TechMedia Anna Kurowska

Siedlce

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 3 ocen.

Opinie o TechMedia Anna Kurowska

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TechMedia Anna Kurowska

Tomasz Oleksy

Pracuje krótko ale napiszę kilka słów. Rozmowa o pracę - przyjemna, rzeczowa, kulturalna w sympatycznej atmosferze. Pierwsze dni to wdrażanie się do zespołu. Poszło szybko i bezboleśnie. Zespół tworzą konkretni i komunikatywni ludzie. Wykonuję zadania i pracę określoną w założeniach z rozmowy kwalifikacyjnej. Otwarta przestrzeń do pracy, do dyspozycji kuchnia z wyposażeniem, spokojne miejsce do pracy. Kiedy w trakcie rozmowy zapytałem o te negatywne opinie, zaproponowano abym sam się przekonał i porozmawiał z pracownikami, którzy tam są od 15 lat i od 3 miesięcy. Tak też zrobiłem i nie żałuję decyzji. A inna sprawa, jaka firma w Siedlcach nie ma negatywnych opinii w sieci lub na mieście. Celowo zostawiam swoje imię i nazwisko. Potrzebujecie prawdziwej opinii - piszcie. tomasz.oleksy@gmail.com

Student

Możecie sobie gadać, pluć, wypisywać bzdury - to świadczy tylko o Was i się nie dziwcie, że Was nie chcieli zatrudnić. Ja byłem na stażu 3 miesiące i jak tylko skończę studia będę składał do TM aplikację.

sieci neuronowe
@Student 22.10.2017 20:56

Hahaha kto by chciał w takim bagnie pracować. O waszej firmie świadczy rotacja hahah

informatyk

Haha Kurowscy sami sobie dodali opinnię widzę. Na nic wam to, ludzie już wiedzą jaka to dziadowska firma z ciągłą rotacja jak zakład zatrudniający z 1000 osób. Haha śmiech na sali :))

Student
@informatyk 13.10.2017 22:22

Z Ciebie pewnie taki informatyk jak z koziej (usunięte przez administratora) trąba ;).

programista
@Student 22.10.2017 20:58

I znowu właściciele firmy w natarciu hahaha

Anonim

Fakt nie jest łatwo się do nich dostać. Ja próbowałem 3 razy. Teraz jak pracuje już wiem dlaczego. Takich ludzi nie spotkałem wcześniej w żadnej firmie. Tu wszyscy decydują czy chcą z Tobą pracować. Imprezy firmowe to bajka. Mówcie co chcecie zazdrośnicy.

TM Team

Jak widzisz dzisiaj nie tak łatwo znaleźć wyjątkowych ludzi. Ja pracuję w TM już 15 lat i nie narzekam. Fakt przez pierwsze 3 miesiące rotacja jest spora, bo nie każdy jest w stanie wpasować się w nasz zespół. Jednak w trzonie firmy, który stanowi ponad 20 osobowy team nie ma zmian od lat. Powodzenie w szukaniu pracy i śledź dalej naszą rekrutację.

Rob
@TM Team 05.10.2017 08:53

15 lat? Przecież ta firma tyle nie istnieje :D

Filozof

Zaprawdę powiadam wam, niektórzy nie potrafią odróżnić ziarna od chwastu, a podpłomyka od łajna osła. Bo choć uważają się za mędrców, są tylko zwykłymi matołami.

wowwow

kolejne "oferty" z urzędu pracy w Siedlcach: 29 czerwiec 2017 - Księgowa 29 czerwiec 2017 - Specjalista d/s marketingu i reklamy.

wowwow

19 czerwiec 2017 - szukają na identyczne stanowiska jak 17go maja 2017 szkoda, że na stronie urzędu pracy nie da się zostawiać opinii

wowwow

17 maja 2017 szukają front-end developera, sprzedawcy i grafika 24 maja 2017 szukają programisty php, informatyka, asystenta handlowca ...i tak co jakiś czas w kółko celująco

dawnotemu

Kiedyś tam aplikowałem, w 80% spełniałem wymagania, fakt trochę przesadziłem w CV w jednej linijce ale na rozmowie potraktowano mnie bez wyrozumiałości mimo, że nie miałem złych intencji. (pewnie miałem nie ten kolor oczu)

beataK

Opinia techpupy jest trafna i prawidłowa. Firma Tech-Media niestety oszukuje tych, którzy wierzą w normalność, uczciwość i szacunek dla drugiego człowieka. Stanowczo odradzam. Szukajcie tam, gdzie zapłacą Wam za wykonaną pracę. Byłam, wiem i żałuję, że spotkałam takich ludzi na swojej drodze. Pozdrawiam.

racja

absolutna racja, potwierdzam

jest super!

mi sie wszystko spodobalo! polecam . mam swietne prezenty dla bliskich i kolezanek w pracy

techpupa

[usunięte przez moderatora] firma syf w galopie a śmieszni ludzie tam rządzący to [usunięte przez moderatora]

Zostaw opinię o TechMedia Anna Kurowska - Siedlce

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TechMedia Anna Kurowska