4.6/5

• Szerokie

3. Opinie o pracodawcach Lublin
  5. Opinie o ZUIFK – Dorota Wrona

Opinie o ZUIFK – Dorota Wrona Lublin

Nie przegap nowości o ZUIFK – Dorota Wrona!

Agnieszka

07.03.2023 19:30

Wspaniała współpraca, profesjonalna kobieta, Warto było ! Polecam !!

31.10.2022 10:43

Jakie wartości są cenione w ZUIFK – Dorota Wrona?

20.12.2022 08:48

Oczywiście praca zdalna jest realizowana. Co do finansów, nie jest to miejsce by o tym pisać. Jakiś administrator stawia pytania i są one naprawdę bezużyteczne, pytanie jaka atmosfera?, ścieżkę kariery? itp. Kto o tym będzie tu pisał, firma nie jest korporacją, tam można pytać o takie sprawy.

28.02.2023 08:19

zadzwoń i się sama dowiedz.
    Iwka

27.02.2023 08:03

Pełny profesjonalizm, szybko i bardzo skutecznie. Polecam

23.12.2022 16:18

Pełna profeska, bez zarzutów Pani bardzo merytoryczna i konkretna. Ogrom wiedzy z czystym sercem polecam

14.11.2022 14:38

Profesjonalizm, bezpośredni kontakt, terminowość i co najważniejsze rzetelność Naprawdę polecam wszystkim którzy potrzebują pomocy w sprawie prac ????????
    MaciejB

13.11.2022 13:26

Polecam w 100%. Szybko, terminowo, a przede wszystkim pełen profesjonalizm.
    Edyta

26.10.2022 08:01

Pani Dorota, Wspaniała Osoba, która potrafi zdziałać cuda. Współpraca z Panią Dorotą, to czysta przyjemność. Efekt przerósł moje oczekiwania. Niesamowicie wysoki poziom pracy, pełen profesjonalizm, terminowość i rzetelność. Z całą pewnością, Pani Dorocie można powierzyć każdą pracę lub jej korektę, jednocześnie mając spokojną głowę i duszę. Polecam gorąco.
    Kuba Turysta

11.10.2022 14:40

Profesjonalna i rzetelna współpraca. Bardzo dobry kontakt.
    Renata

29.09.2022 19:51

Fantastyczna i profesjonalna współpraca. Serdecznie polecam :)
    Joanna

29.09.2022 15:40

Poprawa pracy wykonana szybko i profesjonalnie. Pani Dorota zadbała o każdy szczegół. Współpraca na najwyższym poziomie, bez stresu, terminowo. Polecam!!!
    BM

28.09.2022 11:41

Poprawa pracy wykonana szybko i profesjonalnie. Pani Dorota zadbała o każdy szczegół. Współpraca na najwyższym poziomie, bez stresu, terminowo. Serdecznie polecam
    Aga

26.09.2022 17:48

Mogę się tylko podpisać pod tym co zostało już przedstawione. Profesjonalizm i życzliwości to Pani Dorota
    Paulina

20.09.2022 21:46

Pani Dorota czyni CUDA! Wszystko sprawnie, rzetelnie i bez problemu. Polecam!!! Poprawa plagiatu udała się tylko dzięki p. Dorocie, naprawdę warto!!!!!
    Anna

20.09.2022 15:36

Polecam! Rzetelna i profesjonalna. Skarbnica wiedzy. Serdecznie dziękuję.
    Joaśka

19.09.2022 11:17

Super osoba!Pozdrawiam i dziękuję za uratowanie mojego zdrowia psychicznego!

19.09.2022 22:18

Dziękuję że znalazła Pani czas na kilka słów i za dotrzymanie słowa.
    Wojciech

13.09.2022 09:26

Korzystałem dwukrotnie, i dwukrotnie mogę polecić ;) Terminowo, profesjonalnie i życzliwością 5/5
    Natalia

14.06.2022 17:40

Polecam!!! Pełen profesjonalizm. Świetny kontakt, fachowa pomoc. Jeżeli ponownie będę potrzebowała pomocy, wrócę do Pani Doroty bez zastanowienia :)

12.09.2022 16:32

Ceny są wysokie, tanich w Internecie najwięcej , bez problemów można tanią usługę znaleźć, najtrudniej o solidnego wykonawcę.
    Magdalena

03.09.2022 09:59

Polecam Panią Dorotę z czystym sumieniem za wykonanie starannie usługi, profesjonalizm, szybki kontakt i dotrzymywanie terminów. Zlecając zadania do wykonania można być pewnym, że będą one wykonane zgodnie z wymaganiami zarówno od strony merytorycznej jak i technicznej. Cały zakres prac jest szczegółowo omawiany przed rozpoczęciem i Pani Dorota w pełni bierze odpowiedzialność za swoją pracę. Warto skorzystać z pomocy specjalisty.
    Ania Anonim

28.07.2022 18:12

Bardzo uczciwa osoba a zarazem profesjonalna.Cierpliwie tłumaczy co i jak.Zawsze ma czas odpowiada na pytania.Moim zdaniem wiedza Pani Doroty jest imponująca a zarazem jest bardzo skromną osobą.Można z nią porozmawiać w atmosferze przyjaźni i życzliwości co też ma duże znaczenie.Polecam z całego serca- podchodzi indywidualnie do klienta zawsze terminowo odpowiada na każde pytanie.Moim zdaniem praca Pani Doroty zasługuje na najwyższą ocenę.Profesjonalna rzeczowa kontaktowa osoba.Jakość usług na najwyższym poziomie.

31.08.2022 15:57

co za głupie pytanie, zadzwoń i się dowiedź.
    Wojciech

31.08.2022 14:40

Bardzo sprawna i konkretna wycena. Zasady współpracy klarownie przedstawione(plus za spisaną umowę). Sama pomoc spełniła w całości moje oczekiwania, polecam z czystym sumieniem Wojtek

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ZUIFK – Dorota Wrona?

Kontakt - ZUIFK – Dorota Wrona

Fryderyka Chopina 5 lok. 8 20-023 Lublin

Branże: Kursy i szkolenia
    Julia

18.08.2022 01:19

Polecam z całego serducha! Profesjonalizm, fachowa pomoc. Jeżeli ponownie będę potrzebowała pomocy, wrócę do Pani Doroty bez zastanowienia.

23.08.2022 22:28

Nie, nie trzeba długo czekać, można z dnia na dzień spotkać się osobiście z Panią Dorotą.
    Eric

21.07.2022 13:11

Bardzo dziękuję Pani Dorocie za szybką odpowiedź, profesjonalne, konkretne i rzetelne porady przy przypisaniu pracy. Dziękuję również za serdeczny kontakt. Szczerze polecam!
    Abc Def

05.07.2022 07:11

Pani Dorota - jest niesamowita krótko mówiąc. W naprawdę bardzo krótkim czasie pomogła "naprawić" pracę, w której poziom plagiatu był straszny. Dodatkowo dała mi cenne wskazówki, co mam napisać do promotora gdy ma absurdalne żądania. To tak w skrócie. Jakbym dłużej się zastanawiał, to na pewno by się nie udało! Polecam, naprawdę warto! Dziękuję jeszcze raz Pani Doroto.
    Agnieszka

28.06.2022 15:35

Polecam! Świetna robota. Mimo, że praca była samodzielnie napisana to plagiat 86%, Pani Dorota skorygowała do 5%. Ślicznie dziękuję.
    EWA

24.06.2022 23:39

Pani Dorota jes bardzo kompetentną osoba ,która potrafi doradzić i pomóc we wszystkim.Bardzo dobry kontakt,szybka reakcja i szybka odpowiedz.Polecam współpracę z tym Biurem.jestem w 100 % zadowolona ze współpracy. Dziekuje pani Doroto.
    Radosław

15.06.2022 16:11

Fachowiec w dosłownym tego słowa znaczeniu ,pani Dorota jest profesjonalistką w tym co robi dokładność, rzetelność słowność w każdym calu polecam usługi z czystym sumieniem

06.04.2022 17:15

Czy ZUIFK – Dorota Wrona ma ściśle ustalone godziny pracy?

11.06.2022 09:23

Nie, pracy się poświęca i pracuje nawet s sobotę a jak wymaga tego sytuacja to i w niedzielę.
    Justyna

10.06.2022 17:47

Pani Dorota bardzo mi pomogła w edytowaniu mojej pracy Od razu zainteresowała się problemem. Dziękuję za poświęcony czas.Serdecznie polecam
    Studentka

01.04.2022 19:20

Gorąco polecam usługi Pani Dorotki wszystkim, którzy mają problem ze swoją pracą dyplomową. Świetna komunikacja, zawsze odbiera telefon, wszystko dokładnie tłumaczy, trzyma się ustalonych terminów. Olbrzymie doświadczenie i wiedza. Wysoki współczynnik został obniżony do minimum. Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia, to piszcie śmiało. Pomóc może tylko Pani Dorotka.
    Monika

30.03.2022 22:16

Polecam Panią Dorotę z całego serca. Praca poprawiona idealnie i szybko. Profesjonalne podejście do tematu. Jeżeli jeszcze macie jakiekolwiek wątpliwości, to szczerze Wam mówię: skorzystanie z pomocy Pani Doroty, to będzie bardzo dobra decyzja.
    Mira

14.02.2022 20:25

Z całego serca polecam Panią Dorotę W. zwłaszcza w szczególnie trudnych tematach. W pełni profesjonalne podejście do sprawy, wyśmienity kontakt i przede wszystkim zrozumienie sedna tematu co przełożyło się na bardzo dobry wynik końcowy naszej współpracy. Raz jeszcze POLECAM!
    Wiki

06.02.2022 20:30

Przypadkowo przeczytałam komentarze na temat Pani Doroty. Zadzwoniłam, porozmawiałam i stwierdziłam, że to właśnie „ta” osoba, której mogę zaufać. Pani Dorota to TOP-pełny profesjonalizm, wielka wiedza i doświadczenie. Współpraca między nami przebiegała bezproblemowo. Praca oceniona na 5, z gratulacjami od promotor za tak niski wynik JSA. Żadnych problemów z kontaktem, telefony zawsze były odbierane a czasami nawet nasze konwersacje zbaczały z tematu pracy i wirowały kompletnie w inne strony. Jeśli nie chcesz się denerwować i mieć pewność dobrze napisanej pracy to tylko do Pani Dorotki, ale pamiętaj, że jest to osoba, która ceni swój trud, czas i wysiłek- jest najlepsza, stąd cena jej usługi jest wyższa ale jak najbardziej adekwatna do poziomu jej pracy. Dziękuję!!!

07.02.2022 16:48

oooo, wspaniała opinia!!! Bardzo Pani dziękuję za tyle dobrych słów, czuje się zawsze lekko speszona, bo to moja praca, za którą pobieram pieniądze. Dorota.
    ARTUR OCZKOŚ

17.12.2021 13:55

Firmę oferującą usługi edycji prac/poprawy pod JSA znalazłam w internecie. Skorzystalam ze sceptycznym nastawieniem z Jej oferty, ale mając nóż na gardle nie miałam innego wyjścia jak skorzystać z ich usług. Na moje szczęście.... początkowe 59% udało się dzięki fachowości firmy zmienić na 12%. Śliczne dzięki. Polecam zdecydowanie.
    AJ

19.08.2021 09:04

Zupełnie nie znam się na działaniu komputerowych programów antyplagiatowych ale teraz już wiem, że własnoręcznie napisana praca według jednego z tych programów może w ponad 80% nosić znamiona plagiatu. Zespół Pani Doroty w 48h pracując od piątku do niedzieli czyli w weekend (!) potrafił przeredagować rzeczoną, kilkudziesięciostronicową, pracę tak aby ten sam program zweryfikował swój poprzedni wynik do kilkunastu procent! Uzyskany rezultat jest najlepszą oceną pracy zespołu Pani Doroty. Szczególne podziękowania za dyspozycyjność zespołu kierowanego przez Panią Dorotę pozwoliła ona na rozwiązanie problemu w czasie normalnie zarezerwowanym na wypoczynek. Aby moja opinia była pełna pragnę dodać, że nie była to usługa tania, cytując jednak klasyka: „W życiu wszystko ma swoją cenę a pieniądze są najmniej kosztowną formą płatności”. Polecam wszystkim którzy maja podobny problem, szczególnie tym, którzy muszą go „gardłowo” rozwiązać. Życząc zdrowia i pomyślności na Pani ręce, Pani Doroto składam podziękowania dla wszystkich osób zaangażowanych w mój temat. Pozdrawiam
    dress code

23.11.2021 20:42

Cała prawda całą dobę.

14.09.2021 14:22

dress code

23.11.2021 20:39

Polacy nie gęsi swój język mają!!!
    ANNA MALECKA

23.11.2021 19:32

Kasia K

25.09.2021 12:47

Bardzo polecam Panią Dorotę. Pełen profesjonalizm, terminowość i rzetelność.
    Agata

21.09.2021 19:38

Polecam Panią Dorotę z czystym sumieniem! kompetentna osoba, wywiązuje się z sugerowanych terminów, super kontakt! Dzięki Pani Dorocie mogłam podejść do obrony ! Dziękuję raz jeszcze:,-)
    Asia

07.09.2021 19:32

Podjęcie współpracy z Panią Dorota było najlepszą decyzją, jaka mogłam podjąć. Nie wydaje mi się, by profesjonalizm Pani Doroty miał jakakolwiek konkurencje w swojej dziedzinie. Pani Dorota pomogła mi w bardzo krótkim czasie nanieść poprawki do mojej pracy magisterskiej. Bardzo duża wiedza i rzetelność. Polecam każdemu, usługi warte swojej ceny!
    Justa

26.08.2021 08:41

Konkretna babka, zawsze pod telefonem tanio nie jest ale solidnie i na czas

Zostaw merytoryczną opinię o ZUIFK – Dorota Wrona