Pan Maciej szuka frajera08.05.2020 12:32
Szanowni Państwo, wypowiem się na podstawie zadania rekrutacyjnego, które Sz.P. Maciej wysłał do wykonania w ramach procesu rekrutacji pracowników do swojego tworu Zaprojektuj Swoje Życie. Wkład pracy w wykonanie zadania, pełny dzień pracy, kilka godzin poszukiwania innowacji inspiracji zaowocował czym? Olewką. Taki biznesmen, taki profesjonalista a potraktował zadania jako darmową bazę danych. Trzeba się prosić o wynik i oczywiście nie poinformuje Cie, za co Cię zdyskwalifikował. Totalny brak szacunku do człowieka i jego czasu (darmowego).
Jestem oczywiście zdania, że nie muszę wszędzie się nadawać. Może mam braki, może nie umiem w zadania rekrutacyjne, ale ten pan uważa się za anioła biznesu, a obok profesjonalisty nawet nie stał. Chciałby być jak jego goście, chciałby być kimś wielkim. Niestety już nie mam za grosz szacunku do postawy. Wiem, co to za typ, słoma z butów panie Macieju.
Za tak postawione zadania rekrutacyjne wypadałoby albo zapłacić, albo podać powód DLACZEGO NIE. Wiem, jestem frajerem, dzięki Panu bede omijac takie akcje na kilometr.