4.6/5

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o ZUIFK – Dorota Wrona

Opinie o ZUIFK – Dorota Wrona Lublin

Nie przegap nowości o ZUIFK – Dorota Wrona!

Monika W.

15.06.2019 10:45

Serdecznie dziękuję za współpracę i pomoc. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i szybkości. Wynik przed 63% po poprawie 25%. Super osoba na właściwym miejscu. Polecam niezdecydowanym w 100%.????
    Monika W.

15.06.2019 10:26

AJ

14.06.2019 12:36

Wszystko zgodnie z umową, kontakt bez zastrzeżeń, praca wykonana w terminie i bardzo rzetelnie. Polecam w 100%!!!
    Rafał

12.06.2019 16:12

Szybka i profesjonalna poprawa plagiatu za niewygórowane pieniądze. Polecam.
    KAsia l

11.06.2019 20:28

Polecam! Osoba rzetelnie wykonująca swoja prace i przede wszystkim na czas. Pełen profesjonalizm i bardzo dobry kontakt z osobą.
    Angelika

06.06.2019 09:58

Bardzo dziękuje za pomoc. Wynik przed poprawą JSA to 61%, a po w JSA to 15%. Praca bardzo szybko poprawiona. Super kontakt z Panią (usunięte przez administratora). Z całego serca dziękuje i polecam.

11.06.2019 12:29

Bardzo Pani dziękuję za wpis opinii. Polecam się.
    Hubert

03.06.2019 00:15

Serdecznie polecam skorzystać z usług Pani Doroty. Pełen profesjonalizm, świetny kontakt.Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutu.
    Krzysiek

27.05.2019 14:29

Polecam z czystym sumieniem (usunięte przez administratora). Z 71% plagiat w systemie JSA na 13% po oddaniu do dziekanatu. Rzetelna, sumienna i komunikatywna osoba. Pełen profesjonalizm.

30.05.2019 13:03

Bardzo Panu dziękuję, że znalazł Pan czas na wpis tak dobrej opinii.
    Grzegorz K

28.05.2019 21:55

Szczerze polecam Panią Dorotę. Wspaniała osoba. Świetny kontakt. Praca na bardzo wysokim poziomie oddana przed terminem. Jestem bardzo zadowolony.
    Aneta

28.05.2019 16:41

Super!!! Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm. Praca napisana wzorcowo, szybciej niż ustalony termin. Jestem bardzo zadowolona. Polecam i Bardzo Dziękuję.
    Aneta B.

28.05.2019 12:16

SUPER!!!Polecam wszystkim Panią Dorotę. Pełen profesjonalizm praca napisana wzorowo i bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolona a kontakt z Pania Dorota swietny. Bardzo Dziękuję
    a

28.05.2019 11:19

aaa
    Monika

21.05.2019 22:56

Polecam współpracę z Panią Dorotą. Szybka realizacja usługi na najwyższym poziomie.
    Slawomir

16.05.2019 19:55

Bez plagiatu! Praca na najwyższym poziomie. Efekty super. Jestem po obronie. Bez stresu bo poprawa świetne wykonana, rzetelna i oczywiście na czas. Serdecznie polecam poprawę prac u Pani Doroty.

20.05.2019 10:16

Panie Sławku dziękuję, że znalazł Pan czas na wpisanie opinii, służę pomocą w potrzebie.
    XXX

03.01.2019 19:34

Usługi oferowane przez Panią Dorotę to pełen profesjonalizm. Jest bardzo kontaktową osobą, szybko i sprawnie odpowiadającą na wszystkie wiadomości. Korekty zawsze są wykonywane na czas, widać, że osoba je wykonująca przykłada się do ich realizacji i wie jak to robić. Współpraca bez zastrzeżeń, szczerze polecam ;)

20.05.2019 10:14

Bardzo dziękuję za szczerą i wyczerpująca opinie.
    Szymon G.

19.02.2019 13:28

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorota, pełen profesjonalizm. Mogę dodać, że poprawa dotyczyła plagiatu, który wynosił 70% po poprawie 12% bardzo dobry wynik. Praca sprawdzana w systemie JSA. Praca z Panią Dorotą to czysta przyjemność. Serdecznie polecam.

20.05.2019 10:13

Bardzo dziękuję Panie Szymonie za wyczerpującą opinie.
    Magdalena

12.03.2019 19:03

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorotą!! Ekspresowo udało jej się napisać i poprawić kwestę o które prosiłam. Kontakt z Panią Dorotą jest stały, nie trzeba czekać na odpowiedzi to dla mnie było bardzo cenne. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy przy napisaniu pracy. Jeśli bym mogła dała bym 6 :-) Moje sugestie dla Wrona Dorota Zuifk: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorotą!! Ekspresowo udało jej się napisać i poprawić kwestę o które prosiłam. Kontakt z Panią Dorotą jest stały, nie trzeba czekać na odpowiedzi to dla mnie było bardzo cenne. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy przy napisaniu pracy. Jeśli bym mogła dała bym 6 :-) Lubię atmosferę w Wrona Dorota Zuifk za: Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorotą!! Ekspresowo udało jej się napisać i poprawić kwestę o które prosiłam. Kontakt z Panią Dorotą jest stały, nie trzeba czekać na odpowiedzi to dla mnie było bardzo cenne. Polecam każdemu kto potrzebuje pomocy przy napisaniu pracy. Jeśli bym mogła dała bym 6 :-)

20.05.2019 10:12

Pani Magdo, bardzo dziękuję za szczerą i wyczerpującą opinie. W potrzebie służę pomocą. DW

Kontakt - ZUIFK – Dorota Wrona

Fryderyka Chopina 5 lok. 8 20-023 Lublin

Branża główna: Kursy i szkolenia
    Kasik773

02.05.2019 09:29

Z całego serca polecam panią Dorotę. W bardzo szybki i profesjonalny sposób dokonała poprawek o które prosiłam. W dokładny i rzetelny sposób wykonuje swoją pracę. Szczerze polecam!

20.05.2019 10:10

Pani Kasiu dziękuję, że znalazła Pani czas i na wpisanie opinii. DW
    Kamil

16.05.2019 17:03

Praca po poprawie Pani Doroty osiągnęła 10 % plagiatu w systemie JSA. Bardzo polecam, profesjonalizm, dobry kontakt.

18.05.2019 11:59

Panie Kamilu bardzo dziękuję za wpis opinii.
    DB

07.05.2019 21:39

Poprawa pracy JSA wykonana bardzo profesjonalnie, stały kontakt, wszystko terminowo z możliwością przypomnienia.

08.05.2019 14:23

Dziękuję za wpis, dobrze jak by Pan podał uzyskany współczynnik JSA po tej poprawie.
    DB

09.05.2019 15:01

z 41% na 4%

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZUIFK – Dorota Wrona?

Aleksandra

17.04.2019 14:10

Poprawa pracy wykonana bardzo profesjonalnie, dobry kontakt, wszystko terminowo. Polecam!
    Monika

12.03.2019 14:47

Lubię atmosferę w Wrona Dorota Zuifk za: Profesjonalizm oraz szybki termin realizacji. Bardzo polecam usługi Pani Doroty.
    Sylwia N

25.02.2019 20:08

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z panią Dorotą. Pani Dorota jest osobą profesjonalną, konkretną, rzetelną, godną zaufania, trzymającą się ustalonych terminów. Polecam:) Lubię atmosferę w Wrona Dorota Zuifk za: rzetelność, profesjonalizm
    Bartek

08.01.2019 18:20

Pani Dorota to bardzo miła i profesjonalna osoba. Nie mogę powiedzieć nic złego, ogromne zaangażowanie i chęć pomocy. Lubię atmosferę w Wrona Dorota Zuifk za: Podejście
    Klaudia

21.12.2018 09:10

Szczerze polecam! Współpraca przebiegła sprawnie , Pani Dorota jest osobą godną zaufania,rzetelną i przede wszystkim profesjonalnie podchodzi do swojej pracy. Kontakt i usługa na najwyższym poziomie.
    Kasia

11.12.2018 18:43

Wszystkim szukającym zaufanej osoby do korekty swojej pracy - polecam jak najabardziej pomoc Pani Doroty! Warto wydać więcej, niż potem żałować :-) Praca wykonana rzetelnie i na czas! Super kontakt!
    Krystian

10.12.2018 18:00

Pani Dorota jest świetnym korektorem. Doskonale zna problemy przyszyłych magistrów z promotorami, dlatego jeśli ktoś ma problemy na uczelni niech najszybciej bierze telefon i dzwoni do niej. Jest wnikliwa i dokładna. Do każdej pracy przywiązuje dużą uwagę. Pracę są odawane na czas. Korekta, któa powinna być zrobiona przed oddaniem pracy, powinna być u niej robina, gdyż tylko tam jest najlepsza
    Michał

29.11.2018 17:46

Serdecznie polecam! Usługa dość droga, ale jeśli korzysta się z usług profesjonalisty to tak musi być, nie żałuję ani grosza. Pełen profesjonalizm i świetny kontakt.

30.11.2018 19:05

Bardzo Panu dziękuję, za to, że znalazł Pan czas by wpisać kilka tak dobrych słów na mój temat.
    Marta W

15.11.2018 17:50

Współpraca z Panią Dorotą przebiegła szybko i sprawnie. Praca poprawiona tak , że plagiat zerowy i to w tydzień ! Oczywiście, że pracę włożoną w poprawki trzeba dobrze wycenić, jednak polecam wszystkim , którym zależy na fachowej pomocy . Teraz oddaje pracę Pani Dorocie do poprawek merytorycznych i poprawy uwag promotora i zapewne się nie zawiodę. Lubię atmosferę w Wrona Dorota Zuifk za: Terminowość i profesjonalizm
    LUCY

30.10.2018 12:00

Usługa droga, ale adekwatna do jakości. Osoba bardzo uczciwa, konkretna, terminowa, poprawa naprawdę perfekcyjna
    [email protected]

30.10.2018 09:41

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorotą. Szybko skutecznie i profesjonalnie załationa zlecona usługa korekty pracy. Serdecznie wszystkim polecam.
    Ewa

11.09.2018 12:31

Firmę, a w zasadzie osobę naprawdę polecam, rzeczowa, terminowa kompetentna i uczciwa, a to obecnie rzadkość.
    Anna

01.09.2018 23:06

Super! Co prawda ciężko mi się wypowiedzieć co do poprawy analitycznej części pracy, bo robiłam tylko poprawki w części teoretycznej plus poprawę plagiatu, ale otrzymałam pracę bez zarzutu i w terminie, a nawet przed. Praca magisterska decyduje o tym czy otrzymamy dyplom, więc dobrze, że moja trafiła od razu w dobre ręce. Polecam!
    anonymous

16.06.2018 20:19

POLECAM, OSOBA GODNA ZAUFANIA, ZNA SIĘ NA RZECZY JEST BARDZO RZECZOWA I TERMINOWA.

Zostaw merytoryczną opinię o ZUIFK – Dorota Wrona