt dwudniowy .Oczywiście dostałem ten voucher ale upoważniający do częsciowej zniżki.Zacząłem się wykłócać o vaucher upoważniający do 100% znizki to o mało niezostałem pobity nie mówiąc już o wyzwiskach w moją stronę i teksty typu spie…….. do chaty .To jest banda oszustów I cwaniaków .Jeden starszy klient kupił garnki za 5000 tyś zł i po kilku minutach ktoś Go uświadomił co zrobił ,chciał to anulować ,no ale powiedzieli że teraz za późno,klient powiedział ,-jesteście oszustami ,to oni mu powiedzieli a Ty jesteś łeb bo dałeś się zrobić ,jescze raz się zastanówcie jak ktośbedzie dzwonił do Was że coś wam da za darmo