Odradzam współpracy z tą firmą.Robią ogromne problemy z wypłatami, już od wielu miesięcy nie otrzymałam wynagrodzenia,wszystko chcą załatwiać przez rozmowę telefoniczną,kłamią w wielu kwestiach także współpracy ze szkołami zagranicznymi.Chaos w harmonogramie obozu,często należy samemu dojechać do danego miejsca
Paweł Jęchorek
15.08.2026 21:23
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Z przykrością czytamy, że współpraca z nami została oceniona negatywnie.
Nie jesteśmy w stanie zweryfikować opisanego przypadku na podstawie anonimowego wpisu, dlatego nie możemy odnieść się do wszystkich przedstawionych zarzutów. Pragniemy jednak wyjaśnić, że w przypadku wyjazdów zagranicznych możliwość wykonywania pracy instruktora często zależy nie tylko od deklarowanych umiejętności, ale również od spełnienia formalnych wymagań oraz uzyskania akceptacji odpowiednich instytucji i partnerów zagranicznych. Zdarzają się sytuacje, w których zgłoszenia kandydatów nie otrzymują wymaganych zgód lub nie spełniają lokalnych wymogów formalnych, co pozostaje poza wpływem organizatora.
Jednocześnie wynagrodzenie w naszej firmie jest każdorazowo powiązane z zakresem obowiązków, posiadanymi kwalifikacjami, uprawnieniami oraz charakterem wykonywanej pracy. Wszystkie rozliczenia realizowane są zgodnie z obowiązującymi ustaleniami.
Jeżeli doszło do jakichkolwiek nieporozumień dotyczących współpracy lub rozliczeń, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z biurem. Jesteśmy zawsze gotowi do merytorycznego wyjaśnienia każdej sprawy w oparciu o dokumentację i fakty.
Zależy nam na utrzymywaniu wysokich standardów współpracy, terminowej komunikacji oraz profesjonalnej obsłudze zarówno naszych klientów, jak i współpracowników.
Z poważaniem,
Paweł Jęchorek