testowy17.02.2022 18:27
Kultura sugeruje przywitanie lub wykorzystanie frazy „Szanowni Państwo”, jednak z w związku z brakiem poszanowania klientów z waszej strony nie zasługujecie na jakikolwiek zwrot grzecznościowy. W mojej opinii jedyne na co zasłużyliście to specjalne miejsce w piekle.
Już od połowy października regularnie zgłaszam problemy z dostępnością łącza w okolicach Marysina, Łęk, Łączki i Żeliszewa, ale macie to w tak głębokim poważaniu, że pewnie przebijacie Rów Mariański pod tym względem.
W samym tylko okresie 27 stycznia - 17 lutego 10-krotnie zgłaszałem awarię. Konsultanci przytakują, obiecują poprawę i tak już od niemal pół roku trwa zabawa w kotka i myszkę. W zasadzie to jednak nic nie wiedzą, bo oni muszą do kierownika i albo się go boją lub wstydzą, albo kierownik też ma ich w poważaniu.
Jeśli już łaskawie pozwolicie nacieszyć się Internetem przez kilka godzin, to na kolejne następuje już banicja. Ciągłe timeout’y, zrywanie połączenia, awarie infrastruktury i inne głupawe wymówki stałe się nudne do porzygu.
Infolinia stale (usunięte przez administratora) twierdząc, że technicy już jadą, jednak Ci zawsze w niewyjaśnionych okolicznościach znikają i nigdy nie docierają. Technicy-widmo, niesamowite. Nikt nie panuje nad tym burdelem. Polski Ład to przy was małe piwo.
Już nie wspomnę, że jeśli w ogóle jest, to internet nigdy nie działa z prędkością, która wskazana jest w umowie.
Konia z rzędem temu, kto wskaże niż rating firmy niż ta wasza padlina.