Może ktoś napisać, jak wyglądała praca jako informatyk – serwisant IT w tej firmie? Czy faktycznie dawali rozwój i stabilność, o których mówili, i czy wynagrodzenie 6000-9000 netto było realne do osiągnięcia?
W ofercie wymagali umiejętności technicznych, prawa jazdy i otwartości na naukę. Pracę oferowali na B2B, dawali auto służbowe i stawiali na długą współpracę.
Jest ogłoszenie na Informatyka - Serwisanta IT z widełkami od 6 000 do 9 000 PLN netto miesięcznie na B2B. Najważniejsze wymaganie to dobra znajomość budowy sprzętu komputerowego i umiejętność konfiguracji urządzeń. Do największych plusów można zaliczyć służbowy samochód.
Ile w praktyce trzeba umieć, żeby dostać górną granicę tej stawki? Moim zdaniem wymagania nie są wygórowane jak na IT – ktoś już tam pracował i może napisać więcej o realiach tej firmy?
wiecie coś na temat staży dla juniorów tutaj? wstępnie pytam, bo kiedyś w sieci mignęło mi ogłoszenie dla młodszego programisty. jestem początkująca i szukam gdzieś praktycznej nauki no ale też trzeba się jakoś utrzymać. ktoś pracował tu może i mógłby mi udzielić więcej informacji na temat specyfik pracy?
Aaaaa
29.12.2022 09:53
Nie przyjmują ludzi na staż, stawiają na doświadczonych.