Centrum Terapii Promitis

Opinie o Centrum Terapii Promitis Warszawa

Kontakt - Centrum Terapii Promitis

Garibaldiego Józefa 4 lok. 2P 04-078 Warszawa

NIP:5270152082

Branża główna: Przychodnie i usługi medyczne

Nie przegap nowości o Centrum Terapii Promitis!

paula

28.03.2019 11:51

Czy to prawda, że w centrum promitis poszukują recepcjonistki? Wiadomo komuś coś o tym? Czy ktoś się orientuje czy trzeba być po studiach wyższych, czy można być w trakcie?
    paula

16.04.2019 14:06

A czy orientujesz się może, jakie są faktyczne obowiązki w tej pracy na tym stanowisku?
    hisoka

22.04.2019 10:19

wiesz co, z tego co mi wiadomo to recepcjonistka dba o przyjmowanie i obsługę klientów, którzy przychodzą do centrum. na pewno musi być przy tym dobrze zorganizowana, bo dba o prowadzenie biura i sprawuje nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów. no i właściwie tyle.
    Marta

22.03.2019 13:30

Witam, czy ktoś z Was, pracuje może w Centrum Terapii Promitis jako psycholog i może podzielić się opinią na ten temat? Jak Wam się pracuje? Jakie są warunki? Zobaczyłam u nich na stronie ogłoszenie, że poszukują psychologów. Trudno jest się dostać? Będę wdzięczna za każdą opinię o Promitis.
    Marta

26.03.2019 11:45

A wynagrodzenie jest na czas? Jak wygląda rekrutacja?
    ona

27.03.2019 14:01

wiesz co, nigdy nie miałam problemu z wynagrodzeniem. póki co, wypłatę zawsze mam na czas. a co do rekrutacji w Promitis, to standardowa procedura. najpierw przesłałam CV, zadzwoniono do mnie i zaproszono mnie na rozmowę. jakiś czas po rozmowie dostałam informację zwrotną, że zostałam przyjęta. potem zaczęłam szkolenie w placówce i tyle. potem już praca ;)
    Magdalena

21.08.2018 15:38

@Rozczarowana, dziękuje za opinie na temat pracy w Centrum Terapii Promitis. Czy poinformowano Cię o Twoim zakresie obowiązków podczas rekrutacji? Według Ciebie ilość obowiązków jest proporcjonalna do otrzymywanego wynagrodzenia? Czy uważasz, że w firmie w najbliższym czasie mogą zajść jakieś zmiany, które będą korzystne także dla pracowników? Powiesz nam coś więcej na ten temat? Czekam na Twoją odpowiedź.
    Rozczarowana

27.12.2018 00:44

Podczas rozmowy rekrutacyjnej nie wspominano o obowiązkowych dyżurach opiekuńczych, sposobie rozliczania nadgodzin, dodatkowym etacie sprzątaczki... Wynagrodzenie nie jest proporcjonalne do wykształcenia, szkoleń i zaangażowania. Zdecydowanie brakowało dodatków motywacyjnych urozmaiconych szkoleń, superwizji co tydzień. Czy ktoś się starał i miał wiedzę, czy nie nadwyrężał i zupełnie nie sprawdzał w zespole, nie było to doceniane finansowo, w pochwale, w zróżnicowaniu podwyżki, w zachęceniu do szkoleń przez współfinansowanie.
    Miecznik

24.11.2018 10:26

W Promitisie pracowałam długi czas i mam bardzo mieszane uczucia. Stawki dla terapeutów są śmieszne, brak benefitów, brak pomocy terapeutycznych do zajęć, brak superwizji i ogólnych zasad pracy z dziećmi. Ze względu na brak kompetentnych przełożonych wiele grup to przechowalnie dla dzieci, a nie miejsca terapii. Rodzic musi mieć szczęście żeby trafić na pracownika któremu się "chce". I tu pojawia się ta druga strona. Jeśli Ci się chce to możesz prowadzić zajęcia grupowe i terapie wedle własnego pomysłu. Tylko nie licz na pomoc, pochwałę, a już na pewno nie podwyżkę. Miejsce dla bardzo zmotywowanych osób które umieją pracować bez pomocy i to tylko na chwilę.
    Rozczarowana

07.07.2018 23:58

Wynagrodzenie poniżej przeciętnie proponowanego w specjalizacji. Brak benefitów, dodatków, prywatnej opieki medycznej, premii zależnych od zdobywanego wykształcenia, regularnej superwizji, dni wolnych w okresach świątecznych. Za to w pracy terapeutki są obowiązki niezwiązane z wykonywanym zawodem. Pomoce do pracy lepiej mieć własne, te zamawiane docierają po kilku miesiącach lub wcale. Pensja jest terminowo, jest pakiet szkoleń wewnętrznych dobrych na start, ale po roku nie ma z czego korzystać. Praca jest trudna i obciążająca, pracodawca powinien zapewniać większy komfort pracy.
    admin

20.07.2016 19:24

Nadal nie widać zbyt wielu wieści o Centrum Terapii Promitis .Czy ktoś z Was będzie chciał się podzielić swoimi spostrzeżeniami?

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Terapii Promitis

Oferty pracy - Centrum Terapii Promitis