Asia22.05.2019 08:41
NIE POLECAM!!! Totalna porażka... Zdecydowanie odradzam kupowanie czegokolwiek z tego sklepu!! Nie dajcie się oszukać tak, jak ja to zrobiłam. Zamówienie złożone 18.04, paczka do odbioru była miesiąc później. Brak kontaktu ze sklepem, jakieś połowiczne odpowiedzi i ciągłe zwodzenie. Dopiero po wysyłce paczki otrzymałam informację, że produktu, na którym najbardziej mi zależało nie mają na stanie i nie wysłali go. Jeśli otrzymałabym tą informację wcześniej zrezygnowałabym całkowicie z zamówienia, jednak po co informować klienta na bieżąco... Jako punkt odbioru wskazałam zupełnie inny punkt "paczka w ruchu" niż ten, na który paczka została wysłana, zupełnie inna część miasta, dodatkowo punkt ten czynny był do godziny 16, co uniemożliwiło mi odbiór (do 16 pracuję) i musiałam zaangażować osoby trzecie, z którymi oczywiście musiałam rozliczyć się za dojazd tam, co przewyższyło koszty wysyłki. 13.05 Podałam numer konta do zwrotu pieniędzy za produkt który nie dotarł oraz w związku z powyższym również kosztów transportu i od tego czasu kontakt urwał się całkowicie. Jeśli do końca tygodnia nie dostanę zwrotu zgłaszam sprawę gdzie trzeba. Proszę również o zgłaszanie sklepu i profilu na facebooku, nie dajmy takim firmom funkcjonować, zwodzić i oszukiwać innych.