Zastanawiałam sie nad skorzystaniem z usług firmy, ale po tym jak zaatakowali przechodnia, to absolutnie odradzam korzystania z tej firmy. Pracownicy są wulgarni, grożąc o sprawy nacechowane (usunięte przez administratora)porażka i (usunięte przez administratora),(usunięte przez administratora) skoro mają takie preferencje i kulturę.
Strzeżcie sie ludzie, bo jeden facet był gotowy zaatakować drugiego człowieka.
Firma usuwa negatywne komentarze, co powoduje że mają zamiar ukryć sprawę
Freshvent
24.02.2026 15:19
Drogi Panie, przykro mi że uległ Pan manipulacji i taka wyciągnął opinie, myślę że gdyby Pan z nami współpracował to by Pan wiedział że klient jest dla nas najważniejszy i takie procedery nie mają miejsca, szkoda też że autor filmu nie pokazał całości nagrania jak atakuję kobietę która przybiega do naszych pracowników po pomoc i do jakiej wymiany zdań tam dochodzi, wiem wiem Pan by pewnie nie pomógł, ale chłopaki pomogli a to jakich słów przy tym użyli może tylko świadczyć do jakiego stanu doprowadził ich Pan aferzysta nagrywający kamerką z ukrycia i skrętnie zmanipulował nagrania, po drugie ten wielki trawnik o który była cała afera zniknął następnego dnia na rzecz ścieżki i chodnika. Także bardzo przepraszam że uległ Pan manipulacji i wyciągnął o nas takie wnioski, ale tak jest zawsze najłatwiej.
Mimo Wszystko Zapraszam do Współpracy.
Pozdrawiam Serdecznie.
Zostaw merytoryczną opinię o Freshvent Piotr Ostrowski