POLMLEK/FORTUNA

Pułtusk - POLMLEK/FORTUNA

3. Opinie o pracodawcach Pułtusk
  5. Opinie o POLMLEK/FORTUNA

Opinie o POLMLEK/FORTUNA Pułtusk

Nie przegap nowości o POLMLEK/FORTUNA!

Anka

22.06.2017 15:44

Ja jestem zadowolona z pracy w Polmleku :) Dołączyłam pół roku temu. Praca jest wymagająca, czasami się człowiek stresuje jak coś nie wychodzi, ale mamy kilka fajnych i życzliwych osób, które pomagają takim żółtodziobom jak ja byłam ;) Przed rozmową kwalifikacyjną czytałam jakieś negatywne opinie, ale nic z nich się nie sprawdziło :) wszystkim którzy mają propozycję pracy w Polmleku - ludzie, to całkiem fajna firma więc się nawet nie zastanawiajcie 3:)
    Ferdynand

11.05.2017 08:33

Jak najbardziej ok.

10.05.2017 22:13

świetna atmosfera, super ludzie :)
    mareks

10.05.2017 08:26

super pracodawca polecam :)
    Mater

09.05.2017 12:13

Wszystko w porządku. Jestem zadowolony z pracy w tym miejscu
    Anna

09.05.2017 11:15

Super współpraca, najlepszy okres w moim życiu.

18.04.2017 21:31

Ok dziękuję, to już ostatnie pytanie jak wyglądają rozmowy kwalifikacyjne? Ciężko jest?

18.04.2017 21:44

Nie wiem z kim będziesz rozmawiał. Ze mną rozmawiał Piotrek z HR. Rozmowa była OK, atmosfera też. Wiadomo, trzeba było coś sobą zaprezentować, bo do exportu czy marketingu nie można być zupełnie zielonym. Jak masz doświadczenie i chęć pracy, to będzie Ci u nas dobrze.

18.04.2017 21:05

A dużo osób pracuje w dziale?

18.04.2017 21:16

Wiesz, my siedzimy trochę w innym miejscu niż marketing, ale kilka osób jest

18.04.2017 20:40

Ile zarobisz, to ciężko powiedzieć. Pracuję w exporcie w Polmleku i jestem zadowolony. W marketingu od niedawna mamy nową dyrektor i zmienia się wiele rzeczy na lepsze, fajnie z boku to wygląda dział wydaje się dobrze poukładany, atmosfera jest fajna, ludzie nawet chodzą uśmiechnięci co kiedyś się nie zdarzało ;)

18.04.2017 20:21

Poszukują do marketingu jaka atmosfera? Ile można zarobić? Warto składać cv?
    Gonzo

22.12.2016 17:20

Chciałem się zapytać jak wygląda praca w laboratorium? Jakie warunki trzeba spełnić żeby tam się dostać? :)
    makow

25.11.2016 17:24

Praca jak praca w Polmleku jest spoko wysokie zarobki Malo godzin do przepracowania i brak wymagań Każdy jest zadowolony

19.08.2016 14:36

Staszek

23.08.2016 19:21

Chciałbym się zapytać o pracę tam na kierowcę KAT. C lub C+E Polmlek w Lidzbarku warmińskim. Ile dni się jeździ czy weekendy wolne, jaka pensja na miesiąc na rękę i ile godzin dziennie. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi.
    ja

24.08.2016 13:09

z tego co wiem to Polmlek nie ma swojego transportu i nie zatrudnia kierowców.
    Baron

19.08.2016 13:23

Jak ci mało tutejszych opinii to idź i przekonaj się na własnej skórze :-D
    Zapracowany

20.07.2016 21:48

No ciekawe wypowiedzi. Jutro ide porozmawiac o stanowisku referenta ds. technicznych. Zostalem zaproszony i do tego jestem ciekawski. Pracuje gdzie indziej więc nic nie tracę. Jutro opisze z kim rozmawiałem i jakie wrazenia odnioslem. Po tych wpisach wiem jedno. Bede sluchal uwaznie wszystkiego co maja do powiedzenia.
    :D

29.03.2016 21:24

Większość narzeka jak bardzo jest źle , nikt wam nie każe pracować w tym zakładzie. W każdym zakładzie produkcyjnym jest podobnie , i pracuje się normalnie w niedziela czy w święta za Co są dni wolne do odebrania. Najniższa krajowa ? A czego oczekujecie nakładając ser ? 2000 zł ? Praca jak każda inna , trzeba zasuwać , bo za stanie nikt wam nie będzie płacić. Nie pasuje to trzeba było się uczyć i robić studia żeby znaleźć lepszą robotę , proste. Jak ktoś myśli że przyjdzie i będzie się obijać w tym zakładzie to niech sobie daruje , bo ostatnio pełno takich osób zatrudnił zakład.
    Mlecz

15.03.2016 22:57

"A ja chciałem papiery składać bo podobno dobra atmosfera.. " Podobno dobra atmosfera? Podobno ktoś kiedyś widział UFO :-D.
    puk

17.02.2016 21:11

podwyżkę ostatnio dostałam w 2010 roku czyli 6 lat temu.(usunięte przez administratora)
    chęny

20.01.2016 16:18

gdzie tyle płacą, przyjdę !!! jakoś ie slyszałem o takich pensjach tutaj

06.01.2016 15:49

były kierownik

05.07.2016 17:02

dokładnie, tam nie istnieje w ogóle wewnętrzny system informatyczny, który scalałby poszczególne wydziały produkcyjne, a użycie narzędzi informatycznych to już sprawa nieosiągalna...

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w POLMLEK/FORTUNA?

Kontakt - POLMLEK/FORTUNA

Modlińska 310/312 03-152 Pułtusk

NIP:9512053010

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo
    eli

28.11.2015 12:34

Tak szkoda, że nie x5 ha ha ha ha. A co wy myślicie, że tam informatyk to 10 zarabia?
    karol

26.11.2015 12:46

informatyk w Lidzbarku(usunięte przez administratora) musza dac przynajmniej x2 do normalnej stawki w duzym miescie.
    simba

08.11.2015 14:40

Ludzie pomyślcie - jaki szanujący się i dobry pracodawca ciągle poszukuje ludzi do pracy? Jak warunki są dobre, to ludzie trzymają się pracy, a tam ciągła migracja. To chyba o czymś świadczy!
    janko

27.09.2015 23:19

powiedział kierownik
    janko

27.09.2015 23:17

nie będzie
    artys

26.09.2015 21:56

Czy firma Polmlek bedzie inwestowac w nowo kupiony zakład sokowy? Ogólnie jak pracuje sie w firmie Polmlek i czy pracownicy na stanowiskach specjalistycznych są doceniani przez włascicieli Polmleku?
    Dariusz

21.08.2015 13:51

Z punktu widzenia klienta wszystko w porządku. Uwzględnili reklamacje i przesłali kilka próbek produktu. W każdym tak dużym zakładzie praca na stanowiskach głównie fizycznych pracowników nie jest łatwa...

12.08.2015 19:03

Pracuję W Polmlek już ponad 10 lat nigdy nie spóźnili się z wypłatą, na zarobki też nie narzekam. Jest premia uznaniowa i za cele . Jak ktoś jest obrotny i pracowity to będzie zadowolony.
    Życzliwy

25.04.2015 23:33

Super praca,godziwe warunki,świetne zarobki,cudowna atmosfera.Polecam
    Radek

08.02.2015 11:26

Jako Firma Polmlek jest Bardzo solidna firma w Lidzbarku warmińskim jest bardzo Dobre zatrudnienie i kafortowa firma mozna wiele zeczy sie na uczyc i miec w przyszłosci Bardzo Polecam firme polmlek Pracowalem Tam jako ochrona (usunięte przez administratora)
    aaa

12.12.2013 17:03

kiedy mają przelac kase za nagrode roczną ?? ktoś wie ??
    pr

16.12.2013 22:18

16.12
    interwencja

07.11.2013 16:57

Ja też chce pracować w takiej znanej i rozpoznawalnej firmie!
    Ja1

06.11.2013 14:36

Kurcze. Muszę zdobyć ta pracę.

28.09.2013 18:34

zarobki na każdym dziale takie same i tak samo płatne. Wiadomo nocki i święta więcej. Szalu nie ma, ale wyplata na czas. (usunięte przez administratora)
    może przyszły kierownik :)

31.08.2013 22:38

A dlaczego firma wciąż poszukuje kierowników zmianowych?????????? Obecni nie dają rady i sami odchodzą, czy prezesowi nie pasują???

25.08.2013 18:40

Praca jak kazda,trzeba cos robic ,kasa marna ale coz,3 brygada kiero spoko wymagajacy ale slowny i wyrozumialy ,brygadzista (usunięte przez administratora)ale nie mozna miec wszystkiego
    sympatyk

19.07.2013 20:06

Czy na prawdę nie znajdzie się choć jedna osoba, której praca w Polmleku jest ważna i doceniana? Czy pracuje tam choć paru ludzi, którym zalezy: na firmie, jej wizerunku,
    ZADOWOLONY

28.11.2012 15:45

Mi odpowiada ta firma,jest super,miła atmosfera oraz spokojna praca, wspaniali ludzie pomagający sobie wzajemnie oraz sowite wynagrodzenie motywuje mnie do pracy :)

18.02.2012 19:41

Po przeczytaniu powyższych opinii dotyczących jakości wykonywanej pracy przez kadrę zarządzającą muszę stwierdzić,że jest to nie prawda.Według mnie każdy z nas(pracowników) powinien zadać sobie pytanie: czy jestem fair wobec zakładu pracy i dobrze wypełniam swoje obowiązki,a później szukać problemu u innych, którzy nie koniecznie są winni zaistniałej/panującej sytuacji.Co do tematu wynagrodzenia, który został poruszony powyżej muszę przyznać racje.Pobory, które otrzymujemy są zbyt niskie!
    aparatowy

21.11.2011 12:39