2.7/5

Pułtusk - POLMLEK/FORTUNA

3. Opinie o pracodawcach Pułtusk
  5. Opinie o POLMLEK/FORTUNA

Opinie o POLMLEK/FORTUNA Pułtusk

Nie przegap nowości o POLMLEK/FORTUNA!

Beti

24.02.2019 19:33

a co się dzieje na Wielkopolsce że ludzie kolejni odchodzą, jeden poszedł do Dawtony teraz kolejni uciekają do dr.Gerarda,myslą że tam cuda zdziałają, w Polmleku sobie nie radzili a teraz w Gerardzie chcą świat zawojować.
    Olo

27.08.2019 14:52

nie wydaje mi sie ,ale nie ma to jak pisac na gowork zamiast powiedzieć w twarz :)

27.08.2019 18:59

Szanowny Panie, czy możemy prosić o konkretniejszy opis sytuacji? Czego naprawdę dotyczyła, w którym z zakładów Polmleku miała miejsce i kiedy zaistniała? Pana wypowiedź jest zbyt ogólna, byśmy mogli w jakikolwiek sposób się do niej odnieść i zaradzić trudnej sytuacji, jeśli do niej doszło.
    Aneta

27.08.2019 14:22

Stanowisko laborant. Nie polecam pracy w firmie. Pracodawca co innego mówi na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie zarobków. Jak przyszło do podpisania do umowy to stawka się zmniejszyła.

27.08.2019 18:55

Pani Aneto, dziękujemy za opinię. Czy w czasie rozmowy rekrutacyjnej ustalała Pani wysokość zarobków z tą samą osobą, z którą potem miała Pani podpisać umowę?
    Aneta

27.08.2019 14:40

W ofercie podawane są nieadekwante informacje odnośnie dojazdu do Lidzbarka.

27.08.2019 18:52

Pani Aneto, dziękujemy za informację. Jeśli Pani może, proszę napisać, o którą konkretnie ofertę chodzi, gdzie ją Pani znalazła, co jest w niej nieadekwatne. Jeśli w informację wkradł się błąd, oczywiście go zweryfikujemy.

09.07.2019 13:02

Nasze produkty nabiałowe, soki i napoje produkowane są z pasją i zaangażowaniem. Smaki naszych produktów są z pieczołowitością opracowywane przez technologów, a potem testowane przez szefów kuchni i klientów. Każdy z produktów produkowany jest na bazie naturalnych surowców mleka, owoców i warzyw pochodzących jedynie od sprawdzonych dostawców. Mleko dostarcza nam stale 5426 hodowców, a owoce i warzywa pochodzą od prawie 100 dostawców.
    News image
    Hanna

03.07.2019 13:08

Aby móc pracować w POLMEK/FORTUNA należy spełnić pewne wymagania, między innymi posiadać wykształcenie średnie, mieć chęć uczenia się i zgłębiania swojej wiedzy, posiadać umiejętności efektywnej i sprawnej organizacji pracy oraz być dyspozycyjnym. Czy ktoś z Was może powiedzieć coś więcej na temat grafiku w POLMEK? Czy praca jest również w charakterze weekendowym?

04.07.2019 01:05

Szanowna Pani, wszystko zależy od tego, na jakim stanowisku chce Pani podjąć pracę w naszej firmie. Mogłaby Pani jaśniej sprecyzować swoje zainteresowanie pracą w Polmleku - to pozwoli nam odpowiedzieć konkretnie na Pani pytanie. Pozdrawiamy.
    Mgh1980

13.05.2019 15:58

Witam.Czy ktos wie moze jakie sa warunki na PH?? Mam rozmowe i chcialbym wiedziec cos wiecej?? Jakie plany,ile na poczatek,premie do wykonania?samochod ma gps? Bede wdzieczny za odpowiedz
    Olo

20.05.2019 16:44

A na jaki rejon?
    Szukający

24.03.2019 11:41

Jest ogłoszenie na RKS horeca. Warto pisać? Jakie warunki? Dzięki za pomoc

29.03.2019 14:51

Aplikować warto. Szczegółowe informacje możesz znaleźć pod linkiem: https://www.pracuj.pl/praca/regionalny-kierownik-sprzedazy-ds-horeca-podkarpackie,oferta,6694284.
    smart

04.04.2019 11:23

No nawet o tym nie myśl ostatni uciekł z krzykiem z tej firmy.

29.03.2019 14:29

Ninka

23.09.2018 18:39

Proszę napiszcie na produkcję szeregowy pracownik ile dostanie na początek i czy są podwyżki z czasem? ??
    tess

24.03.2019 05:13

tak jak wszedzie podwyzek brak
    Niki

16.10.2018 19:28

Lubię atmosferę w POLMLEK/FORTUNA za: Super produkty
    Smart

25.01.2019 18:53

2600 brutto 3000 po trzech miesiącach. a teraz realia 2400-3000miesiecznie i to drugie tylko na rozmowach z Arturem. Nikt ci tyle nie da co firma Polmlek ci obieca.
    tess

24.03.2019 05:12

a jak myślisz? niczym wartym uwagi.
    anonymous

11.11.2017 20:09

duża kontrola handlowców, ale jak ktoś chce uczciwie pracować to nie jest to problemem. Firma buduje stabilną politykę personalną - zależy jej na stałym zespole, który systematycznie rozwija swoje kwalifikacje. Widzę, że dużo osób pracuje tu już całkiem długo. To dobrze świadczy o firmie. Fakt, niektórzy odchodzą czy są zwalniani, ale to tylko ci którzy nic nie wnoszą, którym się nie chce albo którzy nie pracują. Firma poszukuje często ludzi i ma dużo ogłoszeń o prace, ale wynika to z faktu że ciągle się rozwija i ciągle są potrzebne ręce do pracy. Jak najbardziej polecam, bo to stabilna i mocna firma.
    Smart

25.01.2019 19:17

Wnioskuje że pracujesz od niedawna, poczekamy jak zaczniesz zarabiać gorsze i wymiany zobaczysz raz w roku.
    Mateusz

20.12.2018 17:19

Dziś zakupiłem seler mackowy waniliowy i była w nim pleśń seler ważny do 26.12.18
    Ninka

30.08.2018 14:12

Ufff ...ja po rozmowie już :) Jestem dobrej myśli. Bardzo fajne spotkanie i niepotrzebnie się stresowałam. Firma wydaje się bardzo fajna i ma duże możliwości. Jak ktoś się zastanawia czy rekrutować to uważam, że warto.
    KAROL

17.12.2018 19:37

i co Ninka znalazłas te mozliwosci rozwoju w firmie , czy tylko Ci sie tak wydawało z poczatku ? xD
    paulinka

18.09.2018 16:00

Ja swoją przygodę z pracą w polmlek bardzo miło wspominam i nie wiem skąd się tutaj wzięło tyle negatywnych opinii na jej temat. Ludzie chyba ogólnie są niezadowoleni z życia i na wszystko narzekają. Ale ja tutaj na byłych pracodawców nie powiem złego słowa
    Ali33

05.09.2018 18:29

Firma zapowiada się bardzo dobrze. Na rozmowie było OK, dyrektor wydawał się człowiekiem. Zobaczymy co z tego wyniknie ;)
    xox

17.09.2018 21:26

Ali i co wynikło ? Dostałaś pracę ?
    Karol

20.08.2018 21:43

w Internecie często są ogłoszenia o pracę z Polmleku. Mam znajomą, która tam pracowała, zmieniła pracę ale nie wyszło. Teraz chce wrócić bo jednak było jej tam całkiem dobrze
    jacek

21.07.2018 17:55

jako pracownik powiem, że zawsze mogłoby być lepiej.jako człowiek że atmosfera jest dobra i chce się pracować.zarobki mogłyby być większe a awanse szybsze.na produkcji jest cierzko ale dajemy rade.
    Lenka

21.05.2018 22:44

Jak wygląda rozmawa na stanowisko kierownika zmiany o co pytają i jaj8e zarobki?
    Malwina

18.05.2018 12:13

byłam na rozmowie, bardzo dobrze się zapowiada :) Czekam na decyzję!
    Mick

01.05.2018 10:25

praca jak praca, robić trzeba. zarobki ok, ludzie też w porządku

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w POLMLEK/FORTUNA?

Kontakt - POLMLEK/FORTUNA

Modlińska 310/312 03-152 Pułtusk

NIP:9512053010

Branża główna: Mleczarstwo i lodziarstwo
    Zbyszek

22.04.2018 19:13

jest ok. na rozmowie o pracę trochę stresu było ale dostałem pracę. po miesiącu mi się podoba. wypłata na czas, praca wygląda tak jak mówili na rozmowie.
    micky

18.03.2018 21:33

wszystko w porządku, polecam :)

03.02.2018 01:32

Bezsprzecznie firma, która wiele daje osobom, które chcą się rozwijać. Pracujęod roku i wiele się nauczyłem - przełożeni służą pomocą, wyjaśniają jak funkcjonują pewne mechanizmy i gruntownie wdrażają w narzędzia, na których pracujemy. Zarobki raczej OK, choć mogłoby być lepiej. Jeśli ktoś rzetelnie pracuje, myśli nad tym co robi i daje firmie coś z siebie, droga do awansu stoiotworem. Do tego słyszy się o wielu inwetycjach, które robimy. Czuje się w firmie ducha zespołu. Jestem zadowolony, że przyjąłem ich ofertę pracy. Jeśli ktoś się zastanawia czy do nas dołączyć czy nie, to warto się zdecydować :)
    Malwina

27.11.2017 13:59

Byłam niedawno na rozmowie, wszystko było OK. Rozmowa miła i profesjonalnie przeprowadzona. Warunki finansowe zadowalające. Największą wadąjest dojazd z Warszawy ... No ale nie można mieć wszystkiego. Czekam na pozytywny wynik rekrutacji. Ja jestem na tak.
    Nuk

30.12.2017 16:39

Czy zarobki tez Warszawskie?
    Lerina

26.01.2018 22:06

adekwatne do tego czym się zajmujesz :)
    Lerina

26.01.2018 22:03

Powiem Wam tak, pracowałam w tej firmie ponad 3 lata i uważam, że to naprawdę profesjonalna i dobrze zarządzana firma. Oczywiście są spięcia między ludźmi, jak wszędzie ale zawsze można wyjaśnić różnice w poglądach i jest OK (to bardziej interpersonalne zgrzyty niż zawodowe). Nie ma tutaj jakiejś dziwnej atmosfery, ludzie raczej czują się dobrze i chętnie chodzą do pracy. Nie spotkałam się z sytuacją, że ktoś mówiłby że mu się nie chce. Firma się rozwija, integracja z zespołem jest a przełożeni mimo że wymagający to jednak uczciwi i profesjonalnie podchodzący do podwładnych. Teraz zmieniłam pracę szukając nowych wyzwań, ale pracę w Polmleku wspominam bardzo dobrze i mogę polecić tym, którzy myślą o podjęciu tam pracy :)
    ela

28.12.2017 13:21

Jakie zarobki i umowa na stanowisku przedstawiciela handlowego?,Czy można autem jeździć w weekendy i święta.
    prezes

13.01.2018 17:10

Jak widać jeszcze nie zaczęłaś pracy a już kombinujesz co by tu skubnąć-jak dla mnie skreślona z listy już na wejściu
    Hermi

13.01.2018 17:57

Wydaje mi się, że tobardziej pytanie czy firma oficjalnie mówi, że samochód służbowy można wykorzystać też prywatnie poza godzinami pracy, niż pytanie czy można kombinować ;)
    Hemona

09.01.2018 20:26

byłam niedawno na rozmowie, wszystko przebiegło spokojnie i profesjonalnie. Warunki finansowe adekwatne do stanowiska i kompetencji
    inżynier

25.12.2017 17:09

czy ktoś sie orientuje jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na automatyka? jakie wymogi i o co mniej więcej pytają ?
    jan maz***

03.12.2017 17:49

fajna firma. dla mnie ok
    Nicky

22.10.2017 19:07

Dla mnie to idealna firma. Super ludzie, z ambicjami. Dobra atmosfera i możliwość szybkiego rozwoju i awansu zawodowego.
    Agata

14.10.2017 20:34

Byłem na rozmowie, było w porządku. Widać że firma szybko się rozwija i poszukuje kolejnych osób do pracy. Ale to nie żadna rotacja zatrudnienia tylko rozwój. Mam nadzieję, że zadzwonią i dołączę do zespołu. To fajne wyzwanie i firma z przyszłością
    Agata

17.10.2017 17:00

To napisz coś więcej o rozmowie i ile proponują
    Nick_mój

11.10.2017 19:12

Wg. mnie najlepszy pracodawca ever!
    Andrzej

10.10.2017 11:02

Praca jest ciężka, przełożeni wymagający ale uczciwi i potrafią docenić pracownika. Zarobki adrkwatne do tego co dajesz z siebie. Jak Ci zależy na pracy i robisz co powinieneś, bez szukania co zrobić żeby się nie narobić (hehehe...) to nie ma co narzekać na zarobki i awans. Pracuję w firmie od 4 lat, awansowałem 2 krotnie, kilka razy dostawałem podwyżki i widzę jak firma zmieniła się w ciągu tych lat. Były lepsze i gorsze momenty, ale teraz wydaje się że wszystko jest w porządku a ma być lepiej z tego co mówi się w firmie. Rośniemy każdego roku, zdobywamy kolejne rynki i widać że jesteśmy zgraną ekipą (przynajmniej te osoby, z którymi współpracuję w dziale)
    Bartek Wlkp

27.09.2017 20:42

gpsy założyli teraz kazali założyć jakieś inne jeszcze trochę to piernac nie będzie można bo tak wywijają.pozdro
    farciarz

27.09.2017 22:13

hehe ...jak ludzie nie potrafią inaczj, to trzeba z GPS. Poza tym, jak liczyć np. czas pracy takiego handlowca, który ciągle jest w terenie? Na słowo to się nie da. Te GPSy to z jednej strony forma kontroli, z drugiej strony forma dbania o pracownika, żeby nie czuł się poszkodowany i miał dobrze wyliczony czas pracy. Swoją drogą uważam,że jak się komuś chce pracować i pracuje tak jak powinien to żaden GPS mu niestraszny.
    Jagna34

12.09.2017 15:58

Rewelacyjna firma, rewelacyjna atmosfera i zespół, który widać czego chce. Jestem bardzo zadowolona, że tutaj trafiłam, mimo że wiele osób mi odradzało tą firmę. Przekonałam się na własnej skórze, że warto iść za głosem własnego "ja" i nie słuchać innych. Firma odpowiada moim ambicjom, widać jak szybko się rozwija i daje mi możliwość rozwoju zawodowego.
    Nicky

23.08.2017 20:41

Ogólnie jest ok. Nie ma się czego doczepić. Firma jak firma, jednym się będzie bardziej podobać, innym mniej. Ja jestem zadowolony i nie szukam zmiany.
    ojojoj ;)

02.08.2017 01:05

Jest naprawdę dobrze. Firma przeszła jakiś czas temu zmianę na lepsze. Przyszli nowi ludzie, którzy wnieśli swoje pomysły i energię do zespołu. Chyba tego Polmlek potrzebował.
    Paweł

18.07.2017 16:42

W Polmleku odnalazłem siebie, uciekałem od dużych korpo które wysysają życie z człowieka i trafiłem tutaj. Zadowolony jestem z pracy, proces rekrutacji był trochę długi (i to chyba jedyna wada tej firmy), ale finalnie nawiązaliśmy współpracę. Atmosfera w pracy jest dobra, sporo akcji harytatywnych robimy i rośniemy w siłę. Export rządzi! ;)
    gosc

25.08.2017 08:11

ile trafał proces rekrutacji? jak długi czas minał odkad wysłałeś CV?
    janek

05.07.2017 23:23

Jestem jednym z dostawców, firma jest OK. Współpraca dobrze się układa i nie szukam żadnego innego. Ludzie którzy tam pracują raczej też spoko. Nie słyszałem złych opinii o firmie
    Agnieszka

26.06.2017 12:13

Byłam na rozmowie. Wszystko wygląda obiecująco, widać że firma się rozwija. Z tego co mówili na rozmowie, można wnioskować, że dają duże szanse na rozwój zawodowy i chcą budować stabilny zespół.

Zostaw merytoryczną opinię o POLMLEK/FORTUNA