Nie polecam. Ludzie bez zasad i wątpliwa moralnością, awanturnicy, skłóceni z sąsiadami. Dwie córki wątpliwych obyczajów, bezdzietne. Jedna nie ma wykształcenia, zawodu, pracy i przejawia zachowania odstające od dopuszczalnych norm. Spacerowała po gazetach lokalnych i robiła z siebie modelkę, mimo że jej nie chcieli w żadnej agencji. Znalazła chłopa z dzieckiem i długami. Kachniarz córkę mu podawał, że chłopa ucieszyć. Nie płacą na utrzymanie dziecka tego chłopa. A ten chłop biega za inną, jeździ, nachodzi, nęka, wydaje wszystkie pieniądze na jakąś prawniczyne żeby tą kobietę chociaz zobaczyć. Cierpi na odrzucenie i niespełniona miłość i biega za nią już któryś rok z kolei. Na dziecko łożyć nie chce bo nie ma pieniędzy i ma długi. Ta córka żyje z tych pieniędzy tego dziecka. Siedzi w Internecie i stalkuje z zazdrości i nienawiści kobietę z dzieckiem i jej rodzinę. Założyli profil Ruch Społeczny Tegoborze razem z oskarżona o oszustwo, I tam dają upust emocją, piszą o diabłach egzorcyzmach i prostytucji. Erotyka to jest ich temat numer jeden bo tym się trudnią. Obgadują wszystkich w Nowym Sączu.