Firma świadczyła nam swoje usługi na weselu . W naszej opinii nie jest godna polecenia . Taniec Państwa Młodych nagrywany z jednego miejsca. . Film mało dynamiczny . Istotne dla nas fragmenty nie zostały umieszczone argumentując młodzi sobie nie życzą , a w rzeczywistości druga kamera nagrywała gorszą jakością dlatego fragmenty zostały pominięte . Dopłaciliśmy do nagrania dodatkowej płyty z fragmentami z wesela na których nam zależało. Na płycie większość kawałków zostało powtórzonych , a także synchronizacja dzwięku z obrazem jest niezgodna . Zdarzają się urywki nagrywane bez statywu przez co obraz skacze nie da się tego oglądać. Na pewno ponownie nie zdecydowaliśmy byśmy się na współpracę !
Tomasz Bugiel Studio HD
11.05.2020 14:26
W odpowiedzi na zarzuty wobec mojej firmy mogę potwierdzić jedną rzecz, która jest prawdziwa w tej opinii mianowicie to ,że świadczyłem usługi dla tej pary. Pozostałe zarzuty są niezgodne z prawdą.Nie będę się rozpisywał i udowadniał , ponieważ szkoda czasu. pani ta na wielu portalach wypisuje takie bzdury i bardzo ja proszę o usunięcie tej opinii nie zgodnej z prawdą i zaprzestanie tego procederu w przeciwnym razie sprawa znajdzie finał w sądzie. Proszę zapoznać się z innymi opiniami na temat mojej firmy i wtedy wyciągnąć wnioski. Pragnę tylko przypomnieć, że obie opinie zostały napisane przez tą samą osobę ,która praktykuje to na innych portalach. Dlaczego ktoś kto wystawia negatywną opinię nie przedstawi się???Ma coś do ukrycia? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Tomasz Bugiel
klient
24.10.2019 12:15
Również nie polecam . Osobiście jesteśmy bardzo nie zadowoleni i na pewno powtórnie nie skorzystalibyśmy z usługi. Wesele i ślub jest jedynym i nie powtarzalnym dniem w życiu wybierzmy profesjonalną firmę , a nie taką która nie przykłada się do tego aby klient był zadowolony !
Zostaw merytoryczną opinię o Studio HD Tomasz Bugiel