Pani Trucholog Mirosławy Szabuni, jest przemiłą i kompetentną osoba i bardzo mi pomogła w moim problemie.
Wcześniej chodziłam do różnych specjalistów z NFZ, którzy udawali, że leczą nie mówiąc mi co leczą z dnia na dzień by o coraz gorzej. Pani Mirosława mnie wysłuchała, postawiła diagnozę, a nie „olała”. Preparaty które poleciła bardzo mi pomagają. Polecam Panią Mirosławę z całego serca!!
Tess
26.07.2024 10:25
Pani Mirosława jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.Cierpliwie i dokladnie wysłuchała moich problemów z włosami. Wykazała się dużą empatią.Przedstawiła plan pomocy. Działa od 1 zabieg! Włosy i skóra głowy są zdrowsze. To ja poprosiłam o środki trychologiczne. Cena w proporcji do czasu użycia (są bardzo wydajne) i efektów jest do przeżycia. Szczerze polecam !
Zuzanna klientka
13.07.2024 14:16
Najpierw poszłam do Pani dermatolog z łupieżem. Ogladala moja skórę głowy gołym okiem i stwierdziła, że jest zdrowa. Przychylajac się do mojej prośby na pierwszej i kilku kolejnych wizytach przepisała mi jakieś szampony. Były drogie i nic nie pomogły. To wszystko doprowadziło do narosniecia problemu. Pojawiło się łysienie.
Sfrustrowana poszukałam pomocy u trychologa. Tutaj Pani Miroslawa miała kamerę na której nawet ja widziałam że skóra nie jest w dobrym stanie. Wypytała o dietę oraz leki które przyjmuje. Uspokoiła mnie widząc moje załamanie z powodu tego, że nic nie działa. Powiedziała, że wie jak mnie wyleczyć.
Aktualnie jestem w trakcie terapii wlosowej. W miejscu gdzie było łysienie plackowate odrastają włosy. Ogniska łojotokowe są znacznie zmniejszone, same się kruszą i odpadają przy masażu głowy podczas mycia. W końcu czuje swoją skórę a nie twarda swędząca skorupę!
Preparaty są eleganckie, pięknie pachną i przede wszystkim działają.
Nie polecam !!!! Wciska produkty są szokujące ceny i nie obiecuje ze coś pomoże powiedziała
klientka
04.04.2024 15:05
Nie polecam. Oprócz tego, że gabinety są dobrze wyposażone i lśnią, (zo zachęca do współpracy z Panią trycholog) nie zauważyłam profesjonalnego podejścia tej Pani do pacjenta. Na moją opinię złożyło się kilka czynników, oto one: 1) Mówiłam do tej Pani "pani doktor" i nie oponowała, mimo, że z nie posiada stopnia doktora ani lekarza. (2) W pierwszej kolejności zostałam wypytana o mój status materialny i społeczny; o męża - (gdzie pracuje, jaki ma zawód, czy zarabia i czy daje mi pieniądze). W tym kontekście wywiad był prowadzony w zakresie mojej rodziny a szczególnie dzieci. Czy pracują, czy dobrze zarabiają itp. (3) Następnie poleciła mi preparaty za które zapłaciłam ponad 400 zł. . Po ich użyciu skóra głowy jeszcze bardziej swędziała i się zaogniła. Nie wiem, który z tych środków tak zadziałał. W każdym razie nie nadają się na moje dolegliwości (opinia innego trychologa). A na domiar wszystkiego Pani niby chce być miła, ale jakoś nie wychodzi. Szybko się denerwuje i używa dyrektywnego tonu głosu, karci za kolor włosów jaki posiadam, proponuje swój kolor, który mi się nie podoba.
G
20.07.2021 21:58
Pani M.Szabunia może ma wiedzę, ale jest po prostu niemiła, przez co chyba nikt normalny od niej nie kupi tych drogich szamponów. Serio, gdyby nie była jak jeż z kolcami to może i bym się skusiła na jakieś zabiegi i kosmetyki. Ale przebywanie z nią regularnie byłoby po prostu nieprzyjemne, a nie tak kojarzę tego typu zabiegi.
Ewelina B.
18.03.2020 11:12
Serdecznie polecam Panią trycholog Mirosławę Szabunia. Bardzo miła, życzliwa i profesjonalna osoba. Od dłuższego czasu zmagałam się z problemem nadmiernego wypadania włosów. Dzięki wizycie w centrum trychologii otrzymałam trafną diagnozę, rozpoznanie problemu oraz możliwą drogę leczenia, na którą się zdecydowałam i nie żałuję. Preparaty stosuję regularnie i systematycznie, a stan włosów jest o wiele lepszy. Polecam.
Była klientka
12.02.2020 09:16
Pani Mirosława- porażka.
Jest tak tylko po to żeby wciskać pacjentom ich szampony, ich odżywki, ich naświetlanie i ich mezoterapie. Jest nie miła i sama wcale nie ma ładnych włosów.
Zostaw merytoryczną opinię o Gabinety Urody Instytucja Szkoleniowa Mirosława Szabunia