Podjeliśmy z Panem Krystianem współpracę w połowie marca. Podpisaliśmy umowę na wykonanie łazienki, według projektu, który posiadaliśmy. Początkowo prace układały się dobrze, chociaż tak jak pisali moi poprzednicy zdarzały się kilkudniowe przerwy, lub dzień pracy trwający około 3 godziny. Finalnie jednak efekt nas zadowolił pomijając drobne niedociągnięcia, które miały zostać poprawione, w związku z czym zdecydowaliśmy się na skorzystanie z usług wykonawcy przy remoncie kolejnego pomieszczenia. Do czasu opłaty ostatniej transzy współpraca układała się dobrze, jednak po otrzymaniu całej kwoty (tak nasz błąd) prace nie zostały zakończone. Pan najpierw niby miał Koronawirusa, później jakaś inna choroba i tak od 3 miesięcy nie mogliśmy doczekać się wykończenia robót, które zostały opłacone. Oczywiście nie doczekamy się już ich wykończenia, gdyż Pan się "obraził", że klient oczekuje wykonania robót, za które zapłacił i powiedział, że już się nie pojawi. Zwrotu również nie wykona, gdyż wymyslił sobie jakieś dodatkowe koszty, które niby nie były ujęte w kosztorysie. Napraw gwarancyjnych również nie wykona, a winą tego, że drzwi łazienkowe miesiąc po montażu się obniżyły się i haczą o toaletę jest winą "wilgotności"... Ogólnie podsumowując prace pomijając małe niedociągnięcia zostały wykonane dobrze, ale sytuacja na samo zakończenie współpracy pozostawiła tak duży niesmak, że nie jesteśmy w stanie polecić tego wykonawcy. jeżeli jednak ktoś się zdecyduje, to polecam dokładne pilnowanie kwestii formalnych tj. dokładna umowa z kosztorysem, kwitowanie wpłat gotówkowych (przelewy z tytułem za co zostały dokonane są Panu nie na rękę co wyraźnie nam przekazał), a NAJWAŻNIEJSZE opłacenie ostatniej transzy po całkowitym zakończeniu robót, bo inaczej nie zobaczycie ani pieniędzy ani wykończenia.