Expert Group Tomasz Kwaterowski

Adres: Anny Walentynowicz 10, 20-328 Lublin

NIP: 5932467696 REGON: 340444334

Expert Group Tomasz Kwaterowski
4 101 6 1

Opinie o Expert Group Tomasz Kwaterowski

Antoni Macierewicz

Wiadomo czym jest telemarketing: jeśli ukończyłeś/aś wyższą szkołę zarządzania polem namiotowym i do niczego innego niż telefoniczne nękanie niechcianymi ofertami się nie nadajesz to ta...praca jest w sam raz dla ciebie. Ale głupszego spamcenter w mieście ze świecą szukać. Oczywiście umowa śmieciowa (o pracę to tylko szlachta ma prawo się domagać, a ty nie robaku), ale wywalanie ludzi po tygodniu bo czegoś nie powiedziałeś przelewa czarę goryczy. Czy ten szajs jeszcze w ogóle istnieje? Coś opinii nie ma...bo wróżę upadłość.

Spamcenterka
@Antoni Macierewicz 18.01.2019 08:28

Szajs istnieje, szajs idzie na rekord firmowy, szajs zmienia lokalizację na centrum i żyć będzie, pozdrawiam nękająca kobietka biednych ludzi. Maść na ból tyłka polecam mój drogi jeśli długo Ciebie z nami już nie ma a dalej przeżywasz. Bez Ciebie świat istnieje.

Wierzący
@Antoni Macierewicz 18.01.2019 08:28

Jest i on

Wierzący
@Antoni Macierewicz 18.01.2019 08:28

Jest i on utęskniony proroczy komentarz, jesteś jak gwiazda betlejemska, wszyscy na Ciebie czekalismy tak dlugo, przepowiednie Twoje jednak się rozlewają w czasie, wrozysz upadek a firma dobrze ma się. Twoje oblicze takie miłosierne. Dziękuję że jesteś....

Antoni Macierewicz
@Wierzący 18.01.2019 19:39

Może i będzie ale taka pańszczyzna na śmieciówce z rotacją większą niż gdziekolwiek indziej (nawet w roznoszeniu ulotek) to kolos na glinianych nogach. Rekord, powiadasz? Hmmm...rekordy w czytance z tego co kojarzę kiedyś miałem w bardzo wczesnej podstawówce, tak 1-2 klasa. "Solidny" biznes niczym praca jako babcia klozetowa. Pieniążki to nie wszystko, słonko. Jest tyle firm gwarantujących stabilne zatrudnienie, zatrudniających ludzi z o niebo wyższymi kwalifikacjami, a ty się tam marnujesz. Pewnie potrzebujesz jeszcze trochę czasu, aby to zrozumieć.

Antoni Macierewicz
@Spamcenterka 18.01.2019 19:28

A i jeszcze jedno: bajeczki że gniazdko zmieniacie na to wspaniałe centrum miasta mlekiem i miodem płynące można usłyszeć od was od sierpnia zeszłego roku. Obwieszczaliście przeprowadzkę na październik czy listopad, a teraz znowu czytam, że firma "zmienia siedzibę". Wciskacie to każdemu nowemu pracownikowi, który do was przyjdzie, mając go za skończonego głąba, który się na to nabierze czy może tak się ociągacie? A może już zmieniliście tą siedzibę? Bo raz mówicie jedno, raz drugie a raz, że trzecie xD

Spamcenterka
@Antoni Macierewicz 20.01.2019 16:40

Od 04.02 zaczynamy pracę na krakowskim przedmiesciu, wpadnij zobaczyć ;*

Antoni Macierewicz
@Spamcenterka 20.01.2019 17:06

Który to już raz obiecujecie potencjalnym jeleniom góry ze złota i gruszki na wierzbie albo zamierzacie obiecać, oferując śmieciówkę i czytankę z kartki w tele-spamie?

Spamcenterka
@Antoni Macierewicz 21.01.2019 22:56

Nie wiem to nie ja obiecuję a firma, ja wykonuje w niej tylko swoją pracę kontaktując się z klientem. Było trochę przedłużona przeprowadzka z racji komplikacji remontu, Twoja wielką wiedzą z pewnością ma świadomość, że zabytkowa kamienica potrzebuje wielu zezwoleń na remonty. A co do mnie to siedzę sobie tutaj i czekam na Twoje komentarze bo uwielbiam czytać takie głupoty ;*

Antoni Macierewicz
@Spamcenterka 22.01.2019 07:06

Jaka tam zabytkowa kamienica. Drapacz chmur od razu. Przecież takiej renomowanej firmie z miliardami dolarów na koncie Doland Trump może buty czyścić...nie wiem, co chcesz udowodnić odbijając piłeczkę. Przecież taka "praca" to komedia. Zobacz tylko na te komentarze. Wszyscy was hejtują.

Spamcenterka
@Antoni Macierewicz 22.01.2019 20:26

Jak do tej pory to Panie jasny jak słońce, lub Panno jasna jak matka boska bez wiedzy o obecnej sytuacji firmy to Ty odbijasz piłeczkę swoimi mądrościami więc pytanie co Ty chcesz udowodnić poza głupotą ? ;*

NadalNaciągającaNaciągaczka.
@Antoni Macierewicz 22.01.2019 20:26

Swoją drogą to bardzo ciekawe, że osoba która już nie pracuje w tej firmie ma czas i przede wszystkim chęci aby trochę powylewać syfu na go worku. Mnie nie interesuje co się dzieje u mojego poprzedniego pracodawcy, czy atmosfera się poprawiła, czy otwierają nowy oddział. Poszukaj sobie pracy, jakiegoś zajęcia dzieciaku bo Twoje komentarze oprócz teoretycznego shitu i osobistych frustracji nie mają nic praktycznego w sobie. ????

Antoni Macierewicz
@NadalNaciągającaNaciągaczka. 23.01.2019 19:48

Nie pyskuj szczeniaro. Niby-praca dla wiecznych studentów polegająca na siedzeniu i czytance to śmiech na sali. A piszę tu nie z frustracji, tylko żeby was pognębić. Pracę mam zdecydowanie stabilniejszą, lepszą i w przeciwieństwie do ciebie malutka umiem coś robić, z czego jestem zadowolony.

Heheh
@Antoni Macierewicz 27.01.2019 13:28

Dostarczanie nam rozrywki nazywasz gnębieniem, chętnie postawie Ci piwo ;* Taki pracownik jak Ty to musi być skarb, wielka strata dla experta że nie upadali na kolana przed Tobą by Cię miziać po piętach ;*

Antoni Macierewicz
@Heheh 27.01.2019 19:19

Co, już nie taka pyskata? A przed chwilą gotowa byłaś zrównać z ziemią każdego, kto ma czelność się wypowiedzieć na temat firemki nie tak jak sobie wyobrażasz. Udajesz, że spływa ci to jak po gęsi a z drugiej strony okazujesz czyste (usunięte przez administratora) chęcią stawiania piwa. Ja bym ci radził jednak studentko na słuchawce wrócić do walki o papierek na uniwerku bo słyszałem, że w McDonaldzie od przyszłego roku ogłaszają nabór na kolejnych jeleni.

Heheh
@Antoni Macierewicz 28.01.2019 09:37

No pognęb mnie jeszcze trochę No! Przecież to takie kreatywne i inteligentne ;*

Heheh
@Antoni Macierewicz 27.01.2019 13:28

Pyskować to możesz Ty, wielki sfrustrowany zerze sprzedażowy. Gdybyś umiał sprzedawać i robił punkty to nikt by nic nie mówił. Czytanki są pomocami, rzadko która osoba co pracuje już więcej niż 6 miesięcy czyta skrypt ale jeżeli Ty potrzebowałeś pomocy w tak błahych sprawach to w sumie fajnie że Cię nie ma bo pseudointeligenta nikt nie polubi. Schowaj te swoje zgryźliwe komentarze, idź sobie zarabiaj to co masz na umowie, a swoje negatywne emocje spożytkuj na siłowni. Albo w łóżku.

Heheh
@Heheh 28.01.2019 19:38

Najśmieszniejsze jest to że koleś myśli, że jedna osoba pisze z tego nicku bo mu ktos odpowiedział za Ciebie a ja tez się dołączę i napiszę jako Heheh

NadalNaciągającaNaciągaczka.
@Heheh 28.01.2019 21:32

Ja to nie mam czasu na internetowe pyskówki, widać że musiało go boleć że nie umiał wymyślić swojej gadki, to czytał z karteczki. A "szczeniara" to nawet komplement :D

Antoni Macierewicz
@NadalNaciągającaNaciągaczka. 29.01.2019 07:23

Buahahaha xD Weź dziewczyno już bez takich uwag o "braku umiejętności sprzedażowych" i "frustracjach". Sfrustrowanym można być jakimś poważniejszym przedsięwzięciem niż bycie Jehowym i ulotkarzem na słuchawce a umiejętności to są przydatne w zawodowym fachu, gdzie wymagane są kwalifikacje, a nie na śmieciówce i zatrudnianiu każdego z łapanki.

Heheh
@Antoni Macierewicz 29.01.2019 07:45

Jesteś dla mnie inspiracją...

Heheh
@Antoni Macierewicz 29.01.2019 07:45

Typku spod szemranej gwiazdy, mylisz osoby. Najpierw to ogarnij a potem komentuj :D

Antoni Macierewicz
@Heheh 29.01.2019 17:03

Dlaczego od trzech miesięcy nie pojawiła się żadna nowa opinia oprócz mojej? Czy wszyscy was olali, a może brak wam kolejnych rąk do pracy? Może mi ktoś wytłumaczyć ten fenomen?

Heheh
@Antoni Macierewicz 31.01.2019 08:14

Może dlatego że jesteś trollem a my sobie z Ciebie ciśniemy bekę a w firmie bijemy rekordy? Nie wiem może dlatego.. ale czy Twój umysł to ogarnie ?

Antoni Macierewicz
@Heheh 31.01.2019 12:25

I ulotkarze "biją rekordy". Taki to powód do zaszczytu? Bardzo merytoryczna odpowiedź związana z tematem. Pytałem, gdzie są nowe opinie? Dlaczego cisza jak makiem zasiał? Skąd ten brak zainteresowania? O to pytam. Pewnie jesteście tak samo zdesperowani jak szkoleniowy, którzy po rozmowie biorą do roboty bez zastanowienia każdego jak tylko zobaczą call center w CV. Z łapanki, jarzycie? xD

Heheh
@Antoni Macierewicz 01.02.2019 08:28

Ludzie mają ciekawsze życie od Ciebie niż pisanie komentarzy na goworku czy to pozytywnych czy negatywnych ;* Ogólnie to ładna reklamie robisz firme, pierwsze co każdy widzi to zdesperowanego gościa, któremu w życiu nie idzie i przynajmniej na goworku spełni ambicje

Antoni Macierewicz
@Heheh 01.02.2019 12:08

No tak...odbicie piłeczki jak nie ma się nic ciekawego i merytorycznego do powiedzenia. Każdy kto nie lubi firemki to frustrat, desperat, wrzód i zakała, bo jak nie można padać na kolana przed firemką i nie kochać nad życie czytanki przez telefon? Przecież praca w biurze to niewalże światowa elita (pominę fakt, że każda lub co druga firemka ma biuro z klimą) xD

Trochębeka
@Antoni Macierewicz 02.02.2019 07:51

Koleżko ale powiedz tak serio, jaki Ty masz problem? Nie pracujesz w tej firmie zapewne już jakiś czas, a biorąc pod uwagę Twoje poprzednie komentarze to raczej próżno doszukiwać się w nich merytoryki - ciągle piszesz o czytaniu z kartki i umowie zlecenia, a jak chyba wiadomo - w KAŻDYM CC masz skrypt, nawet w bankach. Co do samej umowy zlecenia - w każdym CC ją masz natomiast w nie każdym możesz mieć umowę o pracę. Przypomnę również że UZ jest swoistym zabezpieczeniem przed jak Ty to ładnie napisałeś - robakami, którzy myślą że dostaną UoP i siema L4, siema opier..lanie się i hulaj dusza. Nie, tak w CC nie ma. Umowę o pracę w tych czasach dostajesz nie za wykształcenie (może trochę biorą je pod uwagę) a za doświadczenie. Im więcej doświadczenia w danej branży, tym lepsza praca. Reasumując - daj se siana z tymi gadkami o czytankach, o UZ-etkach i tym podobnych, nie tylko w tej firmie CC tak się dzieje. Nihil novi ziomek.

Trochębeka
@Trochębeka 02.02.2019 12:38

A jak już tak serio chcesz ponarzekać na skrypty i UZ to zapraszam o Telepromo na Krakowskim, tam dopiero przekonasz siesię co to kołhoz i wyzysk.

Antoni Macierewicz
@Trochębeka 02.02.2019 12:57

No właśnie, niestety w każdym spam-center jest czytanka i śmieciówka xD Niemalże jak w roznoszeniu ulotek nie trzeba nic umieć, wystarczy, że umiesz czytać bo Pan Kwaterowski też nie wymaga kwalifikacji - zajarzyłeś bazę, czy jeszcze nie? xD Jaki mam problem? Żaden - przyszedłem się poznęcać i pośmieszkować z ciebie i takich studenciaków. Taki mam kaprys. Jak tak bardzo solą w oku jest dla ciebie odmienna opinia to wyłącz przeglądarkę. Nikt ci nie każe czytać, wolny kraj. Mogę sobie tu pisać albo i nie, ale szczerze powiedziawszy tracę tu tylko czas.

Heheh
@Antoni Macierewicz 07.02.2019 22:42

Dalej jesteś dla mnie inspiracją... Tracę czas ale Downa z siebie na goworku będę robił całymi dniami

Obecny obiektywny pracownik
@Antoni Macierewicz 07.02.2019 22:42

Święta racja. Pan Tomasz i Pani Paulina nie wymagają żadnych kwalifikacji i wykształcenia od ludzi na stołkach. Nawet koordynator tam nie ma matury a udaje wielce uczonego. .. Wystarczy że będzie marionetka do kierowania, będzie zapatrzony w kadrę jak w obrazek i bez kiwnięcia palcem będzie wykonywał polecenia góry. Nie musi samodzielnie myśleć bo nawet odprawy dostawał swego czasu gotowe, wystarczy że umie czytać. Wszystko to gra pozorów. Pracuje tam już pewnie czas, więc niech nikt mi nie zarzuca że piszę to ze złości że ktoś mnie wywalił. Mówię po prostu jak jest, co widzę. Smutne to ale prawdziwe. Tam nie potrzebują ludzi myślących tylko wykonujących polecenia. Praca nie jest zła, robota na słuchawce jak każda inna - jednym pasuje inn nie. Nie chcę się ujawniać, bo nie chce być na językach ludzi podczas przerw. Szukam innego rozwiązania i firmy bo nie lubię takiej gry pozorów. Nie będę bronić firmy ale też nie będę wrzucać. Jedyne co mogę dopisać to: ludzie zastanówcie się z jakimi wartościami chcecie się spotykać, mi nie odpowiada obłuda i sztuczne nakręcanie sie, ludzie szczerosc. Innym może to nie przeszkadzać ale to już nie mi oceniać. Pozdrawiam kolegów i koleżanki z firmy, pozdrawiam też dawna ekipę. Peace and love i do zobaczenia po weekendzie.

Spamcenterka
@Obecny obiektywny pracownik 08.02.2019 19:30

To tak bez matury można studiować w tym kraju ? Ładna próba podszycia się pod obecnego pracownika, jednak każdy obecny wie co słychać u Koordynatora ;) I szczerze nie dziwię się, że tak aktywnie jako starzy pracownicy hmm chyba jeszcze sprzed roku tak aktywnie wylewacie swoje żale na goworku rynek pracy w Lublinie jest do kitu a ta praca pod względem atmosfery czasu pracy jak i możliwością zarobku w łatwy sposób jest jedną z nielicznych w tym mieście. Stara ekipo odpuście bo nawet upozorowanie hejtu na Koordynatora jako niby obecny pracownik nawet wam nie wychodzi, rozumiem zasiłek dla bezrobotnych się skończył mimo wszystko za pisanie na goworku nie płacą, polecam Olx tam może coś znajdziecie ;*

Spamcenterka
@Obecny obiektywny pracownik 08.02.2019 19:30

To tak bez matury można studiować w tym kraju ? Ładna próba podszycia się pod obecnego pracownika, jednak każdy obecny wie co słychać u Koordynatora ;) I szczerze nie dziwię się, że tak aktywnie jako starzy pracownicy hmm chyba jeszcze sprzed roku tak aktywnie wylewacie swoje żale na goworku rynek pracy w Lublinie jest do kitu a ta praca pod względem atmosfery czasu pracy jak i możliwością zarobku w łatwy sposób jest jedną z nielicznych w tym mieście. Stara ekipo odpuście bo nawet upozorowanie hejtu na Koordynatora jako niby obecny pracownik nawet wam nie wychodzi, rozumiem zasiłek dla bezrobotnych się skończył mimo wszystko za pisanie na goworku nie płacą, polecam Olx tam może coś znajdziecie ;*

beka jeszcze większa
@Obecny obiektywny pracownik 08.02.2019 19:30

stwierdzam "syndrom czytanki" doradcy czytają kartki, koordynator czyta kartki, dyrektor sprzedaży też czyta pewnie kartki i własciciel firmy też pewnie czyta kartki - no bo jakim cudem ta firma by tyle istniała ? wszyscy są w tej firmie robotami więc przyszły pracowniku strzeż się bo zamienisz się w robota, od najwyższego szczebla będą do Ciebie czytać kartki byś i Ty czytał kartki będziesz robotem rozumiesz? jak to śmiesznie brzmi, że jedyny minus tej firmy jaki do tej pory ktokolwiek tutaj wymienia to czytanie kartek, (usunięte przez administratora) Pozdrowionka ludzie, wróćcie do piaskownicy i nauczcie się bawić w życie, w polemikę na temat kierownictwa nie będę wchodziła bo to co jest tutaj wypisywane na ten temat to jedno wielkie (usunięte przez administratora) gdzie jakbym cokolwiek napisała to i tak zleci ta garstka trolli, która nie ma nic ciekawego do roboty w życiu :)

Antoni Macierewicz
@beka jeszcze większa 09.02.2019 15:32

Dziewczyno, piszesz kilometrowe litania chwalebne i hymny o firemce bo szef ci kazał a jeśli nie to masz taki interes. Będę sobie pisał o czytance i śmieciówce tak długo jak będziesz mi odpowiadać. Poważna firma nie zatrudnia i nie awansuje kogoś o predyspozycjach osoby kopiącej kartofle albo zamiatającej chodniki. Czytać formułkę umie pierwszoklasista i to tak ładnie, żeby urzec i zachęcić drugą osobę. Wiesz kto się trudni natrętnym marketingiem, tylko od drzwi do drzwi? Świadek Jehowy. Wiesz, jak jest traktowany? Jak nieproszony intruz, którego nikt nie zapraszał, a przyłazi w najmniej odpowiednim momencie. Wiesz, kto jeszcze? Ulotkarz. A wiesz, jak go traktują? Z litości. I sprawdź sobie IP, jeśli uważasz, że ktoś tu pisze za dwie osoby.

To_mówię_ja
@Obecny obiektywny pracownik 08.02.2019 19:30

O jak miło, że nie zapomnieliscie o starej ekipie

To_mówię_ja
@Obecny obiektywny pracownik 08.02.2019 19:30

O jak miło, że nie zapomnieliscie o starej ekipie

To_mówię_ja
@Spamcenterka 09.02.2019 10:05

O jak miło, że nie zapomnieliscie o starej ekipie

To_mówię_ja
@To_mówię_ja 10.02.2019 23:06

tylko tak się zastanawiam... Kto ma większy ból (usunięte przez administratora) skoro każda nowa osoba która przychodzi do firmy o nas wie. Czyżby nie udało się na nowo stworzyc zajebis#cie zgranej ekipy? Przykro. A Karol maturę sobie kupił za extra premie od szefunia? Bo miał dosyc cisniecia mu ze jest głąbem bez matury? ???? W tej firmie było parę osób z kwalifikacjami i przede wszystkim predyspozycjami na kierownicze stanowisko ale niestety byli za mądrzy i nie dawali sobą pomiatac i sterować więc byli niewygodni. Pan Karol od którego każdego dnia czuć przepiękną woń wydobywającą się spod nieumytych pach i przepoconych koszul jest idealnym dla nich pracownikiem bo nie wie co to lojalność wobec kolegów z pracy, woli sprzedać wszystko co może swojej idolce Paulinie, która przy każdej możliwej okazji cisnęła z niego beke przy pracownikach. Układ idealny

To_mówię_ja
@To_mówię_ja 10.02.2019 23:06

tylko tak się zastanawiam... Kto ma większy ból (usunięte przez administratora) skoro każda nowa osoba która przychodzi do firmy o nas wie. Czyżby nie udało się na nowo stworzyc zajebis#cie zgranej ekipy? Przykro. A Karol maturę sobie kupił za extra premie od szefunia? Bo miał dosyc cisniecia mu ze jest głąbem bez matury? ???? W tej firmie było parę osób z kwalifikacjami i przede wszystkim predyspozycjami na kierownicze stanowisko ale niestety byli za mądrzy i nie dawali sobą pomiatac i sterować więc byli niewygodni. Pan Karol od którego każdego dnia czuć przepiękną woń wydobywającą się spod nieumytych pach i przepoconych koszul jest idealnym dla nich pracownikiem bo nie wie co to lojalność wobec kolegów z pracy, woli sprzedać wszystko co może swojej idolce Paulinie, która przy każdej możliwej okazji cisnęła z niego beke przy pracownikach. Układ idealny

Spamcenterka
@To_mówię_ja 10.02.2019 23:13

Każdy wie bo jedyne co po starej ekipie zostało to gowork na którym wylewacie swoje żale. A jak widzisz ekipą jesteśmy zgraną. Ekipą która chętnie z wami wejdzie w polemikę by się pośmiać z kreatywnie wypisywanych przez was komentarzy, pozdrawiam ;*

Spamcenterka
@To_mówię_ja 10.02.2019 23:13

Warto byś wiedziała, że bardzo się cieszę że nie miałam okazji pracy ze "stara ekipa" poziom, który tu sobą reprezentujecie nawet gdyby firma rzeywiscie była do kitu to i tak ten poziom odpycha ludzi od was a nie od firmy

To_mówię_ja
@Spamcenterka 11.02.2019 16:27

Ehh... Odpycha to od siebie Karol swoim zapachem. Co do poziomu, nie wiem kto pisze komentarze jako Macierewicz ale zauważ, że każdy z nich ma zachowaną przede wszystkim logikę wypowiedzi. Każdy komentarz ma sens, nikt z nas nie przepisuje z kartki tylko mówi co myśli, nikt nami nie steruje i potrafimy sklecić parę sensownych zdań. Za to wy bez pomocy "kartki" macie z tym problem ;)

Antoni Macierewicz
@Spamcenterka 11.02.2019 16:27

Wracaj studentko powalczyć o papierek na uczelni bo cię nie przyjmą do McDonalda. Nikt cię nie traktuje poważnie.

Spamcenterka
@Antoni Macierewicz 13.02.2019 10:49

Dobrze Antoni

Marcin

Strata czasu i totalnie dziwne zasady , po 3 dniach bezpłatnego szkolenia dowiedziałem sie ze sie nie nadaje bo mam za mało uśmiechu w głosie ? jak widać umiejętności sprzedażowe dla pani kierownik zalezą tylko od tego i od umiejętności wyklepania skryptu na pamięć. Dziwne ze w ogłoszeniu tego nie dodali, i nie rozumiem po co przyjmują poważne osoby skoro potem sa pretensje ze nie jest się szczebioczącą bezmózgą nastolatką. Cały czas podkreslane sa "wysokie wymagania" jakich oczekują. Niestety Idze to w parze z bardzo niską pensją na umowie zlecenie(najniższą możliwą), nie jasna kwestią premiową bo nie zostaje to przedstawione od razu ile mozna zarobic za sprzedaz jakich produktów a pytania tego typu sa zbywane. A jak widac wylecieć można z każdego powodu wystarczy ze nie spodobasz. Nie polecam tego pracodawcy , strata czasu za który nie otrzymasz ani grosza Moje sugestie dla Expert Group Tomasz Kwaterowski: zmieńcie koordynatora , totalnie widać ze brak mu doświadczenia i predyspozycji

No tak...
@Marcin 26.10.2018 13:26

He he he ;)) nic się nie zmieniło;) ludzie zazwyczaj z biegiem czasu się rozwijają... jak widać u obecnego koordynatora ten proces jest zupełnie odwrotny :)

Marcin
@No tak... 26.10.2018 21:30

Nie wiem jak było kiedyś, ale teraz jest tragedia. Albo małolata została nie przygotowana do tego co robi, albo zupełnie się do tego nie nadaje. Zadając jej pytanie na temat materiałów sama się miota i nie zna dobrze oferty, prosząc żeby coś dokładnie wytłumaczyła sama nie wie o co chodzi osobom ze szkolenia i zmienia szybko temat. Albo jest za młoda albo całkowicie brak jej doświadczenia , bo nie czuł bym się przygotowany do tej pracy po szkoleniu które przeprowadziła. Inną sprawą jest to, że osoba która ma kontakt jako pierwsza z nowymi osobami powinna być wizytówką całej firmy. Ona podchodzi do nas jak do dzieci, zdrobnienia, zbywanie odpowiedzi jakby chciała coś ukryć, a najprawdopodobniej zwyczajnie nie wie co odpowiedzieć, kręcenie się na krześle jak nastolatka zdecydowanie nie przemawia na korzyść firmy. Najgorsze 3 dni jakie spędziłem na szkoleniach, zdecydowanie odradzam !

bleble
@Marcin 27.10.2018 17:19

Szkoda że nie przyszedłeś jak się firma rozwijała, czyli jakies 2 lata temu. Szkolił prezes T. razem z koordynatorem K. (tym pierwszym) jeśli mam być szczera, od tych dwóch panów nauczyłam się najwięcej!!!!!!!!! aniżeli od kolejnych.

Halina
@Marcin 26.10.2018 13:26

A co sprawiło, że wziąłeś firmę Expert Group Tomasz Kwaterowski pod uwagę przy szukaniu pracy? Piszesz, że szkolenie trwało trzy dni i było bezpłatne. Czy zawsze tak to wygląda w tej firmie? Czy na czas jego trwania podpisuje się jakoś dokument?

Magda
@Halina 05.12.2018 08:27

Nic nie podpisujesz.. wypełniasz tylko kwestionariusz, czyli podajesz swoje dane osobowe. Szkolenie trwa 3/4 dni i jest bezpłatne. Po tych 4 dniach dowiadujemy się czy nadajesz się do tej pracy czy nie. Poświęcasz swój czas i tak naprawdę nawet nie jesteś wtedy zatrudniony, nie ma ubezpieczenia ani nic. Umowa jest podpisywana na sam koniec jeśli Pan stwierdzi że "nadajesz się" do rozmowy przez słuchawkę.

Halina
@Magda 10.12.2018 21:26

W takim razie nie wygląda to jakoś bardzo kolorowo, jeśli te kilka dni jest bezpłatne i bez podpisywania żadnych dokumentów. Czy później każdy dostaje pracę, czy różnie z tym bywa w Expert Group Tomasz Kwaterowski? A Tobie udało się zatrudnić w tym miejscu?

Tak jest
@Halina 14.12.2018 08:48

Nie wszystkich zatrudniają, dodatkowo w ciągu pierwszych 5-7 dni roboczych zwalniają 95% nowo zatrudnionych osób...

anonim

(usunięte przez administratora)

Blebld

Caly czas jest rekrutacja. Powodzenia 3mam kciuki

Pracownik

To kilka faktów ode mnie w takim razie bo trochę tu jest rzeczy przesadzonych: - 5dniowe bezpłatne szkolenie - z obdzwaniania klientów Play jesteś szkolony po tygodniu pracy w pierwszym tygodniu dzwonisz klientów innych sieci. Firma też ma taki profil pracy jako partner Playa, że ma pozyskiwać. +/- bazy jak wszędzie, rzuty sluchawką i niezainteresowane osoby w większości przypadków. Co akurat jest normalne w tym profilu pracy więc jak ktoś się dziwi to nigdy w CC nie pracował. + Wypłata i prowizje na czas (zrobisz dużo zarobisz dużo, zrobisz mało zarobisz podstawę) + Klimatyzowane biuro + Zmieniają lokalizację na centrum krakowskie przedmieście + Dzwonisz cały czas swój target, z doświadczenia pracy w salonie przychodzili w większości ludzie rejestrować numer na kartę więc o tyle dobrze że tutaj robisz to co masz docelowo robić. + Konkursy sprzedażowe +/- kwestia sporna dla komentujących więc by nie rozbrzmiewać burzy napiszę po prostu, że niczego złego od kierownictwa nie doświadczyłem i że było ok i miałem wsparcie podczas pracy od kierownictwa. - deadliney jak w korpo, jakby nie było Play to korpo, +/- ktoś kto pracował w sprzedaży ten wie że jak nie sprzedajesz to nie pracujesz, dla kogoś kto nigdy nie pracował w sprzedaży może się to okazać czymś nieprawdopodobnym dlatego też na równi komentarz. Czyste fakty: większość komentarzy jest tu przesadzonych, normalnie ludzie tam zyją i pracują w dobrej atmosferze.

Magik

Powiem tak, ludzie mądrzejsi o swoje przeżycia, nie dzielcie się nimi już tutaj, bo osoby które szukają opinii jej nie znajdą, (usunięte przez administratora) na to nie pozwolą, a wywołujemy tylko wielką (usunięte przez administratora), która zmusza szefostwo do domyślania kto jest kim. Nie obciążajmy ich takim wysiłkiem, dajmy spokój, niech się ludzie uczą na błędach, dajmy im szansę. Podobno najskuteczniejsza metoda. Ja jeszcze tylko dodam, że każda, nawet najlepsza firma, źle zarządzana i bez nadzoru pójdzie na dno jak Titanic. Niestety ta ku temu zmierza. P.S. Nie produkujcie się nad komentarzami, nie mam zamiaru ich śledzić.

Ciekawy

Witam, jestem ciekawy jak wyglada praca w tej firmie. Chciałem aplikować bo w sprzedaży mam dosyć spore doświadczenie ale od jakiegoś czasu pojawiaja się bardzo nieprzychylne opinie na temat koordynatora. Z czegos to musi wynikac chyba? Jak wygladaja te odprawy i ogólnie jak wyglada dzień w tej pracy? Pracowałem w banku i miałem godzinę przerwy na obiad a tutaj jak jest? Czy sa jakieś benefity? Ile sie zarabia? Ja mialem 2k na reke plus prowizje a tu? Bo jak najnizsza krajowa to trochę slabo jak na komentarze ktore tu pisza ludzie pracujący tam, chodzi mi o strasznie chamski sposob wypowiadania sie na negatywne komentarze byłych pracowników. Jak to jest? Odpowie ktos?

Jacob
@Ciekawy 20.09.2018 06:59

Do pewnego czasu była sobie w firmie stała ekipa, pod przywództwem jednego koordynatora pana G. jako osoba która była w międzyczasie zmiany w zasadzie to byłem przed wyrzuceniem pana G to trochę się wypowiem bo dalej tam pracują moji znajomi z mojej perspektywy przy koordynatorze Panu G wyglądało to tak. Jak dołączyłeś do ekipy to koordynator G. W raz z swoimi znajomymi bliskimi ze słuchawki z którymi co tydzień pili na mieście i przechwalali się o tym w pracy robili sobie zawsze bekę z nowych osób szydzili z nas itd. dlatego tez odszedłem później z tego co wiem od moich znajomych którzy obecnie pracują to Pan G. Został z racji tego zwolniony nie dziwi mnie to bo nie wyobrażałem sobie pracy pod dłonią takiego kierownika który sobie ze mnie szydzi wraz ze swoimi pracownikami i nic sobie z tego nie robi. Po zwolnieniu pana G. Władzę przejął koordynator K. Który wywalił również znajomkow Pana G. Którzy byli tacy jak opisałem powyżej. Pan K. Nie pozwalal na takie zachowania. Stąd większość takich komentarzy jakie widzisz bo mają do niego żal bo kiedyś z nimi pracował na równi był na słuchawce i dostał wewnętrzny awans, wywalił 10 stałych osób i tyle liczyła w tamtych czasach firma a teraz zatrudnia 14, ma nową ekipę i leci im to do przodu w ekipie tej są moji znajomi i sobie chwalą. Także idź i sprawdź czy Pan K. Jako kierownik Ci podpasuje bo oczywiste jest że nie każdemu podpasuje jednak warto byś wiedział skąd jest większość negatywnych komentarzy. Co do zarobków to masz podstawę najniższa krajową i jak to w sprzedażowych projektach, jak sprzedaż określoną ilość to zarobisz premie, są ludzie którzy wyciągają z premii 2 tysiące są ludzie którzy nie wchodzą na premie

To się już robi żałosne
@Jacob 20.09.2018 19:51

Nie wiem z jakiej perspektywy Ty na to patrzysz, ewentualnie kto Ci taka historie sprzedał, bo po wyrzuceniu bez zapowiedzi pana poprzednika obecnego koordynatora (czyli potraktowaniu go jak większości), nie został raczej nikt ze starej ekipy, która mogłaby Ci udzielić informacji na temat tego jak tam jest teraz. Wszyscy albo byli nie wygodni, albo sami odpuścili. Poprzedni koordynator był nadto pro pracowniczy, wiem co mowie, bo byłam za kadencji i jednego i drugiego, doskonale wiem jak to wyglądało. Nie wypowiadaj się, za co tam „zwalniają” (cudzysłów nie bez powodu) ludzi, bo skoro takie rzeczy piszesz to nie do końca wiesz. Za to większość osób które się tu wypowiadają wie doskonale.

Dorota
@Jacob 20.09.2018 19:51

co ty (usunięte przez administratora) chyba też pobyłeś ze trzy dni

Jacob
@Dorota 21.09.2018 08:53

Tak był nadpracowniczy, dla swoich "ziomków" jak kogoś nie lubił to dla tej osoby już nie był wyrozumiały, i udowadniacie kto pisze komentarze, ziomki Pana G. I tak jak pisałem patrzę na to z perspektywy osoby która przyszła do starej ekipy jako nowa i ta ekipa robila sobie bekę jak się tylko dało ze mnie jako nowego i z innych, nic dziwnego że go zwolniono i ziomki się odzywacie jaki był cudowny bo dla was byl tego się nie zaprzeczy. A w pracy dalej są moi znajomi którzy w tamtym okresie pracowali. I widać ziomku Pana G. Jaki poziom rozmowy od was bije

StałaEkipa
@Jacob 20.09.2018 19:51

Jesteś chyba jedyną osobą, która twierdzi, że wymiana, brzydko mówiąc, Pana G. na Pana K. była dla firmy dobra! Po odejściu G. w firmie zapanowała, jak to określił pan prezes- żałoba. I słusznie. Bo z odejsciem Pana G. odeszło z firmy wszystko. "Stała ekipa" własnie wtedy zdała sobie sprawę, że z tym gówniarzem za sterami długo nie da się pociągnąć. Skończyła się (usunięte przez administratora) atmosfera, każdy przychodził do pracy jak za karę, za wszystko chodziło się do biura na opieprz od wspaniałego koordynatora K., który jak tylko ma coś powiedzieć do ludzi strzela buraka bo jego szare komórki nie pozwalają mu na szybkie wymyślenie paru zdań, które będą miały sens i powstaje mega zakłopotanie :o Skoro Pan K., jest tak wspaniałym koordynatorem jak mówisz to dlaczego firma... nie robi punktów ?! pan K osiaga rekordy... ale raczej dlatego, że firma jeszcze nigdy nie robiła tak mało punktów ;) I żalu do tego pionka raczej nikt nie ma, myśle, że dla każdego odejście z tej firmy to wielka ulga :) A i jeszcze jedno, wielki fanie pana K, co do picia na mieście co tydzień- tutaj widzę, że żal (usunięte przez administratora) ściska, że nie chodziłeś z nami :D przykro mi, nie każdy miał tę przyjemność, przecież z kogoś musieliśmy szydzić :))))) Pozdrawiam serdecznie stałą ekipę cotygodniowych wypadów na miasto :D do zoba!

Ziomek
@Jacob 21.09.2018 09:11

Poziom rozmowy jest adekwatny do rozmówcy. Mówi osoba, która tez kiedyś przyszła jako nowa do zgranej ekipy i dla której wtedy ten koordynator był obcym człowiekiem. Nie pamietam, żeby się kiedyś ze mnie nabijał, ale nie pamietam tez żeby kiedykolwiek odwrócił się do mnie tyłem jak do niego mówiłam jak to miał w zwyczaju obecny. I ja nie oceniam samej jego osoby, a zmiany i atmosferę jaka powstała po jego odejściu. Osobiście nie byłam jego jak Ty to mówisz „ziomkiem”, był dla mnie tylko przełożonym i z tego punktu go oceniam. Za mocno sobie wszystko do siebie wziąłeś ziomek, twardym trzeba być, nie „mientkim” :)

Jacob
@StałaEkipa 21.09.2018 09:22

jakby ktoś szukał potwierdzenia kto pisze większość negatywnych komentarzy to już ma, uderz w stol a nożyce się odezwą. Poziom wypowiedzi ciągle szyderstwa i toksyczność nic się nie zmieniło tak jak widać po tym że każde przekleństwa usunięte o aktualnej sytuacji firmy pisze stara ekipa która od marca nie ma z firmą nic wspólnego. Nie mam żalu o to że z wami nie chodziłem, nie mój poziom.

Jacob
@Jacob 21.09.2018 17:01

I zostawiam was już samych bawcie się tu dobrze bo nudno się już robi od waszej (usunięte przez administratora) burzy

Pracownik2
@Jacob 21.09.2018 17:01

Z tego co da się zauważyć czytając wszystkie komentarze piszą to ludzie, którzy mieli jakikolwiek kontakt z firmą, a nie jak to nazwałeś "stała ekipa" więc nie zrzucaj wszystkiego na tych pracowników, którzy tą "stałą ekipę" tworzyli ;) na szczęście każdy poszedł w swoją stronę i ma się dobrze.

No nie wierze
@Jacob 21.09.2018 17:01

Wypraszam sobie szufladkowanie dziecko kochane, nie od marca, moja kultura ma swoje granice, wiec naucz się czytać. Bo w chwili obecnej rozmowa z Tobą jest jak gra w szachy z gołębiem.

Stara śpiewka
@No nie wierze 21.09.2018 22:33

A weszłam z ciekawości sprawdzić co teraz o tej firmie piszą, wypowiadałam się na starej nazwie to opowiem swoją krótką historię i na tej nazwie, to prawda co piszą o poprzednim koordynatorze mnie wyrzucił z pracy po 3 dniach bo w zwykłej rozmowie raz pomyliłam kwotę abonamentu, byłam świadkiem gdzie jego stali pracownicy robili to notorycznie i tylko oddzwaniali do klienta poprawić cenę. Nic dziwnego, że został zwolniony należało mu się.

Stara śpiewka
@Stara śpiewka 23.09.2018 12:56

On sam podchodził i mówił by zadzwonili poprawić tak dodam

Bylejak
@Stara śpiewka 23.09.2018 12:56

Ojoj, akurat Ciebie to pamiętam bo tak w błąd to nikt klienta nie wprowadzał jak Ty :D no i sorki, ale to nie był raz moja droga ;* a my, stali pracownicy, owszem, popełnialismy błędy, jak każdy człowiek, ale Twoje błędy były trochę większego kalibru ;)

Stara śpiewka
@Bylejak 23.09.2018 16:50

Dziwne bo jak prowadzone były ze mną odsłuchy to wszystko było ok a przy jednorazowej sytuacji wystarczyło zwrócić uwagę ale dobrze tam wyzej pisał ktoś ze swoim koleżkom zawsze wszystko jak najlepiej ale ktoś kto nim już nie był nie miał łatwo jak widać

Bylejak
@Stara śpiewka 23.09.2018 18:05

Widzę, że przeżywasz zwolnienie jak ktoś niżej kradzież klienta ;) czas dorosnąć i nauczyć się brać odpowiedzialność na swoje błędy ;*

Stara śpiewka
@Bylejak 24.09.2018 13:43

Nie przeżywam, opisuje dno jakie reprezentował wasz ziomek

:D:D:D
@Bylejak 24.09.2018 13:43

Jeden przeżywa, że nie ma w toalecie papieru, inny że nie ma co jeść a jeszcze inny że nie zjadł śniadania. Zycie

Do asi
@:D:D:D 25.09.2018 09:13

A jeszcze inny że mu "ukradziono" klienta, prawda Asiu? :)

:D:D:D
@Do asi 25.09.2018 12:08

Zaraz przez to wyląduję w psychiatryku i zamkną mnie w izolatce:)

Bylejak
@Stara śpiewka 24.09.2018 17:14

Dno? Ostre słowa. Najlepszy koordynator w historii tej firmy, który dawał z siebie max a w zamian otrzymywał g*wno. Poza tym po 3 dniach pracy jesteś w stanie stwierdzić co kto "reprezentuje"? Gratuluję i życzę powodzenia w dalszym życiu.

...
@Bylejak 25.09.2018 21:32

Zgadza się! Każdy popełnia błędy ale G. popełniał ich najmniej i dawał z siebie wszystko a w zamain został potraktowany jak pies i wywalony z firmy z dnia na dzień bo szefostwo "straciło zaufanie" i bum.. żenada, do nikogo "góra" nie ma szacunku, w ludziach widzą tylko cyferki i kasę kasę kasę o której zawsze mówią. Ciesz się że już tam nie pracuje, bo to co się działo nie zasługiwało na pozytywne opinie. Zawsze mydlenie oczu, chcieli pionka to teraz mają Karolka który tańczy tak jak oni mu zagrają. Z fajnego chłopaka i kolegi stał się (usunięte przez administratora) który nie pamięta jak był konsultantem. ZERO wiedzy o zarządzaniu, o motywowaniu i o prowadzeniu grupy - i na takim koordynatorzy górze zależy bo może nim manipulować jak chce. Szkoda..

Magda
@... 26.09.2018 08:46

W końcu ktoś to świetnie opisał, merytorycznie i bez owijania w bawełnę! Brawo!

Gregre
@... 26.09.2018 08:46

Dalej wypowiadasz się jako osoba która jest częścią starej ekipy i od długiego czasu nie ma nic wspólnego z firmą, mówisz o tym że szefostwo widzi pieniądze i tylko kasę kasę i kasę, więc gdzie tu sens skoro wypowiadacie się że obecnie firma nie robi takich wyników jak kiedyś, skoro zależy szefostwu na kasie to po co im koordynator który im tej kasy nie zapewnia ? Jak tak jak mówisz "stracili zaufanie" do poprzedniego koordynatora to nic dziwnego wkoncu oddali mu firmę i z komentarzy ludzi którzy nie byli częścią waszej stałej ekipy tylko nowymi osobami to robił razem z wami to co robił czyli cisnął bekę szydził i ziomkowal się ze swoimi stałymi kolegami. Nic dziwnego że straciło szefostwo zaufanie skoro szło kolesiostwo. Nie dziwi mnie też to, że twierdzicie że zwolnienie Pana G. Było najgorszą decyzja firmy. Bo było ale tylko dla stałej ekipy bo stracili ziomka który pozwalał nabijać się z ludzi i dbał o tych kogo lubił a innych miał w gdzieś. Nie wiemy jak wyglądają relacje góry z koordynatorem ale jeśli stracili uprzednio zaufanie do poprzedniego koordynatora to kurde ludzie coś musiało na to wpłynąć. A że traktujecie poprzedniego jak Boga to i mógł wam ładna historię opowiedzieć jaki z niego biedny człowiek. Nie znam sytuacji z tamtego czasu, znam obecną, widzę jak pracuje Karol i dla mnie jest wporzadku, Tomek przyjedzie raz na miesiąc na dwa max 3 dni i nie wydarzają się żadne takie sytuacje o których piszecie typu krzyki i tym podovne. A po waszych komentarzach widzę tylko tyle że naprawdę musicie mieć żal za decyzje które podjął Karol. Jednak sami klasy nie pokazujecie swoimi wypowiedziami. Także jak chcecie pokazać klasę to skończcie ten cyrk z najeżdżaniem na obecną sytuację firmy nie wiedząc co się w niej dzieje bo mi jako członkowi dla was zapewne "nowej ekipy" po waszych komentarzach i poziomie wypowiedzi niektórych pojawia się myśl "mega dobrze że nie zaczynałam pracować w tamtym okresie" bo mi wchodząc do firmy nie zależy na tym by było kolarstwo, sorrrry

Gregre
@Gregre 26.09.2018 19:13

Kolesiostwo chciałam napisać

...
@Gregre 26.09.2018 21:08

Nikogo nie dzielę na nową i na starą ekipę, przeżyłam w tej firmie troszkę więcej niż Ty i mam prawo wypowiedzieć się na ten temat. Ze mną G. nie kolesiowal się, nie kręciliśmy razem beki - byłam raczej neutralna i robiłam swoje. Nikt nie jest dla mnie Bogiem. Potrafię stanąć obok i ocenić sytuację na zimno. Rozumiem że pracujesz teraz w tej firmie, pracowałaś jak koordynatorem był Grzegorz czy nasłuchałas się bajeczek na jego temat? Mam wrażenie to to drugie..

Bylejak
@Gregre 26.09.2018 19:13

Kolesiostwo mówisz... Ciekawych bajek to wam widzę Karol naopowiadał ;) jeśli walczenie o nowych pracowników nazywasz kolesiostwem to gratki. Zapytaj się swojego obecnego koordynatora kto wywalczył o to, żeby nowe osoby miały więcej czasu na wdrożenie ;) zapytaj go, kto spędzał całe dnie na pomaganiu nowym osobom? Mowa o POMAGANIU a nie bezczynnym siedzeniu za plecami (jak ma to w zwyczaju do tej pory robić Karol). Karol Ci oczywiście powie, że to on! Kto walczył o bazy i robił wszystko żebyśmy mieli jakieś kontakty do dzwonienia, kto nas motywował do pracy. I nie było tak, że nie było odpraw na których trzeba było nas zjeb*c. Trzeba było to była i zje*a i nikt do nikogo nie miał żalu. Bo Grzesiek był chociaż człowiekiem a nie fioletowym pionkiem kierownictwa. I szefostwo jak to mówisz nie straciło do niego zaufania.. To była przykrywka, coś powiedzieć musieli ;) chodziło o to że Grzesiek miał swoje zdanie i bronił swojej grupy, a nie ładował na minę. Jest jedna zasadnicza różnica między Grześkiem a Karolem. Grzesiek był dla nas. Karol jest dla T i P bo jest najlepszym sprzedawca w tej firmie :) Więc proszę Cię skończ się wypowiadać na temat pracy Grześka skoro nie był Twoim przełożonym. Zostaw to ludziom, którzy mają porównanie. A uwierz mi ze jest co porównywać bo w tej firmie nie tylko oni byli na stanowisku koordynatora. Ktoś kto pracował rok, dwa lata wie jak było ;) a Wy w Karolu widzicie idealnego koordynatora. To wiedz, że za jego sterami siedzi Paulina i każde słowo mówione przez Karola jest pisane przez Pauline :) on nie jest w stanie sam złożyć zdania. W sumie nic dziwnego... Egzamin dojrzałości trudna rzecz do zdania... Ale jak widać na stanowisku koordynatora matura nie jest wymagana :)

Gregre
@Bylejak 27.09.2018 10:06

"Bronił swojej grupy" czytaj bronił. swoich ziomków. Dla mnie Karol jest spoko dla Ciebie Grzesiek był Bogiem. Swoją drogą Karol musi mieć niezła pamięć jeśli ktoś mu pisze teksty na odprawę bo odkąd pracuje a jestem już trochę to żadnej kartki na odprawie nie widziałam. Ponosi was fantazja jednak z każdym komentarzem który tu wstawiacia jako "stara ekipa" udowadniacie tylko mi i ludziom którzy teraz obecnie pracuja, że podjął dobrą decyzję w waszej sprawie. Macie swojego Boga to go wielbcie gdziekolwiek wszyscy teraz jesteście ale skończcie już ten cyrk jeśli nie chcecie się dalej pogrążać

Bylejak
@Gregre 27.09.2018 15:30

Do Boga to mu, mimo wszystko, jeszcze daleko. I masz całkowita rację że podjął słuszna decyzję, każdy jest mu wdzięczny ;) widać że jesteś jego wielka fanka bo ten sam poziom prezentujesz. Zupełnie nie rozumiesz co się do Ciebie mówi :) nie masz porównania więc się nie wypowiadaj :) bo w bajki przestaje się wierzyć na poziomie szkoły podstawowej, moja droga. Ale w sumie sama doświadczyłam słuchania bajek tego pionka więc całkowicie Cię rozumiem. A zarazem z całego serca współczuję. Żegnam czule bo mam już dosyć dyskusji z ludźmi, którzy nie rozumieją prostych słów :) 3maj się cieplutko :)

Gregre
@Bylejak 27.09.2018 17:12

3maj się cieplutko również i powodzenia w życiu :)

...
@Gregre 27.09.2018 18:15

Iza, bo chyba tak Ci na imię.. przestań pisać takie głupoty, sama zmienisz zdanie.. to że robisz teraz za rekrutera i musisz ratować sytuację na goworku aby ktoś chciał na rozmowy przychodzić jest zrozumiale ale zrozumiesz kiedyś też to że rekrutuje aż nie dlatego że jesteś wyjątkowa a dlatego że szefostwo liczy kasę i nie chce płacić dodatkowo takiej osobie a Karol nie ogarnie wszystkiego.. także tak.. teraz walczysz jak lwica za marna najniższa krajowa a za miesiąc lub dwa zrozumiesz jaka byłaś głupia wierząc górze w każde ich słowo..

Gregre
@... 27.09.2018 18:50

Nie, nie Iza mi na imię ;) naprawdę musicie mieć coś nie tak z głową myśląc że tylko zarząd lub ktoś kto idzie wyżej tu pisze, świat bez was starej ekipy też się kręci i ja "nowa" mam swoją opinię, która mija się z waszą. Tak was to boli, że ostateczna obrona waszego wizerunku pod każdym komentarzem który z wami walczy to tylko zarząd lub tak jak teraz nawet już Iza. Przykre że brakuje wam argumentów i braku znajomości obecnej sytuacji firmy a ciągle żyjecie przeszłością i naprawdę smutnie musi wyglądać wasze życie skoro całe dnie tutaj spędzacie. Pozdrawiam i życzę by wasze życie wypełniło się czymś bardziej kreatywnym niż ściana płaczu na goworku

BekaJakzNówki
@Gregre 27.09.2018 20:28

Hahaha :D co za hipokryzja:D o ścianie płaczu na goworku i siedzeniu na nim cały dzień mówi osoba która urządza "obronę Bydgoszczy" (nie mylić z Częstochową) i... siedzi cały dzień na goworku;) świetnie i miło z twojej strony że bronisz dobrego imienia firmy i jej obecnych pracowników;) moze jakis awans wewnętrzny będzie;) trzymam kciuki, smaruj dalej ;)

M
@BekaJakzNówki 27.09.2018 21:52

Wyczuwam nowego koordynatora.. chyba biedaczysko nie wie w coś się pcha :P

BrawoJa
@Gregre 27.09.2018 20:28

Argumentów jak widać brakuje Tobie ;* ale hipokryzja konkretna :D szkoda że Tobie brakuje znajomości przeszłości firmy a wypowiadasz się jakbys wiedziała wszystko ;* więc hmm.. Zastanówmy się.. Kto może wiecej powiedzieć na temat firmy, osoba która pracuje kilka miesięcy czy osoba pracująca 2 lata? No zagadka trudna. Ale podpowiem Ci. Osoba która pracuje dłużej! Brawa dla mnie za rozwiązanie mega trudnej zagadki :)) ???????? a Ty widzę konkretnie musisz lizac żeby się dowartościować :) ale idealnie pasujesz do całej tej szopki w expercie :D podobny poziom hipokryzji.

Gregre
@BrawoJa 28.09.2018 12:15

Może brakuje mi wiedzy na temat czasów w jakich wy pracowaliście kto wie może tak być, jednak mam o wiele większą wiedzę jak wygląda sytuacja w firmie teraz, czego wam brakuje i jedyne co robicie to wspominacie a jak ktoś ma odmienne zdanie od was to już hejtujesz że to ktoś z zarządu lub Iza która jest szkolona od miesiąca na koordynatora. Choroby umysłowej się nie wyleczy niestety więc po prostu was tak zostawię bo szkoda czasu na wrzody.

...
@Gregre 28.09.2018 14:27

No i tu Cię zmartwie bo macie w zespole "kreta" który regularnie opowiada co się tam dzieje i wcale tak pozytywnie się nie wypowiada w każdej kwestii.. także kij zawsze ma dwa końce i każdy ma prawo do swojej opinii..

Gregre
@... 28.09.2018 17:10

A jeszcze nie tak dawno pisaliście że cała ekipa wywalona a teraz nagle jakiś ziomek kret się znalazł ciekawe ciekawe

Gregre
@Gregre 28.09.2018 17:23

I jakiś taki lewy ten wasz kret skoro też ciągle mówi o czymś czego nie ma ;)

BrawoJa
@Gregre 28.09.2018 14:27

Przeczytaj komentarze i zobacz kto kogo hejtuje ;* i obraża ;) my to chociaż potrafimy w inteligentny sposób to robić.... No ale mniejsza o to. Brakuje Ci wiedzy jak było, a teraz mało co wiesz bo każdy z nas na początku myślal tak jak Ty. Przyjdzie czas i na Ciebie i też w końcu przejrzysz na oczy. No chyba że też należysz do grona tych ludzi co lubią być wykorzystywani, słuchać bzdur i w nie wierzyć no i jak widać nie masz swojego zdania tylko piszesz pod dyktando. Co do tego kreta... A w sumie żyj w niewiedzy :D

YOLO
@BrawoJa 28.09.2018 23:11

Klapki na oczy spadną, wczesniej czy później, jak każdemu kto tam pracował.

Tak było
@YOLO 29.09.2018 11:43

Tak chętnie powtarzane "ryba psuje się od głowy" niestety krystalicznej góry nie dotyczy. Temat rzeka, krótsze niż ustawowe przerwy, ręczne wypełnianie formatek żeby nie wykonywać w tym czasie pracy przy komputerze w celu uniknięcia przerw wynikających z pracy przy komputerze. Bajki o najlepszych ofertach na rynku... Oj wiele tego było.

Dorota
@Ciekawy 20.09.2018 06:59

Chciałam tak tylko jeszcze dopowiedzieć, że nie wszyscy ze "starej ekipy" zostali zwolnieni, więc już tak bardzo Karolowi zasług nie przypisujcie. I fakt, info mamy na bieżąco, wiemy jak było, jak jest. No i domyślamy się jak będzie :)

Gregre
@Dorota 01.10.2018 10:05

Czy to ta Dorotka, która oskarżyła Wiole najlepszego konsultanta w firmie o lewe kontakty bo miała najwięcej punktów i za to fajny hajs zgarnęła ? A po tym jak Karol z Magdą z Dozu zweryfikowali bazy i okazało sie, że wszystkie kontakty są z bazy i Wiola jest po prostu dobra to odwaliłaś totalną siarę mimo tego, że Karol nie chciał robić Ci syfu i chciał wszystko zostawić "pod stołem" tak by nikt się o sytuacji neo dowiedział? No ale cóż duma karyny jak nie pozwoliła wtedy normalnie się zachować i przemilczeć sprawy tak i teraz duma karyny nigdy nie zmądrzeje, byłam świadkiem całej sytuacji co wtedy kochana odwaliłaś, pozdrawiam.

Gregre
@Gregre 01.10.2018 20:11

A i sobie już znikam z Goworka dobrze się bawiłam ale szkoda czasu już trochę :( pozdrawiam "starą ekipę" niech w życiu wiedzie się wam tak dobrze by ściana płaczu nie była wam potrzebna do szczęścia. Tak na koniec mile słowa pa ;*

^^
@Gregre 01.10.2018 20:11

Czy to ta Pani dyrektor mistrzyni hipokryzji, która zabrania wyśmiewania się z pracowników i współpracowników, a sama śmiała się na całą salę ze wspaniałego koordynatora Karolka? Czy to ta Pani dyrektor, która zabrania przeklinania na sali sprzedażowej, po czym sama na odprawach klnie jak szewc? Czy to ta Pani dyrektor, która udaje, że kogoś lubi, po czym odwracając się obsmarowuje mu du*e, że aż piecze? :) Stara ekipa również pozdrawia i zapewne ku Twojemu niezadowoleniu.. każdy z nas ma się świetnie :) Cieszymy się, że mimo iż daaawno pożegnaliśmy się ( na szczęście) z tą firmą, to wciąż potrafimy dostarczyć Ci dużo rozrywki :))))

Dorota
@Gregre 01.10.2018 20:11

Dokładnie, ta sama! Gdybyś znała sytuację, to wiedziałabyś, że nie ja to wymyśliłam, mi by to do głowy nie przyszło :)

Neo
@Gregre 01.10.2018 20:11

Na bank to pisze ktoś ze "stałych" osób pisząc "neo". Ale jaja :D

Cała prawda bez oceniania

Kilka faktów: - najniższa krajowa - marne premie wypłacane "pod stołem", czego nie masz na papierze - bardzo duża rotacja ludzi - 5 dniowe szkolenie za które nie otrzymujesz kasy - możesz wylecieć po kilku dniach jeśli nic nie sprzedaż - dzwonisz non stop i w większości przypadków napotykasz na rzucanie słuchawka lub wkurzonych ludzi - bazy klientów Play nie dostaniesz szybko najpierw musisz zasłużyć - osoby które pracują kilka dni nie są zgłaszane do zusu bo "mamy na to 7 dni" więc nie masz przez ten czas nic + Klima na sali sprzedażowej + Duży pokój socjalny (kuchnia) + Konkursy sprzedazowe

Pracownik

Tragedia!!! Za pseudo kierownika jest jakiś gowniarz, który nawet wyslowic się nie potrafi. Prowadzi jakieś beznadziejne "odprawy" z których nic nie wynika, nawet zmotywować do pracy nie umie. Na rozmowie rekrutacyjnej zadawał mi takie pytania, ze miałem ochotę wyjść. Monentami mialem wrażenie, ze pracuje tam od godziny.Zero profesjonalizmu. Ludzie spoko,ale widać że zastraszeni i boją się powiedzieć cokolwiek. Na szczęście szybko znalazłem inną pracę. NIE POLECAM !!!

Pracownik
@Pracownik 02.07.2018 22:19

Ojoj. Serio potrzebujesz motywujących tekstów żeby wziąć się do roboty? Dla mnie odprawy są potrzebne tylko po to, by omówić szczegóły konkursu bądź wyników, wolę pracować a nie jak niektórzy słuchać motywujących haseł które i tak nie są mi do niczego potrzebne bo umiem to doskonale zrobić sama. Widocznie Twoje rozmowy były słabe a wynik jeszcze gorszy skoro Cię zwolnili. Nie pluj jadem dzieciak.

Pracownik.
@Pracownik 02.08.2018 19:41

To, że Ty ich nie potrzebujesz nie oznacza, że kierownik nie powinien potrafić tych kilku słów sklecić. Do wypowiedzi na temat wyników i rozmów nie masz chyba kompetencji. Co do plucia jadem, to ta wypowiedz jest opinią z punktu widzenia autora, chyba do tego jest ta strona, a Ty go atakujesz za wyrażenie swojego zdania, co słabo świadczy tylko o Tobie.

M.
@Pracownik 02.08.2018 19:41

Panno P., liczę, że dostajesz dodatkowe wynagrodzenie za "ratowanie" sytuacji na goworku ;))) Motywacja jest niezbędnym narzędziem każdego dobrego kierownika czy menedżera! MOTYWOWANIE jest jednym z zadań kierownika! (Polecam się dokształcić w zakresie zarządzania zasobami ludzkimi ). Biedny Karolek niestety tego nie potrafi. I niestety, tego go nie "nauczysz", bo przeczytane z kartki Twoje słowa nie trafią do ludzi tak jak odprawa prowadzona swoimi słowami.

były pracownik
@Pracownik 02.07.2018 22:19

szczera prawda. też popracowałam kilka dni - nie polecam

Zirytowana była pracownica.

Nie polecam, zmarnowałam jeden i pół miesiąca życia plus 5dni 'szkolenia' by usłyszeć, że jednak nie jestem odpowiednia na to stanowisko. Serio? Pff. To po co był egzamin po szkoleniu z którego wynikało, że 'to praca dla mnie' ? A, wiem! Po to żeby koordynator i szkoleniowiec mieli zapchany grafik za co biorą dobry hajs. Poza tym kończył się okres próbny więc było trzeba to jakoś 'zalatwic'. Brak słów! Nie biorą ludzi na poważnie. Wróżę szybki koniec działalności!

A co Cię to
@Zirytowana była pracownica. 19.09.2018 12:12

Żeby jeszcze brali dobry hajs... Sprzedawca przeciętny zarabia lepiej niż pionek koordynator i szkoleniowiec

zadowolony
@A co Cię to 24.09.2018 20:22

można ładną kasę zarobić to prawda jako sprzedawca :) jak ktoś ma predyspozycje i słucha co osoba kompetentna mówi to sobie poradzi

Asd
@zadowolony 25.09.2018 09:16

Pod warunkiem że osoba wyżej jest kompetentna a nie taka udaje.. często jest tak że zadając konkretne pytanie otrzymuje się odpowiedź ogólna bo koordynator nie ma pojęcia jak postąpić

:D:D:D

Pracowałam w tej firmie (pod inną nazwą jeszcze) rok temu. Jak w każdej pracy są plusy i minusy: + fajne nagrody za wyniki były + na dłuższej przerwie można było na spokojnie zjeść obiad + za sporą sprzedaż można było wyciągnąć ładną premię - była sytuacja, że podebrano mi klienta przed zmianą oferty i nikt mi nie powiedział o tym. Sama się od klienta dowiedziałam a tamtejszy pożal się Boże koordynator R., którego już nie ma na szczęście (najgorszy jaki był w firmie), strasznie bronił złodzieja mojego klienta, pomijając to, że ani przepraszam nie było ani żadnej rekompensaty - wiadomo słuchawka strasznie obciąża psychicznie mózg. i jeszcze jedno - nikt mnie nie wywalił, tylko sama podjęłąm tą decyzję.

:D:D:D

hahaha brak klasy dla kogoś kto używa niecenzuralnych słów :D , które administrator usunął

Obserwator
@:D:D:D 19.09.2018 15:23

Brak klasy w kontekście wulgaryzmu nie ma tu znaczenia, to żaden argument. Spójrz na swoją interpunkcję i stylistykę- to dopiero wstyd. Meritum jest fakt, że A. roztrząsa i przeżywa wszędzie gdzie można, sytuację sprzed 1.5 roku :,D W sprzedaży trzeba być sprzedawcą a nie zupą wołową.

:D:D:D
@Obserwator 19.09.2018 15:54

Wstyd to kraść i nie umiec przyznać sie do błędu.

W cycki mi poszło.
@:D:D:D 19.09.2018 16:17

To co piszesz tak mnie dotknęło, ze aż mi w cycki poszło. Wstyd to lajkować sobie opinie :D Kradzież to pozbawienie kogoś czyjejś własności. Ktoś fizycznie Ci zabrał coś z biurka, z domu, z torebki? Jak nie, to nie kłam w komentarzach. Klient prosił żeby go pozyskać zanim zmieni mu sie oferta to został pozyskany. Sam się sfinalizował, sam poprosił nawet o MNP dla żony i dzieci. Tak współpracował, że polecił nawet właściciela sąsiedniego warzywniaka na kolejne aktywacje. Tyle w tym temacie. Nikt niczego nie ukradł. Trzeba zająć się czymś pożytecznym a nie głupoty wypisywać przez 1,5 roku.

Xyz

Czekam zatem na komentarz jaka była ta "rzeczywistość".

:D:D:D
@Xyz 19.09.2018 17:07

Zapraszam na messengera:)

Xyz
@:D:D:D 19.09.2018 17:15

Miałem nadzieję że na forum dowiem się jaka była "ta prawdziwa rzeczywistość". Krąży po Internecie taki mem: "Jak to jest grac z gołębiem w szachy? Nie ważne jak dobrze grasz, gołąb i tak przewróci wszystkie figury, nasra na szachownicę i odleci będąc dumnym z wygranej"...Tak więc dziękuję za dyskusję i idę kraść kolejnych odraczanych klientów, telemarketerów nieświadomie wypoczywajacych na urlopach...

:D:D:D
@Xyz 19.09.2018 17:39

Powodzenia zycze i szerokiej drogi!! A ja ide na urlop sie wylegiwac sie na dzikiej plaży, korzystac ze slonca i pic drineczki z palemką :):) Dla ścisłości to byly retencje a nie mnp wiec klient juz byl w bazie:D

Xyz
@:D:D:D 19.09.2018 17:52

W bonusiku odemnie druga palemka za kreatywność i wyobraźnię, co by to pełne słońce nie przygrzało na jednej z dzikich plaż...

Ja
@:D:D:D 13.09.2018 10:59

Aśka daj już spokój.. ludzie mają gorsze problemy a nie "kradzież" (haha) klienta. Było, minęło nie ma co rozdrapywać. A jak tak bardzo Cię to boli to mogę polecić Ci dobrego terapeutę.

:D:D:D
@Ja 24.09.2018 20:20

sam(a) sobie do terapeuty idź

Pracownik

Nie polecam. Ogromna rotacja, wylatujesz bo koordynator ma taka zachciankę. Jeśli wszystko jest ok to jesteś super, ale jak tylko mogą Ci się podwinie albo masz gorszy dzień to jesteś obgadywany za plecami i knują jak Ci wywalic. Koordynator tak jak ktoś napisał wyżej to gówniarz bez doświadczenia, wyżej głowę nosi niż ma wiedzy i umiejętności. Nie potrafi zapanować nad ludźmi i jego największą bronią jest wypowiedzenie. Zamiast pomagać to wprowadza atmosferę nieprzyjemna i czujesz się przynajmniej na początku zmieszana z błotem. Jak już jesteś dłużej to idzie przywyknac. Jeśli chodzi o szkolenia to raczej nazwałbym to bezpłatnym słuchaniem wywodów. Chłopaczek który nie ma nic wspólnego ze stanowiskiem szkoleniowym udaje że umie przekazywać wiedze. Jak zapytasz się go o coś trudniejszego urywa temat bo nie potrafił powiedzieć. Braki w znajomości ofert też widać, bo więcej szczegółów wiedziałam przychodząc na szkolenie niż pan który mnie szkolił. Kadra kierownicza to chyba pomyłka.. o ile pani P. Umie dotrzeć do ludzi to pan T nie powinien wogole z nami rozmawiać. Po jego odprawach nie wiesz czy masz się śmiać czy płakać. Koordynator traci w oczach innych pracowników jak słychać krzyki Pana P i opieprzanie. Widać że jest tylko narzędziem w ich rękach. Na plus jest to że sala jest klimatyzowana, socjal jest spory i można spokojnie zjeść obiad. Jeśli z ludźmi którzy tam pracują dogadasz się to chwilę można tam zostać.. nie polecam na dłużej bo zarobić dobrze się nie da.. co to 1800zl w dzisiejszych czasach? Zbierasz klientów, piszesz umowy a dostajesz śmieszne 300zl premii..

Premia
@Pracownik 13.09.2018 08:07

Widocznie mało umów pisałaś, bo są ludzie którzy dostają po 1000-2000 zł premii ale i dużo umów przy tym piszą.

Zwykły pracownik
@Pracownik 13.09.2018 08:07

Państwa P. i T. Od dwóch miesięcy nie było w firmie. Wiec dziwne że wypowiadasz się o szkoleniach i o P. i T. Jakbyś cały czas tu był bo informacje masz rozbierzne w czasie i wgl nie pokrywają się z tym co dzieje się w firmie. Ostatnia odprawa T. Była dobre 3 miesiace temu z informacją że będzie zmiana lokalizacji na centrum miasta i M. Szkoli od 3 miesięcy. Edit: pod zły komentarz się wpisał;)

Magda
@Zwykły pracownik 13.09.2018 17:37

Dlaczego piszesz dwa komentarze podpisując się innym nickiem? Każdy wie że komentarze tu piszą ludzie którzy szukają opinii, zwolnieni pracownicy i właściciele/osoby na wyższym stołku niż szary pracownik. Nikt komu jest dobrze nie pisze opinii bo nawet nie pomyśli żeby tu zajrzeć.

Zwykły pracownik
@Magda 13.09.2018 20:24

A jednak zwykły pracownik też tu zagląda i podzieli się opina bo mamy bekę z tego co ludzie tu piszą, mi w firmie jest dobrze więc chętnie podziele się dobrą opinią, zwykły pracownik to ja drugi komentarz nie jest mój ;*

A co Cię to
@Premia 13.09.2018 17:32

Była jedna taka osoba w dziejach firmy i została wywalona bo za dużo miała do powiedzenia bo znała firmę od podszewki..

Jazda jazda jazda jazda

Ale tu jest jazda, ludzie idźcie sami sprawdzić tak ja to zrobiłem. Nie wypowiem się bo tylko rozgrzeje dalej tą jazdę która tu jest. W każdym razie jest mi ok. A odwiedziłem w Lublinie kilka firm które na goworku mają tylko pozytywne opinie a był tam mega (usunięte przez administratora) To tutaj mają na odwrót, (usunięte przez administratora) na goworku a w Rzeczywistości jest po prostu ok.

Olga

Ten koordynator obecny to porażka, wyłowić się nie potrafi. Zamiast na picie z 'ekipą' i inne bonusy to lepiej niech sie uda do logopedy. Może założyć krawat, koszule, nałożyć tonę brylantyny na włosy ale słoma butów wystawać będzie. ????

Bezstronny
@Olga 22.09.2018 07:29

Koleżanka chyba nie zrozumiała że picie z "ekipa" to poprzedni koordynator, przynajmniej ja tak to rozumiem z postu ponizej

Załamany

To co tu się dzieje, to jest ku*wa dramat.

Pracownik

Jako pracownik który pracuje już 5 miesięcy od razu powiem, że ludzie tutaj bzdury piszą. Atmosfera jest bardzo przyjemna, nawet jak trzeba spiąć tyłek to dalej jest to w dobrym tonie. Szkolenie miałam z Mateuszem, przyszłam bez doświadczenia Mateusz przeszkolił mnie z technik które firma sobie ceni z koordynatorem Karolem zawsze można się dogadać jest wymagający to prawda ale dużo daje od siebie gdy rozwija mnie sprzedażowo i jest przy tym wyrozumiały. Wynagrodzenie mam zawsze na czas, premia też jest na czas, nie ma żadnego systemu kar, firma stawia na rozwój, przyjemnie tez się patrzy kiedy na wyższe stanowisko rekrutowana jest osoba z ekipy co też własnie się dzieje z jedną dziewczyna która jest szkolona na koordynatora. Przyszłam bez doswiadczenia, trochę sceptycznie bo sprzedaż nie jest tym o czym marzyłam jednak ludzie którzy mnie prowadzą i cała ekipa zmieniła moje nastawienie i zostaje tu na dłużej bo ta praca dzięki nim jest bardzo przyjemna. Wiec na sam koniec na swoim przykładzie polecam przyjść i sprawdzić a nie czytać te bzdury i zmarnowac okazje dobrej pracy z dobrym kierownictwem tylko dlatego że ktoś się nie przyłożył i nie wdrażał tego co koordynator od niego wymagał co było w obowiązku tego pracownika w efekcie pisze opinie w "zadość uczynienie"

Akcja
@Pracownik 05.09.2018 21:19

Akcja klikamy w opinie :D

4boxodlewejstrony
@Akcja 19.09.2018 15:15

O, widzę nic się nie zmieniło panie K i dalej jedyną rzeczą jaką robisz po pracy jest... praca. Ciągle w pracy. Obiecałeś ludziom dłuższą przerwę za klikanie na goworku? Brawo!

Powodzenia

Jak jesteś ciekawy to idź i sprawdź. Jak masz mocna psychikę i nie masz własnego zdania, albo przynajmniej potrafisz nie wyrażać go głośno, lubisz być lizusem, a jeszcze będziesz miał trochę szczęścia i coś spiszesz w pierwszym tygodniu, to myśle że się tam odnajdziesz chociaż na chwile.

Tyle w temacie

Wszyscy wieszają psy na biednym panu K. a jemu tak naprawdę wypadałoby współczuć. Jako pionek który do końca nie wie co robi, ale robi co mu każą i tak całkiem dobrze sobie radzi. Gdyby miał cokolwiek do powiedzenia nie traktowałby tak ludzi z którymi kiedyś pracował na równi. Zapomniał wół jak cielęciem był... Co do opini, każdy ma swoją, ale ręka w górę która pozytywna jest od osoby która przepracowała tam przynajmniej rok, no nawet pół? Przez miesiąc czy dwa, nie da się poznać ani firmy, ani atmosfery, która tam panuje.

:D:D:D
@Tyle w temacie 19.09.2018 12:58

Ja pracowalam tam dlugo mimo pewnych niedociągnięć dobrze mi się tam pracowało.

Były pracownik
@Tyle w temacie 19.09.2018 12:58

Prawda jest taka że jak piszesz umowy to jesteś super, śmiechy, chichy i wręcz włażą ci w d.. A po czasie gdy idzie ci gorzej, i robisz umowy po 2.2 punkta to nagle jesteś zwykłym pracownikiem, nie ma pomocy ze strony "wyżej" postawionych, zostajesz sam sobie i nie wiesz tak naprawdę co robisz źle. Niektóre osoby prowadziły sobie same odsłuchy co jest nie do pomyślenia! Firmy nie poznasz przez miesiąc ale jak jesteś mądry to na atmosferę zwrocisz uwage a szczególnie pewne fałszywe osoby na bank wyłapiesz.

Hehehehehehehe
@Były pracownik 19.09.2018 19:44

"jesteś mądry" ale nie wiesz co robisz źle heheje

Pytam
@Hehehehehehehe 19.09.2018 20:49

Co to wnosi?

Dorota

Nie polecam. Kto chce, niech sprawdza, ale mimo wszystko nie polecam. Tak, to prawda, że wiele się w tej firmie zmieniło, oczywiście na gorsze. Myślą, że jeśli wymienią cały zespół na zupełnie nowy to to coś zmieni. Nikomu nie życzę źle, ale słuchając co się tam wyprawia to długo nie pociągną, przynajmniej w Lublinie. Niech lepiej wracają do Bydgoszczy i tam robią gruby hajs o jakim zawsze mówią :) Pozdrawiam.

Dajcie spokój...

Nędza. Rozwiązywanie umowy po KILKU dniach (do tygodnia) od zawarcia za byle głupoty typu coś zapomniał zrobić, czegoś nie powiedział, etc., więc takie postępowanie mają najwyraźniej wpisane w swoją politykę, bo takiej rotacji w call center w Lublinie jeszcze nie widziałem, a łudzą jakąś umową o pracę. Dodatkowo siedzi tam nie więcej niż może max. 12 osób więc atmosfera to zamuła. Wydzwaniasz numery z czego grubo ponad 90% to klienci niepasujący do targetu i weź tu zrób satysfakcjonujący wynik. Nie poleciłbym nawet na wakacje.

Xdd
@Dajcie spokój... 07.09.2018 21:31

Siedzi 12 osób bo to nie jest typowe całkowicie center, gdzie walą 100 osób na salę i dają jedną kartkę do czytania ;) nikt za free nie leci z pracy ktoś musi na firmę zarobić więc skończcie ludzie te bajki ????

Dajcie spokój...
@Xdd 08.09.2018 00:03

W 100% to samo. Jedna różnica jest taka, że połączenia same nie wpadają, tylko sam wykręcasz - w każdym innym "typowym całkowicie center" oprócz automatu też można tak robić. No i sprzedajesz ;-) Jak nie ma kartek do czytania to z czego muszą uczyć się początkujący pracownicy? Chyba nie będą się domyślać, co mają mówić xD

byly pracownik
@Dajcie spokój... 08.09.2018 09:48

2 tygodnie tu byłam jakiś czas temu. sprzedaż to jednak nie dla mnie, nie wyleciałam z widzimisia koorynatora po prostu nie sprzedawałam i wiem o tym dobrze że nie sprzedawałam bo robiłam to nieumiejetnie, miałam wsparcie i pomoc podczas pracy poświęcano mi czas by rozwinąć we mnie sprzedawcę ale osobiście tego nie czułam i na spokojnie się rozstaliśmy. Na 12 osób 10 było na umowie o pracę reszta zlecenie razem ze mną, kolega wyżej mówi że się nie da robić wyniki bo 90% klientów to nie ten target... Cały czas masz bazę biznesowa, czasem klientom rzuci Ci słuchawka czasem nie odbierze co jest raczej normalne w całkiem centre jednak dalej jest to baza biznesowo bo jak odbriali to rozmawiałam z właścicielami firm, wyniku nie ukręci się jak się nie umie sprzedawać byłam widziałam i ludzie robią tam wynik i dostają premie, atmosfera też jest wporzadku nie dzwonisz tylko, możesz pogadac z ludźmi obok, z koordynatorem, możesz wysłać mila do klienta, co jakiś czas rano sa organizowane zbawy w ramach rozruchu . Wiec mimo tego że mi nie poszło to firmie należy się pozytywny komentarz bo traktują człowieka fair. Jak szukałam pracy to ta firma miała najmniej negatywnych komentarzy a w Lublinie jest już 2 lata, inne CC mają kilkadziesiąt razy więcej

Dajcie spokój...
@byly pracownik 08.09.2018 15:40

Hehe, Szanowny "byly pracowniku", brzmisz jakbyś napisał tą opinię pod dyktando szefa, ale nich ci będzie ;-) Pracować nikomu tam nie zabraniam i jak komuś się podoba to OK, hejtować nie mam zamiaru ;-) Od siebie tylko powiem żebyś kitu nie wciskał, że to ludzie nie umieją sprzedawać, bo jak to w Call Center jest duża rotacja, więc zdecydowana większość zdążyła się nauczyć gadki z klientem gdzie indziej. A ogromna większość tych "klientów biznesowych" to nieaktualne dane albo zobligowane do spławiania "natrętnych telemarketerów" sekretarki, które nawet cię nie przekierują tylko "same wszystko przekazują" bo "nie są decyzyjne", a jak prosisz o kontakt z kimś decyzyjnym to "przykro mi, ale nie mogę przekazywać takich informacji" albo chcą podać kontakt e-mailowy i na tym się kończy.

Hehehehehehehe
@Dajcie spokój... 09.09.2018 10:43

Drogi człowieku który to napisałeś, każdy dobry sprzedawca Cię wyśmieje za ten komentarz, że płaczesz z powodu sekretarek i lykasz kit że nie mogą podawać takich informacji hehehe

Dajcie spokój...
@Hehehehehehehe 09.09.2018 15:15

Jeśli za niepisanie pozytywnych opinii mają ci zerwać umowę to pisz co chcesz. Mi tam nie zależy żeby hejtować. Jak ktoś chce się przekonać, niech sam przyjdzie i zobaczy ;-) Pozdrawiam.

Hehehehehehehe
@Dajcie spokój... 09.09.2018 20:20

Znowu lecisz grubo hehe dobrze mówisz walczę właśnie o swoją umowę bo mi zagrozili że jak nie napiszę pozytywnie to mnie wywalą.... To był sarkazm jakbys nie skumał hehe Nie zależy Ci by hejtować a hejtujesz lecąc tak wybujałą wyobraźnią. Choroby psychiczne się leczy hehe

Dajcie spokój...
@Hehehehehehehe 09.09.2018 21:42

Za niejednomyślność poniżasz ludzi nazywając ich chorymi psychicznie. Moim zdaniem to mówi o tobie wszystko. Nic nie muszę od siebie dodawać.

Hehehehehehehe
@Dajcie spokój... 10.09.2018 10:31

Za niejednomyslnosc mówisz że, pisze pozytywnie o firmie bo zagrożono mi utratą umowy hehehe dobry jesteś hehehe dalej uważam że to sie leczy bo dostrzegam rozdwojenie jaźni hehe

Dajcie spokój...
@Hehehehehehehe 10.09.2018 14:58

Weź nie pisz bzdur. Firma to typowe call center z rotacją jak nigdzie indziej a ludzie wylatują do tygodnia nawet za to że czegoś nie powiedzą. Każdy może tam przyjść i zobaczyć na własne oczy a było tam wiele osób.

Wiktor

Chcialem aplikować ale szukając w necie opinii dowiedziałem się że firma zmieniła nazwę i Skoro dobrze prosperowała i rozwija się to po co zmienia nazwę i odcina się od starej? Moim zdaniem to pralnia ludzi, takie samo CC jak każde inne, a zmienia nazwę żeby nie kojarzyc się źle. Chyba zrezygnuje

Zwykły pracownik

Która zmieniła nazwę na początku roku, klawiatura figle sprawia wybacz ;*

Wiktor
@Zwykły pracownik 13.09.2018 22:15

Sprawdzę na własnej skórze w takim razie

Były pracownik

Najlepsze jest to że pracownicy mają gdzieś pisanie opinii na go worku,pozytywne opinie pelne hejtu na negatywne wypowiedzi pisze zapewne Pani Paulina:) z daleka można poznać ten pretensjonalny ton wypowiedzi.. prawda w oczy kole..

Zwykły pracownik
@Były pracownik 12.09.2018 08:31

Państwa P. i T. Od dwóch miesięcy nie było w firmie.

Zwykły pracownik
@Zwykły pracownik 13.09.2018 17:13

Państwa P. i T. Od dwóch miesięcy nie było w firmie. Wiec dziwne że wypowiadasz się o szkoleniach i o P. i T. Jakbyś cały czas tu był.

Ja
@Zwykły pracownik 13.09.2018 17:15

A jaka masz pewność że mnie tam nie ma?

Zwykły pracownik
@Ja 13.09.2018 20:14

Stuprocentową skoro mówisz o odprawach prowadzonych przez ludzi których nie ma w firmie od dwóch miesięcy ;*

Ja
@Zwykły pracownik 13.09.2018 22:16

Ja napisałem o pisaniu komentarzy a nie o jakiś odprawach. Komentarze można pisać z domu niebedac w pracu

Kupię tone popcornu

Nic tylko popcorn tu kupic, z jednej strony byli pracownicy którzy mają żal do kogoś z drugiej obecni pracownicy którzy mają żal do tych ktorzy mają żal do kogoś. Jedni i drudzy w zrozumiałej sytuacji, jedni zli z różnych powodów jak widać a drudzy szczęśliwi też z różnych powodów jak widac Każdy wpisując dowolną nazwę w nicku czuje się w pełni anonimowo i leci ze wszystkim co mu do głowy przyjdzie. Ciekawe jakby wyglądały takie rozmowy gdyby każdy musiał się z Imienia i Nazwiska podpisać. Ciekawe czy by do nich doszło ?

anonim

(usunięte przez administratora)

Dominik

Rekrutują cały czas na OLXie "sieć Play liga najlepszych doradców czeka" takie mają ogłoszenie, łatwo nie jest się dostać ale składaj bo zarobić można fajna kasę tylko się przygotuj do rozmowy bo teraz rozmowy prowadzi młoda laska która zadaje trudne ale mądre pytania ;) Powodzenia!

Smieszne

Z takimi opiniami to cud że firma jeszcze nie upadła - właściciel firmy pewnie bank obrabował by wszystko opłacać ???????????? Dla takich co wystawiają takie opinie to oczywiście był sarkazm ;* Nie zostałeś przyjety wylewasz swoją złość za niepowodzenia na go worku, Nie poszło Ci wylewasz złość na go worku, Bo to inni są winni tego że nic nie osiągnąłeś nie Ty ;** Gdy wybieram tą firmę to zupełnie tak jak wybierałam telefony, na każdej stronie negatywne opinie o każdym nawet o Samsungu S9 co w związku z tym wynoszę? Że w tej firmie jest spoko tak jak z S9 tylko ludzie tępi trafiają ;*

Pracownik 3

Byłam w firmie krótko ponad tydzień, osobiście nie przekonałam się do tej pracy bo strasznie mnie męczyła słuchawka, mimo wszystko w międzyczasie dwie nowe dziewczyny dostały umowę o pracę po krótkim czasie za wynik itd nie wiem jak było kiedyś jedynie wiem że do tej pory tak jak one jeszcze nikt nie dostał po miesiącu umowy o prace - więc niektóre komentarze traktowałabym z dystansem co do firmy, praca nie dla mnie męczyłam się aczkolwiek kierownik jest okej, młody to prawda ale wyrozumiały jeśli chodzi o jakieś nagle wypadki. Podsumowując - nie czułam się zastraszana, nie czułam by ktoś inni był zastraszony poza ludźmi którzy nie wypełniali swoich obowiązków i kierownik od nich wymagał spełnienia obowiązków - więc rzeczywiście ciężka sytuacja gdy kierownik wymaga od kogoś spełnienia obowiązków przecież to jest zastraszanie. Praca nie dla mnie, męczyłam sie, firma okej niczego złego nie doświadczyłam

Robak
@Pracownik 3 19.08.2018 21:14

Dostawali wcześniej po miesiącu. Nic nowego.

Pracowniczka
@Robak 30.08.2018 21:16

W firmie się zmienia, na plus dla pracujących na minus dla obiboków, bo o zgrozo trzeba pracować. Jeśli pracujesz to nic Ci nie "grozi" o ile "zagrożeniem" może być utrata pracy za niewykonywanie swojej pracy Trochę tu już jestem i nie znam nikogo poza dwoma koleżankami kto wcześniej dostał po tak krótkim czasie, sama musiałam odbebnic 3 miesięczne cele ;)

Robak

Minusy: -max 5 dniowe bezpłatne szkolenie z podstaw ALE tylko 1-2h szkolenia z rzeczy trudniejszych/bardziej zaawansowanych co nie ułatwia połapania się w nowej roli -firma ma 7dni roboczych na zgłoszenie pracownika do ZUSu ale tego nie robi! sprawa wyszła zupełnie przypadkiem - czy to stała praktyka? nie wiem -sztywna korposzczurowa atmosfera - wchodząc do nowego zespołu trzeba się dostosować, ale widać że prócz wyników liczy się też uśmiechanie do właściwych osób -na szkoleniu mówią że przez pierwszy miesiąc "wyniki się nie liczą" KŁAMSTWO! trzeba od razu pozyskiwać klientów bo jak nie, to można pakować manatki -nie masz wyników = nie udostępnią ci list z lepszymi klientami = masz małe szanse na poprawe -szkolenia prowadzone przez M. były średnie, słabo radzi sobie w przekazywaniu wiedzy, zdecydowanie wiecej można sie nauczyć od koleżanek, które okazują szczere zainteresowanie i razem z Tobą 'walczą' o klienta, od koordynatorów mozna usłyszeć "złote rady" ale nie pokażą jak użyć tego w praktyce przy trudnym kliencie -dużo zależy od szczęścia! często przez kilka godzin lub DNI trafia się na klientów którzy od Play nic nie chcą i im się tego nie wmusi! IMHO te wszelkie techniki sprzedażowe to jeden wielki pic na wode! -ni stąd ni zowąd może wystąpić wymiana zespołu, wylatują nawet osoby z umową o prace z ok wynikami -/+"na słuchawce spędza się 2-3h" - tyle godzin trzeba przegadać, ale dzwoni się przez całe 8h -/+wewnętrzne konkursy - dla jednych żenujące, dla innych ok -/+Play nadal ma kiepską ofertę w porównaniu do innych ale i tak trzeba kit wciskać Plusy: +lepsze od innych lubelskich call center które funkcjonują jak kołchozy +klimatyzowane pomieszczenia +nie ma problemu z wymianą sprzętów itp +praca 8-16:00 +wolne weekendy +wszyscy dbają o porządek +da się dogadać z urlopem +wypłata przychodzi regularnie, brak opóźnień, profity ok +fajne wyniki=możliwe wcześniejsze wyjście +brak złej relacji szef VS pracownik - można się dogadać i pogadać jak kolega z kolegą +przystanki mpk w bliskiej odległości

Możliwe że przyszły pracownik
@Robak 23.08.2018 14:20

Zatrudniasz się u lidera rynku czytaj Play który osiąga najlepsze wyniki sprzedażowe i ma największą bazę klientów w polskiej telefonii komórkowej i mówisz, że ma słabą ofertę? Coś tu nie gra - jakim cudem w takim razie stali się liderem rynku? Mam jakieś doświadczenie i wiem że firmy zawsze kładą nacisk na ich techniki jeśli im się sprawdzają się jeśli nie wierzyłeś w ich techniki to znaczy że ich nie stosowałes co też przełożyło się na Twój wynik przez co Ci pewnie podziękowali albo robiłeś to na niskim poziomie ja złożyłem CV i czekam na telefon i jako osoba z doświadczeniem widzę tu komentarze ludzi którzy ze sprzedażą nie mieli nigdy nic wspólnego i zamiast pracować wola siedzieć za godzinówkę "bo przecież w pierwszym miesiącu wynik się nie liczy" - to po co się starać? W każdej firmie sprzedażowej w pierwszym miesiącu wynik się nie liczy, liczy się zaangażowanie.

Beton
@Możliwe że przyszły pracownik 26.08.2018 12:59

Oj ziomek, moje ogromne doświadczenie sprzedażowe i chęci wcale nie pomogły w zderzeniu z betonem więc nie żeń kitów :) Zgadzam się z Kolegą.

Skała
@Beton 30.08.2018 21:14

Ogromne doświadczenie sprzedażowe nie poradziło sobie w pracy w której doskonale dają sobie ludzie bez doświadczenia? :) coś tu nie gra. Pracuję tutaj od dwóch tygodni i nigdy nie zdarzyło się żebym nie otrzymała od razu pomocy jak tylko o to poprosze. Jeżeli idziesz tam żeby odbębnić godzinówkę to nie jest dziwne, że wyniku nie osiągniesz. Jak K. zobaczył, że mi bardzo zależy spędził przy mnie cały dzień i udało się zdobyć pierwszego klienta, teraz leci z górki ;) jeżeli nie zależy komuś na wyniku tylko żeby dzień przeleciał przez palce to raczej nie jest ten adres ;)

Pracownik 2

W zupełności zgadzam się z opinia powyżej. Nic dodać nic ująć, zwłaszcza w kwestii kierownictwa i zastraszonych pracowników. Dużo się w firmie zmieniło na gorsze dla pracownika, raczej nie ma co tam szukać dobrej atmosfery i stabilizacji.

Zostaw opinię o Expert Group Tomasz Kwaterowski - Lublin

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Expert Group Tomasz Kwaterowski