Na parkingu kierowca polecił mi JS. Nie za bardzo ufałem, ale zadzwoniłem bo szukałem już jakiś czas pracy bez jezyka ale u Niemca. Znaleźli mi kilka ofert, żadna nie pasowała ale po godzinie oddzwonili i był ideał pode mnie. O dziwo pomogli też ogarnąć kindergeld w trakcie jak już zaczynałem pracować więc polecam bardzo
Wszystko ok, polecma zainteresowanym
Wszystko git
Cała rekrutacja troche trwała bo prawie 2 tygodnie ale udalo się ogarnąc dla mnie szkolenie, pojezdziłem chwile w podówjnej obsadzie i jak złapałem doswiadczenie to zaczalem jezdzic samemu takze moge polecic
Polecam, pomogli mężowi znaleźć dobrą prace z której jest zadowolony. Inne agencje nie podołały bo nie było 1/1 a tu proszę- dało się :)
Ogólnie pozytywne wrażenia z kontaktu- polecam
Witam pracuję ktoś na przekąskach sercowych może jakieś opinie
Nie polecam. Dzwoniłam o pracę kilkukrotnie,wysłałam maila, aplikacje. Mieli niby oddzwonić do dnia dzisiejszego nikt nie zadzownil. Olewka straszna. Dwóch facetów na linii i bawią się w spychologie zamiast zainteresować się potencjalnym kandydatem
Dokładnie nie odbierają telefonów wysyłają ofertę a jak im odpowiedziałem że jestem zainteresowany zero odpowiedzi z ich strony nie polecam
Jestem zadowolny po 4miesiacach moge juz cos powiedzieć- kasa +/- sie zgadza,robota w miare spoko tylko duzo nocek na plus kontakt z Karolem, ktory dzowni co miesiąc i sprawdza czy wyplaty co miesiac sie zgadzaja.
Job service to (usunięte przez administratora) Zatrudniaja ludzi ktorzy przez telefon opowiadaja bzdury.Umowilem sie na stawke przez telefon ,zwolnilem ze starej pracy ,pojechalem do niemiec i okazalo sie na miejscu ze mam zarabiac duzo mniej niz przez telefon bylo uzgodnione. ! Zaraz pod moim komentarzem odezwie sie pracownik jobservice i bedzie pisal ze klamie i zapraszamy do kontaktu i bla bla.. Nie polecam (usunięte przez administratora)! Nie wierzylem w negatywne opinie przed wyjazdem i musialem na wlasnej skorze sie przekonac ze opowiadaja bajki ile to nie zarobie a jak juz sie pojedzie maja nadzieje ze czlowiek zostanie za ta mniejsza kase skoro juz przyjechal,zenada !
Agencja jak agencja- swoją robotę robią okej, a to jak trafisz w Niemcach to inna sprawa pewnie. Ja jestem zadowolony, więcej nocek niż o miało być ale mi to nie przeszkadza bo doszedł dodatek nocny i kasa się zgadza, 2600-2700€ do ręki na I steuerklasie za 2/1 mi wychodzi????
Czy ktoś ma informacje o ofercie w chemnitz na bdf? Znam już co oferuje agencja. Teraz pytanie jak praca tam wyglada. Czy zgadza sie większość z propozycjami ze strony agencji?
Prace ci załatwia, mniej lub bardziej opłacalną ale załatwia. Do załatwienia pracy będą mili i uprzejmi do kogokolwiek nie zadzwonisz. Jak już będziesz w ich "worku" to strzeż się. Będziesz traktowany jak ostatni truteń. Nie odbieraja telefonów, nie oddzwaniają, brak kontaktu. Jesteś dla nich już wtedy pasożytem, szkodnikiem który marnuje ich cenny czas!! Obiecana pomoc po rozpoczęciu współpracy z nimi jest tylko na papierze. Obiecuja bony paliwowe w firmie gdzie się zatrudniasz, ze firma się rozwija - kupuje nowe auta i potrzebuje kierowców, że czas pracy kierowcy jest dochowywany. Tymczasem rzeczywistość jest odwrotna! Wyprzedają tabor! Kierowców zmieniają kiedy chcą, za nic wyrzucają z pracy bez okresów wypowiedzeń na podstawie wymyślonych powodów, a czas pracy?? Haha możecie pomarzyć że tacho będzie w porządku. Uważać na MEESE LOGISTIK w Beesten!! To koń pociągowy całego job service z Wrocławia
Dobry kontakt, ułożona robota, system 3/1 tak jak chcialem- polecam z czystym sumieniem
Znacie te ofertę 2 / 2 w okolice Geisingen? Chłopak by pojechał na te plandekę z wózkiem widłowym raczej. Te symboliczne prawie 500 zł różnicy w widełkach z czego się bierze?
cześć. jak często macie dodawane jakieś nowy oferty? widzę dwie opcje na trasy 3 / 1, ja bym wolała żeby chłopak jeździł 2 / 1 i tylko jedną taka chłodnię widzę po tytułach. Będzie więcej czy po prostu mu to Hannover wysłać?
To niech chłopak do nich zadzwoni i sie wszystkiego dowie :D ja z nimi gadałem i mają więcej ofert niż to co powystawiane
W zeszłym roku ludzie informowali job serwis ze pracodawca niemiecki nie wyplaca ustalonej stawki jaką przedstawial job serwis a oni do tej pory ludzi tam wysyłają (usunięte przez administratora) unikać
Duży wybór ofert, pzryjemni konsultanci, biuro we Wrocławiu polecam jak ktoś szuka czegoś w niemczech ale nie za bardzo wie od czego zacząc
po kilku rozmowach udało sie dograć szczegóły, po świętach zacząlem i jak na razie jest okej. Pzdr
W piątek rozmawiałem z nimi ,że zostałem zaakceptowany przez pracodawcę , mieliśmy zfinalizowac wszystki najpierw tego samego dnia ,później w poniedziałek a na koniec przestali odbierać telefon . Były tez do mnie dziwne połączenia spamu , których wcześniej nie miałem, jakby sprzedali moje dane osobowe komuś. Nie polecam
Pewnie firma z niemiec do ciebie dzwoniła i operator to zakwalifikował jako spam a ty zostałes bez roboty

Jak się pracuje w Job Service Human Resources Sp. z o.o. Sp. Komandytowa?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Job Service Human Resources Sp. z o.o. Sp. Komandytowa?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy Job Service Human Resources Sp. z o.o. Sp. Komandytowa?