4.1/5

• Łazisko

3. Opinie o pracodawcach Tomaszów Mazowiecki
  5. Opinie o Ulamex Zbigniew Zientek

Opinie o Ulamex Zbigniew Zientek Tomaszów Mazowiecki

Nie przegap nowości o Ulamex Zbigniew Zientek!

Płoty grudziadz

28.02.2022 09:14

Towar zawsze na czas, kontakt bez zastrzeżeń. Polecam, zespół Płoty Grudziądz.
Trucker

04.02.2022 13:00

Rozładunek całkiem sprawny. Porównując inne firmy z tej branży to bajka
Klient

30.12.2021 11:18

Dobra obsługa polecam

30.12.2021 11:58

Dziękujemy za miłe słowa. :)
Metal

30.12.2021 11:03

Polecam firme, pełen profesjonalizm.

30.12.2021 11:57

Dziękujemy za owocną współpracę. :)

06.11.2021 10:52

Ulamex Zbigniew Zientek chce zatrudnić na stanowisko Magazynier kogoś z doświadczeniem. Czy zarobki takie jak 3600 będą osiągalne?
Karolina

24.11.2021 16:56

Witam. Przy 180 godzinach plus premia jest na to szansa.

17.09.2021 10:09

Czy pracownicy Ulamex Zbigniew Zientek mają możliwość uczestnictwa w jakichś formach integracji?

06.10.2021 08:16

Staramy się dostosowywać formy integracji firmowych do panujących warunków pandemicznych.
Filip

14.08.2021 07:11

Dzień dobry, Znalazłem informację, że firma poszukuje pracowników. Powiedzcie, napiszcie proszę czy warto pracować w tej firmie. Poszukuje stabilnego zatrudnienia. Prosze o informację wiarygodne, licze na opinie ludzi którzy tam pracują lub mieli przyjemność pracować w tej firmie. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Tmv

27.08.2021 21:49

Próbować warto, tylko trzeba mieć na uwadze że jest to firma rodzinna, i nawet gdy coś jest nie tak trzymać język za zębami. Poza tym zarobki dobre, czas pracy w miarę/w przeliczeniu do zarobków, nie wiem co dodać jeszcze.
Misiulolorowy

17.08.2021 20:31

Witam. Czy jest ktoś w stanie odpowiedzieć ile czeka się na odpowiedź na CV? Ewentualnie jakie są wymagania względem kandydata na handlowca ?

18.08.2021 15:27

Z powodu nieprzerwanej rekrutacji i ciągłego napływu CV czas oczekiwania na odpowiedź może być wydłużony. Jeśli chodzi o wymagania dotyczące kandydata nie wymagamy doświadczenia i chętnie zatrudniamy osoby, które chcą stawiać pierwsze kroki w branży.
JaRob

04.08.2021 12:00

Witam, proszę o aktualne opinie nt pracy w tej Firmie. Czy w dobie dzisiejszych "chorych" czasów coś się zmieniło? Jest lepiej , gorzej czy nic się nie zmieniło? Jak z wygląda sprawa z socjalem? Opieka zdrowotna, bony, karty Multisport, urlopy... Pozdrawiam JR

04.08.2021 13:53

Firma stale się rozwija, rozbudowuje biuro oraz magazyny. Regularnie organizowane są wyjścia integracyjne np. kręgle, quady. Ostatnio organizowane są zajęcia Zumby. :)

06.07.2021 14:15

Hurtownia stali ULAMEX istnieje na rynku od ponad 30 lat. Jesteśmy firmą posiadającą wieloletnie doświadczenie w sprzedaży stali. Wciąż staramy się rozwijać i poszerzać ofertę produktową. Zatrudniamy kierowców, magazynierów oraz handlowców.
Szukamy ludzi z pasją i zaangażowaniem do pracy. Cenimy kreatywność, umiejętność działania w zespole oraz chęci podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Jeśli jesteś zainteresowany pracą w naszej firmie, skontaktuj się z nami!
NICK

15.06.2021 13:40

Witam Jaka jest polityka firmy Ulamex Zbigniew Zientek względem dzieci pracowników? Czy są paczki świąteczne, z okazji Dnia Dziecka, mikołajek jest coś organizowane, dofinansowanie do wakacji?

15.06.2021 14:19

W normalnych czasach imprezy okolicznościowe organizowane są kilka razy w roku. :)
#KK

10.02.2020 08:55

Świetna atmosfera pracy, bardzo sympatyczni ludzie. Szefostwo bardzo pozytywnie nastawione do swoich pracowników. Praca od 7-16 jednak bardzo łatwo idzie się przyzwyczaić. Wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz zaangażowania. Firma oferuje bardzo dużo szkoleń zewnętrznych - nie koniecznie tych najtańszych. Jest to dobre miejsce na rozwój zawodowy oraz osobisty. Jednocześnie można tutaj znaleźć stabilne zatrudnienie i pracę na lata. :) Polecam!
Zainteresowana

15.06.2021 12:24

Praca od 7-16, czyli 9 godzin dziennie, proszę o wyjaśnienie jak rozliczana jest nadprogramowa godzina ( rozumiem że na umowie o pracę jest 8 godzin), czy jest to godzina do odbioru, czy wzorem korporacji jest to czas na lunch ?

15.06.2021 13:54

Kwestię systemu pracy oraz wynagrodzenia omawiamy na miejscu w firmie. Nie widzę powodu aby rozpisywać się o tym w Internecie. Wszystko jest zgodne z prawem i jeśli jest Pan/Pani zainteresowana to prosimy o podesłanie CV. Na miejscu przekażemy wszystkie niezbędne Standardy pracy w naszej firmie oraz rozwiejemy wszystkie wątpliwości. :)

Kontakt - Ulamex Zbigniew Zientek

Zawada 144 97-200 Tomaszów Mazowiecki

Branża główna: Hutnictwo i metalurgia

Arni

09.04.2021 20:56

Polecam, jak ktoś chce pracować to doceni te prace a jak ktoś byle do 16 to nie ma co się dziwić że wylewa żale. :) Kierowca
Nnn

13.06.2021 11:59

Jak nie do 16 to do której czy czas pracy kierowcy nie obowiązuje?

14.06.2021 11:36

Źle zrozumiane zdanie, praca jest do 16 tylko chodzi o to żeby pracować efektywnie a nie snuć się po magazynie. :)

02.04.2021 17:13

Kam

07.04.2021 09:36

Kłamstwo, nikt nie został zwolniony przed świętami. O jakich donosach mówisz? Jak się opierdzielasz to to po prostu widać
Konrad

23.04.2021 12:25

Kłamstwo ma krótkie nogi.... Chocimy razem po firmie i szybko sie okaże kto kłamie a kto się podlizuje.
nick

09.04.2021 15:59

Również polecam pracę w tej firmie, kilka naprawdę fajnych lat tam spędziłem!
Karol

25.02.2021 23:51

Macie rozbudowany socjal?
Tmz

08.04.2021 16:31

Jako social to masz miske zupu i raz do roku impreze integracyjną na której w 5 minut kończy się jedzenie i picie.
Zaciekawiony pracownik

09.04.2021 09:34

Podaj mi chociaż jedną imprezę, na której skończyło się cokolwiek. :D @Tmz dawaj organizuj imprezę integracyjną w trakcie "Pandemii"
nimdA

09.04.2021 09:27

Po 2 latach pracy mogę podzielić się opinią. Atmosfera jest bardzo w porządku, chociaż czasami w sezonie lekko napięta. ;) Jak na rejon Tomaszowa i okolic to jedno z lepszych miejsc pracy.
Tmv

29.03.2021 21:42

Praca dobra, pod warunkiem, że nie przeszkadzają komuś ludzie, jacy tam pracują. Wynagrodzenie dobre, jednak na umowie najniższa krajowa, reszta pod stołem. Co do ludzi - mówiłem o przełożonych, których interesują wyłącznie wyniki oraz to czy kogoś podwalisz na boku. Przepracowałem 3 miesiące, i zmieniłem pracę z obustronnej inicjatywy. Poszedłem do firmy, która ma na tej stronie gorsze opinie a już po miesiącu czuje się tam jak u siebie. Pamiętajcie - opinie da się podrobić, żeby wyglądało ładnie wszystko. Nie wierzcie w każde słowo.
nick

29.07.2020 12:42

Firma calkiem dobra. Na magazynie jest dużo sprzętu, nowoczesne suwnice, więc dźwigać nie trzeba w sumie. Warunki są dobre, codziennie jest darmowy obiad. Teraz rozbudowują biuro i powiększają stołówke itd. Jest ok
MISTRZ

22.09.2020 14:11

POZDRAWIAM TYCH KTÓRZY PRACOWALI NA MAGAZYNIE I TYCH KTÓRZY PRACUJĄ .
mistrzejesttylkojeden

22.09.2020 15:48

Wygląda na to, że pracujesz tam dłużej? Jak robota, jak szef?

29.05.2020 07:02

Hah

29.06.2020 05:21

Po 1 to obrażają się dzieci. Ja ewentualnie mogłem się wkur.. Po drugie to nie tylko w internecie jestem odważny :). Byłeś na rozmowie i co? Pracujesz? Bo dalej nic nie napisałeś. Piszcie dalej te pochlebne komentarze z biura. I tak kto przyjdzie mądry w to nie uwierzy. Także powodzenia.
ktos

29.06.2020 10:20

Bylem na rozmowie i jestem teraz na okresie probnym.. Nie wiem o co Ci chodzi. Może po prostu się nie przykladales do pracy??

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Ulamex Zbigniew Zientek?

Paweł

10.06.2020 22:47

@Marek Możesz tutaj napisać o co konkretnie chodzi? Jestem umówiony na rozmowę, ale to co piszecie brzmi średnio zachęcająco.
Zawisza

12.06.2020 07:32

Przyjdź przyjdź a sam się przekonasz. (usunięte przez administratora) Wytwarlosc ;) jak wytrzymasz 3 miesiąc to podziwiam. Szacun
Ciekawska

09.08.2019 09:50

Jakie zarobki na stanowisku handlowca i czy wymagania nie za duże?
Arkadiusz

17.06.2019 14:42

Bardzo miła atmosfera pracy. Sami pozytywni ludzie, szefostwo również. 9 godzinny system pracy jednak szybko idzie się przyzwyczaić.
Kraczewski

11.06.2019 07:24

Polecam firmę, dogodne warunki pracy.

Zostaw merytoryczną opinię o Ulamex Zbigniew Zientek